Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Očekujem izjavu jos 21 bod je u igri 

MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
nece valjda onaj debil debeli amaw osim na kurcu ga nosimo doci
amaweee debiluuu
amaweee debiluuu
Aj ne seri Zukanovicu, dobicemo Italiju jel tako, eto, garantovano idemo na EP. Nakon ovakve utakmiceZukanovic je napisao/la:Finska ima 2 boda vise + 7 utakmica ostalo.i na kraju taj baraz. ali mi danas ostali bez EP

Bice jos 7 utakmica, pa 6 utakmica, pa 5 utakmica, pa onda ako pobjedimo Lihenstajn 9 razlike i Italija izgubi 4 razlike od Finske onda ima sanse, i tako dok nestane i matematicka sansa za plasman.
I cuj baraz i BiH repka, budi ozbiljan

- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Vise su igraci danas podbacili. Nece da trce a nema Pjanica da pravi sanse. Sto se Roberta tice najveca greska je forsiranje Bicakcica na desnom beku.
Miroslav Ciro Blazevic!
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Evo ima nade s obzirom da Italijani vodeVucevich je napisao/la:Aj ne seri Zukanovicu, dobicemo Italiju jel tako, eto, garantovano idemo na EP. Nakon ovakve utakmiceZukanovic je napisao/la:Finska ima 2 boda vise + 7 utakmica ostalo.i na kraju taj baraz. ali mi danas ostali bez EP![]()
Bice jos 7 utakmica, pa 6 utakmica, pa 5 utakmica, pa onda ako pobjedimo Lihenstajn 9 razlike i Italija izgubi 4 razlike od Finske onda ima sanse, i tako dok nestane i matematicka sansa za plasman.
I cuj baraz i BiH repka, budi ozbiljan

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ostali smo bez EP i da ima jos 15 utakmica da se igra. Pojedincima se vise i neigra za repku, pola repke nema zelje, drugo pola pameti, selektor levat itd. Od kad je Robi tu mi smo 2 utakmice i 45 min odigrali pristojno. Sve ostale uzasno.Zukanovic je napisao/la:Finska ima 2 boda vise + 7 utakmica ostalo.i na kraju taj baraz. ali mi danas ostali bez EP
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Prosinecki je poprimio najgore sto je mogao poprimiti i BiH.
Ova izjava da "ne treba previse drmati", je tipican simptom.
Vec afera sa Begovicem, je pokazala da je okruzen bagrom i da mu to drustvo odgovara.
Ova izjava da "ne treba previse drmati", je tipican simptom.
Vec afera sa Begovicem, je pokazala da je okruzen bagrom i da mu to drustvo odgovara.
Ako ne snimiš još koju reklamu, vjerujem da ćeš sam dati otkaz...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pa netreba dramiti jer izgleda da ceno sve 7 dobiti do kraja
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pale teške riječi, Begić najavio sastanak sa stručnim štabom, Prosinečki u nezavidnoj poziciji
- JohnCleese
- Kontakt:
Puna podrska, Roberte 
Izdrziiii

Izdrziiii
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Roberte izdrzi, dok sve sanse ne budu izgubljene! 

Elvedine Begiću, veliki čovječe, jedino ti možeš spasiti selekciju od posrtanja
Budi frajer kao što su vazda bio - sasjeci neznalicu Roberta po kratkom postupku , baci ga razjerenim novinarima i spasi sebi guzove.

Budi frajer kao što su vazda bio - sasjeci neznalicu Roberta po kratkom postupku , baci ga razjerenim novinarima i spasi sebi guzove.
- JohnCleese
- Kontakt:
Dalet3 je napisao/la:Elvedine Begiću, veliki čovječe, jedino ti možeš spasiti selekciju od posrtanja![]()
Samo najmanje sto si trebao postaviti su navodnici kod ovo novinarima
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Nije da navijam da Robi ostane, jer sam i ja razocaran sa dosadasnjim ucinkom, ali njegov odlazak automatski povlaci pitanje - ko ce ga zamijeniti? Vjerujete li da postoji neko ko realno moze biti doveden na selektorsku poziciju da moze okrenuti stvari i odvesti repku na ep? Ovdje je problem daleko veci od Prosineckog, i taj problem je savez. Koga god bi doveli na njegovo mjesto, bilo bi samo drugacije upakovano sra.nje.
Mozda sam malo preoptimistican ali,Ćiro bi sigurno mogao nesto uraditi ako nista bar bi popravio atmosferu u repki+plus igru bi poboljso posto gora svakako biti ne moze.mire96 je napisao/la:Nije da navijam da Robi ostane, jer sam i ja razocaran sa dosadasnjim ucinkom, ali njegov odlazak automatski povlaci pitanje - ko ce ga zamijeniti? Vjerujete li da postoji neko ko realno moze biti doveden na selektorsku poziciju da moze okrenuti stvari i odvesti repku na ep? Ovdje je problem daleko veci od Prosineckog, i taj problem je savez. Koga god bi doveli na njegovo mjesto, bilo bi samo drugacije upakovano sra.nje.
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
-
- Kontakt:
"saznaju kako su među pojedinim igračima pale teške riječi. Čak su i neki članovi nogometne vlade NSBiH pitali-jel ovo menadžerska reprezentacija?- aludirajući na pojedine igrače koji su redovito na spisku, dok su neki poput Izeta Hajrovića redovito zapostavljani."
U sridu. Niko nije budala Roberte imo si sreće i sudije u Ligi Nacija, kraj ti je poslije Italije.
U sridu. Niko nije budala Roberte imo si sreće i sudije u Ligi Nacija, kraj ti je poslije Italije.
MES QUE UN CLUB!
**** ga, treba reagovati. Ovako ne ide.
Igramo sramoto, potrosili smo svu srecu, ostajemo bez najboljih igraca, ne vidi se nikakav napredak.
Prakticno smo upropastili kvalifikacije, ostaje sok terapija za baraz u ligi nacija. Iskreno, ne vidim sta ova ekipa i selektor mogu.
Igramo sramoto, potrosili smo svu srecu, ostajemo bez najboljih igraca, ne vidi se nikakav napredak.
Prakticno smo upropastili kvalifikacije, ostaje sok terapija za baraz u ligi nacija. Iskreno, ne vidim sta ova ekipa i selektor mogu.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, antibot, CAGarfia i 28 gostiju.