Zelim Vam mnogo srece i da na kraju prvenstva budete bar 14.Ima mnogo drugih koje bi ja radje da dogodine ne gledam u PL.SRETNOdrinin vuk je napisao/la:Ma buraz slažem se u potpunosti,al jbg to se nikad ne zna,mada me iskreno i iznenadjuje veliki broj murijaša na utakmicama sa Olimpicom i Travnikom,s tim da te dvije ekipe nemaju navijače,koliko me pamćenje služi bio sam na obe tekme bilo ih je 30-40 na i oko stadiona.Ovaj put ukoliko stvarno sokolčići odluče doći u Zvornik moglo bi ih biti i duplo više.B o X je napisao/la:Ma ne vidim da će biti problema, ima i gorih utakmica u PL pa se završi sve dobro. Jbg. jedino ona u Širokom što je bila tragična ove ostale su pod kontrolom policije...
Inače samo se nadam da neće biti onih pjesama muslimanski klub,jer te pjesme su mi dno dna,bez obzira na sve,jer stvarno nemaju smisla...to je opet samo moje mišljenje,ja sam nebitan,al msm da ta pjesma nema nikakvog smisla i da je ne bi trebala tribina pjevati protiv Slavije......
FK Drina Zvornik
Re: FK Drina Zvornik
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Kakvo je ovo podgrijavanje atmosfere pred utakmicu Drina - Slavija?
Najavljujete neke utakmice, mislim na navijacke prije ili poslije utakmice koliko mogu iz ponudjenog texta da primjetim 
-
ultra_slavija
- Kontakt:
- " ? & " " " ? & $ &Pirke_TM87 je napisao/la:Kakvo je ovo podgrijavanje atmosfere pred utakmicu Drina - Slavija?Najavljujete neke utakmice, mislim na navijacke prije ili poslije utakmice koliko mogu iz ponudjenog texta da primjetim
& НЕ $ &, $ $ " СЕ ЗА & !!! ? 2001
http://i.imgur.com/MFxVM.jpg
- drinin vuk
- Kontakt:
Ma s moje tačke gledišta na tribini bi trebalo biti bar 200 Vukova,mada se možda desi brojka kao i protiv Borca oko 300.
Jbg više je razloga za to,prje svega dosta članova je na studijima,a kako je ovaj mjesec zajeban,studenti znaju o čemu pričam,ima momaka koji studiraju u Beogradu,Novom Sadu,Kragujevcu,Foči.Onda isto tako većina momaka iz nekadašnjeg Genocida ne dolazi navijati ,razloge sam već navodio,al upravo bi oni mogli doći ovaj put u većem broju,jer jbg oni vrlo dobro pamte tu 2003.
Onda treća stvar isto tako Drina nije bog zna kako odigrala kući do sada i ljudi su razočarani odnosom uprave,ali isto tako ima i onih koji su razočaranim klupskim vodjstvom te ne saradnjom u pogledu odlaska Vukova na gostovanja.
U svakom slučaju msm da će fina posjeta,sigurno iznad prosjeka gledalaca na drininom stadionu ove godine što znači preko 1000.
Jbg više je razloga za to,prje svega dosta članova je na studijima,a kako je ovaj mjesec zajeban,studenti znaju o čemu pričam,ima momaka koji studiraju u Beogradu,Novom Sadu,Kragujevcu,Foči.Onda isto tako većina momaka iz nekadašnjeg Genocida ne dolazi navijati ,razloge sam već navodio,al upravo bi oni mogli doći ovaj put u većem broju,jer jbg oni vrlo dobro pamte tu 2003.
Onda treća stvar isto tako Drina nije bog zna kako odigrala kući do sada i ljudi su razočarani odnosom uprave,ali isto tako ima i onih koji su razočaranim klupskim vodjstvom te ne saradnjom u pogledu odlaska Vukova na gostovanja.
U svakom slučaju msm da će fina posjeta,sigurno iznad prosjeka gledalaca na drininom stadionu ove godine što znači preko 1000.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Evo koliko je vjerovati prognozi, očekuje nas lijep i sunčan dan kao i protiv Veleža...

FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
- zvornicki klan
- Kontakt:
Vuče nisi u pravu u vezi članova nekadašnjeg Genocida,jer ima momaka doduše mali broj ali ima koji idu na utakmice Drine,ja doduše idem ali kao simpatizer ne navijač,ali znam neke momke koje ne smijem imenovati koji idu na utakmicu,te koji će sigurno biti na utakmici sa Slavijom,o ovoj mojoj priči ti svjedoči i zastava na meču sa Travnikom,ukoliko si bio znaš o čemu pričam.drinin vuk je napisao/la:Ma s moje tačke gledišta na tribini bi trebalo biti bar 200 Vukova,mada se možda desi brojka kao i protiv Borca oko 300.
Uz dužno poštovanje,vidim da se prave komparacije,Zvornik se naziva seljačkom sredinom

Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
- zvornicki klan
- Kontakt:
Ne znam šta kontaš pod to prva ekipa,da to je samo dio navijača na utakmici već pomenutoj,ali u suštini bila je još jedna grupa navijača tada dosta brojnija,ko je bio na utakmici zna.Isto tako ovo je pravo izdanje tadašnje grupe potpomognute i ostalim navijačima iz B blokova...Teodosic Milos je napisao/la:ako si vidio u Lukavici domacu zivotinju jbi me brate.
http://img60.imageshack.us/i/fasistizvo ... vodg4.jpg/
Jel vamo ovo bese prva ekipa ?
[youtube][/youtube]
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
- zvornicki klan
- Kontakt:
Niko ti ništa ne podvaljuje ,uzeo si sliku iz prokletog Avaza,što me iznenadjuje imajući u vidu neke stvari vezane za tebe.Ona slika koju si pokazao je sa utakmice kupa sa Sarajevom,kada su oni prikazali mali dio navijača,a bilo je još sigurno grupa od 100 ljudi do 150,al oni su prikazali dio s dječicom,na kraju krajeva nisu to sve djeca to i sam možeš zaključiti s njiima je i nekoliko članova tadašnjeg Genocida.
Onda vidim da si vrlo slabo upućen,a doduše nemaš mogućnost pogledati ostale klipove bivše grupe recimo na utakmicama sa Radnikom,Zrinjskim u kupu itd,te neke rukometne utakmice kao npr sa Željom u PL gdje smo ih tukli 15 razlike,te neke odbojkaške utakmice sa Kaknjom u PL,košarkaške sa Borac Nektarom msm i prvo okupljanje navijača u Zvorniku itd,to ti sve pričam ne da bi mazao oči i pričao bajke,već kao bivši član grupe koje više nema i koja je sve transove i zastave uništila jer joj je zabranjeno postojanje,ne bi u dalju priču jer ne želim kompromitaciju,a kažem klipove,bar većine nema ne YT,imaju neki ljudi u privatnom posjedu al do njih je teško doći.
Isto tako poznajem i Batu i valjda si i njeg primjetio na ovom snimku košarke,on je i tada bio vodja doduše ljudi iz Bblokova,a to za djecu ,jbg Zvornik je na sreću mlada i zdrava sredina,sa povoljnim prirodnim priraštajem,a uz to na utakmici s Borcem tek šestinu od ukupnog broja su činila djeca tj osobe mladje od 16 godina....toliko o tome....
Onda vidim da si vrlo slabo upućen,a doduše nemaš mogućnost pogledati ostale klipove bivše grupe recimo na utakmicama sa Radnikom,Zrinjskim u kupu itd,te neke rukometne utakmice kao npr sa Željom u PL gdje smo ih tukli 15 razlike,te neke odbojkaške utakmice sa Kaknjom u PL,košarkaške sa Borac Nektarom msm i prvo okupljanje navijača u Zvorniku itd,to ti sve pričam ne da bi mazao oči i pričao bajke,već kao bivši član grupe koje više nema i koja je sve transove i zastave uništila jer joj je zabranjeno postojanje,ne bi u dalju priču jer ne želim kompromitaciju,a kažem klipove,bar većine nema ne YT,imaju neki ljudi u privatnom posjedu al do njih je teško doći.
Isto tako poznajem i Batu i valjda si i njeg primjetio na ovom snimku košarke,on je i tada bio vodja doduše ljudi iz Bblokova,a to za djecu ,jbg Zvornik je na sreću mlada i zdrava sredina,sa povoljnim prirodnim priraštajem,a uz to na utakmici s Borcem tek šestinu od ukupnog broja su činila djeca tj osobe mladje od 16 godina....toliko o tome....
