FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

NorthN01
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la NorthN01 » 11 jun 2019, 08:13

Pantelija je napisao/la:Kakav debilizam je ovaj grafit.. tribina koja ima 300 navijaca u prosjeku bi da odredjuje ko ce biti trener iako isti ne pristaje na uslove kluba.
Izdrzi upravo SAMO INTERES KLUBA BOLI ME RACKU ZA OVE I ONE
A koji si tu ti ****? Dje si u moldavij,poljskoj,sirokom,gabeli?
Dje si u svemu tome
Il volis klub samo preko foruma i sportsport?

bibula
Kontakt:

Post Postao/la bibula » 11 jun 2019, 08:18

Sve je ovo posao i sve je ovo normalno.

Isto kao da ga nisu ni zvali na razgovor pa da se dizu tenzije. Zvali ga, dogovaraju se pa mozda nadu zajednicki jezik a mozda i ne. Isto kao u svakom poslu. Samo se dizu tenzije bez razloga.

Sta da je husref trazio 20000 KM mjesecno i ovi iz uprave rekli hvala prijatno? Opet bi se vrsio pritisak? A svi znamo da je ta cifra nerealna. Ovo pricam teoretski da ko sta ne pomisli.

Pustite ba ljude da rade svoj posao.

Da se razumijemo, volio bih da Husref ostane.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 11 jun 2019, 08:23

Pantelija je napisao/la:Kako bi sad Nam brat bio da povuce sredstva i kaze, ok, eto, vodite klub, snlazite se za pare. Pa da vidim onda mudonje i grafite :D ugasili bi se za 6 mjeseci, najkasnije
Ti paša kolko se primjeti baš neki hejt bacaš prema navijačima. Neće se niko ugasiti, ko što se ni onda nije moglo ugasiti. Ni klub, a pogotovo navijači. Oni se i dalje pitaju, tebi to odgovaralo ili ne, ti možeš samo po forumu palamdut, otiđi njima tako pa ih popljuj, pa da vidimo ko će biti ugašen. Vlasnika može biti mnogo, al eto bio je i Tan, pa što je prodo svoje uloge. Mahala će biti uvijek kod nas jaka struja, iako je loša, nekad je i dobra. Pogotovo sada je dobar balans, jer ovi novi ljudi ne znaju šta je Sarajevo, al zato oni znaju da ih vrate na kolosijek pravi. Balans je bitan.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 11 jun 2019, 08:27

joj de hajmo pricati o djuricu i leticu i ne znam ni ja kome... covjek samo da zabiljezi i za mjesec dana provjeri ko kako pise, sje*** bi se. :pinokio: :pinokio: :pinokio:
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 11 jun 2019, 08:31

NorthN01 je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Kakav debilizam je ovaj grafit.. tribina koja ima 300 navijaca u prosjeku bi da odredjuje ko ce biti trener iako isti ne pristaje na uslove kluba.
Izdrzi upravo SAMO INTERES KLUBA BOLI ME RACKU ZA OVE I ONE
A koji si tu ti ****? Dje si u moldavij,poljskoj,sirokom,gabeli?
Dje si u svemu tome
Il volis klub samo preko foruma i sportsport?
Iskljucivo moja tv. Jer sam tako u mogicnosti.
Ali i tako ne stavljam pojedinca ispred kluba. Da si bio na nekim sastancima hz 2006-7-8 mozda bi i znao za dogovor da se ne isticw ni jedan pojedinac nego samo sarajevo... no davna su to vremena bila... i svijetla.
Stroj1946 je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Kako bi sad Nam brat bio da povuce sredstva i kaze, ok, eto, vodite klub, snlazite se za pare. Pa da vidim onda mudonje i grafite :D ugasili bi se za 6 mjeseci, najkasnije
Ti paša kolko se primjeti baš neki hejt bacaš prema navijačima. Neće se niko ugasiti, ko što se ni onda nije moglo ugasiti. Ni klub, a pogotovo navijači. Oni se i dalje pitaju, tebi to odgovaralo ili ne, ti možeš samo po forumu palamdut, otiđi njima tako pa ih popljuj, pa da vidimo ko će biti ugašen. Vlasnika može biti mnogo, al eto bio je i Tan, pa što je prodo svoje uloge. Mahala će biti uvijek kod nas jaka struja, iako je loša, nekad je i dobra. Pogotovo sada je dobar balans, jer ovi novi ljudi ne znaju šta je Sarajevo, al zato o i znaju da ih vrate na kolosijek pravi. Balans.
Pa objasni mi po cemu ovo nije debilizam? Sarati zgradu oko kluba nekim porukama, u trenutcima gdje vecina raje govori da je problem u parama koje treba dobiti trener nakon raskida ugovora????? I umjesto da kazu pa uprava stiti interese kluba i vlasnika, jok oni daju podrsku treneru. Jedno pitanje. Da li je musemic kupio glas u klubu 2012? 2013?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

jale84
Kontakt:

Post Postao/la jale84 » 11 jun 2019, 08:36

Ukoliko je husref musemic sarajevo je li to znaci da nam onda ne trebaju igraci? Da nam ne treba ostatak strucnog staba?

Previse ste usredotoceni na upravni odbor, rumene, direktoricu... razmislite kako se osjecaju igraci kada ovo vide? Stanojevic, MUJAKIC?!?! Ljudi koji su dali sve od sebe protekle sezone..

