FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

simidobar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la simidobar » 10 jun 2019, 19:01

@SarajvoJeBordo

Jesam sta god ti kazes, nije problem. ;)
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 jun 2019, 19:01

zagorski je napisao/la:Tamam da je i u markama cifra treba prihvatiti ovo :)
Moramo se kvalitetno pojačati..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 10 jun 2019, 19:03

Denchi je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:Odma ga prodat. Da se ne ponovi ko sa Okićem.
isto pomislih :D
Ma da je u KM što raja kažu, prodat ga, možeš za te pare dovest kojeg igrača :mrgreen:

bistrik87
Kontakt:

Post Postao/la bistrik87 » 10 jun 2019, 19:04

nac adekvatnu zamjenu al u to ne sumljam, super cifra za tatara, oslodjenje pise pa je vjerovat

bistrik87
Kontakt:

Post Postao/la bistrik87 » 10 jun 2019, 19:07

BordoSarajevo je napisao/la:eeee kad bi ovo bilo istina :D
haha joj lijepo pročitat, pa ne mora bit ni istina :D
od svih ovih portala oslobodjenje je jedno od ako ne i najsigurnije kad nesto objavi barem po meni, tako da ima tu istine

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 10 jun 2019, 19:07

Da je u markama za 1.200.000KM naći tri predobra igrača, masno platiti (plate) i idemo u dominaciju opet.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 10 jun 2019, 19:09

BordoSarajevo je napisao/la:Benjamin Tatar bi uskoro mogao napustiti redove Sarajeva, saznaje Bihscout.ba – skauting mreža **** portala iz menažderskih izvora.

U FK Sarajevo je stigla ponuda za Tatara u vrijednosti 1,2 miliona eura iz neimenovanog kluba turske Superlige.

Tatar bi prema našim saznanjima trebao potpisati dvogodišnji ugovor pod uslovom da Sarajevo pristane na transfer.

Dvadesetpetogodišnji Tatar je u Sarajevo stigao u julu 2018. godine, a ugovor sa Bordo klubom ima do 30. juna 2021. godine.

U nedavno završenoj sezoni bio je jedan od najvažnijih igrača Sarajeva te je u 37 odigranih utakmica u svim takmičenjima postigao 13 pogodaka i ubilježio 10 asistencija.

Benjamin je u dosadašnjoj karijeri nastupao za Radnik iz Hadžića, Novigrad, Cibaliju, Goricu te Slaven Belupo.
How yes no

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 10 jun 2019, 19:10

MortemHz je napisao/la:
Pa neka pola love od obestecenja uloze u pojacanja bilo bi fenomenalno.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 10 jun 2019, 19:14

Imal budzeta? Kako nam je Belmoooo lik procita par sportskih stranica i dodje ovdje i kaze,Letic i ovaj iz Srbije dolaze e hvala ti institucijo na info hahah

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 jun 2019, 19:15

po Ofosua, pa po godine po godine :D ali da vidimo i tu zvjerku :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 10 jun 2019, 19:17

SarajevoJeBordo je napisao/la:
belminhordas je napisao/la: Smiješno poređenje.Jesili svjestan sa kim nas porediš? :rol:
Poredim način poslovanja, ne klub - klub. Zamisli da uzmeš 500.000KM i 1. Januara otvoriš kafić, svaki mjesec uredno plaćaš režije i plate radnicima, 31. Decembra si u minusu npr. 300.000KM jer još uvijek nisi vratio uloženo. Zatim naredne godine uložiš još novca, proširiš objekat, kupiš bolji inventar, nabavljaš robu od kvalitetnijih proizvođača, budeš u još većem minusu, ali si podigao kvalitet usluge, a sve to vrijeme uredno isplaćuješ dobavljače. Uloženo će ti se vratiti na dugoročno.

Kontaš?

Ti vidiš minus i zadnjoj koloni u tabeli i ti to rezonuješ kao raspad sistema.
Zezas se jel tako?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

bistrik87
Kontakt:

Post Postao/la bistrik87 » 10 jun 2019, 19:17

zagorski je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Pa neka pola love od obestecenja uloze u pojacanja bilo bi fenomenalno.
bas koda svaki igraci mora bit bez ugovora da bi ga doveli, trebamo se nekad ispruzit

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 10 jun 2019, 19:22

U trenutku kada je stigla ova ponuda za Tatara(abd), vidi se koji su popušlići Audukor i njegov manager
slika

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 jun 2019, 19:24

bistrik87 je napisao/la:
od svih ovih portala oslobodjenje je jedno od ako ne i najsigurnije kad nesto objavi barem po meni, tako da ima tu istine
Oni samo prenose vijest nekog portala(za kojeg prvi put cujem)

Al ok lijepo je citati ,ako ima istine jos bolje
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 10 jun 2019, 19:24

belosevic28 je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:
belminhordas je napisao/la: Smiješno poređenje.Jesili svjestan sa kim nas porediš? :rol:
Poredim način poslovanja, ne klub - klub. Zamisli da uzmeš 500.000KM i 1. Januara otvoriš kafić, svaki mjesec uredno plaćaš režije i plate radnicima, 31. Decembra si u minusu npr. 300.000KM jer još uvijek nisi vratio uloženo. Zatim naredne godine uložiš još novca, proširiš objekat, kupiš bolji inventar, nabavljaš robu od kvalitetnijih proizvođača, budeš u još većem minusu, ali si podigao kvalitet usluge, a sve to vrijeme uredno isplaćuješ dobavljače. Uloženo će ti se vratiti na dugoročno.

