NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs & Finals
Steph 31, Klay 26, Cousins 14, Green 10, eh sad je pitanje ko ce nadoknaditi ovih 15 poena sto su KD i Looney zabili danas u sljedecoj, a opet zavrsi samo +1.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Facts, nisi odavnoEpidaurus je napisao/la:KD znaci vjerovatno propusta citavu sezonu i tek se sad otvara milion pitanja sta ce odlucit u FA. Sumnjam da je iko toliko lud da mu dadne max nakon ovoga. Pitanje je i kakav ce se uopce vratit jer mu je vec 31.

Najgora povreda u kosarci nea sta, gora od acl.
Za ovo mora i gsw uzet odgovornost. Sad ovo mjenja sve,vrlo moguce da ostane a da ga ovi ispostuju s ugovorom.
E jes frajer infantilan.Tracy3McGrady je napisao/la:pozdrav za navijaca Houstonaalemsa je napisao/la:Babooooooooo
Babuka
Jel vidite ko je babo ove igre i zasto
Dje steph dje babo

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Livingston i Cook.bhpremierliga12 je napisao/la:Steph 31, Klay 26, Cousins 14, Green 10, eh sad je pitanje ko ce nadoknaditi ovih 15 poena sto su KD i Looney zabili danas u sljedecoj, a opet zavrsi samo +1.
Remember, remember the 5th of November.
Sta je @tony reci? U zivotu ti se nisam obratio, neprimjetan si. Reci u cemu.je frka, stavi me na ignore, koga libo jebte.
Evo ti cookie nagovorio si mi se 2 put
Evo ti cookie nagovorio si mi se 2 put
Prilicno velika odluka svakako. Ova ekipa ima dosta rupa koje se nece same od sebe rijesit.alemsa je napisao/la:Facts, nisi odavnoEpidaurus je napisao/la:KD znaci vjerovatno propusta citavu sezonu i tek se sad otvara milion pitanja sta ce odlucit u FA. Sumnjam da je iko toliko lud da mu dadne max nakon ovoga. Pitanje je i kakav ce se uopce vratit jer mu je vec 31.![]()
Za ovo mora i gsw uzet odgovornost. Sad ovo mjenja sve,vrlo moguce da ostane a da ga ovi ispostuju s ugovorom.
Nema veze. Mi Warriors bandwagoneri ovdje smo svakako Wardellovci. Zmija je kolateralna steta. Bitno da nije serija gotova.alemsa je napisao/la:Facts, nisi odavnoEpidaurus je napisao/la:KD znaci vjerovatno propusta citavu sezonu i tek se sad otvara milion pitanja sta ce odlucit u FA. Sumnjam da je iko toliko lud da mu dadne max nakon ovoga. Pitanje je i kakav ce se uopce vratit jer mu je vec 31.![]()

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Max baš jučer kaže da KD ne treba igrat i da je FA ljeto važnije. Al jok, igraj debilu, d onakvom povredom, baš moraš bit kreten. Nije mi ga sekunde žao. Sam pao sam se ubio.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Ako ko do sad nije mislio da su Knicksi proklet tim evo dokaza
FA važniji od finala 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Sta Nurse uradi jbt 
A vodi odlicno finale i onda onako unisti momentum. U onom stanju Kawhi bi pogodio sta god da je opuco i to je +8 ili +9 i cao djaci. Aaaaaa

Zao mi KDa. Al ako je igrao na svoju odgovornost nije normalan. Isto tako ako su ga ovi pritiskali da igra treba im jbat mater...
Raps in 7

A vodi odlicno finale i onda onako unisti momentum. U onom stanju Kawhi bi pogodio sta god da je opuco i to je +8 ili +9 i cao djaci. Aaaaaa

Zao mi KDa. Al ako je igrao na svoju odgovornost nije normalan. Isto tako ako su ga ovi pritiskali da igra treba im jbat mater...
Raps in 7

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Gledam snimke na ulicama Kanade hiljade ljudi se raduje povredi KD-a. Iskreno se nadam da će Kawhi spakovati kofere na ljeto
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ako ih dobiju Warriorsi iducu,dobit ce ih i u sedmoj.
Koji kriminal Cousinsa u zadnje 2 minute,al nije mu ni Lowry osto duzan.
Koji kriminal Cousinsa u zadnje 2 minute,al nije mu ni Lowry osto duzan.
Toronto dobija game 6, kawhi 30+.
- josipmusa2
- Kontakt:
Ne kontam da neko može da žali zmiju, ja koliko se sjećam on još ima neku šipku il takvo nešto u nozi, nek sad uzima pay cut. Nek bude sretan ako završi ko Melo, sa 2 x 2 miliončeta, Grinch is fuc*ed
Saraf ima u stopalujosipmusa2 je napisao/la:Ne kontam da neko može da žali zmiju, ja koliko se sjećam on još ima neku šipku il takvo nešto u nozi, nek sad uzima pay cut. Nek bude sretan ako završi ko Melo, sa 2 x 2 miliončeta, Grinch is fuc*ed
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 11 jun 2019, 07:27, ukupno mijenjano 2 puta.
- josipmusa2
- Kontakt:
Hvala, znam da je ostalo nešto od one povrede iz OKC-aalemsa je napisao/la:Saraf ima u stopalujosipmusa2 je napisao/la:Ne kontam da neko može da žali zmiju, ja koliko se sjećam on još ima neku šipku il takvo nešto u nozi, nek sad uzima pay cut. Nek bude sretan ako završi ko Melo, sa 2 x 2 miliončeta, Grinch is fuc*ed
Da, kad se mislio da bi mogao imat ozbiljne posljedice, medjutim je saniro.josipmusa2 je napisao/la:Hvala, znam da je ostalo nešto od one povrede iz OKC-aalemsa je napisao/la:Saraf ima u stopalujosipmusa2 je napisao/la:Ne kontam da neko može da žali zmiju, ja koliko se sjećam on još ima neku šipku il takvo nešto u nozi, nek sad uzima pay cut. Nek bude sretan ako završi ko Melo, sa 2 x 2 miliončeta, Grinch is fuc*ed
Meni ga jeste zao, jer sam mislio da ce u Knickse, i ako Kawhi ostane na istoku, matchup iz snova za nba slijedecih nekoliko godina
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Jel sad svima jasno zasto Kawhi nije htio igrati prosle godine. Evo KD-u su doktori rekli da je spreman i da moze igrati, 10 minuta utakmice i ode godina dana karijere, a to je najmanja stvar u tome.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
- josipmusa2
- Kontakt:
Meni je bio apsolutno najdraži igrač u ligi dok nije uradio šta jeste, to je isto da žališ bivšu ženu u slučaju da slomi nogu na drugom vjenčanju. Istok je ionako jači od zapada, 4 opasne ekipe, na zapadu dvije, NY sa KD bi svakako izljećao u drugoj rundi najkasnije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.