FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Prvi put od 2014. citava nacija je zadovoljna Neuerom. Moguće da nije još sve gotovo i da mu je ostalo 3-4godine kvalitetne karijere. Imao je par dobrih odbrana i ovaj dribling izgleda da je sve stvar samopouzdanja.
A npr nikada nisam vjerovao da ce Gnabry biti standardni reprezentativac u Njemačkoj ali izvuče se momak.
A npr nikada nisam vjerovao da ce Gnabry biti standardni reprezentativac u Njemačkoj ali izvuče se momak.
hahaha
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sve mi smrdi na 2007/08 kad smo ukrali Jan Schlaudraff-a svima ispred nosaisakovich je napisao/la:Bio dizel ti si super98 rasturas majkem

- Omerbavarac
- Kontakt:
Jos samo da bude sluzbeno.Transfer-Sensation? Nicolas Pépé angeblich vor Wechsel zum FC Bayern
Vjerujem da niko nije odustao od Sanea i nemam ni trun sumnje da ce se traziti dva krila igraca i to ljevonoga.
Pokrice bi bila transformacija Daviesa na lijevog beka tako da bi ekipa imala 4 potentna krila koja u svakom momentu mogu nadomjestiti bilo ciji nedostatak.
Coman i Gnabry na jednoj strani, a Pepe i Sane na drugoj

Iskreno, ovo bi bilo ostvarenje mojih zelja iako sam se potajno nadao Dybali ali je to vjerujem vec zatvorena tema.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ako dođe Pepe to je to što se tiče transfera na krilu, i možda u napadu.
Ee to toBiOdiesel je napisao/la:Sve mi smrdi na 2007/08 kad smo ukrali Jan Schlaudraff-a svima ispred nosaisakovich je napisao/la:Bio dizel ti si super98 rasturas majkem![]()
![]()

al sto kaze muki ako Pepi dodje to je to sto se tice za ovo ljeto.
VOLIM BAYERN
- muhamedhulk
- Kontakt:
Na hajr sa ovim Pepeom..
Previse mi na Ousmana Dembelea vuce ali o tom po tom.
Inace, momak je prekuc'o u Fra, ako izostavimo Mbappea.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Tog me i najvise strah, jer realno Fra liga je najslabija od lige petica (ne uzimajuci u obzir PSG i donekle Lyon), na hajr, da bude bolje nego sto mislimmuhamedhulk je napisao/la:Na hajr sa ovim Pepeom..Previse mi na Ousmana Dembelea vuce ali o tom po tom.

Previse se salta sa igraca na igraca, jos uvjek nista konkretno, puno para je vec potroseno, "puno" za Ulija i previse.
BILD | Callum Hudson-Odoi move to Bayern Munich has FAILED
- muhamedhulk
- Kontakt:
otisao hazard, obecali mu vise minuta i popustio. jos nasi se garant neckali poslije povrede... rezultat svega - tuta za odoi.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Ja bi bas volio da zavrse wernera on je odlivan igrac moze pokriti par pozicija posebno ako je odoi otpao i onda neka se fokusiraju na sanea do kraja prelaznog roka i cao
Uz mozda ovog sobzlaia iz salzburga i recimo mozda haverza i staviti tacku na prelazni rok
Uz mozda ovog sobzlaia iz salzburga i recimo mozda haverza i staviti tacku na prelazni rok
U ovom prelaznom roku Havertz neće doći 100% dok su mogući dolasci Pepe/Sane i Werner.Prije bi dao 100 mil za Sanea nego 70 mil za Pepea al' eto vidjećemo šta su skontali.
Da hoće ovu priču oko transfera što prije završiti.Rafko potpisao za Flamengo.
Da hoće ovu priču oko transfera što prije završiti.Rafko potpisao za Flamengo.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Izasao novi "cjenovnik" igraca ;
1. Thiago 70 mil. €
2. Kimmich 70 mil. €
3. Lewandowski 65 mil. €
4. Gnabry 60 mil. €
5. Sule 60 mil. €
6. Alaba 55 mil. €
7. Goretzka 50 mil. €
8. Coman 50 mil. €
9. Tolisso 40 mil. €
10. Hummels 35 mil. €
11. Muller 35 mil. €
Mislim da Lewa nije zasluzio pad, prije ovog je bio na 70 mil. Ovo je dokaz koliko smo oslabili, kako u takmicarskom dijelu tako i u igrackom kadru.
Recimo Sancho-va nova vrijednost je 100 mil. €, mi dugo nismo imali igraca ove vrijednosti.
Prosjecna dob igraca je (godine) : 26,8, a recimo kada odu Ribery, Robben i Rafinha, a recimo da dodju Pepe i Werner, prosjek godina bi bio 24,8.
Ne uzimajuci u obzir da se ocekuje i odlazak Boatenga i dolazak Pavarda i Lukasa.
Ubi me vrucina, cim se ovakvim glupostima bavim

