Finska - BiH / Italija - BiH (08.06 & 11.06.2019)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Finska - BiH / Italija - BiH (08.06 & 11.06.2019)
Dobro ce biti i ako Armeniji dignemo bod/bodove
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Italija ko da igra protiv Malte, 5 zicera imali u 40 minuta
- Gumistucna
- Kontakt:
kaze Robi " ne treba dramiti" , pa vise pisa po narodu i po inteligenciji ljudi nego bake sa 100 hilj radnih mjesta,ima jos tih primjera 
cuj ne treba dramiti, ETO DOBRO JE , ccc

cuj ne treba dramiti, ETO DOBRO JE , ccc
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
Svi smo bili sretni kad je Mesa bio smijenjen, ali evo igra nam je opet kao u doba curke ako ne i gore. Dzaba nam sto Italija gazi grke kad ce Finska ubjedljivo zavrsiti ispred nas.
Ako je za utjehu, Turska cijepa francuze 2:0, da pojedincima bas sve danas ne bude crno
Zajebanciju na stranu, poderase ih turci na voljni momenat, a nasi u stanju hibernacije izasli u Finskoj

Zajebanciju na stranu, poderase ih turci na voljni momenat, a nasi u stanju hibernacije izasli u Finskoj
Kao i nakon S. Irske, Grcke, Armenije...problem nije u rezultati, nego u (ne)igri koju pokazujemo.
Moze se pobijediti, izgubiti, imati ili nemati srece, ali se mora pokazati neka igra i karakter. Mi to nemamo.
Moze se pobijediti, izgubiti, imati ili nemati srece, ali se mora pokazati neka igra i karakter. Mi to nemamo.
Joj kako ce Dulja da dribla ove Italijane.
Kako je tuzno gledati kako igrači u drugim reprezentacijama trče,bore se,ko da je tek sezona krenula... A naši već na moru... al mi imamo slabu infrastrukturu,to će biti...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
proradiće inat kod Džeke, zna ih on sviju, rajaBoixosNois1899 je napisao/la:--------------------------Sirigu----------------------
---Florenzi-----Bonucci---Chiellini----Emerson---
---Barella-----------Jorginho----------Verratti-------
---Chiesa-----------Bellotti---------Insigne--------
Al eto hvala Bogu nisu Italijani što su nekad bili pa ćemo ih vjerovatno dobro namučiti

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Što je najgore od svega,kakvi smo retardirani dobro ćemo odigrat protiv Talijana... i Robert će ostat...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- Bazinga12345
- Kontakt:
Poslije utakmice na anketi je porastao broj onih koji prognoziraju 0 bodova 

⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Na kraju me ne bi cudilo da bolje odigramo i protiv Italije i Grcke u gostima nego danas kako su igrali. Ne kazem da cemo ih dobiti, ali mozda bolje odigrati. Mislim da nasi jednostavno kad nekoga podcjene u startu, a ovi pokazu da znaju bar nesto, nasi se raspadnu. Isto sa Grckom, vodis, ufuras se mislis da si neko i nesto, i prc.
Podcjenjujemo mi i Lihtenstajn itd, ali tu realno i nema nekog kvaliteta da se moras bojati.
Podcjenjujemo mi i Lihtenstajn itd, ali tu realno i nema nekog kvaliteta da se moras bojati.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Koga ce bolan duljevic podcjeniti haha
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Treba dogovoriti bar da nam remi puste. Oni će ionako prvi biti ne znači im to puno a nama bi spasilo možda kvalifikacije.Denchi je napisao/la:proradiće inat kod Džeke, zna ih on sviju, rajaBoixosNois1899 je napisao/la:--------------------------Sirigu----------------------
---Florenzi-----Bonucci---Chiellini----Emerson---
---Barella-----------Jorginho----------Verratti-------
---Chiesa-----------Bellotti---------Insigne--------
Al eto hvala Bogu nisu Italijani što su nekad bili pa ćemo ih vjerovatno dobro namučiti![]()
![]()

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Sve kontam ma haj losi smo jbg, nema kvaliteta.. Do nas je sto se bezze furamo. I onda jbg vidis i Fince sa isto tako ne "tako kvalitetnom" reprezentacijom trce, bore se, razigravaju..
Covjek onda skonta da je i Prosinicki sazvakan. Smutili ga da "treniraju" u Sa. On jadan i ne konta sta se sa njima desava. Sad cekamo da ga ispljunu i doce neki novi levat. A mi sve losiji i losiji..
Covjek onda skonta da je i Prosinicki sazvakan. Smutili ga da "treniraju" u Sa. On jadan i ne konta sta se sa njima desava. Sad cekamo da ga ispljunu i doce neki novi levat. A mi sve losiji i losiji..
https://sportsport.ba/fudbal/kolaci-por ... oni/321939
Ovaj čuveni Lulićev citat treba stajati na vrhu svake teme o BH selekciji, naravno boldiran ili podvučen."Kod nas je reprezentacija kao da dođeš malo na odmor. Jedeš kolače, porodica, pokloni... onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas", u jednom razgovoru prije duela Lazija i Intera opisao je Handanoviču situaciju na okupljanjima našeg nacionalnog tima sada već bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine i kapiten nebesko-plavih iz Rima Senad Lulić.
Uzdrmala je ova njegova izjava bh. javnost, Lulić je od većine osuđen jer je tobože tako uvrijedio reprezentaciju i svoje bivse saigrače. No, oni koji prate zbivanja u našem nacionalnom timu znaju da Lulić ništa nije slagao.
-
- Kontakt:
Robi levatino nije tesko ovo izvesti i samljeti Fince.
----------------------------Begovic--------------------------
-----------Bicakcic-------Sunjic-------Zukanovic---------
-Todor-----------Besic-------------Prcić---------------Seo-
--------------Hajrovic-------------------Gojak--------------
----------------------------Dzeko-----------------------------
3-4-2-1 jos samo Mireta umjesto Prcica protiv Talijana i to je to.
Sta nam covjek uradi, napravi amatere od nas, pa ti u prvih 11 repke igraju Sehic (2. turska), Civic (klupa Sparte i u21 tim), jalovi Cimirot, Saric (Koreja), Duljevic (klupa u Cvajti), Visca katastrofa najgori važniji igrac u historiji repke.
----------------------------Begovic--------------------------
-----------Bicakcic-------Sunjic-------Zukanovic---------
-Todor-----------Besic-------------Prcić---------------Seo-
--------------Hajrovic-------------------Gojak--------------
----------------------------Dzeko-----------------------------
3-4-2-1 jos samo Mireta umjesto Prcica protiv Talijana i to je to.
Sta nam covjek uradi, napravi amatere od nas, pa ti u prvih 11 repke igraju Sehic (2. turska), Civic (klupa Sparte i u21 tim), jalovi Cimirot, Saric (Koreja), Duljevic (klupa u Cvajti), Visca katastrofa najgori važniji igrac u historiji repke.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Zadnju utakmicu gledo protiv Irana na SP 2016.
Ja jest mi lijepo.
Ja jest mi lijepo.
Džeri Drejk
Sad na njemackom DAZN najava na kecu Italija - BiH. Znaci, u najavi blamaza pred milionskim auditorijem...
Ovo je seo kolasinacsalkan je napisao/la:Zadnju utakmicu gledo protiv Irana na SP 2016.
Ja jest mi lijepo.
Walk on