FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

mirza24
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la mirza24 » 07 jun 2019, 22:38

Penaltiky je napisao/la:
mirza24 je napisao/la: Dosao nala podvala da vidi imal jos novaca za njega a nebi me cudilo da nala ujutro potpise za zrinjski
Pa bio bi to dobar potez sposobnih ljudi u upravi Zrinjskog, dovest jako kvalitetnog trenera.
hahahahahahaha nije on dzabe gore radi u samo jednom turskom klubu 4 liga

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 07 jun 2019, 22:40

Nerado priznajem, ali ovaj mirza24 je preuzeo ulogu najiritantnijeg lika na nasem pdfu od seksora, solinasa i mene.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 jun 2019, 22:40

Mirza nervozan znaci mogao bi Nala u Slobodu.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 07 jun 2019, 22:42

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:
mirza24 je napisao/la:Nalic vidjen u Mostaru potpisuje za Zrinjski
Prije satic vremena Nalic sjeda u taxi kod kafica Sloboda :D
Ovaj ko Seksor. :rol:
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

mirza24
Kontakt:

Post Postao/la mirza24 » 07 jun 2019, 22:44

MakabiTuzla je napisao/la:Nerado priznajem, ali ovaj mirza24 je preuzeo ulogu najiritantnijeg lika na nasem pdfu od seksora, solinasa i mene.
ako Ti kazes odmori cu malo pa nagadjate sta vam servira sportske ba

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 07 jun 2019, 22:48

mirza24 je napisao/la:
MakabiTuzla je napisao/la:Nerado priznajem, ali ovaj mirza24 je preuzeo ulogu najiritantnijeg lika na nasem pdfu od seksora, solinasa i mene.
ako Ti kazes odmori cu malo pa nagadjate sta vam servira sportske ba
slika

katarakta

Post Postao/la katarakta » 07 jun 2019, 22:53

Cuj ga, dosao po pare. A nisu imali 3.500 za kaznu pa morao on platiti. Realno bi se u Zrinjskom prosetao kroz ligu. Ali nije vidjen u Mostaru, vec u Tuzli. Ovo je jos jedan pokusaj blacenja dokazanog slobodaša, covjeka cijim venama tece Sloboda.
Niko, niko, samo Sloboda

katarakta

Post Postao/la katarakta » 07 jun 2019, 22:54

@penaltiky...ispod Starog mosta :lol:
Niko, niko, samo Sloboda

Guest007
Kontakt:

Post Postao/la Guest007 » 07 jun 2019, 22:55

katarakta je napisao/la:Cuj ga, dosao po pare. A nisu imali 3.500 za kaznu pa morao on platiti. Realno bi se u Zrinjskom prosetao kroz ligu. Ali nije vidjen u Mostaru, vec u Tuzli. Ovo je jos jedan pokusaj blacenja dokazanog slobodaša, covjeka cijim venama tece Sloboda.
Ako je istina da je dao 60k za licencu treba mu spomenik dic, definitivno pravi SLOBODAS
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!

NS BiH mafia!
Savez napolje!

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 07 jun 2019, 22:57

katarakta je napisao/la:@penaltiky...ispod Starog mosta :lol:
Pije s Pastrmkom Hajneken

katarakta

Post Postao/la katarakta » 07 jun 2019, 22:58

Guest007 je napisao/la:
katarakta je napisao/la:Cuj ga, dosao po pare. A nisu imali 3.500 za kaznu pa morao on platiti. Realno bi se u Zrinjskom prosetao kroz ligu. Ali nije vidjen u Mostaru, vec u Tuzli. Ovo je jos jedan pokusaj blacenja dokazanog slobodaša, covjeka cijim venama tece Sloboda.
Ako je istina da je dao 60k za licencu treba mu spomenik dic, definitivno pravi SLOBODAS
Naravno da je dao, plus jos stosta je tu. Ali čut će se :D
Niko, niko, samo Sloboda

katarakta

Post Postao/la katarakta » 07 jun 2019, 22:59

Penaltiky je napisao/la:
Ma ja. Samo Nala bezalkoholni :lol:
Niko, niko, samo Sloboda

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 07 jun 2019, 23:02

katarakta je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:
Ma ja. Samo Nala bezalkoholni :lol:
Nala mi izgleda ko lik koji ulazi na zadnji ulaz Cvrlje i pije sa dekanima ETF i PMF dok ih ne iznesu :rol:

Guest007
Kontakt:

Post Postao/la Guest007 » 07 jun 2019, 23:02

Pod hitno treba organizovat' skup "Za Slobodu!''. Ljudi moji ovo je definitivno 5 do 12. Kakvi su ovo igraci koji se povezuju sa nasom Svetinjom, prevara do prevare, kvazi igraci, kakve golmane dovodimo, Aziru dat ugovor na 5 godina i prodat ga. To je sve manje bitno, ovo sto rade sa Slobodom je put u drugu ligu iz koje ja licno ne vidim povratak. Naš najveći problem je što niko Jasminu ne smije zucnut, radi se kako on hoće, a Sloboda mu je definitvno mjesto gdje skuplja glasove na izborima. Ne bi me čudilo da je u sve ovo Senad umješan, da nam se smije na kraju i da ispadne da smo bili budale što smo ga otjerali. Pod hitno skup ''Za Slobodu''. Recimo da bude tako nešto, ako nas se ne skupi 10.000 minimalno treba nas ugasit. Ovi nam kopaju duboku rupu iz koje se nećemo iscupat.
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!

