Slobodasi od malih nogubhpremierliga12 je napisao/la:Primili gol u 69. minuti, a igra se dva poluvremena po 35, tako da zadnja minuta ti dodje i ispali. Odgovarao nam remi.vedoz je napisao/la:Šta je to bilo s malaca? Pročitah negdje na tragičan način ostali bez 1/4 Kupa prijateljstva, ali mi pobježe...
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Od malena,za sva vremenaMadal je napisao/la:Slobodasi od malih nogubhpremierliga12 je napisao/la:Primili gol u 69. minuti, a igra se dva poluvremena po 35, tako da zadnja minuta ti dodje i ispali. Odgovarao nam remi.vedoz je napisao/la:Šta je to bilo s malaca? Pročitah negdje na tragičan način ostali bez 1/4 Kupa prijateljstva, ali mi pobježe...

Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Nakon razlaza sa Zlatanom Nalićem, klupa tuzlanske Slobode još je bez “kormilara”.
Predsjednik UO Sead Kozlić kaže u razgovoru za Fenu da ponuđenih kandidata ima i previše, a sudeći prema “ekskluzivama” pojedinih medija, to pitanje je već odavno riješeno.
– Kao što sam rekao nedavno na konferenciji za novinare, želimo najprije urediti neke temeljne stvari. Svaki dan nam nude trenere, a za neke od njih nismo, da budem iskren, ni čuli, a kamoli da smo već pregovarali. Treba nam trener koji je sposoban voditi prvu ekipu, ali koji će također puno raditi s mladim igračima. Šansu dakako imaju i domaći treneri – izjavio je Kozlić za Fenu.
Spomenuo je imena 7-8 trenera koji su ponuđeni upravi. Neki rade u inostranstvu, ali imena ne želi isticati iz prostog razloga što žele napraviti izbor kojim će zadovoljiti potrebe i ambicije kluba, a one su sasvim sigurno veće nego što je ostvareno u minulom prvenstvu.
– S nekim igračima, kojima je istekao ugovor, razgovaralo se, sa svima nije. Ali, doći će na red. Ima vremena i za početak priprema, jer Sloboda neće igrati u Evropi, tako da će “prozivka” uslijediti do 20. juna, ali tačan datum još nije preciziran – napominje predsjednik Slobode.
Upravni odbor usvojio je novi pravilnik o plaćama, a visina primanja ovisit će o osvojenim bodovima i ostvarenim rezultatima, kao i da li je neki igrač u rosteru ili nije.
– Pregovori s igračima se odvijaju, ali ne želimo istrčavati s imenima dok sve ne bude gotovo. I kao što sam prije napomenuo, uprava će utvrditi uslove, a trener i sportski direktor predlagat će igrače za potpis ugovora – zaključio je Kozlić.
Predsjednik UO Sead Kozlić kaže u razgovoru za Fenu da ponuđenih kandidata ima i previše, a sudeći prema “ekskluzivama” pojedinih medija, to pitanje je već odavno riješeno.
– Kao što sam rekao nedavno na konferenciji za novinare, želimo najprije urediti neke temeljne stvari. Svaki dan nam nude trenere, a za neke od njih nismo, da budem iskren, ni čuli, a kamoli da smo već pregovarali. Treba nam trener koji je sposoban voditi prvu ekipu, ali koji će također puno raditi s mladim igračima. Šansu dakako imaju i domaći treneri – izjavio je Kozlić za Fenu.
Spomenuo je imena 7-8 trenera koji su ponuđeni upravi. Neki rade u inostranstvu, ali imena ne želi isticati iz prostog razloga što žele napraviti izbor kojim će zadovoljiti potrebe i ambicije kluba, a one su sasvim sigurno veće nego što je ostvareno u minulom prvenstvu.
– S nekim igračima, kojima je istekao ugovor, razgovaralo se, sa svima nije. Ali, doći će na red. Ima vremena i za početak priprema, jer Sloboda neće igrati u Evropi, tako da će “prozivka” uslijediti do 20. juna, ali tačan datum još nije preciziran – napominje predsjednik Slobode.
Upravni odbor usvojio je novi pravilnik o plaćama, a visina primanja ovisit će o osvojenim bodovima i ostvarenim rezultatima, kao i da li je neki igrač u rosteru ili nije.
– Pregovori s igračima se odvijaju, ali ne želimo istrčavati s imenima dok sve ne bude gotovo. I kao što sam prije napomenuo, uprava će utvrditi uslove, a trener i sportski direktor predlagat će igrače za potpis ugovora – zaključio je Kozlić.
-
- Kontakt:
Kakvi mi ba ne možemo trenutno skupiti 500 članova da je članska 20 KM. Slaba hipnoza zasad.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Nekadašnji omladinac Željezničara Emir Ćutahija, blizu je premijerligaškog angažmana.
Kako saznaje portal “****”, Ćutahija je blizu dolaska u redove tuzlanske Slobode. On bi na Tušanj trebao stići iz konjičkog Igmana, gdje je prošle sezone zabilježio 13 ligaških nastupa.
Ovaj 21-godišnji golman prethodno je branio u Novom Travniku, Olimpiku, Vitezu, Veležu, a ponikao je na Grbavici u redovima Željezničara.
Ćutahija je bio i omladinski reprezentativac BiH.
Kako saznaje portal “****”, Ćutahija je blizu dolaska u redove tuzlanske Slobode. On bi na Tušanj trebao stići iz konjičkog Igmana, gdje je prošle sezone zabilježio 13 ligaških nastupa.
Ovaj 21-godišnji golman prethodno je branio u Novom Travniku, Olimpiku, Vitezu, Veležu, a ponikao je na Grbavici u redovima Željezničara.
Ćutahija je bio i omladinski reprezentativac BiH.
- ASD
- Kontakt:
Prosle sezone 1 nastup za Igman i 12 nastupa za Novi Travnik.
Evo nas ko Man Utd za otpatke iz nižih liga za koje samo uža famElija zna. Svi se s nama povezuju.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Beduin
- Kontakt:
Igrac sa 21 godinom promijenio vise klubova u nasoj Federalnoj, nego Anelka u karijeri. E takve mi i zasluzujemo.
Eno u "Zadruzi 2" imaju 2 propala fudbalera, taman da ucinimo dobro djelo, mozda ih neko poslije Slobode stavi na transfermarkt.
Eno u "Zadruzi 2" imaju 2 propala fudbalera, taman da ucinimo dobro djelo, mozda ih neko poslije Slobode stavi na transfermarkt.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pa citate vijesti sa portala koji je u rangu oglasa za prodaju, platis 20 km ljudi objave "informaciju" po zelji. Kakav neki golman iz Igmana i Sloboda. Ovo sto sam dosad procitao je smijesno, tri covjeka u Slobodi imaju informacije koje apsolutno nikome ne daju, predsjednik, njegov zamjenik i sportski direktor Ado, ostalo su samo nagadjanja portala i lafo nekih insajdera.
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 07 jun 2019, 12:03, ukupno mijenjano 2 puta.
🔴⚫️
A menadžeri?Skver je napisao/la:Pa citate vijesti sa portala koji je u rangu oglasa za prodaju, platis 20 km ljudi objave "informaciju" po zelji. Kakav neki golman iz Igmana i Sloboda. Ovo sto sam dosad procitao je smijesno, tri covjeka u Slobodi imaju informacije koje apsolutno nikome ne daju, predsjednik, njegov zamjenik i sportski direktor Ado, ostalo su samo nagadjanja portala i lafo nekih insajdera.

