FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

wobly92
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la wobly92 » 07 jun 2019, 23:14

To je zato što vas volimo i žao nam je :(
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 07 jun 2019, 23:15

A Tuzla je toliko interesantna da kad te Sisoja zaboravi nahraniti po par dana ne pišeš po forumu, a kad te nahrani poludiš ovdje.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 07 jun 2019, 23:16

nekoIzMostara je napisao/la: Gdje si ovo procitao? Da se vise rijesi ta polemika oko Adukora.
Ma objavio neki portal u Gani,al nije iskljuceno da su samo prenijeli ono sto su nasi portali objavili prije par dana da bi Aduktor mogao kod nas.Meni licno ne djeluje uvjerljivo da cemo dovesti ovog momcinu,drzim da mu mi nismo mogli ponudit u tolikoj mjeri vise para da je odbio Sarajevo a potpisao za nas.Dobar je status imao u FKS i siguran sam da mu nisu ponudili da igra za baksis.

Mozda jedino od malih nogu navija za nas klub i zelja mu je bila cijeli zivot da obuce dres Tuzla city-a :mrgreen:
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 07 jun 2019, 23:18

wobly92 je napisao/la:To je zato što vas volimo i žao nam je :(
Zao je meni vas.Sto godina postojanja a trofej niste proslavili,nemate uopste pojma kakav je to osjecaj.Nije docekao djed,nije docekao otac,nije docekao sin,nece docekati ni unuk :kafa:
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 07 jun 2019, 23:20

Penaltiky je napisao/la:A Tuzla je toliko interesantna da kad te Sisoja zaboravi nahraniti po par dana ne pišeš po forumu, a kad te nahrani poludiš ovdje.
Nema potrebe da mene Azmir hrani.Odsutan sam upravo zbog toga sto mogu sam sebe hraniti,i ne zivim od Senadove dnevnice sto vam donira.
Zivot je puno vise od ovog PDF-a,doduse vama pojedincima sigurno nije :?
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 07 jun 2019, 23:28

Jel ti i djed navijao za Tuzla Siti?

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 07 jun 2019, 23:33

BosanacGorstak je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:To je zato što vas volimo i žao nam je :(
Zao je meni vas.Sto godina postojanja a trofej niste proslavili,nemate uopste pojma kakav je to osjecaj.Nije docekao djed,nije docekao otac,nije docekao sin,nece docekati ni unuk :kafa:
Pa nemate ni vi, nije to džaba krv tuzlanska, što nas sve zbližava :ljepota:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 08 jun 2019, 03:18

Povedi ih @TittyGorstak, povedi svoju bratiju kao Jim Jones <3
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 08 jun 2019, 03:20

dvokorak je napisao/la:Povedi ih @TittyGorstak, povedi svoju bratiju kao Jim Jones <3
Hos se ploditi?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 08 jun 2019, 03:42

ps ne mislim na vas @TittyGorstak <3
? ? <3

tuzlacity2017
Kontakt:

Post Postao/la tuzlacity2017 » 08 jun 2019, 06:18

...............................................NEKA BUDE UZ BOŽIJU POMOĆ

slika

..........................................BOŠNJAKOVIĆ PROZIVA U NEDJELJU

..............................slika
....................................................................7. Juna 2019. 180 Pregleda
U nedjelju 09.juna za fudbalere Tuzla Cityja i zvanično počinju pripreme za narednu sezonu.

Trener Milenko Bošnjaković izvršit će prozivku u 18 sati kada će biti ozvaničen početak rada.

– Plan i program priprema je spreman. Imat ćemo ispred sebe 40 dana što je sasvim dovoljno da se odrade kvalitetne pripreme. Prvi dan neće biti treninga. Bit će to samo upoznavanje sa igračima. Predstavljanje plana i programa i onoga što nas očekuje i što se zahtijeva od igrača. Prva dva-tri dana radit će se medicinski pregledi i testiranja, da vidimo na kojem su fizičkom nivou igrači i onda od srijede ili četvrtka kreće onaj pravi trenažni proces, kaže Bošnjaković.

Kada su u pitanju odlasci to je već poznato javnosti pa se sada već zna da u narednoj sezoni u plavom dresu nećemo gledati Širanovića, Čomora, Brekala, Hajrovića i Murgu. A, vrlo je moguće da će biti još odlazaka.

Što se tiče rubrike “dolasci”, za sada je zvanično Klubu pristupio sam napadač Mirsad Ramić.

– Na pojačanjima radi sportski direktor Samir Muratović, naravno u saglasnosti sa Stručnim štabom. U opticaju je nekoliko fudbalera. Međutim, sve je još uvijek u fazi pregovora i dogovora. Jasno je da nam treba osveježenja u zadnjoj liniji, zatim u veznom redu, kako u sredini tako i na krilnim pozicijama. Nastojimo da igrači koje angažujemo budu pojačanja, ističe Bošnjaković s kojim će u Stručnom štanu raditi Samir Adanalić, Selver Ahmetović, Mirsad Dedić i Jasmin Zahirović.

press Služba FK Tuzla City

...........................................................BUDI I TI TUZLA CITY
...............................................................slika
Zadnja izmjena: tuzlacity2017, dana/u 20 jun 2019, 12:56, ukupno mijenjano 3 puta.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 jun 2019, 08:51