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 11 jun 2019, 08:41

Jel se tripujem ili će neko pokušati da me ubijedi da se na ovaj način daje podrška klubu od ljudi koji ovo nisu radili ni kad su se milioni izvlačili iz kluba?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 11 jun 2019, 08:43

Pantelija je napisao/la:Jadno i pateticno.odavno izgubljen kompas tribine sto i brojke pokazuju.
Uopste nisam iznenadjen sto tribina koja hefticno steti klubsku kasu bakljama podrzava Husrefa
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 11 jun 2019, 08:45

:tralala:
Denchi je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Jadno i pateticno.odavno izgubljen kompas tribine sto i brojke pokazuju.
Uopste nisam iznenadjen sto tribina koja hefticno steti klubsku kasu bakljama podrzava Husrefa
A ko bez pogovora placa bKljade protiv krupe sa vrbasa? Pa husref

hare111
Kontakt:

Post Postao/la hare111 » 11 jun 2019, 08:49

Husrefu da je stalo do kluba koliko vi pričate ne bi danima bio na moru kad ugovor treba da se riješi

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 jun 2019, 08:57

hare111 je napisao/la:Husrefu da je stalo do kluba koliko vi pričate ne bi danima bio na moru kad ugovor treba da se riješi
Nek odmori covjek, zasluzio je. Svakako su u Sa ostali zastupnici koji pisu po forumu, saraju po zgradama i psuju djecu ovim iz uprave. :mrgreen:
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 11 jun 2019, 09:00, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 11 jun 2019, 08:59

hare111 je napisao/la:Husrefu da je stalo do kluba koliko vi pričate ne bi danima bio na moru kad ugovor treba da se riješi
n
Ma ok je trreba svako da se odmori nakon teske sezone, medjutim, kako jasno i pateticno, neko sa 50 utakmica na kosevu bi da odredjuje nekome ko ulozi 20 miliona u klub ko ce bito trener i kakve uslove ce mu dati :clap:

I pitanje STA AKO HUSREF OSTANE, KRENU LOSE IGRE I REZULTATI, HOCE LI NAVIJACI PJEVSTI UPRAVA NAPOLJE, HUSREFE ODLAZI ILI MOZDA "NAVIJACI NAPOLJE", jer je ocito da uprava radi pod pritiskom jstih gdje im se javno upucuju prijetnje. I ako husref dobije otkaz, da li ce mu navijaci isplatiti 200 000 maraka?

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 11 jun 2019, 09:01

JOOJ DA SE HOCE VISE OVO ZAVRSITI, I POSLIJE DUPLE KRUNE, UVIJEK SE NAĐE NEKO SR.ANJE

KO TE NIJE VOLIO, NIJE OBOLIO
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 11 jun 2019, 09:06

ja sam shvatio da je neka svadja na relaciji husref - jahic, alii ono za pamet u glavu je malo previse... sto neko napisa, Nam vrati se, ima ljudi koji znaju bolje sa milionima...
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 jun 2019, 09:07

Neko je potpisao do 2021,dal sef ili igrac treba da se ustanovi :mrgreen:

Po ovoj silueti mi djeluje igrac ,nije Gavric koliko vidim :think:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 11 jun 2019, 09:09

Treba zastiti klub od Husrefa Musemica :tokralju:

Potpuno bespotrebno od strane navijača, jasno je da Husref ima podršku navijaca... A nadam se da i dalje ima podrsku Sabrine, i da se najvise pita, da nisu u vecini ovi koji hoce moderne evropske trenere, tipa 'Brdarica... naravno Husref ako ovi sto zele Brdarica i sl, i dalje insistiraju na onim smijesnim klauzulama koje se spominju, onda nek se Husref lijepo zahvali na ponudi...biti ce prilike da opet sjedne na klupu voljenog kluba i osvoji jos koji trofej...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 jun 2019, 09:12

slikafifth third bank branch near me

Baca mi na Letica,kod njega su usi vako spicaste :think: :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 11 jun 2019, 09:19

Vranjes
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 11 jun 2019, 09:21

Ma Hus

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 11 jun 2019, 09:22

Pantelija je napisao/la: Pa objasni mi po cemu ovo nije debilizam? Sarati zgradu oko kluba nekim porukama, u trenutcima gdje vecina raje govori da je problem u parama koje treba dobiti trener nakon raskida ugovora????? I umjesto da kazu pa uprava stiti interese kluba i vlasnika, jok oni daju podrsku treneru. Jedno pitanje. Da li je musemic kupio glas u klubu 2012? 2013?
Jest glup potez. Neozbiljnost. Al isto tako je Uprava neozbiljna što se ovo odužilo. Niti su ponudili alternativu, ko bi taj bio u slučaju da Husref ne produži. Pa to rade mnogo veći klubovi od nas. Protok informacija. Inače se mora reči da ova Uprava radi dosta zatvoreno i ne transparentno. Sarajevo je fudbalski klub, koji je postojao i prije njih. I oni su nekad išli na utakmice, ne vjerujem da su svi, ali neki.
Ovo je fudbal, a ne firma. Opet će im doći 20.000 ljudi ako bude neko jači gostovao, od te raje će uzet pare od karata. Tada su im navijači dobri. I ne znam jeli uzo, ne bi da ulazim u to, ali znam da su mnogi jači ljudi htjeli, ali im se nije svidio Statut, jer nisu imali garanciju.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: keli, MaroonBjelave, mnon46, mosarajvosa83, muhamedhulk, pitara i 53 gosta.