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
Ako si već tako dobro upoznat onda bi trebao da znaš da Genocid nikad nije vodio sadašnji vođa, da je Genocid nastao 2003. godine, da Genocid nije bio na pomenutoj košarkaškoj utakmici sa Slavijom i da je Gonocid bio samo na rukometnim utakmicama Drine sem te jedne fudbalske utakmice sa Sarajevom. Na samom početku svog postojanja Genocid je pratio KK Drina, možda jednu dvije sezone (čini mi se da se radi o sezonama 2003/04 i 2004/05). Isto tako Bato je, sve dok se nije osnovala ujedinjena grupa "Vukovi 2010", vodio drugu grupu pod nazivom "Fedelissimi" koja je bila na utakmici sa Slavijom u košarci. Naravno, tu je bilo dosta i pripadnika Genocida. Tako da prekinemo više ovo prepucavanje gdje je ko bio, ja sam isto bio član Genocida ali sam sada i član Vukova. Da razjasnimo, sadašnja grupa je nastala od ove dvije grupe, mada skoro većina članova tadašnjeg Genocida ne ide više na utakmice sem mene i možda još dva - tri lika.Teodosic Milos je napisao/la:Lafe moj ja sam dobro upoznat sa navijackom scenom,tako da mi ne mozes podvaliti ge.nocid.Ge.nocid je mnogo prije bio nego ovi Vukovi,i ta ekipa je bila dobra,medjutim ovo sada sto predvodi Bato grobar,ovu djecurliju,je cista smijurija na ovoj sceni.Sto se mene tice ja sam mnogo,mnogo utakmica odigrao u toj sali vasoj i znam da nikada osim na ovoj utakmici niste bili da navijate.zvornicki klan je napisao/la:Ne znam šta kontaš pod to prva ekipa,da to je samo dio navijača na utakmici već pomenutoj,ali u suštini bila je još jedna grupa navijača tada dosta brojnija,ko je bio na utakmici zna.Isto tako ovo je pravo izdanje tadašnje grupe potpomognute i ostalim navijačima iz B blokova...Teodosic Milos je napisao/la:ako si vidio u Lukavici domacu zivotinju jbi me brate.
http://img60.imageshack.us/i/fasistizvo ... vodg4.jpg/
Jel vamo ovo bese prva ekipa ?
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: B o X, dana/u 03 nov 2010, 15:01, ukupno mijenjano 1 put.
Pa kojem vi onda nivou pripadate čovječe, pa nema vas šaka jada na onoj tribini iako ste šesti, pa mi da smo šesti pa kod nas bi stadion uvijek bio pun kao i protiv Borca i Olimpika, dok je ljudima više dosadilo gledati samo poraze pa neće da dolaze, ali u svakom slučaju nas sigurno ima više od Sokolova a broj gledalaca se i ne može porediti sa posjećenošću Slavije u Lukavici. Imate na raznim portalima posjećenost domaćih utakmica pa pogledajte.Teodosic Milos je napisao/la: Aha ja sam govorio za ovo sto se izbacili.Nadam se da ce mi neko pokzati malo vise klipova.Sto se tice dnevnog avaza to ne citam vec sam bezveze trazio neke vase novije slike i tako mi to izbaci.Kod nas niko ne cita dnevni avaz jer se zna kakva se hajka od 2000 pravi za Sokolove.A Batu sam primjetio kada sam ja igrao kada je predvodio 20 klinaca,kada smo igrali u kupu,mislio sam da ima vise respecta u tom vasem gradu.Cuo sam za ge.nocid i znam da je bilo jakih tu tipova,medjutim moras i sam priznati da je ovo sto ste prikazali protiv Borca,Veleza,Travnika mnogo ispod nivoa nekih vodecih grupa u ovoj drzavi.Isto tako imas pm pa pogledaj nadam se da ces mi odg
- zvornicki klan
- Kontakt:
Teodosiću uz poštovanje ovog klipa,kao i broja na tribini msm da trebamo biti realni i reći da jeste na tribini možda i bilo 1500,al zapravo to nisu navijači Slavije koji su dolazili na svaku utakmicu,već samo one prve dvije sezone i to ne uvijek u istom broju bilo je odstupanja i to velikih od utakmice do utakmice.Stoga,naravno da bih ja volio da svaka navijačka grupa u RS ima ovakav klip,zapravo da bude ovoliko brojna,ali realno jedno su navijači ,a drugo simpatizeri.Smijem ruku dati da na tim utakmicama gdje na ovoj tribini bilo 1500 nije pjesme znalo više od 500 ljudi,tj da su tu neki dolazili samo da bi se broj povećavao i da bi tribina izgledala impozantnije,možda griješim ali tako je,to znam i iz primjera nekadašnjeg Genocida,kada na tribini bude 300 ljudi a od toga 100 samo posmatra niti pjeva niti zna pjesme niti je neko ko je odan klubu.To se najbolje vidi dan danas,eto vi npr jednostavno ni u derbiju sa sarajevskim klubovima nemate više od 150 ljudi na tribini.....
