Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Prenos utakmica PREMIJER lige BiH na TV?
Čuj ti to, ko je najkonstantniji, a vamo svi iza nas po posječenosti, pa dokle ta ljubomora može da dosegne, wow. Iznose neka mišljena svoja bez činjenica, ja ih makar imam.
Neka se prenosi utakmica pa bilo koja, i ovo je neki napredak iako bih volio da se nekako svi mogu prenositi u isto vrijeme ko u Hrvatskoj.
Ova liga nikom ne treba jer je cijela prodana.
Neka se prenosi utakmica pa bilo koja, i ovo je neki napredak iako bih volio da se nekako svi mogu prenositi u isto vrijeme ko u Hrvatskoj.
Ova liga nikom ne treba jer je cijela prodana.
nek mi ti pratis scenu.HZ su se pojavile u mostaru al su morali napustiti stadion.Zasto red army nije mogao doci pod bileli brijeg?Da nije slucajnio zato sto ultrasi nisu mogli doci u vrapcice pa im je uprava zrinjkog vratila istom mjerom.I ti koji pratis nasu scenu ne znas jeli robija propustila jos koju utakmicu. I kad se kaze najkonstantnije ne misli se samo na ovu sezonu, il si ti jedan od onih koji su tek od ove sezone poceli pratiti nasu scenu, pa samo znas za nju.slani grad je napisao/la: posto vidim da veze nemas o sceni da te malo uputim..najkonstantnije 3 grupe BIH ove sezone su..HZ,LESINARI I ULTRASI...i ko je spominjao Fukare uopste.....manijaci su bili u bojotu i to je njihov problem a robija je propustila mostar..neznam dal jos nesto...uglavnom imaju PROPUSTENIH TEKMI.
Republika Zenica
@ dubiozadubioza je napisao/la:nek mi ti pratis scenu.HZ su se pojavile u mostaru al su morali napustiti stadion.Zasto red army nije mogao doci pod bileli brijeg?Da nije slucajnio zato sto ultrasi nisu mogli doci u vrapcice pa im je uprava zrinjkog vratila istom mjerom.I ti koji pratis nasu scenu ne znas jeli robija propustila jos koju utakmicu. I kad se kaze najkonstantnije ne misli se samo na ovu sezonu, il si ti jedan od onih koji su tek od ove sezone poceli pratiti nasu scenu, pa samo znas za ovu sezonu.slani grad je napisao/la: posto vidim da veze nemas o sceni da te malo uputim..najkonstantnije 3 grupe BIH ove sezone su..HZ,LESINARI I ULTRASI...i ko je spominjao Fukare uopste.....manijaci su bili u bojotu i to je njihov problem a robija je propustila mostar..neznam dal jos nesto...uglavnom imaju PROPUSTENIH TEKMI.
vidim da su Celikovac, ali fino je moderator rekao da pises o temi, a sve rasprave da vodis preko pp.
pa ako vec moraju da se prenose subotnje utakmice onda je logicno da prenose Borac-Sloboda.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- RK Gradacac
- Kontakt:
O cemu ti ba pricas? Ne navlacis kao za Slobodu...slani grad je napisao/la: posto vidim da veze nemas o sceni da te malo uputim..najkonstantnije 3 grupe BIH ove sezone su..HZ,LESINARI I ULTRASI...i ko je spominjao Fukare uopste.....manijaci su bili u bojotu i to je njihov problem a robija je propustila mostar..neznam dal jos nesto...uglavnom imaju PROPUSTENIH TEKMI.
Ma bolan vasu slobodu je mora gledat. Toliko igrate uzasno da je to za plakat. A onda spominjes navijacke skupine.. pa koga bolan interesuju navijacke skupine kad su prenosi u pitanju??
Sta ti mislis da ne postoje drugi gledaoci osim navijaca?? Pogledaj malo oko sebe na svom stadionu u kojem ste postotku vi navijaci... nema vas vise od 20% BOLAN!!! (ovo se odnosi na sve skupine)
Utakmica Celik - Zeljo je pravi spektakl i vjerujem da ce bit dosta gledalaca na BP, al o tom po tom...
010 ISN'T JUST A CODE
- Crveni_1922
antipolitikaa je napisao/la:Sto netko ovaj Borac gura3 put za redom na Tv-u---hahahahaha
Fuck BHT!
Eto trebali su Zrinjski prenosit da se citavoj javnosti zgadi sta se desavalo na derbiju i da vise nikad nepogledaju Premijer Ligu!!!
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
Pratite temu o navijacima raspravljajte na predvidjenoj temi za to.Sve sto bude napisano u nastavku a ne ticalo se teme brisem!
AMAR OSIM!!!
- antipolitikaa
- Kontakt:
I to sto kazes tko zeli gledati lezanje po travi crvenih dresova pola utakmice ...nek je nisu prenosiliCrveni_1922 je napisao/la:antipolitikaa je napisao/la:Sto netko ovaj Borac gura3 put za redom na Tv-u---hahahahaha
Fuck BHT!
Eto trebali su Zrinjski prenosit da se citavoj javnosti zgadi sta se desavalo na derbiju i da vise nikad nepogledaju Premijer Ligu!!!

Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!
Jesi li to ti bio pa sve znaš?Crveni_1922 je napisao/la:antipolitikaa je napisao/la:Sto netko ovaj Borac gura3 put za redom na Tv-u---hahahahaha
Fuck BHT!
- RK Gradacac
- Kontakt:
Kako ce bit bolan kad niste dali nikom da dodje 

010 ISN'T JUST A CODE
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa i ne treba im se dopustiti da idu bilo gdje kad nisu u stanju osigurati isto to bilo kome drugom.
Za takvo sto se uopce licencije za nastup ne dobivaju, kako su je oni uopce dobili je naravno misterija brojnima, medjutim, u ovakvoj lakrdiji, svasta se i dopusta. U svakom slucaju, zaliti se prava nemaju.
Inace, Široki - Sarajevo je sigurno derbi ovog kola, zasluzuje prijenos, dobru atmosferu i kvalitetnu igru, a eto bar kuci igramo onako kako mozemo i moramo, stoga, nadam se da ce tako i biti.
Za takvo sto se uopce licencije za nastup ne dobivaju, kako su je oni uopce dobili je naravno misterija brojnima, medjutim, u ovakvoj lakrdiji, svasta se i dopusta. U svakom slucaju, zaliti se prava nemaju.
Inace, Široki - Sarajevo je sigurno derbi ovog kola, zasluzuje prijenos, dobru atmosferu i kvalitetnu igru, a eto bar kuci igramo onako kako mozemo i moramo, stoga, nadam se da ce tako i biti.
...Život za Široki...
-
- Kontakt:
Ma u 22 kolu ako ne budu prenosili Celik-Zeljo to ce biti bruka,sta ima veze ako je pomjerena tekma za dan kasnije,kao da ovi sa BHT1 ne mogu pomjeriti termin,nedavno su to ucinili kada je igralo Sarajevo sa Borcem zbog rukometne tekme,prenosili su u srijedu Bor-Sir bla bla,kao da sada ima neko pravilo da to mora biti subota u vecernjem terminu.....druga je sada stvar ako uprava Celika izbjegava da bude prijenos jer im gori pod nogama,mozda namjerno stave termin u nedjelju u popodnevnim satima kada je engleska liga na BHT1,nadam se da ce to ipak biti vecernji termin......i vidim mnogi iz Zenice se zale jer je koncert Colica u narednu subotu,koliko sam ja upucen na penzionera Colica se loze koke,nisam znao da u Zenici ima toliko peskira koji se isto kao koke loze na ovog penzionera.....
derbij kola je svakako široki-sarajevo...
ali mislim da će sa bilinog polja biti prijenos,jer sarajevo bi 3. put bilo prenošeno,a želju nismo gledali ni jednom dosad..
moja želja ide na bp...iako se zna koga ja idem gledat
ali mislim da će sa bilinog polja biti prijenos,jer sarajevo bi 3. put bilo prenošeno,a želju nismo gledali ni jednom dosad..
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""
Siroki-Sarajevo je sutra...Zeljo sutra igra sa Slavijomum vuk je napisao/la:derbij kola je svakako široki-sarajevo...

Sljedece kolko Zeljo gostuje u Zenici ,ali izgleda da je tekma u nedelju pa ce biti prenos Borac-Sloboda