Kontaš?

Ti vidiš minus i zadnjoj koloni u tabeli i ti to rezonuješ kao raspad sistema.
Zezas se jel tako?
A kasnije mi se sve samo kazalo...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 10 jun 2019, 19:27

Ne znam jesam li ja jedini ali meni oca cifra za Tatara realna, pokazo se ko strasno kvalitetan igrac uz tehnicke mogucnosti koje su iznad nivoa lige( samo da mu se jos jednom izvinem za pljuvanja kad je doso :oops:

Nadam se da ce uskoro i Husref potpisat da se stane u kraj nagadzanjima
Letic je kazu potpiso samo sto ima ugovor tamo do 30 juna pa se ne moze objaviti

Belmine sine napaceni od 2 transfera vratismo dugove, sta cemo sad moramo u plusu poslovati
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 10 jun 2019, 19:30

Neko će morat pošteno transfermarkt apdejtovat. :mrgreen:

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 10 jun 2019, 19:33

Inijesta je napisao/la:Ne znam jesam li ja jedini ali meni oca cifra za Tatara realna, pokazo se ko strasno kvalitetan igrac uz tehnicke mogucnosti koje su iznad nivoa lige( samo da mu se jos jednom izvinem za pljuvanja kad je doso :oops:

Nadam se da ce uskoro i Husref potpisat da se stane u kraj nagadzanjima
Letic je kazu potpiso samo sto ima ugovor tamo do 30 juna pa se ne moze objaviti

Belmine sine napaceni od 2 transfera vratismo dugove, sta cemo sad moramo u plusu poslovati
Da ima 20 godina i onakvu statistiku ja bih rekao da je cifra realna, ovako - on je već iskusan fudbaler, nerealno je totalno.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

bistrik87
Kontakt:

Post Postao/la bistrik87 » 10 jun 2019, 19:35

miky_hz je napisao/la:
bistrik87 je napisao/la:
Oni samo prenose vijest nekog portala(za kojeg prvi put cujem)

Al ok lijepo je citati ,ako ima istine jos bolje
opce nisam obratio paznju na to, nikad ni ja cuo za portal "saznaje Bihscout.ba – skauting mreža **** portala iz menažderskih izvora."
ako su tacni ovi izvori onda jest istina, kako god vidjet cemo fino bi bilo

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 jun 2019, 19:36

Denim Rahmanovic,dosta je njegovih proslo kroz klub
– Mersudina Ahmetovića u dresu Sarajeva su tražili tadašnji šef struke Almir Hurtić i direktor Dino Selimović, razmotrili smo ponudu i na kraju je zajednički prihvatili, iako se Mersudin dvoumio da li da uopšte nakon epizode u Slobodi nastavi sa profesionalnim igranjem. Na kraju se ispostavilo da smo pogodili, jer je nedavno proglašen za najboljeg igrača Premijer lige BiH. Mnogi ne znaju životnu priču tog karakternog momka, prošao je trnovit put, i sve mu se na kraju vratilo. Amara Rahmanovića sam ponudio tadašnjem sportskom direktoru Faruku Ihtijareviću koji je uložio sam svoj autoritet da taj momak dođe na Koševo. Bila je to teška priča, jer smo morali da se sporazumno raziđemo sa Celjem, iako su mnogi govorili da je to prinova, uvijek sam govorio da je to najveće pojačanje, jer ga poznajem od malih nogu, prijatelj sam njegove porodice i znao sam kakav talenat i potencijal posjeduje, sve ostalo ste sami vidjeli.

U privatnom životu ste prijatelj sa brojnim trenerima, ali nekako najbliži ste sa još uvijek aktuelnim trenerom Sarajeva Husrefom Musemićem.

– Da, Husref je moj prijatelj kojeg iznimno cijenim mimo terena, fudbala, dakle on je prije svega veliki čovjek, pa onda sve ostalo… A ostalo je historija, o njemu kao treneru govore njegovi rezultati i to je najveće veličanstvo. Ponosan sam na njegove rezultate sa FK Sarajevom, dupla kruna nije mala stvar, mislim da će teško neko moći ponoviti ovakve rezultate. Čestitke naravno idu svima, Upravi, stručnom štabu, igračima, navijačima.

Inace njegovi su sada i Muminovic i Beganovic iz Slobode pa eto mozda smo u prednosti nekoj tu ako nam budu interesantni.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Velaxsa i 38 gostiju.