Propadni Hazmire da nam Slobodi svane :urnebes: :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 08 jun 2019, 12:19

staragarda je napisao/la:Propadni Hazmire da nam Slobodi svane :urnebes: :urnebes: :urnebes:
ne zajebaji znas i ti sta je plan samo sto to niko nece javno da kaze a svi znaju, od Imamovica do Husica.
plan je kada Sloboda ispadne a tj ove sezone sada da je skinu sa budzeta i ugase a da Tuzla city ostane jedini tuzlanski klub bez dugova i pomoci iz budzeta..narodu ce se zamazati oci rekonstukcijom stadiona i reci hajde druga liga ko ce je vratiti sada itd..a Tuzla ce imati respektabilne igrace..
ako ti podrzavaas gasenje 100 godina starog kluba ma kakav on bio beztrofejan i jadan, kriminalan onda nisi istinski ljubitelj nogometa.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 08 jun 2019, 13:06

tuzlacity2017 je napisao/la:"Skver "WroteColon
"Moralista, ne odgovori ti nama da li ces navijati za Simin Han kad vlasnik kluba iz nekog razloga odluci promijeniti hobi."

Skroz nisko udaraš , ispod pojasa.
Ako si si spao na to da "brineš" o Tuzla City i Husiću kod svoje Slobode , to znači da se Slobodi mrko piše.
INe brini, necu pisati na PDF vaseg novog kluba, za kojeg me usput zaboli ona stvar. Iskreno, dozivljavam vas kao zadrugu.
🔴⚫️

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 08 jun 2019, 13:09

19.6 Gradina - Tuzla City
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 08 jun 2019, 13:09

tuzlacity2017 je napisao/la:
Brcanskamalta je napisao/la:Frajer redovno stavlja slike sa Slobodinih utakmica,iz svih razdoblja historije,i pise budi i ti siti :urnebes:
SJEĆAM TE SE IZ BIJELJINE SA FINALA KUPA.NEKI PRIJATELJI SU TE DOK SMO ČEKALI POLICIJSKU KONTROLU OSLOVLJAVALI SA IMENOM KOJE SI TAD KORISTIO NA PDF.TI SI IM LJUTITO ODBRUSIO DA TE NE OSLOVLJAVAJU MEĐU SVIJETOM SA TIM NIKOM.IMAO SI CRNU MAJICU.NEJSE. ZNAŠ DA BI MI BILO DRAGO DA PONEKAD NALETIŠ NA TUŠANJ KAD IGRA TUZLA.NISI DIJETE DA SE USTRUČAVAŠ.NEMOJ OVO NIPOŠTO SHVATITI KAO ZEZANJE, JA SAM STAR ČOVJEK SPRAM TEBE I NIJE MI DO TOGA.
JOŠ ZA TEBE INFO.PREDSJEDNIK HUSIĆ JE PROŠLOG LJETA DEBELO POMOGAO SLOBODI OKO LICENCE ,NEGDJE OKO 150 000 KM. ON NIJE NIPOŠTO ČOVJEK KOJI ŽELI OSVETU PREMA SLOBODI.GOTOVO JE TO ,BILO PROŠLO.AKO ĆEŠ KOGA KRITIKOVATI PREDLAŽEM TI UDRI PO OP" FK SLOBODA 1919".
Lazes nije dao centa.
NE MJESAJ MENE I SEBE..MENE NA UTAKMICU TKZ SITIJA MOGU SAMO MRTVA UNIJETI.
NIKO NAS NE VOLI KUR AC ME ZABOLI, SLOBODA DO SMRTI. :!:
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 08 jun 2019, 13:30

Brcanskamalta je napisao/la:
Brcanskamalta je napisao/la:Frajer redovno stavlja slike sa Slobodinih utakmica,iz svih razdoblja historije,i pise budi i ti siti :urnebes:
SJEĆAM TE SE IZ BIJELJINE SA FINALA KUPA.NEKI PRIJATELJI SU TE DOK SMO ČEKALI POLICIJSKU KONTROLU OSLOVLJAVALI SA IMENOM KOJE SI TAD KORISTIO NA PDF.TI SI IM LJUTITO ODBRUSIO DA TE NE OSLOVLJAVAJU MEĐU SVIJETOM SA TIM NIKOM.IMAO SI CRNU MAJICU.NEJSE. ZNAŠ DA BI MI BILO DRAGO DA PONEKAD NALETIŠ NA TUŠANJ KAD IGRA TUZLA.NISI DIJETE DA SE USTRUČAVAŠ.NEMOJ OVO NIPOŠTO SHVATITI KAO ZEZANJE, JA SAM STAR ČOVJEK SPRAM TEBE I NIJE MI DO TOGA.
JOŠ ZA TEBE INFO.PREDSJEDNIK HUSIĆ JE PROŠLOG LJETA DEBELO POMOGAO SLOBODI OKO LICENCE ,NEGDJE OKO 150 000 KM. ON NIJE NIPOŠTO ČOVJEK KOJI ŽELI OSVETU PREMA SLOBODI.GOTOVO JE TO ,BILO PROŠLO.AKO ĆEŠ KOGA KRITIKOVATI PREDLAŽEM TI UDRI PO OP" FK SLOBODA 1919".
Lazes nije dao centa.
:tokralju: :tokralju:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 08 jun 2019, 14:12

Brcanskamalta je napisao/la:
Lazes nije dao centa.
Tako je Solinaš. :salut:

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 08 jun 2019, 14:15

? ? <3

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 08 jun 2019, 14:15

Gasi gubu sendvicarsku !

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski, IstokZapad i 15 gostiju.