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Ti si polupao lonce,Cel-Zeljo nije ovo kolo vec iduceum vuk je napisao/la:derbij kola je svakako široki-sarajevo...
de ba ponovo procitaj sta si napisao!lopta je okrugla je napisao/la:Ma u 22 kolu ako ne budu prenosili Celik-Zeljo to ce biti bruka,sta ima veze ako je pomjerena tekma za dan kasnije,kao da ovi sa BHT1 ne mogu pomjeriti termin,nedavno su to ucinili kada je igralo Sarajevo sa Borcem zbog rukometne tekme,prenosili su u srijedu Bor-Sir bla bla,kao da sada ima neko pravilo da to mora biti subota u vecernjem terminu.....druga je sada stvar ako uprava Celika izbjegava da bude prijenos jer im gori pod nogama,mozda namjerno stave termin u nedjelju u popodnevnim satima kada je engleska liga na BHT1,nadam se da ce to ipak biti vecernji termin......i vidim mnogi iz Zenice se zale jer je koncert Colica u narednu subotu,koliko sam ja upucen na penzionera Colica se loze koke,nisam znao da u Zenici ima toliko peskira koji se isto kao koke loze na ovog penzionera.....
niko se iz Zenice ne zali sto je koncert u isto vrijeme kad i utakmica.
onaj ko ide na takve dogadjaje uglavnom i ne ide na utakmice.
vjerovtno ce neki koji idu na tekme otici na koncert(ja nisam medju njima, a koliko znam ni vecina ovih aktivnih forumasa iz Zenice) zbog djevojke recimo.
normalno da bih zelio da bude prijenos Celik-Zeljeznicar, a nama ne gori toliko pod nogama, pa bolje smo trenutno plasirani od vas. pogledaj tabelu ako ne vjerujes.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
robija nit ce se vise pojavljivat na tusnju nit u mostaru jesi citao zvanicni stav grupe ...slani grad je napisao/la:posto vidim da veze nemas o sceni da te malo uputim..najkonstantnije 3 grupe BIH ove sezone su..HZ,LESINARI I ULTRASI...i ko je spominjao Fukare uopstedubioza je napisao/la:da nisu slucajno fukare najkonstantnijeslani grad je napisao/la: nemam nista protiv ove tekme al mi reci kralju jel sviju ti mislis tako kao sto si napisao il je navijacki![]()
15000 cega ba![]()
..500 manijaka se jos MOZDA i pojavi al cisto sumnjam za 500...najkonstantnije navijacke grupe 1000 % nisu sto dalje impicira da veze nemas o navijackoj sceni u BIH...kvaliteta zadovoljavajuca
![]()
..oplakah...i nemoj molim te spominjat Slobodu jer i mi igram negledljiv i rezulatatski fudbal al makar to pali kod nas...za animozitet i dule starih rivala stoji..i na kraju izjava za medalju CIRO REKO
![]()
![]()
![]()
![]()
od robije mozes na prste jedne ruke nabrojat utakmice na kojima se nisu pojavile u zadnjih par godina
kod manijaka je nesto drugacija situacija jer su imal bojkot i svasta nesto al sigurno da su u vrhu
ako nije ovako kako sam napisao de nam reci koje su to ???.....manijaci su bili u bojotu i to je njihov problem a robija je propustila mostar..neznam dal jos nesto...uglavnom imaju PROPUSTENIH TEKMI.
neznam kako vas ne izbace u 3 ligu i ko vam da dozvolu da igrate u premijer ligi sa livadom onom od stadiona..
pitanje jel brojis i red army minus sto se nisu pojavili sad po bjelim brjegom

5 zadnjih godina nabroj propustenu utakmicu od strane nas...

uostalom nema se sta tu pricat pogledaj video ...sve ti govori
za 50 god bice nesto slicno i kod vas http://www.youtube.com/watch?v=etOxiMXOxlQ
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
lopta je okrugla je napisao/la:Ti si polupao lonce,Cel-Zeljo nije ovo kolo vec iduceum vuk je napisao/la:derbij kola je svakako široki-sarajevo...

ma i nije me briga..
ne pratim ostale..dovoljan mi je zrinjski i da znam njegov raspored..a vamo ko s kim..sve mi je u istom loncu

"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""
ne do Bog ovakve lige nikom.stvarno je mucnina gledat tu patnju na terenu.to je umor za oci i onim komentatorima nije lako garant.valja prenosit utakmicu u kojoj se nista ne desava bitno.stvarno zalosno.end
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Zasto konkretno reci sta je falilo ovoj veceras utakmici??? imalo se sta vidjeti igra je bila vrlo lijepa za oko??? fer sportski bez izlezavanja po pola sata kao kod nekih ekipa...itd itd...T-MAC je napisao/la:ne do Bog ovakve lige nikom.stvarno je mucnina gledat tu patnju na terenu.to je umor za oci i onim komentatorima nije lako garant.valja prenosit utakmicu u kojoj se nista ne desava bitno.stvarno zalosno.end
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], NeSamSafetee, riki46 i 31 gost.