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
Na nekim klipovima se ovde i ja prepoznajem jer nije tajna da sam išao na utakmice Slavije kad sam mogao naravno, ali od 2006. godine sam prestao ići iz dobro znanih razloga. Nego evo jedne sjajne vijesti za naše momke pa vidjećemo hoće li znat iskoristiti tu zbunjenost igrača iz Slavije.
Iako su fudbaleri Slavije u nedjelju položili na pleća još jednog od konkurenata za šampionsku titulu, dan poslije atmosfera nije bila pobjednička. Zbog teške materijalne situacije i određenih dugovanja fudbaleri su odbili da treniraju iako su došli na trening. Pokunjeni i neraspoloženi imali su ultimatum da im se obrati predsjednik Gojko Drašković. Nisu bili voljni da daju izjave, ali, prema reakcijama, na ovaj korak su se odlučili jer ostavljaju srce na terenu, a finansijska situacija im je došla do grla. Stupiti u kontakt sa nekima od rukovodilaca kluba je prosto nemoguće. U klupskim prostorijama može se naći samo tehnički sekretar Vlado Regoje, koji je ostavkom ekonoma preuzeo ulogu izdavanja opreme i pranja dresova po završetku treninga i utakmica...
Glas Srpske
-
ultra_slavija
- Kontakt:
daj mi tacnau lokaciju gdje si ovo nasao , prvo ovakve zgrade nema u Lukavici druge ovaca , krava nema u lukavici dodji pa se uvjeri ....i onda postavljaj nebuloze...zvornicki klan je napisao/la:Vuče nisi u pravu u vezi članova nekadašnjeg Genocida,jer ima momaka doduše mali broj ali ima koji idu na utakmice Drine,ja doduše idem ali kao simpatizer ne navijač,ali znam neke momke koje ne smijem imenovati koji idu na utakmicu,te koji će sigurno biti na utakmici sa Slavijom,o ovoj mojoj priči ti svjedoči i zastava na meču sa Travnikom,ukoliko si bio znaš o čemu pričam.drinin vuk je napisao/la:Ma s moje tačke gledišta na tribini bi trebalo biti bar 200 Vukova,mada se možda desi brojka kao i protiv Borca oko 300.
Uz dužno poštovanje,vidim da se prave komparacije,Zvornik se naziva seljačkom sredinom,a šta tek reći za ovu sliku ,vjerovatno je ovo gradjanska,urbana sredina,jednom riječju metropola,vidim da neko spominje i domaće životinje,evo čist primjer sa ulica gradske zone Istočnog Sarajeva.
- zvornicki klan
- Kontakt:
Sliku sam uzeo od druga koji živi na Palama,gradska zona,kaže da ima i sjena u samom centru,a isto tako imam još jednu od kolege sa fejsa skinuo al ne mogu da je postavim,u pitanju je Mladičko polje....Nemam razloga da lažem,a šta ima veze životinje su živa bića,al mi je malo čudno bilo da u samoj gradskoj zoni životinje pasu.....toliko o tome...
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
-
ultra_slavija
- Kontakt:
I samo da te ispravim takva situacija je vec mjesec,mjesec i po treniraju samo 2 treninga prije tekme i to je to ....a druze ja govorim za Lukavicu a ne za pale i mladicko polje je naselje a ne grad i ne pripada lukavici , a ja ako budem trazio slike vjeruj mi da cu vam naci kozu ili ovcu 100% ....B o X je napisao/la:Na nekim klipovima se ovde i ja prepoznajem jer nije tajna da sam išao na utakmice Slavije kad sam mogao naravno, ali od 2006. godine sam prestao ići iz dobro znanih razloga. Nego evo jedne sjajne vijesti za naše momke pa vidjećemo hoće li znat iskoristiti tu zbunjenost igrača iz Slavije.
