Finska - BiH / Italija - BiH (08.06 & 11.06.2019)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Finska - BiH / Italija - BiH (08.06 & 11.06.2019)
Civic bi jedva imao mjesta u srednjem timu premijer lige. Mogao bi ga zamsliti da biljezi minutazu u Fk Mladost Kakanj ili standardan u Tuzla City. Decku da das 5 min vremena da centrira loptu ne bi uspio kako treba, nego ga je onaj novinar Slinanovic putem svog portala godinama nazor forsirao kako je to top talenat koji je dugo po slovackim i ceskim skolama fudbala a realno kad je prebacen iz u21 reprezentacije nije se ni primjetilo.
Krila na krila, makar bili iz PLBiH.
Bekove na bekove, makar bili iz PLBiH.
U veznom redu moraju igrati ili Vrančić ili Krunić, **** trkače.
Bičakčića umjesto Šunjića.
Bekove na bekove, makar bili iz PLBiH.
U veznom redu moraju igrati ili Vrančić ili Krunić, **** trkače.
Bičakčića umjesto Šunjića.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- BoixosNois1899
- Kontakt:
E taman da iz PLBiH igrače zovemo u repku. To bi tek šou bio.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
- Kontakt:
Sta kaze Robi ne znam kako Duljevic ne igra u boljem klubu 

MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Mi smo reprezentacija koja ubjedljivo ima najgluplje selektore,svi ostali u 80 i nekoj... Onaj Kodro je jedini imao svoje Ja,nije dao da ga handri bilo ko... a ovi ostali ko telad...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Ako bucku kad daju otkaz trebamo stavit Vinka Marinovica za selektora
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Zar da ekipa koja ima najbolje krilo super jake turske lige sebi dopusti ovakvu blamažu protiv tamo nekih eskima iz Finske?
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Begicu za lijeka ti trebalo!!!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
U zadnjih par godina vazda bar 1 igrac koji ne igra na svojoj poziciji, bar jos 1-2 menadzerska igraca koja uopste ne trebaju bit na spisku.
Mozda nismo nesto pretjerano jaki al ovako gubit od neke Finske je sramota
Mozda nismo nesto pretjerano jaki al ovako gubit od neke Finske je sramota
Da je izaslo najboljih 11 iz Premijer lige danas,protiv ovakve Finske,ne vjerujem da bi lose odigrali,čak mislim i bolje nego ovih danas 11 zvijezda...BoixosNois1899 je napisao/la:E taman da iz PLBiH igrače zovemo u repku. To bi tek šou bio.
više šansi od Džeke jbgWandelanoite je napisao/la:Sta kaze Robi ne znam kako Duljevic ne igra u boljem klubu
a ista završnica

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Robi u stilu Raj Charlsa. Robi i Mesa vode utrku za najlosijeg selektora u historiji Bih zajedno sa SmajlagicemWandelanoite je napisao/la:Sta kaze Robi ne znam kako Duljevic ne igra u boljem klubu
Zadnja izmjena: Fudo, dana/u 08 jun 2019, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
ama imali bi motiva bar, trčali bi , trudili serishovski je napisao/la:Da je izaslo najboljih 11 iz Premijer lige danas,protiv ovakve Finske,ne vjerujem da bi lose odigrali,čak mislim i bolje nego ovih danas 11 zvijezda...BoixosNois1899 je napisao/la:E taman da iz PLBiH igrače zovemo u repku. To bi tek šou bio.
ovi su se išetali malo i hajmo kući...zasićeni, kurcobolja...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Dzeko je nekada pokazao nesto u repci i ima kredita, ovaj samo zuji i dribla sam sebe i nikada nista konkretno od njega. Nikada od njega igraca, a pogotovo za reprezentacije. Lulicu halali!Denchi je napisao/la:više šansi od Džeke jbgWandelanoite je napisao/la:Sta kaze Robi ne znam kako Duljevic ne igra u boljem klubu
a ista završnica
![]()
Mi konstantno igramo loše od kad je Prosinečki došao,samo što to niko nije htio priznat,nismo imali igru ni u Ligi nacija,al smo za razliku od kvalifikacija imali puno veću SREĆU... A da smo igrom zasluzili,kvalitetom,one pobjede u Ligi nacija,nismo sigurno...
Lakse mi je podnjeti da gledam nekog sto nije neki majstor ali da gine nego npr Dzeksona koji ceska muda 90 min
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
pa pokazao je i Dulja donio 3 poena protiv S.irskeYanichar je napisao/la:Dzeko je nekada pokazao nesto u repci i ima kredita, ovaj samo zuji i dribla sam sebe i nikada nista konkretno od njega. Nikada od njega igraca, a pogotovo za reprezentacije. Lulicu halali!Denchi je napisao/la:više šansi od Džeke jbgWandelanoite je napisao/la:Sta kaze Robi ne znam kako Duljevic ne igra u boljem klubu
a ista završnica
![]()
to je taj kvalitet

a čuj ovoga, pašće na doping kontroli

"Ne smijemo sada pognuti glave, moramo pobijediti Italiju. Ako uspijemo u tome na neki način ćemo se iskupiti za današnji poraz“, rekao je Bešić.
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 08 jun 2019, 21:10, ukupno mijenjano 1 put.
Dzeko sebe vec vidi u nekom roof top baru kako pijucka neki coctail sa svoja dva frenda Perisicem i Brozom. Nije ni njemu lako, ali nikad necu razumiti forsiranje da se pokusava da trenira u Sarajevu kad tu nisu uslovi kakvi trebaju da budu. Jos kad znas da ti antitalenat Civic nabacuje, ili sakriveni igrac Cimirot razradjuje napad, tu je i perspektivni igrac Saric... znam da mu nije lako ali vise se ocekuje od kapitena.
S Prosineckim smo odigrali 5-6 loših i jako loših utakmica i dvije pristojne.
Ovo nije preveliko iznenadjenje za bilo koga ko je realno posmatrao ige u posljednjih desetak utakmica.
Ovo nije preveliko iznenadjenje za bilo koga ko je realno posmatrao ige u posljednjih desetak utakmica.
-
- Kontakt:
Ko je zadovoljan igrom u Ligi Naciji nek momentalno prestane pratiti fudbal, da nije bilo lude sreće i sudijskog poguranca ispali bi i tu u C diviziju.
MES QUE UN CLUB!