sto ne bi igrao, igrao je protiv slavijeŠB_Fidelis je napisao/la:Sumnjam da ce i igrati, ali, nadam se da ce ga ozljeda i odmor malo natjerati da ponovno pocne raditi na sebi i na realizaciji. Veci problem je obrana ionako.

sto ne bi igrao, igrao je protiv slavijeŠB_Fidelis je napisao/la:Sumnjam da ce i igrati, ali, nadam se da ce ga ozljeda i odmor malo natjerati da ponovno pocne raditi na sebi i na realizaciji. Veci problem je obrana ionako.
Ha ne znam, teska utakmica, zahtjevna, duga pauza. Al dobro. Dabogda opet igrao na razini kad je tek dosao, tad je napad jednostavno predobar. Al golova smo primili vise od prosjecnih momcadi u ligi, tragicno...Kevin je napisao/la:sto ne bi igrao, igrao je protiv slavijeŠB_Fidelis je napisao/la:Sumnjam da ce i igrati, ali, nadam se da ce ga ozljeda i odmor malo natjerati da ponovno pocne raditi na sebi i na realizaciji. Veci problem je obrana ionako.
Sarajevo sam gledao ove sezone 2 puta na televiziji i jednom uživot. U sve tri utakmice taj tim je bio inferioran protivniku. Borac i Željo niti u jednom trenutku nisu bili ugroženi, dok vas je Olimpic rasturio i trebao nakon pola sata voditi 3:0, ali zbog svojih grešaka i sudijskog navlačenja je na kraju rezultat bio takav jeste. Što se ostalih utakmica tiče dobar dio njih je riješen golovima sa bijele tačke ili iz slobodnih udaraca. Jedini rezultat vrijedan pomena u ovoj sezoni je 3:0 protiv Zrinjskog, a u tom trenutku je to bio dokaz snage i nadmoći, da bi ove sedmice Zrinjski bio "levatska ekipa, koja se sa loptom ne zna sastaviti." Uglavnom, vidjet će se danas u 17:00 sva ta atraktivnost, a ja ti garantujem da nećete odigrati dvije akcije vrijedne pomena. Široki je u ovom trenutku daleko ozbiljnija momčad što će i dokazati, iako bih ja donekle volio kad bi oni ispali što prije, jer bi time ispao jedini tim koji Želju može dobiti u dvije tekme (iako i Čelik igra jako fino ove sezone, pa i oni mogu ući u taj uski krug timova).Gigant je napisao/la:???? Ne kontam te pasa......da, mislim da igramo najljepsi fudbal, sada i celik pocinje da igra jako aktraktivno, dok igra tvog klub moze se nazvati kako god, ali ne fudbalom......ispucavanje lopte iz svog sesnesterca, ili sa svoje polovine, i pokusaj pronalaska nekoga u napadu tim dubinskim loptama, sigurno nije lijep fudbal.....elSaik je napisao/la:Gigant je napisao/la:Sada se ocekuje navala plavih komsinica na ovu temu, sa najboljim zeljama danas![]()
hahahaha...koje su to prodane duse.....
Nego pisaj njih, ja ocekujem u ove 3 utakmice pravo sportsko takmicenje, izmedju dvije ekipe koje igraju najljepsi fudbal.....naravno uz zelje da izadjemo kao polufinalisti kupa, i 3 boda na nasem kontu u prvenstvu![]()
Baš moraš imati muda i nešto ovakvo napisati.
Evo, ja cu pokusati, iako nisam navijac Sirokog:BernardBarnjak je napisao/la:moze li neko napisati sastvav šb koji bi mogao igrati protiv Sarajeva?
bez Varee...gollum je napisao/la:Evo, ja cu pokusati, iako nisam navijac Sirokog:BernardBarnjak je napisao/la:moze li neko napisati sastvav šb koji bi mogao igrati protiv Sarajeva?
Maric, Diogo, Renato, Barisic, Cutuk, Brekalo, Ivankovic, Silic, Wagner, Roskam, Varea.
http://eventi.ksoft.tv/fksarajevo/york je napisao/la:može neko stavit link za utakmicu, tnx!
ovo i jest stream bht1ŠB_Fidelis je napisao/la:Ma radi, ispunis samo osnovne podatke. Ak ne radi valjda radi na bht1 live streamu il nesto.
meni ne radi neznam za vas...Kevin je napisao/la:ovo i jest stream bht1ŠB_Fidelis je napisao/la:Ma radi, ispunis samo osnovne podatke. Ak ne radi valjda radi na bht1 live streamu il nesto.
Znam, ocito, mislim na stream sa njihove stranice.Kevin je napisao/la:ovo i jest stream bht1ŠB_Fidelis je napisao/la:Ma radi, ispunis samo osnovne podatke. Ak ne radi valjda radi na bht1 live streamu il nesto.
ajd bar nas izvjestavaj kad nam neceKevin je napisao/la:nema se šta ni vidit...
ja gledam i bht1 i stream, neznam sto vama ne ide..
šilić sa 35 m odlicno ali skino je golman
šta rade šiliću, ni faul
Trenutno korisnika/ca: Argentina, Combattente87, pitara, Tatamata1946 i 37 gostiju.