1. Thiago 70 mil. €
2. Kimmich 70 mil. €
3. Lewandowski 65 mil. €
4. Gnabry 60 mil. €
5. Sule 60 mil. €
6. Alaba 55 mil. €
7. Goretzka 50 mil. €
8. Coman 50 mil. €
9. Tolisso 40 mil. €
10. Hummels 35 mil. €
11. Muller 35 mil. €
Mislim da Lewa nije zasluzio pad, prije ovog je bio na 70 mil. Ovo je dokaz koliko smo oslabili, kako u takmicarskom dijelu tako i u igrackom kadru.
Recimo Sancho-va nova vrijednost je 100 mil. €, mi dugo nismo imali igraca ove vrijednosti.
Prosjecna dob igraca je (godine) : 26,8, a recimo kada odu Ribery, Robben i Rafinha, a recimo da dodju Pepe i Werner, prosjek godina bi bio 24,8.
Ne uzimajuci u obzir da se ocekuje i odlazak Boatenga i dolazak Pavarda i Lukasa.
Ubi me vrucina, cim se ovakvim glupostima bavim

Drago mi je da Muller konvergira tamo gdje mu je i realno mjesto, od 20 do 30 mil. 
Al ono razlika Lewe i Gnabryja samo 5 miliona...
Evo kako bi išla moja lista, bazirajući ih na igračkim kvalitetama, iskustvu, povredama i godinama uzimajući da su Ronaldo ili Messi 100 mil (brend nećemo jer je to druga kategorija):
Neuer: sad, zbog godina i povreda, 30 mil. (na vrhuncu karijere 80 mil.)
Urlich: 10 mil. (20 mil.)
Sule: 40 - ovo je i maksimum, trenutno
Hummels: 30 (60)
Boateng: 20 (45)
Alaba: 25 (60)
Kimmich: 55
Javi: 20 (50)
Thiago: 50
Goretzka: 40
Tolisso: 35
Sanches: 10
Coman: 30
Davies: 5
Gnabry: 25
Muller: 25 (45)
Lewa: 55 (75)
Pavard: 30
Hernandez: 40
H.M:
Robben: 10 (80)
Ribery: 10 (75)

