FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

belminhordas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la belminhordas » 11 jun 2019, 00:06

zagor1987 je napisao/la:
belminhordas je napisao/la:Vidjeli smo kako si se upalio jucer na post o Husrefu i Jahicu.Sam sebe lazes "intelektualcu".
Kaze se intelektualac,al vidim baratanje rijecima,i pravopisom ti nije jaca strana. Procitaj moje postove prije rasprave sa tobom,pa ces vidjeti ko je uvijek na strani Husa bio seoska lolo.
Vidjeli smo svi klosarcicu propali, kako si se upalio na post o tvom guznom haveru Jahicu.Da ti ide jos poznavanje fudbala i humor kao pravopis,gdje bi ti kraj bio?Ovako si samo klosarcic.
UPRAVA NAPOLJE!!!
HUSREF MUSEMIC!!!

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 11 jun 2019, 00:08

zlo87 je napisao/la:"HISTORIA EST MAGISTRA VITAE

Prošlo je dvanaest dana od završetka rezultatski najuspješnije sezone u klupskoj historiji i deset dana od početka pregovora o produžetku saradnje sa najuspješnijim i najtrofejnijim trenerom u klupskoj historiji. Preostala su još četiri dana do prve prozivke i početka priprema, te trideset i tri dana do prve utakmice u Ligi prvaka, a još uvijek nije poznato ko će predvoditi sa klupe FK Sarajevo u narednoj sezoni.

Još prije 2.000 godina stari Rimljani su imali izreku koja bi vrlo lahko riješila sve potencijalne probleme FK Sarajevo. "Historija je učiteljica života". Rečenica koju u pola dana i u pola noći, na latinskom, ali i svom maternjem jeziku vjerovatno zna izgovoriti svaki punoljetni stanovnik ove planete koji je bar četiri godine išao u bilo kakvu školu. Rečenica koja tako surovo, svaki put iznova pogađa u srž problema FK Sarajevo.

Šest puta. Šest puta je Sarajevo u svojoj historiji osvajalo šampionsku titulu. Gotovo nevjerovatno zvuči da se sudbina svaki put na identičan način poigrala sa tim klubom i da nijedna od narednih generacija nije ništa naučila od magistre vitae. Od učiteljice života. Od historije. Pet puta je do ovog ljeta Sarajevo postajalo državni šampion. Pet puta su već u roku od sedam dana do tri mjeseca kasnije nastajali problemi u trenerskom i(li) igračkom kadru. Pet puta je Sarajevo već u narednoj sezoni ostajalo bez rezultata i bez izlaska na evropsku scenu.

Svoju prvu titulu Sarajevo je osvojilo daleke 1967. godine. Ni puna sedmica nije prošla, a Sarajevo je ostalo bez trenera. Jedna od najvećih klupskih legendi, Meho Brozović, došao je u sukob sa tadašnjim klupskim rukovodstvom. Napustio je klupu Sarajeva, a bordo tim, aktuelni šampion Jugoslavije, jesenju polusezonu je završio na pretposljednjem mjestu na tabeli. Uslijedilo je jedanaest godina prosječnosti, borbe za opstanak uz tek tri plasmana na sedmo mjesto koje je bilo maksimalni domet tih godina.

Osamnaest godina nakon prve, na Koševo je stigla i druga titula. Ovog puta trener, legendarni Boško Antić, nije doživio sudbinu svog bivšeg učitelja, Brozovića, ali se zato njegova ekipa preko noći raspala. Titula se nije ni proslavila, a ekipu su napustili Musemić, Hadžibegić, ubrzo za njima i Pašić, Janjoš. Sarajevo je narednu sezonu završilo na petnaestom mjestu, skupivši isto bodova koliko i pretposljednji OFK Beograd, a tek je gol-razlika bila ta koja je Sarajevo, aktuelnog šampiona Jugoslavije, spasila od ispadanja u Drugu saveznu ligu. Uslijedilo je sedam gorkih godina pukog preživljavanja, borbe za opstanak koja se obično završavala tek u posljednjim kolima, a jednom čak i sedam dana pred početak nove sezone.

