Nisu Fukare u pitanju tako da ti ne stoji ovoMadal je napisao/la:Odvratan smisao za humor, ako nije humor onda jednostavno bolesno. Sasvim ok tip i sportska legenda kojem je sport uvijek bio na prvom mjestu. Rijetko normalan tip sto se toga tice na Balkanu. Mislim da nema potrebe da se ova skandiranja Delija pišu po sportskom forumu, koliko god je kao selektor pogriješio.LegendKiller je napisao/la:Ti si Zvezdin cetnik Roberte, Roberte...Osim13 je napisao/la:Izdrži legemdo Delije su uz tebe
Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
cim neko spomenu zvezdu, srbiju,cetnike, odmah se tuzlaci javljaju u odbranu haha
Pa jesmo li Srbi ili nismobabino je napisao/la:cim neko spomenu zvezdu, srbiju,cetnike, odmah se tuzlaci javljaju u odbranu haha

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Pa vecina tuzlaka bratuje sa srbendamababino je napisao/la:cim neko spomenu zvezdu, srbiju,cetnike, odmah se tuzlaci javljaju u odbranu haha

Jes da prilika se srbendama ukaze zaklali bi nam tuzlake ali bratstvo i jedinstvo je to.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Pa naravno. Meni lično draži Srbi nego vas dvojica i vama sličniMaestro je napisao/la:Pa vecina tuzlaka bratuje sa srbendamababino je napisao/la:cim neko spomenu zvezdu, srbiju,cetnike, odmah se tuzlaci javljaju u odbranu haha![]()
Jes da prilika se srbendama ukaze zaklali bi nam tuzlake ali bratstvo i jedinstvo je to.

-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
tako isto sigurno su dragi i porodicama poginule omladine u tuzli.
hoces i ti adresu kao neki da se rijesis jednog balije haha
Ne znam na sta misliš, nit kome pišem u poruke, a na forum dodjem napisati mišljenje i pročitati tudja mišljenja u vezi mog kluba i reprezentacije. E sad sto vi i sport okrenete na balije ustaše i cetnike je druga stvar. Živio drug, sve najbolje i uživaj u životu, koliko je to moguće s obzirom da i u sportu tražiš političku tematiku.babino je napisao/la:tako isto sigurno su dragi i porodicama poginule omladine u tuzli.
Taj prvi dio nemam srca komentarisati jer mi je to bolna tacka. Tebi na dušu.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
bas si ubjedljiv, cim su ti srbi drazi od ovakvih kao ja.
a koliko si sav u sportu, govori ti potpis u kojem izjednacavas cetnike,ustase i sda nacionaliste koji su te odbranili od tih navedenih....i to sve na mjestu gdje si da pises samo o sportu..
ziv i ti bio, necemo vise, vratiti se temi.
a koliko si sav u sportu, govori ti potpis u kojem izjednacavas cetnike,ustase i sda nacionaliste koji su te odbranili od tih navedenih....i to sve na mjestu gdje si da pises samo o sportu..
ziv i ti bio, necemo vise, vratiti se temi.
Decembarski daje gluplje izjave od Safeta Sušića:
Od početka igramo odvratno loše, samo što sinoć nismo imali nevjerovatnu sreću.
https://telesport.telegram.hr/analize/robi-je-podbacio/

Ne, kada smo pobjedili smo još uvijek igrali užasan, negledljiv i bezidejni fudbal i napravili smo od Sjeverne Irske da izgleda kao Pepova Barcelona. Samo što se ponavljala preglupa fraza 'sve dok ima rezultat nek radi šta hoče' i oni koji su kritikovali igru su bili 'mrzitelji svega bosanskog'.Kad se gubi ništa ne valja, a kad se pobjeđuje, sve je najbolje.
Od početka igramo odvratno loše, samo što sinoć nismo imali nevjerovatnu sreću.
https://telesport.telegram.hr/analize/robi-je-podbacio/

Najjace sto frajer kao trazi golmana koji zna s loptom, a stavi sredinu terena koja je sa loptom na Vi . Trubi se o nekoj igri i kombinatorici, a nisu akcije napravili.
Je li moguce da ste i na ovoj temi poceli pricu o balijama i cetnicima?
- Goalgetter
- Kontakt:
Prva zamjena u tekmi, Bajic za Duljevica je bas bila pateticna. Ovakvu izmjenu ne bi ni Safet uradio, i slijepac je vidio da je morao ubaciti Vrancica ili Gojaka odmah.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kako je to Meša nekada rutinski odrađivao, Kodro ulazi u 30 minuti, pa ga vadi za pola sata
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ja stvarno razumijem nezadovoljstvo, jer sam i sam ljut i frustriran i zbog rezultata i zbog igre, al fkt smoriste sa tim i "slijepac bi vidio" i "morao je ovako" itd..Goalgetter je napisao/la:Prva zamjena u tekmi, Bajic za Duljevica je bas bila pateticna. Ovakvu izmjenu ne bi ni Safet uradio, i slijepac je vidio da je morao ubaciti Vrancica ili Gojaka odmah.
Prva izmjena je došla nakon drugog gola.. Finci su svi nazad.. Džeko cijelu utakmicu odsječen.. Duljević fizički potrošen i u takvoj postavci na terenu višak.. Šta je nelogično u pokušaju da se Džeki pridruži još jedan napadač da pokuša da ga rastereti..? Da dođe malo ispred nekad po loptu..?! Možda pokuša šutirati van 16...?! Kad ništa ne valja i ne funkcioniše najlakše je reći da se moralo drugačije..
Sve se slazem osim ovo za Barbareza. Taj nam jedino moze bit dobar da kaze jel bolje na riveru kad te neko blefa foldat il da ga rirejzas.Wandelanoite je napisao/la:U izbor selektora su bili uključeni i Misimovic i Spahic i Ivica Osim tako da ne bi reko da su udaljeni. Prosinečki je od svih kandidata bio najbolji izbor i Begic bi volio da sutra moze otjerati Prosineckog, a prekosutra postaviti Mourinha.Tristan10 je napisao/la:@ Wandelanoite isto tako su Begic i co odgovorni za neuspjeh Susica u drugom mandatu, Bazdarevica, Prosineckog sad, i sledeceg trenera. Oni isto tako trebaju da imaju neki benchmarking, mjerilo (ne)uspjeha. Ne moze se samo reci da je do trenera. To ti je isto ko u fudbalskom klubu, iako uprava nije direktno odgovorna za rezultate, ipak jesu jer su sami birali te trenere, od omladniskih selekcija pa do A reprezentacije. Nazalost nase legende fudbala su daleko udaljene od reprezentacije, a najvise su nam dali.
Mjerilo treba imati, ali čitava javnost osim Manijaka je bila za Robija, tako da je ovo promasaj svih nas, isto tako i za Mešu i za Sušića.
Moje misljenje je da vec poslije Italije treba razmišljati o Barbarezu i Custovicu ili Kalezicu kao trenerski duo na klupi, a kao pomoćnike staviti Nalića, Baku i Borceta Sredojevica.

