Finska - BiH / Italija - BiH (08.06 & 11.06.2019)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Finska - BiH / Italija - BiH (08.06 & 11.06.2019)
Ja imam neki osjećaj da mi ovo večeras dobijamo. Uvijek mi ovako radimo, izgubimo od slabije ekipe i onda se vadimo protiv jače i po pravilu protiv jače ekipe odigramo odlično i na kraju govorimo: što nismo ovako i protiv te ekipe igrali. Tako će biti i večeras. 

Zadnja izmjena: Unofficialpage, dana/u 11 jun 2019, 11:17, ukupno mijenjano 1 put.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- JohnCleese
- Kontakt:
Nova BH kao i sve utakmice kvalifikacija i lige nacijaBrcanskamalta je napisao/la:Ko prenosi utakmicu od nasih
Od regionalnih sport klub.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Unofficialpage je napisao/la:Ja imam neki osjećaj da mi ovo večeras dobijamo. Uvijek mi ovako radimo, izgubimo od slabije ekipe i onda se vadimo protiv jače i po pravilu protiv jače ekipe odigramo odlično i na kraju govorimo: što nismo ovako i protiv te ekipe igrali. Tako će biti i večeras.
Bih inače ima tradiciju da pobjeđuje jake timove. Ove iz lige petice.
Zadnji put su pobjedili.
Nikada.

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Pa zadnja velika reprezentacija koju smo pobijedili je upravo Italija. Jes da je bilo prije 23 godine al yebiga 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ako veceras zapocnu Saric i popularni Ćiva, onda fakat ne znam koji motiv sebi da pronadjem kako bih gledao utakmicu. A realno, velike su sanse da ce poceti. Jedan je Robijev razbijac i velika radilica, a drugi konstantno dobar!
Vezni red Gojak, Vrancic, Pjanic je nemoguc, ali sigurno kvalitetnije nemamo. Mozda Besica umjesto nekoga utrpati (Gojak zbog neiskustva?), ali Saric, Cimirot...

Vezni red Gojak, Vrancic, Pjanic je nemoguc, ali sigurno kvalitetnije nemamo. Mozda Besica umjesto nekoga utrpati (Gojak zbog neiskustva?), ali Saric, Cimirot...
- crvenocrni
- Kontakt:
A remi i to nista?invincible1921 je napisao/la:Ako veceras ne pobijedimo, izgubicemo eto citirajte me.slobodno nakon tekme

- Donnie Darko
- Kontakt:
nisam siguran da li će nas do vrha napunit večeras ili će biti jedna od onih naših klasičnih all time vrhunskih utakmica kada odigramo 15 minuta vrhunski ostalo ok, izgubimo minimalno i godinama pišemo o toj tekmi
- josipmusa2
- Kontakt:
Pobjedili pretpionire Italije tadaBoixosNois1899 je napisao/la:Pa zadnja velika reprezentacija koju smo pobijedili je upravo Italija. Jes da je bilo prije 23 godine al yebiga

moj šura prodaje te dojave, vidjeću s njim pa javimWandelanoite je napisao/la:Kupio maloprije dojavu na Facebooku, platim 50 eura prije meca i jos 200e poslije ako prođe, kad covjek mi napisa Italija - BiH tip 2 9,75kv. Da li zna neko nesto vise?
Mislio je da je sve opcije rekao ali se zbunio ocito.crvenocrni je napisao/la:A remi i to nista?invincible1921 je napisao/la:Ako veceras ne pobijedimo, izgubicemo eto citirajte me.slobodno nakon tekme

