hahahahahahaha nije on dzabe gore radi u samo jednom turskom klubu 4 ligaPenaltiky je napisao/la:Pa bio bi to dobar potez sposobnih ljudi u upravi Zrinjskog, dovest jako kvalitetnog trenera.mirza24 je napisao/la: Dosao nala podvala da vidi imal jos novaca za njega a nebi me cudilo da nala ujutro potpise za zrinjski
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
Nerado priznajem, ali ovaj mirza24 je preuzeo ulogu najiritantnijeg lika na nasem pdfu od seksora, solinasa i mene.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
- tuzlak1987
- Kontakt:
Mirza nervozan znaci mogao bi Nala u Slobodu.
Ovaj ko Seksor.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Prije satic vremena Nalic sjeda u taxi kod kafica Slobodamirza24 je napisao/la:Nalic vidjen u Mostaru potpisuje za Zrinjski

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
ako Ti kazes odmori cu malo pa nagadjate sta vam servira sportske baMakabiTuzla je napisao/la:Nerado priznajem, ali ovaj mirza24 je preuzeo ulogu najiritantnijeg lika na nasem pdfu od seksora, solinasa i mene.
mirza24 je napisao/la:ako Ti kazes odmori cu malo pa nagadjate sta vam servira sportske baMakabiTuzla je napisao/la:Nerado priznajem, ali ovaj mirza24 je preuzeo ulogu najiritantnijeg lika na nasem pdfu od seksora, solinasa i mene.

Cuj ga, dosao po pare. A nisu imali 3.500 za kaznu pa morao on platiti. Realno bi se u Zrinjskom prosetao kroz ligu. Ali nije vidjen u Mostaru, vec u Tuzli. Ovo je jos jedan pokusaj blacenja dokazanog slobodaša, covjeka cijim venama tece Sloboda.
Niko, niko, samo Sloboda
Ako je istina da je dao 60k za licencu treba mu spomenik dic, definitivno pravi SLOBODASkatarakta je napisao/la:Cuj ga, dosao po pare. A nisu imali 3.500 za kaznu pa morao on platiti. Realno bi se u Zrinjskom prosetao kroz ligu. Ali nije vidjen u Mostaru, vec u Tuzli. Ovo je jos jedan pokusaj blacenja dokazanog slobodaša, covjeka cijim venama tece Sloboda.
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
Pije s Pastrmkom Hajnekenkatarakta je napisao/la:@penaltiky...ispod Starog mosta
Naravno da je dao, plus jos stosta je tu. Ali čut će seGuest007 je napisao/la:Ako je istina da je dao 60k za licencu treba mu spomenik dic, definitivno pravi SLOBODASkatarakta je napisao/la:Cuj ga, dosao po pare. A nisu imali 3.500 za kaznu pa morao on platiti. Realno bi se u Zrinjskom prosetao kroz ligu. Ali nije vidjen u Mostaru, vec u Tuzli. Ovo je jos jedan pokusaj blacenja dokazanog slobodaša, covjeka cijim venama tece Sloboda.

Niko, niko, samo Sloboda
Ma ja. Samo Nala bezalkoholniPenaltiky je napisao/la:Pije s Pastrmkom Hajnekenkatarakta je napisao/la:@penaltiky...ispod Starog mosta

Niko, niko, samo Sloboda
Nala mi izgleda ko lik koji ulazi na zadnji ulaz Cvrlje i pije sa dekanima ETF i PMF dok ih ne iznesukatarakta je napisao/la:Ma ja. Samo Nala bezalkoholniPenaltiky je napisao/la:Pije s Pastrmkom Hajnekenkatarakta je napisao/la:@penaltiky...ispod Starog mosta

