NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Ma ako je Zmija out moze Toronto i izgubit danas.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Facts, ne moze steph dobit kawhija 3 put zaredomJustin je napisao/la:Ma ako je Zmija out moze Toronto i izgubit danas.

- BosniaBoston
- Kontakt:
Ovo podsjeca na game 2 samo obrnuto.Gsw ima blagu prednost ali je izgledni da ce toronto stici
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Bravo Marc. 

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Pa vidis da su pozurili jer im je jasno da su losiji bez njega.alemsa je napisao/la:Facts, ne moze steph dobit kawhija 3 put zaredomJustin je napisao/la:Ma ako je Zmija out moze Toronto i izgubit danas.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Glupan Green bukvalno prebaci momentum na stranu Raptorsa 

Razumijem sve, ali ovaj put nije bio faul na Lowryu, opravdano je pop.izdioEpidaurus je napisao/la:Glupan Green bukvalno prebaci momentum na stranu Raptorsa
Kako je Lowry glup s ovim faulovima. Jos zna da Fred ima 3 faula. Ides u qrac...
- BosniaBoston
- Kontakt:
Dokrajcio je svoju ekipu emocionalnoEpidaurus je napisao/la:Glupan Green bukvalno prebaci momentum na stranu Raptorsa

#Punoljetstvo
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Istopi se prednost cijela. Preslikana prosla utakmica, velika prednost na pocetku, ekstra odbrana, Kawhi nista posebno, pogadjaju sve i opet samo 6 na poluvremenu.
Zadnja izmjena: bhpremierliga12, dana/u 11 jun 2019, 04:20, ukupno mijenjano 1 put.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Kakav otpad od navijača 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Jbo te 2for1 u dupe Kawhi. Bezveze potrosi napad sa 10m.
Uzima Golden ovu utakmicu.
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019
Sad ce Kawhi se u drugom pokazati, a steph nestatiAdkoHz je napisao/la:Uzima Golden ovu utakmicu.

Al Kerr drzao Zmiju skoro bez pauze na terenu. Kakav potez strucnjaka.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Kad skontaš da će ovo smeće od fan baze koji se otvoreno vesele povredi igrača osvojiti tiulu

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kakvi god da su,dosta je bilo vaseg zulumaBrokula je napisao/la:Kad skontaš da će ovo smeće od fan baze koji se otvoreno vesele povredi igrača osvojiti tiulu![]()
#Punoljetstvo
Ovo je za Stepha jedna od bitnijih utakmica u karijeri.Mora sad povuc.alemsa je napisao/la:Sad ce Kawhi se u drugom pokazati, a steph nestatiAdkoHz je napisao/la:Uzima Golden ovu utakmicu.
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ma kao sto smo svi na svijetu i rekli, ne mozes u prvoj utakmici poslije 35 dana ocekivati od njega neke minute. Druga stvar da je ovo regularna sezona pa da on postepeno dize minute iz dana u dan, medjutim ovdje im trebao 30 minuta, a normalno sa takvom kondicijom i tijelom da ne mozes iznijeti na ovom nivou. Plus druga stvar je sto je covjek sigurno povrijedio nesto drugo, a oni mazu oci sa listom.Justin je napisao/la:Al Kerr drzao Zmiju skoro bez pauze na terenu. Kakav potez strucnjaka.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.