Iako su fudbaleri Slavije u nedjelju položili na pleća još jednog od konkurenata za šampionsku titulu, dan poslije atmosfera nije bila pobjednička. Zbog teške materijalne situacije i određenih dugovanja fudbaleri su odbili da treniraju iako su došli na trening. Pokunjeni i neraspoloženi imali su ultimatum da im se obrati predsjednik Gojko Drašković. Nisu bili voljni da daju izjave, ali, prema reakcijama, na ovaj korak su se odlučili jer ostavljaju srce na terenu, a finansijska situacija im je došla do grla. Stupiti u kontakt sa nekima od rukovodilaca kluba je prosto nemoguće. U klupskim prostorijama može se naći samo tehnički sekretar Vlado Regoje, koji je ostavkom ekonoma preuzeo ulogu izdavanja opreme i pranja dresova po završetku treninga i utakmica...
Glas Srpske
- zvornicki klan
- Kontakt:
Pa dobro možda ćeš naći kozu,ovcu,svinju,gusku,kokoš al u Drinjači (13 km od Zvornika) ili u drugim seoskim naseljima ja tebi govorim o gradskim naseljima,zapravo užem centru grada Istočno Sarajevo,a i sam znaš o čemu pričam tako da ako želiš reći da opština Pale ne pripada vašem gradu,i to za Mladičko polje nemoj se provaljivati,ne mogu da vjerujem da te je stid dijela tvog grada,jer pouzdano znam jer poznajem momka iz tog dijela Istočnog Sarajeva,baš nam je obojici bilo smješno vidjeti praktično u samom gradu sjeno i ovce,uz svo poštovanje poljoprivrednicima i stočarima,kao i tim dragim bićima kokošima,ovcama,svinjama....
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
Slobodno traži, znači ako nađeš takvu sliku traži od mene šta hoćeš ali da se radi o samom gradu a ne lokalnim mjestima okolo... Inače, ja sam neki dan bio u Loznici kad u njihovom parku, blizu centra, pase jedno tri ovce, ja se zabezekno kad sam ono vidjeo, ipak nisam vjerovao da tako nešto mogu vidjeti u Loznici koja je jedan onako fin i otvoren, kulturni grad.ultra_slavija je napisao/la:
I samo da te ispravim takva situacija je vec mjesec,mjesec i po treniraju samo 2 treninga prije tekme i to je to ....a druze ja govorim za Lukavicu a ne za pale i mladicko polje je naselje a ne grad i ne pripada lukavici , a ja ako budem trazio slike vjeruj mi da cu vam naci kozu ili ovcu 100% ....
- drinin vuk
- Kontakt:
Ma jok vidiš da diskutujemo gdje je stočarstvo razvijenije!Pirke_TM87 je napisao/la:Kakvo je ovo podgrijavanje atmosfere pred utakmicu Drina - Slavija?Najavljujete neke utakmice, mislim na navijacke prije ili poslije utakmice koliko mogu iz ponudjenog texta da primjetim
Jbg nažalost kod nas je ribolov u prevlasti,a hvala bogu ima i rude,vode i tako toga :!
Isto tako msm da ovaj tekst o problemima u Slaviji i nije neko naročito olakšanje za nas imajući u vidu na šta liče treninzi prvoligaških klubova,daleko je to i od evro prosjeka a kamo li od profesionalizma,nažalost. S druge strane,isto tako ne vjerujem da će igrači Slavije igrati sa išta manje motiva nego na ostalim utakmicama,čak šta više,neću reći da je njima isti motiv igrati protiv Drine i Želje i Borca,ali msm da oni neće doći u Zvornik eto samo da bi noge puta vidjele.....
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
-
huligan sa severa
- Kontakt:
Drina ........ pobedjuje sada ....... uz pomoc vjernih navijaca Vukova..... a ovi sto dolaze..... porucujem im da se ne kurce previse.... jer ce da bude problema..... a zna se kako su prosli pre nekoliko godina....... kada su dolazili ovamo.....
[color=#0000FF[/color][youtube]
- drinin vuk
- Kontakt:
ma buraz nema šanse da ih dodje ni 2 busa a kamo li više,a što se **** tiče u Zvorniku važe pravila zvorničana tako da se tim pravilima svi moraju privikavati jer šta se ima neko iz drugog mjesta u tudjem mjestu **** i praviti mangup i baraba....huligan sa severa je napisao/la:Drina ........ pobedjuje sada ....... uz pomoc vjernih navijaca Vukova..... a ovi sto dolaze..... porucujem im da se ne kurce previse.... jer ce da bude problema..... a zna se kako su prosli pre nekoliko godina....... kada su dolazili ovamo.....[color=#0000FF[/color][youtube]
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.