Pod hitno treba organizovat' skup "Za Slobodu!''. Ljudi moji ovo je definitivno 5 do 12. Kakvi su ovo igraci koji se povezuju sa nasom Svetinjom, prevara do prevare, kvazi igraci, kakve golmane dovodimo, Aziru dat ugovor na 5 godina i prodat ga. To je sve manje bitno, ovo sto rade sa Slobodom je put u drugu ligu iz koje ja licno ne vidim povratak. Naš najveći problem je što niko Jasminu ne smije zucnut, radi se kako on hoće, a Sloboda mu je definitvno mjesto gdje skuplja glasove na izborima. Ne bi me čudilo da je u sve ovo Senad umješan, da nam se smije na kraju i da ispadne da smo bili budale što smo ga otjerali. Pod hitno skup ''Za Slobodu''. Recimo da bude tako nešto, ako nas se ne skupi 10.000 minimalno treba nas ugasit. Ovi nam kopaju duboku rupu iz koje se nećemo iscupat.
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
Liči mi na jednog prof. sa untz i fizički i onako manirima, kulturom, al se taj odvali ko **** pa penaltiče zovi mi taxi, pa ujutro zove penaltiče đe sam auto ostavio?katarakta je napisao/la:@penaltiky hahha. Ne pije alkohol nikako
De, bolan, dje ces Senada poredit s ovim likovima koji nemaju ni za sebe. Furaju ga nije dao svoje pare, sto nije dokazano. Sigurbo je pozajmljivao kad je trebao. Ali je bio i "moderna ciganka", izvlacio od drugih na svoj obraz, sto ja znam. Tezak je to posao . Ovi nisu imali 3.5oo za kaznu hahhaGuest007 je napisao/la:Pod hitno treba organizovat' skup "Za Slobodu!''. Ljudi moji ovo je definitivno 5 do 12. Kakvi su ovo igraci koji se povezuju sa nasom Svetinjom, prevara do prevare, kvazi igraci, kakve golmane dovodimo, Aziru dat ugovor na 5 godina i prodat ga. To je sve manje bitno, ovo sto rade sa Slobodom je put u drugu ligu iz koje ja licno ne vidim povratak. Naš najveći problem je što niko Jasminu ne smije zucnut, radi se kako on hoće, a Sloboda mu je definitvno mjesto gdje skuplja glasove na izborima. Ne bi me čudilo da je u sve ovo Senad umješan, da nam se smije na kraju i da ispadne da smo bili budale što smo ga otjerali. Pod hitno skup ''Za Slobodu''. Recimo da bude tako nešto, ako nas se ne skupi 10.000 minimalno treba nas ugasit. Ovi nam kopaju duboku rupu iz koje se nećemo iscupat.
Niko, niko, samo Sloboda
Ma brate zato ga treba otjerat odma, prozivku da ne dočeka, volio bih vidjeti neki 'skup za slobodu, da sami sa sobom rascistimo neke stvari da vidimo koliko nas uopste ima koji volimo slobodu, da im se da do znanja koji klub vode, sta treba da mi admir smajic bude trener za 100 godina, lazni slobodas i neki rastoka u napadukatarakta je napisao/la:De, bolan, dje ces Senada poredit s ovim likovima koji nemaju ni za sebe. Furaju ga nije dao svoje pare, sto nije dokazano. Sigurbo je pozajmljivao kad je trebao. Ali je bio i "moderna ciganka", izvlacio od drugih na svoj obraz, sto ja znam. Tezak je to posao . Ovi nisu imali 3.5oo za kaznu hahhaGuest007 je napisao/la:Pod hitno treba organizovat' skup "Za Slobodu!''. Ljudi moji ovo je definitivno 5 do 12. Kakvi su ovo igraci koji se povezuju sa nasom Svetinjom, prevara do prevare, kvazi igraci, kakve golmane dovodimo, Aziru dat ugovor na 5 godina i prodat ga. To je sve manje bitno, ovo sto rade sa Slobodom je put u drugu ligu iz koje ja licno ne vidim povratak. Naš najveći problem je što niko Jasminu ne smije zucnut, radi se kako on hoće, a Sloboda mu je definitvno mjesto gdje skuplja glasove na izborima. Ne bi me čudilo da je u sve ovo Senad umješan, da nam se smije na kraju i da ispadne da smo bili budale što smo ga otjerali. Pod hitno skup ''Za Slobodu''. Recimo da bude tako nešto, ako nas se ne skupi 10.000 minimalno treba nas ugasit. Ovi nam kopaju duboku rupu iz koje se nećemo iscupat.
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
Admir Smajic bi trebao biti potvrdjen kao trener. Mozda i sutra. Kozlic je jedan obicni lazov i goni ga u pm nesposobnu. Ima vremena. Ne igramo Evropu. Kakav lik
Niko, niko, samo Sloboda
To ti nije fino baš. Sutra kad budeš dobar s Kozlićem kao što si bio sa Senćom, i ovako s Nalom, promijenit ćeš priču.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.