Bojim se da smo mi svoje sanse za drugim mjestom prokockali gubitkom dva boda protiv Grcke.emir79 je napisao/la: Mada je Italija sigurno prva, a mi svoje sanse moramo traziti za 2. mjesto. I 3 boda iz ove 2 utakmice je nama bolje.
Finska - BiH / Italija - BiH (08.06 & 11.06.2019)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- HerrEngelbert
- Kontakt:
Re: Finska - BiH / Italija - BiH (08.06 & 11.06.2019)
"U životu postoje ljudi koji mogu i koji ne mogu, ja mogu!"
Celtic-Rangers 0:2
Inter-Milan 1:2
17.oktobar 2020.
Celtic-Rangers 0:2
Inter-Milan 1:2
17.oktobar 2020.
- ASD
- Kontakt:
Neces vjerovati, ali nisi svjestan koliko su upravu.Pivopija je napisao/la:Najjaci alibi za sport u BiH je infrastruktura, nazalost vecina pusi tu pricu.
Pratim lokalni klub u kojem sam i trenirao.
Taj klub do prije nekih 5 godina imao katastrofalan pomocni teren ako bi se moglo i nazvati terenom. Igralo se klasicno izbij-nabij, nije bilo nikakvog odigravanja i logicno nije bilo rezultata.
Kada se uredio pomocni teren, mislim jedina plasticna podloga u toj ligi odmah su djeca proigrala da im niko lopte ne moze uzeti. Eno ih i juniori i kadeti i pioniri prvi u ligi. Daju protivnicima i po 10 golova.

- ASD
- Kontakt:
Imas ih dosta sto ce doci jer je to in, doživljaj i tako će uvijek biti.BosniaBoston je napisao/la:Uprkos sve manjem interesovanju,BP uvijek idalje bude pun.Pretpostavljam da repka ne gubi popularnost kod zagrizenih navijaca,vec kod ljudi koje sport ne interesuje posebno.A ti ljudi su prevaga
Ali da će se unaprijed par dana pričati o utakmicama, da će po gradu biti plakati reprezentativaca, da se nema u kafićima gdje sjesti kad su utakmice. To neće više nikad. jedino da nekim čudom uhvatimo nokaut fazu svjetskog.
- ultrabosnia
- Kontakt:
Ne slazem se sa vama u svemu, cinjenica jeste da je opalo to interesovanje za razliku od prethodnog perioda. Ali isto tako, ovdje je dovoljna jedna iskra da se nalozi kompletna nacija. Prvi scenarij koji bi po meni to donio je pobjeda iz Torina (Amin)
A i sama gostujuca posjeta ce potvrditi da nas ima jos dosta takvih