Veceras ce da pasu travu Duljevic, Besic, Visca i jos neki (Gojak, Loncar ili neko treci) jer su svjesni vecerasnje izlozbe...
A to nam daje nadu u pozitivan ishod.
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 15 mar 2020, 04:35, ukupno mijenjano 1 put.
Iz obicnog u dupli viski.PerryFred je napisao/la:Ide prelaz iz 1 u 2
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kakvi pioniri? U prvoj postavi Italije bili Maldini, Baggio, Di Matteo, Zola, Casiraghi... Svemirski brod za nas.josipmusa2 je napisao/la:Pobjedili pretpionire Italije tadaBoixosNois1899 je napisao/la:Pa zadnja velika reprezentacija koju smo pobijedili je upravo Italija. Jes da je bilo prije 23 godine al yebiga
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Toliko upitnika pred utakmicu, mogu li Italijani uštopati Višću, možemo li mi uštopati Insignea.
Zadnja izmjena: Drape, dana/u 11 jun 2019, 12:11, ukupno mijenjano 1 put.
- JohnCleese
- Kontakt:
Cak i Dzeko pa i Pjanic ce izaci s ciljem da "pasu travu" zbog slicnih razloga. Osnovno pitanje je do kad ce ih drzati taj voljni momenat ?hurem je napisao/la:Mislio je da je sve opcije rekao ali se zbunio ocito.crvenocrni je napisao/la:A remi i to nista?invincible1921 je napisao/la:Ako veceras ne pobijedimo, izgubicemo eto citirajte me.slobodno nakon tekme
Veceras ce da pasu travu Duljevic, Besic, Visca i jos neki (Gojak, Loncar ili neko treci) jer su svjesni vecerasnje izlozbe...
A to nam daje nadu u pozitivan ishod.
Uglavnom, nade i umjerenog optimizma treba imati. Ako vec igramo protiv velike reprezentacije, nije lose sto je to Italija.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Imaju tri pozitivne opcije:
-da na Italijani podcijene
-da je tekma namjestena
-da se desi čudo
Talijani nas nece podcijeniti, jer nakon sramote u proslim kvalifikacijama, nece jos dugo nikoga podcijeniti. Ici ce na 12 sto ubjedljivijih pobjeda.
Iz istih razloga se ne treba nadati namijestanju, cak i ako je neko ozbiljno shvatio tu nebulozu.
Ostaje faktor čuda, jer čuda se dešavaju.
Kakve smo kurate srece, veceras se mozda desi čudo i nastavimo zivjeti u zabludi da ovo na nesto lici.
-da na Italijani podcijene
-da je tekma namjestena

-da se desi čudo
Talijani nas nece podcijeniti, jer nakon sramote u proslim kvalifikacijama, nece jos dugo nikoga podcijeniti. Ici ce na 12 sto ubjedljivijih pobjeda.
Iz istih razloga se ne treba nadati namijestanju, cak i ako je neko ozbiljno shvatio tu nebulozu.
Ostaje faktor čuda, jer čuda se dešavaju.
Kakve smo kurate srece, veceras se mozda desi čudo i nastavimo zivjeti u zabludi da ovo na nesto lici.
-
- Kontakt:
Drape je napisao/la:Toliko upitnika pred utakmicu, mogu li Italijani uštopati Višću, možemo li mi uštopati Insignea.

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Moramo i mi nekog pobjediti.Prog321 je napisao/la:Unofficialpage je napisao/la:Ja imam neki osjećaj da mi ovo večeras dobijamo. Uvijek mi ovako radimo, izgubimo od slabije ekipe i onda se vadimo protiv jače i po pravilu protiv jače ekipe odigramo odlično i na kraju govorimo: što nismo ovako i protiv te ekipe igrali. Tako će biti i večeras.
Bih inače ima tradiciju da pobjeđuje jake timove. Ove iz lige petice.
Zadnji put su pobjedili.
Nikada.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ala france i spahiceva petaDonnie Darko je napisao/la:nisam siguran da li će nas do vrha napunit večeras ili će biti jedna od onih naših klasičnih all time vrhunskih utakmica kada odigramo 15 minuta vrhunski ostalo ok, izgubimo minimalno i godinama pišemo o toj tekmi

naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Beli98, bhfanatic14, DjaniTarik, Fudo i 23 gosta.