Uslijedio je raspad Jugoslavije, period nezavisne Bosne i Hercegovine, a navike su, čini se, ostale iste. Pet godina je Sarajevo čekalo na prvu titulu u BiH i dočekalo je 1999. godine. Pod palicom trenera Nermina Hadžiahmetovića, bordo klub je suvereno gazio Premijer ligom BiH, a ovog puta su stvari puno ranije izmakle kontroli. Tri kola prije kraja prvenstva, Hadžiahmetović je napustio klupu Sarajeva. Sezonu je kraju priveo Sead Jesenković, a već mjesec dana kasnije Sarajevo je preživjelo možda i najteže dane u svojoj historiji. Praktično preko noći, bordo dres Sarajeva zeleno-bijelim dresom novoformiranog Đerzeleza zamijenili su Dedić, Smječanin, Valentić, Nouken, Hadžispahić, Hošić, a ekipu su napustili i Ihtijarević, Smailagić, Hurtić, Paučinac. Sarajevo je u novu sezonu ušlo sa podmlađenim timom i Agimom Nikolićem na klupi, a nakon par dobrih rezultata na startu uslijedila je rezultatska kriza. Sarajevo je jesenji dio sezone završilo na sedmom mjestu. Uslijedila je nova promjena na klupi. Denijal Pirić je preuzeo ekipu, te je uz par provjerenih pojačanja ipak izborio plasman u plej-of, ali ne i u finale istog, što je značilo da Sarajevo tog ljeta neće igrati Evropu, a ubrzo potom i novih sušnih 8 godina bez šampionskog slavlja.

Post je prekinut 2007. godine kada Sarajevo pod palicom Husrefa Musemića po prvi put osvaja zajedničku Premijer ligu BiH. Titula je osvojena, Sarajevo se nakon 22 godine vratilo u Ligu prvaka, ali idila je trajala tek nešto više od mjesec dana. Već nakon prvih evropskih utakmica uslijedile su trzavice, sukob Musemića sa upravom, odlazak dvojice standardnih prvotimaca Ihtijarevića i Obuće, nešto ranije i Marciana, a sve je kulminiralo krajem septembra kada Upravni odbor odlučuje suspendovati Husrefa Musemića. Gotovo mjesec dana ekipu su vodili njegov prvi pomoćnik Abdulah Oruč i sportski direktor Senad Merdanović, a epilog je ponovo bio isti. Peto mjesto na kraju i još jedna sezona bez plasmana na međunarodnu scenu. I ne samo to, uslijedilo je novih sušnih 8 godina bez slavlja pred Vječnom vatrom.

Peta titula na Koševo stigla je tek 2015. godine. Osvojio ju je Dženan Uščuplić. Uz vlasnika milijardera iza leđa, izgledalo je tada da će Sarajevo napokon zagospodariti Premijer ligom BiH, a na ono što se desilo kasnije, vjerovatno ne treba podsjećati čak ni one najzaboravnije. Ekipu su već u narednim mjesecima napustili Bilbija, Cimirot i Stojčev, a sredinom septembra smijenjen je i sam Uščuplić, naslijedio ga je nakratko Almir Hurtić, a ubrzo potom je stigao Grobar. Čovjek koji se proslavio noseći "grobarski" dres, a potom se svojski potrudio da opravda ime koje nose navijači matičnog mu kluba. Preko noći je rastjerao ostatak šampionske ekipe, Puzigaću, Tatomirovića, Benku, a njihova mjesta popunio menadžerskim igračima iz Mijanmara i agencije svog pajdaša Stefana Bulića. Sarajevo je još jednom braneći titulu ostalo bez plasmana u Evropu, a na oporavak od ovog "stručnjaka" i na novu titulu čekalo se ovog puta pune četiri godine.

Sada, tri sedmice nakon posljednjeg slavlja u glavnoj sarajevskoj ulici, Sarajevo se ponovo nalazi u ćorsokaku. Nova sezona samo što nije počela, a još uvijek nije poznato ko će voditi ekipu u novoj sezoni. Ono što je poznato jeste da će Sarajevo u novu sezonu ući bez Mujakića, Kapića, Bekića, te povrijeđenih Pidre i Stanojevića, dakle bez petorice fudbalera iz prvih 18 u prošloj sezoni.

Ne znam gdje je zapelo u pregovorima između Musemića i klupske uprave, te šta se čeka, ali mislim i smatram da su ljudi iz kluba trebali učiti iz grešaka svojih prethodnika i ne dozvoliti da do ovoga dođe. Mislim i smatram da je nakon ovakve sezone, gospodin Musemić, sa svim svojim vrlinama i manama zaslužio neupitno povjerenje, da mu se ispune svi traženi uslovi i da je potpisivanje novog ugovora trebalo biti samo stvar formalnosti. Da je ovaj uspjeh i ovakvu sezonu iza sebe imao Jarni, Kodro, Ješić ili neki drugi trener "sa strane" siguran sam da bi im se spomenici dizali i uslovi ispunjavali bez pogovora.

