NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
e jbg....
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Isti slučaj kao kod mene, ja sam se 3 puta ovako vraćao i povrijeđivao na novo.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Eto, gotovo...
Jest odvratan tip ali velika steta sto se povrijedio. Utakmica je odlicna, ovo ce sve sjebati.
Nije trebao ici u dribling, trebao se fokusirati na trojke i to je to.
Nije trebao ici u dribling, trebao se fokusirati na trojke i to je to.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Valjda nije ahilova otisla
To bi bilo to
Ma nema sta vidjelo se i u ovih par minuta sto je odigrao da se lik jedva kreće, nagle promjene pravca nije nikako mogao ni raditi, samo ćoskariti i sutati tricu, jbg nemos tako finale igrat
Ma nema sta vidjelo se i u ovih par minuta sto je odigrao da se lik jedva kreće, nagle promjene pravca nije nikako mogao ni raditi, samo ćoskariti i sutati tricu, jbg nemos tako finale igrat
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
E jbg. Bas steta, i za četvrtinu je pokazao kakva je igracina
Ma niko ovo ne voli vidjet, al cini se da su ga vratili nazor. Nadam se da nece biti nista ozbiljno.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Mora toronto iskoristit ovu postavu GSW
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ovo sad je tek opasno za Raptorse. Moraju se skupit i pocet igrat odbranu.
Covjek se posro na ligu prethodne dvije godine i sada ga nekome treba biti zao? Ma hajte molim vas.
Sad ce Wardell da pokida.
Sad ce Wardell da pokida.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Toronto totalno ispao iz ritma...
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Prepali se pobjede kao Houston.Valencia je napisao/la:Toronto totalno ispao iz ritma...
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019
Kakav konj VanVlit, prosto ne vjerujem. Kakva tri faula je lik napravio. Nemoguce.
Idiot drugi put faulira Stepha na trici 

Bitno je ostat u 10 poena...
Na Kawhiju mijenjaju 4 različita defanzivca i opet mu ne mogu nista, koliko je lik moćan čudo 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BosniaBoston
- Kontakt:
Tehnicka magarca taman kad im je sve islo po loju.Tacno moras biti roden za glupost 

#Punoljetstvo
Bravo magarac 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.