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Evo sleglo se pa valja reci, sreca i nafaka iz lige nacije prestala.
Taktika ostala ista, procitana smo ekipa, a genijalac umjesto Pjanica postavlja Cimirota koji uz Sarica i Besica nema zavrsni pas.
Na krilu Duljevic koji ne igra u cvajti nikako.
Vidjet cemo sta je smislio protiv Italije, ali zadnje 3 utakmice pokazuju da je Robert selektor za Azere, mi smo mu vec prevelik zalogaj.
Taktika ostala ista, procitana smo ekipa, a genijalac umjesto Pjanica postavlja Cimirota koji uz Sarica i Besica nema zavrsni pas.
Na krilu Duljevic koji ne igra u cvajti nikako.
Vidjet cemo sta je smislio protiv Italije, ali zadnje 3 utakmice pokazuju da je Robert selektor za Azere, mi smo mu vec prevelik zalogaj.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moram priznati da sam bio za Robija.
Naravno prije njega bih izabrao Kodru.
Ali da sam znao da ce Robi igrati upravo Amarov fudbal onda...ne znam.
Bas ono zbog cega nisam zelio Osima mladjeg, upravo sada gledam, vjerovatno u blazoj formi, ali tu je to negdje.
Nadam se da ce Robi skontati neke stvari do septembra pa krenuti s Krunicem, Besicem,,Pjanicem u vezi...pravim bekovima a ne sa stoperima na bekovskim pozicijama...i naravno,,prijeko potrebnim Hajrovicem,,pa makar s klupe.
Bez povreda,,i dalje to moze biti vrlo dobra ekipa.
Naravno prije njega bih izabrao Kodru.
Ali da sam znao da ce Robi igrati upravo Amarov fudbal onda...ne znam.
Bas ono zbog cega nisam zelio Osima mladjeg, upravo sada gledam, vjerovatno u blazoj formi, ali tu je to negdje.
Nadam se da ce Robi skontati neke stvari do septembra pa krenuti s Krunicem, Besicem,,Pjanicem u vezi...pravim bekovima a ne sa stoperima na bekovskim pozicijama...i naravno,,prijeko potrebnim Hajrovicem,,pa makar s klupe.
Bez povreda,,i dalje to moze biti vrlo dobra ekipa.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 10 jun 2019, 14:00, ukupno mijenjano 1 put.
Mi smo pogriješili kod drugog gola, dali smo im loptu. Pokušavali smo zabiti gol, kako bismo ostali u igri. Imali smo nekih šansi, Edin je imao jednu sa glavom. Sve u svemu, više su željeli i bili su bolji danas. Mi moramo tražiti sve loše stvari, bilo ih je dosta. Ovo je najlošija utakmica otkako sam ovdje - Prosinecki
Utakmice protiv S. Irske i Grcke su bile gore od ove, razlika je sto smo iz tih utakmica izvukli 4 nezasluzena boda.
To vide svi osim selektora i ovo je samo "slag na tortu" nikakve igre.
Utakmice protiv S. Irske i Grcke su bile gore od ove, razlika je sto smo iz tih utakmica izvukli 4 nezasluzena boda.
To vide svi osim selektora i ovo je samo "slag na tortu" nikakve igre.
Ne znam šta si ti gledao. Utakmica protiv Grčke je bila odlična do Pjanićevog crvenog kartona.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Čuj pročitana nam taktika.
4 igrača pred golom i napadi preko bekova i krila i tražiti što veći posjed lopte.
Tako igra velika većina reprezentacija u svijetu od prve gvardioline tika take .
Tako igra i hrvatska.
Ali Bih nema igrače za takvu taktiku.
Najviše se dzekson tu na uklapa.
I statstika to potvrdjuje. Nikad edin nije manje golova dao od kako je prosinečki uzeo kormilo.
4 igrača pred golom i napadi preko bekova i krila i tražiti što veći posjed lopte.
Tako igra velika većina reprezentacija u svijetu od prve gvardioline tika take .
Tako igra i hrvatska.
Ali Bih nema igrače za takvu taktiku.
Najviše se dzekson tu na uklapa.
I statstika to potvrdjuje. Nikad edin nije manje golova dao od kako je prosinečki uzeo kormilo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.