Apelujem ovim putem na sve odgovorne u klubu, kao tek jedan od par hiljada najzagriženijih bolesnika da se sve nesuglasice ostave po strani, da se napokon nađe zajednički jezik sa Husrefom Musemićem i da se stvori snažna osnova za ono o čemu svi mi bolesnici bordo boje već godinama maštamo - bosanski Dinamo. Klub koji će biti superdominantan u domaćem takmičenju. Omogućite sebi da vas svi pamtimo kao najuspješniju Upravu ikad, a ne kao još jedno u nizu rukovodstava koje je ponovilo greške svojih prethodnika.

Prije godinu dana, 5. jula 2018. godine na promociji knjige Bordo vremeplov, pred kompletnim prvim timom i stručnim štabom, a u prisustvu mnogobrojnih legendi kluba i bolesnika bordo boje, onako pod dojmom i snažnim emocijama rekao sam "Sarajevo je dugo vremena imalo veliki problem, veliku razjedinjenost, između navijača, kluba i legendi kluba. Sarajevo nije znalo cijeniti legende kluba a oni su stvorili ime tog kluba. Ljudi koji su nosili dres Sarajeva su zaslužni što je Sarajevo danas veliki klub. Bez igrača i bez nas navijača ne bi bilo Sarajeva. Želio bih da pozovem na jedinstvo. Neka ovaj nevjerovatni skup bivših i sadašnjih fudbalera i navijača bude dan kada će Sarajevo odbaciti sve utege, kada ćemo svi stati jedni uz druge, zaboraviti na sve razlike i krenuti naprijed kao jedan.". Neskromno, ludo i bezobrazno bi bilo reći da je ta moja rečenica na bilo kakav način utjecala i doprinijela velikom, historijskom uspjehu i osvajanju duple krune, ali svi smo bili svjedoci (a gotovo svi igrači i ljudi iz kluba su u svojim izjavam u prethodnih par sedmica to i potvrdili) da je upravo to zajedništvo donijela dva trofeja u Titovu 38b. Zato ću opet ponoviti, STANIMO JEDNI UZ DRUGE, ZAJEDNO DO KRAJA, POD BORDO ZASTAVOM I NE DOZVOLIMO DA NAM SE PONOVE GREŠKE IZ PROŠLOSTI.

SARAJ'VO ŠAMPION !!!"
-Semir Zilić
Nemoj im to govorit Semire ako Boga znas.. Nije ovo FK Husref...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 11 jun 2019, 00:15

Pantelija je napisao/la:Kakav debilizam je ovaj grafit.. tribina koja ima 300 navijaca u prosjeku bi da odredjuje ko ce biti trener iako isti ne pristaje na uslove kluba.
Izdrzi upravo SAMO INTERES KLUBA BOLI ME RACKU ZA OVE I ONE
Ja ne znam kako te vise nije stid...

Ne biras sredstva, udaras po svemu mogucem, mjeris neciju ljubav, ocjenjujes ljude...

Gdje su ti u tim ocjenama i cinjenicama ? Cim dokazujes svoju ljubav ?

Je*o te klub bez tih 300 ljudi..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 jun 2019, 00:19

Pantelija je napisao/la:Znauci ako ne produze husrefu tj ako husref ne pristane, nemojte misliti da klub necete odvesti u propast, a upravu i novog trenera u nestanak!
Klub iznad svega i biti ce Sarajeva s Husrefom i bez Husrefa. Al ako ode Husref i kostur tima, bit ce sve duplo teze nego da ostanu.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 11 jun 2019, 00:27

simidobar je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Kakav debilizam je ovaj grafit.. tribina koja ima 300 navijaca u prosjeku bi da odredjuje ko ce biti trener iako isti ne pristaje na uslove kluba.

Ne biras sredstva, udaras po svemu mogucem, mjeris neciju ljubav, ocjenjujes ljude...

Ja ljubav mjerim godisnjom, clanskom, kupovinom u fan shopu inodlaskom na dobar dio gostovanja. Bez ikakve koristi odnkluba, iskljucivo ljubav prema istom.
Nije me.stid ni malo, niti ce kada biti. Za nekih 15 godina redovnih tekmi a bgm 20+ otkad sam isao na preskoke nikad nisam.volio te neke kultove licnosti oko klubaa.
Ne zaboraviti da se odnblekica pravio kult zbog par nekih izjava na racun kona, pa se onda pravio kult ibrakovica, pa kusturice, pa se alen skoro u nebo dizao pa austriju izabra pored nas. U prevodu, 99,% njih su tu zbog para. Ljubav je usputna. Dokaz za to imate upravo sada i ja to postujjem ali NEMOJ BA PISATI DA JE POJEDINAC SARAJEVO. HUSREF NIJE SARAJEVO NITI CE IKAD BITI. TO NIJE NI HASE, NI KELI, ONI SU LEGENDE ALI SARAJEVO JE JEDNO JEDINO, SARAJEVO JENPREZIVJELO I ODLAZAK HASETA I ODLAZAK PAPETA, PREZIVJELO JUTARNJI VOZ MUSEMICA, odlazak u đerzelez, prezivjelo odlazak cimirota stojceva jajala delaca, prezivjet ce vala i ovo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 11 jun 2019, 00:35