Al ono razlika Lewe i Gnabryja samo 5 miliona...
Evo kako bi išla moja lista, bazirajući ih na igračkim kvalitetama, iskustvu, povredama i godinama uzimajući da su Ronaldo ili Messi 100 mil (brend nećemo jer je to druga kategorija):
Neuer: sad, zbog godina i povreda, 30 mil. (na vrhuncu karijere 80 mil.)
Urlich: 10 mil. (20 mil.)
Sule: 40 - ovo je i maksimum, trenutno
Hummels: 30 (60)
Boateng: 20 (45)
Alaba: 25 (60)
Kimmich: 55
Javi: 20 (50)
Thiago: 50
Goretzka: 40
Tolisso: 35
Sanches: 10
Coman: 30
Davies: 5
Gnabry: 25
Muller: 25 (45)
Lewa: 55 (75)
Pavard: 30
Hernandez: 40
H.M:
Robben: 10 (80)
Ribery: 10 (75)
Zadnja izmjena: sljivo, dana/u 10 jun 2019, 15:31, ukupno mijenjano 1 put.
- farinelli123
- Kontakt:
Da je Kahn sportski direktor sad bi se uveliko slikali Havertz i Sane sa 7 i 10 u rukama, ili bi se James još motao po Monaku.
Ovako, ubleha Werner i Pepe (taj lik možda i uradi nešto, deluje napaljeno)
Vrhunac nemoći bi bio da se iznebuha pojavi stari foler Draxler. To je potez kao iz radionice Kristijana Nerlingera. Povratak u mračno doba pre Van Gala.
Valjda obrlate Sanea u medjuvremenu.
Ovako, ubleha Werner i Pepe (taj lik možda i uradi nešto, deluje napaljeno)
Vrhunac nemoći bi bio da se iznebuha pojavi stari foler Draxler. To je potez kao iz radionice Kristijana Nerlingera. Povratak u mračno doba pre Van Gala.
Valjda obrlate Sanea u medjuvremenu.
•
Mnogi su prđeli u mikrofon da bi sve odradili, i sve znaju kako bi, a kad dođu na poziciju prc, ne mogu kupiti niti prodati igrača od 10 miliona a da ne pomažu i plaču pola godine. Kad sjedneš sa agentima, direktorima i onima koji daju novac nema ti si Kahn, Matthaus, brutalno iskren i zaje.ban kad govoriš, već daj plan kojim ću profitirati i s kojim će biti svi zadovoljni. E to je zaje.bano.farinelli123 je napisao/la:Da je Kahn sportski direktor sad bi se uveliko slikali Havertz i Sane sa 7 i 10 u rukama, ili bi se James još motao po Monaku.
- farinelli123
- Kontakt:
@sljivo
Verujem da je. Ja to onako iz pozicije revoltiranog simpatizera koji još nije prevazišao klinačke fascinacije.
Verujem da je. Ja to onako iz pozicije revoltiranog simpatizera koji još nije prevazišao klinačke fascinacije.
•
Čuj Alaba 55 miliona...
A evo i jedna izjava našeg četvrtog najskupljeg igrača u ekipi, pa da se nasmijemo malo:
Serge Gnabry | "I have been vegan since January, but, at some periods, sometimes I eat meat and other things."
A evo i jedna izjava našeg četvrtog najskupljeg igrača u ekipi, pa da se nasmijemo malo:
Serge Gnabry | "I have been vegan since January, but, at some periods, sometimes I eat meat and other things."
Npr Kimich da je u nekom drugom klubu isao bi preko 100 mill, Lewa i sada da je negdje dr nakon ovakve sezone isto 100 mill,thiago da je u barci,realu ili schitiju isto 90 -100, Goretzka isto da je neciji drugi nakon vise nego solidne sezone dizalo bi se to na 50-60.Svi drugi nehumano puno para vrijede samo igraci bayerna su na nekim mizerijama.Da li klub treba vise da obrati paznju na pumpanje cijena igracima ili je Bayern nedovoljno atraktivan ili refleksija na Bayernovu politiku vec dugi niz godina daj dobro a jeftina,pa sad nas drugi smatraju jeftinim.Malo ne realno kad pogledas da Kimmich ili Lewa su za sicu a tamo neki znj sa duplo slbijom statistikom su preskupi i svi ih hvale i dizu u nebesa.
Def Byern ima skroman buzet,i nema moci ni blizu kao Real,Barca,Man utd i city,Psg,Juve,Lpool.
Def Byern ima skroman buzet,i nema moci ni blizu kao Real,Barca,Man utd i city,Psg,Juve,Lpool.
VOLIM BAYERN
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.