I kad ti budu svi leđa okrenuli
- ultrabosnia
- Kontakt:
Nazalost sve veci stranci postajemo kod svoje kuce... Sve je to zivotzenicanin je napisao/la:@ultrabosnia Jedna od mojih prvih utakmica,pa se navuces na njih tako da,ako si u Zenici,moras otici na Bilino.Ne bi je gledao nikad na TV-u,a da je na Bilinom Polju.S 7 godina svojih na Kosevu protiv Srbije,pa Spanija iste godine mjesec ranije,te su me najvise navukle.Sad je ipak malo drugacije,nakon 15 godina propustis prvu protiv Austrije u Zenici jer odes u Njemacku raditi..Tamo u Dojc kafic naziva ''Bosna'' 500m od mene,al otici da je gledam,nema sanse..
I kad ti budu svi leđa okrenuli
Je li daju samo na domacem terenu ili i na gostujucoj sljaci?ASD je napisao/la:Neces vjerovati, ali nisi svjestan koliko su upravu.Pivopija je napisao/la:Najjaci alibi za sport u BiH je infrastruktura, nazalost vecina pusi tu pricu.
Taj klub do prije nekih 5 godina imao katastrofalan pomocni teren ako bi se moglo i nazvati terenom. Igralo se klasicno izbij-nabij, nije bilo nikakvog odigravanja i logicno nije bilo rezultata.
Kada se uredio pomocni teren, mislim jedina plasticna podloga u toj ligi odmah su djeca proigrala da im niko lopte ne moze uzeti. Eno ih i juniori i kadeti i pioniri prvi u ligi. Daju protivnicima i po 10 golova.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- ASD
- Kontakt:
Pa nema to veze, i Belgijanci su nas trpali na losoj Grbavici, kad je neko naucio igrati ali cinjenice su da infrastruktura igra veliku ulogu.Pivopija je napisao/la:Je li daju samo na domacem terenu ili i na gostujucoj sljaci?ASD je napisao/la:Neces vjerovati, ali nisi svjestan koliko su upravu.Pivopija je napisao/la:Najjaci alibi za sport u BiH je infrastruktura, nazalost vecina pusi tu pricu.
S tim da treba dodati, da igrac nece propasti zbog infrastrukture i nece uspjesti zbog infrastrukture, trenera ili sta ja znam vec jer to zavisi najvise od njeg. Sve su ostalo izgovori.
Ali da je olaksavajuca okolnost, jeste. Ogromna.
Nece sigurno, jer ovo sto je interesovanje opalo je najmanje zbog fudbala. Sa drzavom ima veze.ultrabosnia je napisao/la:Ne slazem se sa vama u svemu, cinjenica jeste da je opalo to interesovanje za razliku od prethodnog perioda. Ali isto tako, ovdje je dovoljna jedna iskra da se nalozi kompletna nacija. Prvi scenarij koji bi po meni to donio je pobjeda iz Torina (Amin)A i sama gostujuca posjeta ce potvrditi da nas ima jos dosta takvih
jel ako srbi ispuse 3-0 od Ukrajine nama je dovoljan bod sutra?
- JavierBosnia
- Kontakt:
Kako meni ide na kura.c ova priča o prosipanju bodova protiv Grčke i da to znači izgubljeno 2 mjesto. Bože sačuvaj
Da smo gubili 0-2, pa preokrenuli na 2-2 bilo bi - uh spasili smo se, ekstra. Jest mi žao što nakon prvog poluvremena oanko završi, ali u nekom scenariju bih potpisao i X sa Grčkom kod kuće prije utakmice
Zašto da ih ne ganjamo u Atini, jesu to tamo nepobjedivi? Siguran sam da ih i dole možemo dobiti glat sa 2 gola razlike
A opet mislim da će borba za drugo mjesto biti sa Finskom, ne sa Grcima, Finci će njima uzeti bodove
Sutra pobjeda i ništa drugo, protiv Italije se idemo boriti i uzeti im bodove - navijački
ono realno u meni nešto govori 0:0 obje tekme
Da smo gubili 0-2, pa preokrenuli na 2-2 bilo bi - uh spasili smo se, ekstra. Jest mi žao što nakon prvog poluvremena oanko završi, ali u nekom scenariju bih potpisao i X sa Grčkom kod kuće prije utakmice
Zašto da ih ne ganjamo u Atini, jesu to tamo nepobjedivi? Siguran sam da ih i dole možemo dobiti glat sa 2 gola razlike
A opet mislim da će borba za drugo mjesto biti sa Finskom, ne sa Grcima, Finci će njima uzeti bodove
Sutra pobjeda i ništa drugo, protiv Italije se idemo boriti i uzeti im bodove - navijački