belminhordas je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:
belminhordas je napisao/la:Vidjeli smo kako si se upalio jucer na post o Husrefu i Jahicu.Sam sebe lazes "intelektualcu".
Kaze se intelektualac,al vidim baratanje rijecima,i pravopisom ti nije jaca strana. Procitaj moje postove prije rasprave sa tobom,pa ces vidjeti ko je uvijek na strani Husa bio seoska lolo.
Vidjeli smo svi klosarcicu propali, kako si se upalio na post o tvom guznom haveru Jahicu.Da ti ide jos poznavanje fudbala i humor kao pravopis,gdje bi ti kraj bio?Ovako si samo klosarcic.
Seoska lolo ja pojma nemam ni ko je Jahic,tj samo znam da je u upravi,a ako lazem daboga se ne probudio jel ok? Ja samo branim stavove i interese kluba koji mi je ispred svega pa makar se on zvao i Husref. Kakve veze poznavanje fudbala ima sa temom? Ja ti nemam potrebu sta dokazivat,samo cu ti reci da treba jos pure da jedes. Kad sam gledo mec sa Parmom,Unproforom vjerovatno nisi ni izmigoljio. Pa onda kad sam gledao slobodnjake Begica,Sasivarevica,pa Usanovica koji nije iz kornera do gola dobacit,Hosica,Krupinca,Zukica,Paucinca,Sasivarevica,Valentica itd al nije to tema strucnjak.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 11 jun 2019, 00:44

Pantelija je napisao/la:Znaci ako ne produze husrefu tj ako husref ne pristane, nemojte misliti da klub necete odvesti u propast, a upravu i novog trenera u nestanak!
Ko ne vidi da branis interes kluba , to su navijaci kao sto sam ja 1980-tih godina gotivio druga Titu . A moj drug Tito zivio tesko , ja bih onda SFRJ zrtvovao za Titu . Zato donekle i ove mladje ljude razumijem , ali ne podrzavam .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 11 jun 2019, 00:58

Sta kaze Belmo i ovi insajderi doce Letic,a covjek kaze nikad se nije cuo sa bilo kim iz nase lige haha. E moji insajderi,niste skontali da nista ne mozete pogoditi godinama

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 11 jun 2019, 01:03

Pantelija pretjerujes, u najmanju ruku.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 11 jun 2019, 01:33

Samozdravlje je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Znaci ako ne produze husrefu tj ako husref ne pristane, nemojte misliti da klub necete odvesti u propast, a upravu i novog trenera u nestanak!
Ko ne vidi da branis interes kluba , to su navijaci kao sto sam ja 1980-tih godina gotivio druga Titu . A moj drug Tito zivio tesko , ja bih onda SFRJ zrtvovao za Titu . Zato donekle i ove mladje ljude razumijem , ali ne podrzavam .
Uvijek si znao izabrati prave stvari u životu :ljepota: :tokralju:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 11 jun 2019, 01:35

Pantelija je napisao/la:
simidobar je napisao/la:

Ja ljubav mjerim godisnjom, clanskom, kupovinom u fan shopu inodlaskom na dobar dio gostovanja. Bez ikakve koristi odnkluba, iskljucivo ljubav prema istom.
Nije me.stid ni malo, niti ce kada biti. Za nekih 15 godina redovnih tekmi a bgm 20+ otkad sam isao na preskoke nikad nisam.volio te neke kultove licnosti oko klubaa.
Ne zaboraviti da se odnblekica pravio kult zbog par nekih izjava na racun kona, pa se onda pravio kult ibrakovica, pa kusturice, pa se alen skoro u nebo dizao pa austriju izabra pored nas. U prevodu, 99,% njih su tu zbog para. Ljubav je usputna. Dokaz za to imate upravo sada i ja to postujjem ali NEMOJ BA PISATI DA JE POJEDINAC SARAJEVO. HUSREF NIJE SARAJEVO NITI CE IKAD BITI. TO NIJE NI HASE, NI KELI, ONI SU LEGENDE ALI SARAJEVO JE JEDNO JEDINO, SARAJEVO JENPREZIVJELO I ODLAZAK HASETA I ODLAZAK PAPETA, PREZIVJELO JUTARNJI VOZ MUSEMICA, odlazak u đerzelez, prezivjelo odlazak cimirota stojceva jajala delaca, prezivjet ce vala i ovo
I tih 300 isto placa karte, clanske, gostovanja... Igra je za njihovu dusu a oni su kao i ti dusa kluba, bez njih je sve plastika, olimpik, tuzla, itd...