NS BiH mafia!
Savez napolje!

katarakta

Post Postao/la katarakta » 07 jun 2019, 23:09

@penaltiky hahha. Ne pije alkohol nikako :D
Niko, niko, samo Sloboda

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 07 jun 2019, 23:11

katarakta je napisao/la:@penaltiky hahha. Ne pije alkohol nikako :D
Liči mi na jednog prof. sa untz i fizički i onako manirima, kulturom, al se taj odvali ko **** pa penaltiče zovi mi taxi, pa ujutro zove penaltiče đe sam auto ostavio?

katarakta

Post Postao/la katarakta » 07 jun 2019, 23:46

Guest007 je napisao/la:Pod hitno treba organizovat' skup "Za Slobodu!''. Ljudi moji ovo je definitivno 5 do 12. Kakvi su ovo igraci koji se povezuju sa nasom Svetinjom, prevara do prevare, kvazi igraci, kakve golmane dovodimo, Aziru dat ugovor na 5 godina i prodat ga. To je sve manje bitno, ovo sto rade sa Slobodom je put u drugu ligu iz koje ja licno ne vidim povratak. Naš najveći problem je što niko Jasminu ne smije zucnut, radi se kako on hoće, a Sloboda mu je definitvno mjesto gdje skuplja glasove na izborima. Ne bi me čudilo da je u sve ovo Senad umješan, da nam se smije na kraju i da ispadne da smo bili budale što smo ga otjerali. Pod hitno skup ''Za Slobodu''. Recimo da bude tako nešto, ako nas se ne skupi 10.000 minimalno treba nas ugasit. Ovi nam kopaju duboku rupu iz koje se nećemo iscupat.
De, bolan, dje ces Senada poredit s ovim likovima koji nemaju ni za sebe. Furaju ga nije dao svoje pare, sto nije dokazano. Sigurbo je pozajmljivao kad je trebao. Ali je bio i "moderna ciganka", izvlacio od drugih na svoj obraz, sto ja znam. Tezak je to posao . Ovi nisu imali 3.5oo za kaznu hahha
Niko, niko, samo Sloboda

Guest007
Kontakt:

Post Postao/la Guest007 » 07 jun 2019, 23:59

katarakta je napisao/la:
Guest007 je napisao/la:Pod hitno treba organizovat' skup "Za Slobodu!''. Ljudi moji ovo je definitivno 5 do 12. Kakvi su ovo igraci koji se povezuju sa nasom Svetinjom, prevara do prevare, kvazi igraci, kakve golmane dovodimo, Aziru dat ugovor na 5 godina i prodat ga. To je sve manje bitno, ovo sto rade sa Slobodom je put u drugu ligu iz koje ja licno ne vidim povratak. Naš najveći problem je što niko Jasminu ne smije zucnut, radi se kako on hoće, a Sloboda mu je definitvno mjesto gdje skuplja glasove na izborima. Ne bi me čudilo da je u sve ovo Senad umješan, da nam se smije na kraju i da ispadne da smo bili budale što smo ga otjerali. Pod hitno skup ''Za Slobodu''. Recimo da bude tako nešto, ako nas se ne skupi 10.000 minimalno treba nas ugasit. Ovi nam kopaju duboku rupu iz koje se nećemo iscupat.
De, bolan, dje ces Senada poredit s ovim likovima koji nemaju ni za sebe. Furaju ga nije dao svoje pare, sto nije dokazano. Sigurbo je pozajmljivao kad je trebao. Ali je bio i "moderna ciganka", izvlacio od drugih na svoj obraz, sto ja znam. Tezak je to posao . Ovi nisu imali 3.5oo za kaznu hahha
Ma brate zato ga treba otjerat odma, prozivku da ne dočeka, volio bih vidjeti neki 'skup za slobodu, da sami sa sobom rascistimo neke stvari da vidimo koliko nas uopste ima koji volimo slobodu, da im se da do znanja koji klub vode, sta treba da mi admir smajic bude trener za 100 godina, lazni slobodas i neki rastoka u napadu

NS BiH mafia!
Savez napolje!

katarakta

Post Postao/la katarakta » 08 jun 2019, 00:06

Admir Smajic bi trebao biti potvrdjen kao trener. Mozda i sutra. Kozlic je jedan obicni lazov i goni ga u pm nesposobnu. Ima vremena. Ne igramo Evropu. Kakav lik
Niko, niko, samo Sloboda

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 08 jun 2019, 00:24

To ti nije fino baš. Sutra kad budeš dobar s Kozlićem kao što si bio sa Senćom, i ovako s Nalom, promijenit ćeš priču.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.