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Pa ima veze, jer svi infrastrukturu navode kao razlog, jos niko nije rekao da nema adekvatne trenere, nacin na koji se primaju igraci, mito i forsiranje, itd itd.ASD je napisao/la: Pa nema to veze, i Belgijanci su nas trpali na losoj Grbavici, kad je neko naucio igrati ali cinjenice su da infrastruktura igra veliku ulogu.
S tim da treba dodati, da igrac nece propasti zbog infrastrukture i nece uspjesti zbog infrastrukture, trenera ili sta ja znam vec jer to zavisi najvise od njeg. Sve su ostalo izgovori.
- ASD
- Kontakt:
pa hbg, kakva liga, takvi i treneri.Pivopija je napisao/la:Pa ima veze, jer svi infrastrukturu navode kao razlog, jos niko nije rekao da nema adekvatne trenere, nacin na koji se primaju igraci, mito i forsiranje, itd itd.ASD je napisao/la: Pa nema to veze, i Belgijanci su nas trpali na losoj Grbavici, kad je neko naucio igrati ali cinjenice su da infrastruktura igra veliku ulogu.
Toga da se igraci guraju, skoro da i nema, bas izolovani slucajevi, prije je bilo toga, ali vec duze vrijeme ne.
Ali korupcija je veliki problem, namjestene utakmice recimo.
Pa sta cini jednu ligu? Infrastruktura? Kakva je infrastruktura takvi su i treneri a takva je i liga, je li?ASD je napisao/la:
pa hbg, kakva liga, takvi i treneri.
Toga da se igraci guraju, skoro da i nema, bas izolovani slucajevi, prije je bilo toga, ali vec duze vrijeme ne.
Ali korupcija je veliki problem, namjestene utakmice recimo.
Ljudi ja ne znam sta se desava ja samo do prije cetiri godine zivio za dan kada igra repka. Karte sam nabavljao na nacin da sam noc pred pustanje istih provodio u Olovu ispred autobuske stanice a pritom sam iz Gradacca. A vjerovali ili ne ove sedmice nisak procitao ni jedan clanak u vezi repke
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Blago tebi ... na sta si se navuko da mozemo i mi ...esprit24 je napisao/la:Ljudi ja ne znam sta se desava ja samo do prije cetiri godine zivio za dan kada igra repka. Karte sam nabavljao na nacin da sam noc pred pustanje istih provodio u Olovu ispred autobuske stanice a pritom sam iz Gradacca. A vjerovali ili ne ove sedmice nisak procitao ni jedan clanak u vezi repke

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Jbg obaveze stegle, beba mala, yebe me aplikacija ss.ba i svasta nestoDaVinci je napisao/la:Blago tebi ... na sta si se navuko da mozemo i mi ...esprit24 je napisao/la:Ljudi ja ne znam sta se desava ja samo do prije cetiri godine zivio za dan kada igra repka. Karte sam nabavljao na nacin da sam noc pred pustanje istih provodio u Olovu ispred autobuske stanice a pritom sam iz Gradacca. A vjerovali ili ne ove sedmice nisak procitao ni jedan clanak u vezi repke

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
sta se desava? pa dobio si dijete i poslozio prioriteteesprit24 je napisao/la:Ljudi ja ne znam sta se desava ja samo do prije cetiri godine zivio za dan kada igra repka. Karte sam nabavljao na nacin da sam noc pred pustanje istih provodio u Olovu ispred autobuske stanice a pritom sam iz Gradacca. A vjerovali ili ne ove sedmice nisak procitao ni jedan clanak u vezi repke

jarane ja grcku gledao na tv-u a tekma u zenici a ranije 7 dana gledao kartu u ruci i icekivao tekmu...mene je presjeklo sa onim barazom protiv irske, tu su mi ohladili barem 30-40%:-)
Nikad manje euforije ili očekivanja prije neke tekme, ne bih znao uopšte da je utakmica sutra sudeći po forumima.
Ne znam je'l zbog rezultata protiv Grčke ili generalne kurcobolje.
Ne znam je'l zbog rezultata protiv Grčke ili generalne kurcobolje.
Zato sto smo prejaki. 0-3 Visca 2x i Dzeks
- JavierBosnia
- Kontakt:
Inace se atmosfera mjeri po stranicama na forumu
Sta nas briga opcenito koliko njih zna i interesuje se za utakmicu? Ko ne zna za tekmu i ne treba znati, mi sto zivimo za ove trenutke znamo i kad se igra zadnja tekma a ne sta drugo
Manite se te price i atmosferi, euforiji, pocetak je kvalifikacija, zakuhava se tek, nakon ovog junskog termina ce stvari biti malo jasnije
Sta nas briga opcenito koliko njih zna i interesuje se za utakmicu? Ko ne zna za tekmu i ne treba znati, mi sto zivimo za ove trenutke znamo i kad se igra zadnja tekma a ne sta drugo
Manite se te price i atmosferi, euforiji, pocetak je kvalifikacija, zakuhava se tek, nakon ovog junskog termina ce stvari biti malo jasnije
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Polako ratniče, reprezentacija je za državu a ne za pojedince, valjda je cilj da što više ljudi prate reprezentaciju a ne samo par lika. A uživo je još gore, nikakav znak da igramo sutra.JavierBosnia je napisao/la:Inace se atmosfera mjeri po stranicama na forumu