Niko od navadenih ne moze u istu recenicu sa Husrefom.

Nemoj lagat, nije lijepo.
Ja to nisam rekao, to ti mislis da ja govorim ako podrzavam nekog ko mi je drag, kome vjerujem.

Nisam ja napravio kult licnosti nego ti, razmisli malo.
Meni je nesto najnormalnije da zadrzimo covjeka koji je osvojio i prvenstvo i kup. Ja sam rekao da bih podrzao i ekonoma kad bi napravio ovakav rezultat sa mojim Sarajevom.

Ti ratujes sa Husrefom bez obzira na rezultate i ostvarene ciljeve. Tvoja opcija je da ne bude Husref. Iako negativan to je ipak neki kult licnosti.

I smeta mi sto se pricaju ovakve price poslije svega. Niste upravu sekunde jedne. Zasluzuje puno vise postovanja, da je Bogdo vise ljudi sa njegovim karakterom, ova nasa BiH bi bila puuuno bolje mjesto za zivot.

Imas ti dobrih razloga za stid, al nije ni to za svakog, i za to trebaju mu*a.

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 11 jun 2019, 02:20

Oj ono se svađa sa belminom koji je došao vamo da nam kaže kako smo u dugovima.

Kako ja uzivam u ovom trenutku sto sam pitar, a i ma i onih sto se raspravljaju sa belminom hvala Bogu ja nisam medju njima .
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 11 jun 2019, 02:27

Je li postoji opcija da moderator sada banuje ove koji lupaju neke podatke koji nisu ni blizu istine samo da bi ispalo da imaju ekskluzivu? Ove ozbiljnije dugogodisnje clanove, u istoj mjeri najozbiljnije upozoriti da ne lupaju ko maksim po diviziji jer im to ne treba.

Napominjem, pitam jer nisam siguran kakva je praksa inace sa ovim "insiderima".
JURIŠ

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 jun 2019, 05:49

Joj kad zagor uhvati u mašinu, nema nazad buraz
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 11 jun 2019, 07:34

Za ciju dusu se igra???
Buraz, 2012/2013 svaki navijac je imao priliku, svaka legenda je imala priliku da se igra za njihovu dusu. Cini mi se, ne sjecam se, da se nije skupilo ni 100 000 KM, a trebalo je oko 3 miliona!
I tu onda prestaje svaka romantika i pametovanje. Sad imas gazdu koji kad kaze ti si trener, ti nisi, ima puno pravo. Mozda, MOZDA, da nas ima 15 000 u prosjeku pa da kaze ok hajde da vidim stavi kakko, ali njemu navijaci u konacnoj racunici sa ovom brojkom na pozitivnoj nuli. I nadam se da nece slusati glas navijaca nego da ce STITI INTERES I PROSPERITET KLUBA a ovi koji bi da odlucuju ko ce biti trener, sd, koga dovesti, ulozis buraz 20 miliona i igraj igricu.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 jun 2019, 07:37

slika :rol:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 11 jun 2019, 07:55

Jadno i pateticno.odavno izgubljen kompas tribine sto i brojke pokazuju.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 11 jun 2019, 08:01

:lol: :lol:
Samo za nasmijati se.

Nadam se da ce nastaviti politiku da tribina i mahala nece voditi klub.

A mislim da pojedinim navijacima, simpatizerima, treba objasniti sta znaci biti navijac.

Svi smo mi imali priliku da budemo neko i da se nas glas cuje u upravi, skupstini, itd. Medjutim, vrlo malo je ljudi pokazalo ljubav prema klubu. I sada treba da neko soli pamet ljudima koji odlucuju, a spasili nas kluba. ( investitor nas kupio, ovi trenutni iz uprave samo rade kako investitor kaze).

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 11 jun 2019, 08:07

Kako bi sad Nam brat bio da povuce sredstva i kaze, ok, eto, vodite klub, snlazite se za pare. Pa da vidim onda mudonje i grafite :D ugasili bi se za 6 mjeseci, najkasnije

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 jun 2019, 08:11

Hajde onaj prvi grafit podrske Husrefu mi je ok, ovo je vec preseravanje, iskreno se nadam da je fotosop. :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, gh0stHZ, johntravolta123, Proximic i 59 gostiju.