Jesam sta god ti kazes, nije problem.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Moramo se kvalitetno pojačati..zagorski je napisao/la:Tamam da je i u markama cifra treba prihvatiti ovo
Ma da je u KM što raja kažu, prodat ga, možeš za te pare dovest kojeg igračaDenchi je napisao/la:isto pomislihStroj1946 je napisao/la:Odma ga prodat. Da se ne ponovi ko sa Okićem.
od svih ovih portala oslobodjenje je jedno od ako ne i najsigurnije kad nesto objavi barem po meni, tako da ima tu istineBordoSarajevo je napisao/la:eeee kad bi ovo bilo istina
haha joj lijepo pročitat, pa ne mora bit ni istina
How yes noBordoSarajevo je napisao/la:Benjamin Tatar bi uskoro mogao napustiti redove Sarajeva, saznaje Bihscout.ba – skauting mreža **** portala iz menažderskih izvora.
U FK Sarajevo je stigla ponuda za Tatara u vrijednosti 1,2 miliona eura iz neimenovanog kluba turske Superlige.
Tatar bi prema našim saznanjima trebao potpisati dvogodišnji ugovor pod uslovom da Sarajevo pristane na transfer.
Dvadesetpetogodišnji Tatar je u Sarajevo stigao u julu 2018. godine, a ugovor sa Bordo klubom ima do 30. juna 2021. godine.
U nedavno završenoj sezoni bio je jedan od najvažnijih igrača Sarajeva te je u 37 odigranih utakmica u svim takmičenjima postigao 13 pogodaka i ubilježio 10 asistencija.
Benjamin je u dosadašnjoj karijeri nastupao za Radnik iz Hadžića, Novigrad, Cibaliju, Goricu te Slaven Belupo.
Pa neka pola love od obestecenja uloze u pojacanja bilo bi fenomenalno.MortemHz je napisao/la:Moramo se kvalitetno pojačati..zagorski je napisao/la:Tamam da je i u markama cifra treba prihvatiti ovo
Zezas se jel tako?SarajevoJeBordo je napisao/la:Poredim način poslovanja, ne klub - klub. Zamisli da uzmeš 500.000KM i 1. Januara otvoriš kafić, svaki mjesec uredno plaćaš režije i plate radnicima, 31. Decembra si u minusu npr. 300.000KM jer još uvijek nisi vratio uloženo. Zatim naredne godine uložiš još novca, proširiš objekat, kupiš bolji inventar, nabavljaš robu od kvalitetnijih proizvođača, budeš u još većem minusu, ali si podigao kvalitet usluge, a sve to vrijeme uredno isplaćuješ dobavljače. Uloženo će ti se vratiti na dugoročno.belminhordas je napisao/la: Smiješno poređenje.Jesili svjestan sa kim nas porediš?
Kontaš?
Ti vidiš minus i zadnjoj koloni u tabeli i ti to rezonuješ kao raspad sistema.
bas koda svaki igraci mora bit bez ugovora da bi ga doveli, trebamo se nekad ispruzitzagorski je napisao/la:Pa neka pola love od obestecenja uloze u pojacanja bilo bi fenomenalno.MortemHz je napisao/la:Moramo se kvalitetno pojačati..zagorski je napisao/la:Tamam da je i u markama cifra treba prihvatiti ovo
Oni samo prenose vijest nekog portala(za kojeg prvi put cujem)bistrik87 je napisao/la:od svih ovih portala oslobodjenje je jedno od ako ne i najsigurnije kad nesto objavi barem po meni, tako da ima tu istineBordoSarajevo je napisao/la:eeee kad bi ovo bilo istina
A kasnije mi se sve samo kazalo...belosevic28 je napisao/la:Zezas se jel tako?SarajevoJeBordo je napisao/la:Poredim način poslovanja, ne klub - klub. Zamisli da uzmeš 500.000KM i 1. Januara otvoriš kafić, svaki mjesec uredno plaćaš režije i plate radnicima, 31. Decembra si u minusu npr. 300.000KM jer još uvijek nisi vratio uloženo. Zatim naredne godine uložiš još novca, proširiš objekat, kupiš bolji inventar, nabavljaš robu od kvalitetnijih proizvođača, budeš u još većem minusu, ali si podigao kvalitet usluge, a sve to vrijeme uredno isplaćuješ dobavljače. Uloženo će ti se vratiti na dugoročno.belminhordas je napisao/la: Smiješno poređenje.Jesili svjestan sa kim nas porediš?
