NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Ne moze steph uzet kawhija 3 tekme zaredom
Tako da nea veze, ako ne podere slijedecu. Zabit ce 75 game 7, w/e it takes da uzme.
@sf
True ali diskutabilno
Tako da nea veze, ako ne podere slijedecu. Zabit ce 75 game 7, w/e it takes da uzme.
@sf
True ali diskutabilno
Onda je klayov na -6 clutch ?SF6 je napisao/la:Psihicki je lakse gadjati sut kad je nerijeseno nego kad pucas za izjednacenjealemsa je napisao/la:Pogodio.je klay veci sut od njeg
Dok.je lowry prodo Kawhija
I trener ga prodo isto. Frajer on fire ovaj zove timeout nigdje veze
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019
Lowry prodo Kawhija jer je promasio 2 suta na kraju (usput pogodio i sut za -1), a to sto su mu taj isti Lowry, Marc, Ibaka i FVV citavu tekmu drzali glavu nad vodom je nebitno
Kakvi dvostruki arsini i mentalna gimnastika
I naravno da ne zaboravimo airball s poludistance i promasenu tricu u zadnje dvije minute lika kojeg je Lowry prodao jel

I naravno da ne zaboravimo airball s poludistance i promasenu tricu u zadnje dvije minute lika kojeg je Lowry prodao jel

A jes frajer dosadan, ko mu skide ban?
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Jel stvarno on doveo do toga?AdkoHz je napisao/la:Ali je doveo do toga da moraju ganjat rezultat.Zadnjih 8 min samo ta trica 1-6.Brokula je napisao/la:Auuu pa Wardell izjednačio moj Aleme
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Urekao si ga sa onim “Kobeovski” cim si to rekao promasaji u stilu pomenutog su stigliEpidaurus je napisao/la:Lowry prodo Kawhija jer je promasio 2 suta na kraju (usput pogodio i sut za -1), a to sto su mu taj isti Lowry, Marc, Ibaka i FVV citavu tekmu drzali glavu nad vodom je nebitno![]()
![]()
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Al ja kad god gledam Toronto ubija. Prespao većinu prvog poluvremena Golden vodio, uđem na kraju, Toronto smanji. Gledam drugo poluvrijeme Toronto se vrati, crče mi link Curry i Thompson okrenuše cijelu utakmicu 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ali kakvu kosarku gledamo
Istina malo su usrali i jedni i drugi sa onih zadnjih 40s ali boze moj

Rijesi Wardell. Mi fanboyevi mu necemo plakati danas.
Nego Warriorsi sjebase karijeru Zmiji kao sto su Celticsi Thomasu.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
pozdrav za navijaca Houstonaalemsa je napisao/la:Babooooooooo
Babuka
Jel vidite ko je babo ove igre i zasto
Dje steph dje babo

Anfernee "Penny" Hardaway #1
Ma dobro desi se, onaj airball sa midi pa Lowrijev backcourt u slijedecem napadu su bili kljucni. Samo Nurse je zvao timeout prije onog suta sa poludistance, svatam da je imao 4 cini mi se i da je morao iskoristit da ne izgubi timeout ali gdje ce u onoj situaciji zvati kad ima apsolutni momentum, gsw pada,kawhi frizder da baci uso bi. Da su otisli na +8 to je to, onako ga tacno zaledio i dao gsw sansu da predahnuEpidaurus je napisao/la:Lowry prodo Kawhija jer je promasio 2 suta na kraju (usput pogodio i sut za -1), a to sto su mu taj isti Lowry, Marc, Ibaka i FVV citavu tekmu drzali glavu nad vodom je nebitno![]()
![]()
Ne znam meni licno ovo uopce nije toliko kvalitetna serija. GSW je daleko od one ekipa iz prosle i pogotovo pretprosle sezone (sto govorim jos od serije s Clippersima). Po mom misljenju daleko najkvalitetnija utakmica ove GSW ere je bila oda game 3 iz finala 2017 kad KD pogodi dagger preko Brona. GSW-OKC i GSW-Cavsi iz 2016. su mi npr daleko bolje serije od ove.SF6 je napisao/la:Ali kakvu kosarku gledamo![]()
![]()
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Eto ga, sad je i zvanicno Achilles injury, ode godina dana.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Eto.sta mu uradise gsw,natjerali ga da se vratibhpremierliga12 je napisao/la:Eto ga, sad je i zvanicno Achilles injury, ode godina dana.
Prvo finale za toronto za trenera za skoro sve igrace, prva utakmica za titulu, logicno je da ce se ljudi malo “usrati”. Nurse usro sa TO, a i klay ubio sa one 2 trice, covjek je stvarno mudonja nemas sta, zasluzio je taj max vise nego bilo koji drugi igrac.
To kazem. Pa da nije igrao izgubili bi.alemsa je napisao/la:Eto.sta mu uradise gsw,natjerali ga da se vratibhpremierliga12 je napisao/la:Eto ga, sad je i zvanicno Achilles injury, ode godina dana.
Justin je napisao/la:Rijesi Wardell. Mi fanboyevi mu necemo plakati danas.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Gore nego sta su uradili navijaci torJustin je napisao/la:To kazem. Pa da nije igrao izgubili bi.alemsa je napisao/la:Eto.sta mu uradise gsw,natjerali ga da se vratibhpremierliga12 je napisao/la:Eto ga, sad je i zvanicno Achilles injury, ode godina dana.Justin je napisao/la:Rijesi Wardell. Mi fanboyevi mu necemo plakati danas.

I karijera mu je sad upitna
@sanele
Fan Kawhijevog greatness

- BosniaBoston
- Kontakt:
Vrijedilo je da Toronto zijani samo da gledamo comedy gold uz jutarnju kafu
#Punoljetstvo
Znaci nista od NYbhpremierliga12 je napisao/la:Eto ga, sad je i zvanicno Achilles injury, ode godina dana.

1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019
KD znaci vjerovatno propusta citavu sezonu i tek se sad otvara milion pitanja sta ce odlucit u FA. Sumnjam da je iko toliko lud da mu dadne max nakon ovoga. Pitanje je i kakav ce se uopce vratit jer mu je vec 31.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.