NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Onakvi koraci Leonarda, neprovjeravanje backcourta i ofanzivni faul na 15 sekundi i opet ih uzmu..
ser del barça es el millor que hi ha !
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Pa za Warriorse u ovom duelu, šta je problem? Bili ste se pravo obradovali, ali nije još kraj. Uostalom samo Magic bi imao pravo pisati, ostali ne, ako ćemo tako gledati. Bit navijača raptorsa nit Warriorsa na forumuBosniaBoston je napisao/la:“Idemo sad uzeti” pa za koju ekipu ti navijas?Tracy3McGrady je napisao/la:Aleme, šta bi?
Sudije sve živo svirali kontra i opet ih uzeše. Idemo sad uzeti da imamo G7 pa šta bude.

Anfernee "Penny" Hardaway #1
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ali TO sestre trenera
, imaš momentum loptu i priliku da riješiš sve on prekida
u onda poslije užasni napadi 

U Goldenu bukvalno 2 igrača valjaju, ono sve ostalo talog žešći. Green igra najgoru seriju u životu, dno dna
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ovaj poraz uljeva optimizam u redove Toronta.GSW odigrao dobru tekmu,oni losu i samo 1 poen razlike.Jos nema KDa i Looneya,Cousins ovu odigrao odlicno sljedecu sigurno nece
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 11 jun 2019, 05:46, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trebaju njima i vintage Iggy i Dray iz serije protiv Blazersa pored Stepha i Klaya da ovo okrenu. Bez njih dvojice Raptorsi imaju kud i kamo vise opcija.
Ako je tvoja ekipa ispala dozvoljeno je samo za Raptorse navijatiTracy3McGrady je napisao/la:Pa za Warriorse u ovom duelu, šta je problem? Bili ste se pravo obradovali, ali nije još kraj. Uostalom samo Magic bi imao pravo pisati, ostali ne, ako ćemo tako gledati. Bit navijača raptorsa nit Warriorsa na forumuBosniaBoston je napisao/la:“Idemo sad uzeti” pa za koju ekipu ti navijas?Tracy3McGrady je napisao/la:Aleme, šta bi?
Sudije sve živo svirali kontra i opet ih uzeše. Idemo sad uzeti da imamo G7 pa šta bude.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
O tome pričam, svaka sumnjiva odluka koja se barem trebala provjeriti, svirana je kontra Ratnika. Zaslužili su, kako vrijeme odmiče Rođo je sve bolji, mogao bi biti faktor u slijedećoj.Scof1eld je napisao/la:Onakvi koraci Leonarda, neprovjeravanje backcourta i ofanzivni faul na 15 sekundi i opet ih uzmu..
Ovo ko narativ za Milvoki što se vodio cijeli PO. Odigrlai loše, al pobijediše. Šta će biti kad odigraju dobroBosniaBoston je napisao/la:Ova pobjeda uljeva optimizam u redove Toronta.GSW odigrao dobru tekmu,oni losu i samo 1 poen razlike.Jos nema KDa i Looneya,Cousins ovu odigrao odlicno sljedecu sigurno nece

Toronto nije odigrao loše, samo je Kawhi odigrao loše-ispodprosječno. Po meni su veliki favoriti već sjedeću
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Pa to je logika forumasa izgleda. Ali ja generalno nisam hejter, ne sjećam se zadnjeg igrača da sam hejtao, zato i navijam prvenstveno za G7, a poslije toga naravno da Warriorsi uzmu.SF6 je napisao/la: Ako je tvoja ekipa ispala dozvoljeno je samo za Raptorse navijati
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pozitivna stvar za GSW je ta ako dobiju sljedecu osvajaju 90%.Mada tesko,od 34 finala gdje je bilo vodstvo 3-1 33 ocekivano zavrsila.Jos ovo zadnje 2016. je bilo iznimka,sansa da se desi B2B iznimka je jako niska
#Punoljetstvo
Auuu pa Wardell izjednačio moj Aleme
Draymond 6 tehničkih ima, valja mu izdržati sljedeću tekmu.
Šta će biti ako dobije u game 7 ako dođe do nje?
Šta će biti ako dobije u game 7 ako dođe do nje?

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Red je bio da pogodi sta, 3-12 u drugom pv
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Joj kraljualemsa je napisao/la:Red je bio da pogodi sta, 3-12 u drugom

Ovo nije bilo sta alene. Priznaj, clutch potezalemsa je napisao/la:Red je bio da pogodi sta, 3-12 u drugom

Ako ste se pitali ko je ona djevojka u bijelom kod klupe Raptorsa - Sofia Baldassarra

Pogodio.je klay veci sut od njeg
Dok.je lowry prodo Kawhija
I trener ga prodo isto. Frajer on fire ovaj zove timeout nigdje veze
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nba 2018/19 tema koja je trajala 6-7 mjeseci-752 strane
Nba Playoff tema koja traje 2 mjeseca-671 strana
Ponosan sam na vas
Nba Playoff tema koja traje 2 mjeseca-671 strana
Ponosan sam na vas

Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 11 jun 2019, 05:59, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
Ali je doveo do toga da moraju ganjat rezultat.Zadnjih 8 min samo ta trica 1-6.Brokula je napisao/la:Auuu pa Wardell izjednačio moj Aleme
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019
Psihicki je lakse gadjati sut kad je nerijeseno nego kad pucas za izjednacenjealemsa je napisao/la:Pogodio.je klay veci sut od njeg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.