Kontaš?
Ti vidiš minus i zadnjoj koloni u tabeli i ti to rezonuješ kao raspad sistema.
Da ima 20 godina i onakvu statistiku ja bih rekao da je cifra realna, ovako - on je već iskusan fudbaler, nerealno je totalno.Inijesta je napisao/la:Ne znam jesam li ja jedini ali meni oca cifra za Tatara realna, pokazo se ko strasno kvalitetan igrac uz tehnicke mogucnosti koje su iznad nivoa lige( samo da mu se jos jednom izvinem za pljuvanja kad je doso![]()
Nadam se da ce uskoro i Husref potpisat da se stane u kraj nagadzanjima
Letic je kazu potpiso samo sto ima ugovor tamo do 30 juna pa se ne moze objaviti
Belmine sine napaceni od 2 transfera vratismo dugove, sta cemo sad moramo u plusu poslovati
opce nisam obratio paznju na to, nikad ni ja cuo za portal "saznaje Bihscout.ba – skauting mreža **** portala iz menažderskih izvora."miky_hz je napisao/la:Oni samo prenose vijest nekog portala(za kojeg prvi put cujem)bistrik87 je napisao/la:od svih ovih portala oslobodjenje je jedno od ako ne i najsigurnije kad nesto objavi barem po meni, tako da ima tu istineBordoSarajevo je napisao/la:eeee kad bi ovo bilo istina
Al ok lijepo je citati ,ako ima istine jos bolje
– Mersudina Ahmetovića u dresu Sarajeva su tražili tadašnji šef struke Almir Hurtić i direktor Dino Selimović, razmotrili smo ponudu i na kraju je zajednički prihvatili, iako se Mersudin dvoumio da li da uopšte nakon epizode u Slobodi nastavi sa profesionalnim igranjem. Na kraju se ispostavilo da smo pogodili, jer je nedavno proglašen za najboljeg igrača Premijer lige BiH. Mnogi ne znaju životnu priču tog karakternog momka, prošao je trnovit put, i sve mu se na kraju vratilo. Amara Rahmanovića sam ponudio tadašnjem sportskom direktoru Faruku Ihtijareviću koji je uložio sam svoj autoritet da taj momak dođe na Koševo. Bila je to teška priča, jer smo morali da se sporazumno raziđemo sa Celjem, iako su mnogi govorili da je to prinova, uvijek sam govorio da je to najveće pojačanje, jer ga poznajem od malih nogu, prijatelj sam njegove porodice i znao sam kakav talenat i potencijal posjeduje, sve ostalo ste sami vidjeli.
U privatnom životu ste prijatelj sa brojnim trenerima, ali nekako najbliži ste sa još uvijek aktuelnim trenerom Sarajeva Husrefom Musemićem.
– Da, Husref je moj prijatelj kojeg iznimno cijenim mimo terena, fudbala, dakle on je prije svega veliki čovjek, pa onda sve ostalo… A ostalo je historija, o njemu kao treneru govore njegovi rezultati i to je najveće veličanstvo. Ponosan sam na njegove rezultate sa FK Sarajevom, dupla kruna nije mala stvar, mislim da će teško neko moći ponoviti ovakve rezultate. Čestitke naravno idu svima, Upravi, stručnom štabu, igračima, navijačima.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 33 gosta.