Finska - BiH / Italija - BiH (08.06 & 11.06.2019)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Finska - BiH / Italija - BiH (08.06 & 11.06.2019)
“Budite sretni i sad, kad smo tužni”
(Muhamed Konjić, BiH – Nigerija)
Nadam se i ja da je skontao neke stvari, sutra mu je zadnja šansa da pokaže da ima ono nešto da bude solidan trener.Ponos Torina je napisao/la:Cisto moje misljenje da ce promjeniti dosta u odnosu na Finsku,on je sam skontao koliko je sati kod 2-0 za Finsku zato i nije zurio onako da izvrsi sve izmjene i da uvede Vrancica i Todorovica..Raonffa je napisao/la:Je l' to imaš neke info ili izražavaš želje?Ponos Torina je napisao/la:Vrancic,Besic i Pjanic sutra od prve minute u veznom redu..
Todor se vraca na svoju poziciju.![]()
Ja bih također volio takvu postavu sutra, i još bih Ćivića zamijenio Nastićem, stoperski par Šunjić-Zukanović ne bih dirao, koliko god da su lošiji u zadnjim tekmama, kad mi naumpadne da bi tu mogao uletiti Bičakčić, neka hvala, i on je kita samo takva u reprezentativnom dresu.
Sigurno ce neko novi uletiti u vezni red 100%,Todorovic na svoje mjesto a moguce je da jos neko iz odbrane bude zamjenjen mozda Civic i neko od CB..
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Jel imaju negdje cijele tekme sa SP? To je antologija BiH tv ekrana..DrFilgud je napisao/la:“Budite sretni i sad, kad smo tužni”
"We need to suffer. And we need to fight."
“Pjanić inzistira da asistira”Captain4 je napisao/la:Jel imaju negdje cijele tekme sa SP? To je antologija BiH tv ekrana..DrFilgud je napisao/la:“Budite sretni i sad, kad smo tužni”
(Muhamed Konjić, BiH – Iran)
u nekom pukom slučaju kada bi dobili Italiju slučajno ko što smo dobili Irce i Austriju ja bih se ujeo za guzicu zbog ovog poraza od Finske, a u slučaju da nas Italija naguzi to bi podnio stojički
- Bazinga12345
- Kontakt:
"Momci s Kipra, kada igraju, ne pogađaju, ali zato imaju prilika, a kada imaju prilika, često pogađaju"DrFilgud je napisao/la:“Budite sretni i sad, kad smo tužni”
(BiH - Kipar)
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Nas svi nešto hvale na presicama spominju Džeku i Pjanića neki sistem, zalaganje na terenu ku.rce palce i onda nas otresu ko Džeko sline iz nosa
Šta god se desi u utakmicama protiv Italije, trebamo biti zahvalni Talijanima. Ljudi došli da igraju u nekoj Bosni godinu dana poslije rata, i pokazali svijetu da se i u BiH može igrati fudbal. Nećemo im to zaboraviti.
Au bio na toj tekmi puno kosevo,jos dobismo 2-1 ludara.
Ja mislim da će opet izvesti manje-više istu postavu, samo sa Pjanićem umjesto Cimirota. Možda nekim čudom i Todorović zaigra.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
inzistira da asistira haha
budite sretni sad kad smo tuzni haha
kad nas otresu ko dzeko sline haha
pistacije ili orasi haha
koliko budala na jednom mjestu:-)
budite sretni sad kad smo tuzni haha
kad nas otresu ko dzeko sline haha
pistacije ili orasi haha
koliko budala na jednom mjestu:-)
"Opasno jeeeee"
(Sabahudin Topalbecirevic - protivnicki centarhalf iznosi loptu iz svog sesnaesterca negdje na 20m od svog gola).
(Sabahudin Topalbecirevic - protivnicki centarhalf iznosi loptu iz svog sesnaesterca negdje na 20m od svog gola).
- ElCartel11
- Kontakt:
Niko nas ne hvali to su uobicajene izlizane floskule na presicama. Mislim i tako nas znaju po Dzeki i Pjanicu, ostale igrace niko ne zna, pa zato kazu kao imaju opasan napad, a tu je i Pjanic kojeg se moramo paziti.coelho41 je napisao/la:Nas svi nešto hvale na presicama spominju Džeku i Pjanića neki sistem, zalaganje na terenu ku.rce palce i onda nas otresu ko Džeko sline iz nosa
Idi pogledaj presice od lige nacija do danas, svi selektori su isto pricali

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
ja bi pustio gojaka da igra
- JohnCleese
- Kontakt:
Baho sutra uzivo iz Italije, bojim se da ce nam slika kasniti za tonom i po pet sekundi.
Tri sekunde zbog klasicnih gresaka u sinhronizaciji, a dvije zbog tipicnih Bahinih prejudiciranja raznoraznih situacija.
Tri sekunde zbog klasicnih gresaka u sinhronizaciji, a dvije zbog tipicnih Bahinih prejudiciranja raznoraznih situacija.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- akisarajevo92
- Kontakt:
jos 24 sata i necemo vise moci slusati kako nikad nismo pobjedili nijednu veliku reprezentaciju 

Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 10 jun 2019, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Gojak je nas drugi najbolji veznjak u reprezentacijijestamaji je napisao/la:ja bi pustio gojaka da igra

svaki poraz s manje od tri razlike će biti uspjeh.
CPOJ
Kristić: Evo opet faul za Nigeriju.DrFilgud je napisao/la:“Pjanić inzistira da asistira”Captain4 je napisao/la:Jel imaju negdje cijele tekme sa SP? To je antologija BiH tv ekrana..DrFilgud je napisao/la:“Budite sretni i sad, kad smo tužni”
(Muhamed Konjić, BiH – Iran)
Konjić: Nevjerovatno. Sve dvojbene startove sudi za njih.
Kristić: A ne, evo ipak je za nas.
Konjić (poslije pet sekundi tišine): I treba da bude.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- JavierBosnia
- Kontakt:
Todor i Pjanic su sutra sigurni
Bico moguc na stoperu
Bico moguc na stoperu
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Brazzzoo123, Confiance, dedo26, General505, Google Adsense [Bot], Jegres, napapijri1987 i 71 gost.