Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Andres ti imaš problema. Savjetujem ti da posjetiš psihijatra.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Bitno je da si malehan, ruzan, s velikim nosom..i da pritom igras u Barci, nikad neces dobiti crveni 
Ma maneken igra u RM daj mu crveni ebes ga

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
svaka ti ej na mjestu , BARCELONIZAM DOMINIRA !Los_Blanos2 je napisao/la:Bitno je da si malehan, ruzan, s velikim nosom..i da pritom igras u Barci, nikad neces dobiti crveni
E moj Bosco, valjda ćeš shvatit da se sa ovakvima ne raspravlja, da ih samo pustiš da sami brbljaju jer i u pravom životu im je tako, svi ih odbacili pa dođu na forum i pokušaju nešto, al et, i ovdje im je sudbina ista...Bosco je napisao/la:Andres ti imaš problema. Savjetujem ti da posjetiš psihijatra.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Los_Blanos2
- Kontakt:
HvalaAndres je napisao/la:svaka ti ej na mjestu , BARCELONIZAM DOMINIRA !Los_Blanos2 je napisao/la:Bitno je da si malehan, ruzan, s velikim nosom..i da pritom igras u Barci, nikad neces dobiti crveni

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- VolimLiverpool
- Kontakt:
@GunnerS i @ Bosco
Nemojte slusati ove sto ovdje dolaze da izazovu neke rasprave.Ovaj Los Blanos je neko glupo dijete iz osnovne skole dok je Andres krenuo za varioca u prvi razred srednje skole.
Nemojte slusati ove sto ovdje dolaze da izazovu neke rasprave.Ovaj Los Blanos je neko glupo dijete iz osnovne skole dok je Andres krenuo za varioca u prvi razred srednje skole.

You'll never walk alone.
- Nail for Real
- Kontakt:
a znas ti da li je los_blancos osnovac...volimliverpool je napisao/la:@GunnerS i @ Bosco
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Iskreno, ja ih ne slušam. Los Blancos2 nema namjeru provocirat, jest da svojim prisustvom dovuče ovog Andresa ( isto da ga ovaj prati ) al' nema namjeru provocirat dok ovaj klown....svašta...volimliverpool je napisao/la:@GunnerS i @ Bosco
- VolimLiverpool
- Kontakt:
A sta sam ja rekao?I ja sam rekao da je osnovac,da ide u osnovnu skolu.Nail for Real je napisao/la:a znas ti da li je los_blancos osnovac...volimliverpool je napisao/la:@GunnerS i @ Bosco
You'll never walk alone.
- Nail for Real
- Kontakt:
@volim l'pool, a sta kad bih ti rekao da nije osnovac...svijet bi se srusio za tebe
Arsenal je milina gledat.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Nail for Real je napisao/la:@volim l'pool, a sta kad bih ti rekao da nije osnovac...svijet bi se srusio za tebe![]()

You'll never walk alone.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
De hajd ba odafulite s teme,tek sam doso iz skole
Kvota na Arsenalu 2.7 u Formuli

Rođen s tobom da budem
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Bojim da cete veceras izgubiti.Zaista to mislim,odmaracete neke igrace,a Shaktar nije bezazlena ekipa.Faraon iz Visokog je napisao/la:De hajd ba odafulite s teme,tek sam doso iz skole![]()
You'll never walk alone.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Ma nije al su petero primilivolimliverpool je napisao/la:Bojim da cete veceras izgubiti.Zaista to mislim,odmaracete neke igrace,a Shaktar nije bezazlena ekipa.Faraon iz Visokog je napisao/la:De hajd ba odafulite s teme,tek sam doso iz skole![]()

odmaracemo igrace,al opet ima tu kvalitetnih igraca da ih zamijene
Rođen s tobom da budem
Večeras je sve moguće, znači i pobjeda i remi i poraz. Stvarno tako mislim. Znači šta god da bude, neču bit iznenađen.
- Nail for Real
- Kontakt:
ma dobicete golom Chamakha...GunnerS je napisao/la:Večeras je sve moguće, znači i pobjeda i remi i poraz. Stvarno tako mislim. Znači šta god da bude, neču bit iznenađen.
Sumnjam da će uopšte igrat.Nail for Real je napisao/la:ma dobicete golom Chamakha...GunnerS je napisao/la:Večeras je sve moguće, znači i pobjeda i remi i poraz. Stvarno tako mislim. Znači šta god da bude, neču bit iznenađen.
Ko zna hočel' igrat
Moguće je da Bendtner krene utakmicu.

ej ima li tko link za tekmu;)
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.