Pantelija je napisao/la:
Pa objasni mi po cemu ovo nije debilizam? Sarati zgradu oko kluba nekim porukama, u trenutcima gdje vecina raje govori da je problem u parama koje treba dobiti trener nakon raskida ugovora????? I umjesto da kazu pa uprava stiti interese kluba i vlasnika, jok oni daju podrsku treneru. Jedno pitanje. Da li je musemic kupio glas u klubu 2012? 2013?
Jest glup potez. Neozbiljnost. Al isto tako je Uprava neozbiljna što se ovo odužilo. Niti su ponudili alternativu, ko bi taj bio u slučaju da Husref ne produži. Pa to rade mnogo veći klubovi od nas. Protok informacija. Inače se mora reči da ova Uprava radi dosta zatvoreno i ne transparentno. Sarajevo je fudbalski klub, koji je postojao i prije njih. I oni su nekad išli na utakmice, ne vjerujem da su svi, ali neki.
Ovo je fudbal, a ne firma. Opet će im doći 20.000 ljudi ako bude neko jači gostovao, od te raje će uzet pare od karata. Tada su im navijači dobri. I ne znam jeli uzo, ne bi da ulazim u to, ali znam da su mnogi jači ljudi htjeli, ali im se nije svidio Statut, jer nisu imali garanciju.