Niko, niko, samo Sloboda
Ljudi na konferenciji za medije rekli da ce obaviti razgovore sa svim menadjerima igraca na koje racunaju i odmah se povezuje kao da ce im krojiti tim neki menadjer. Ljudi samo bili kulturni u razgovorima i vidim odmah ih hvali nas "profa menadjer" i konta evo novih zrtava. Pozdrav nasem profi ako nas prati i citakatarakta je napisao/la:A menadžeri?Skver je napisao/la:Pa citate vijesti sa portala koji je u rangu oglasa za prodaju, platis 20 km ljudi objave "informaciju" po zelji. Kakav neki golman iz Igmana i Sloboda. Ovo sto sam dosad procitao je smijesno, tri covjeka u Slobodi imaju informacije koje apsolutno nikome ne daju, predsjednik, njegov zamjenik i sportski direktor Ado, ostalo su samo nagadjanja portala i lafo nekih insajdera.

🔴⚫️
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Brate sport ske objavile, ne treba ti vise nista reci. "SPOR TSKE SAZNAJU KO CE BITI SLJEDECI TRENER SLOBODE" kroz 15 sati "JOS UVIJEK NEPOZNATO KO BI MOGAO BITI TRENER SLOBODE", pusti ba tu pricu i njihove nebuloze.Beduin je napisao/la:Igrac sa 21 godinom promijenio vise klubova u nasoj Federalnoj, nego Anelka u karijeri. E takve mi i zasluzujemo.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Hajde ne moze bit gori od Čokia i Vuklisa.bhpremierliga12 je napisao/la:Brate sport ske objavile, ne treba ti vise nista reci. "SPOR TSKE SAZNAJU KO CE BITI SLJEDECI TRENER SLOBODE" kroz 15 sati "JOS UVIJEK NEPOZNATO KO BI MOGAO BITI TRENER SLOBODE", pusti ba tu pricu i njihove nebuloze.Beduin je napisao/la:Igrac sa 21 godinom promijenio vise klubova u nasoj Federalnoj, nego Anelka u karijeri. E takve mi i zasluzujemo.

- Beduin
- Kontakt:
Znam, znam, nego ja to onako prokomentarisem jer smijesno vidjeti da momcic od 21 godinu vec "igrao" u 7-8 klubova jbt.bhpremierliga12 je napisao/la:Brate sport ske objavile, ne treba ti vise nista reci. "SPOR TSKE SAZNAJU KO CE BITI SLJEDECI TRENER SLOBODE" kroz 15 sati "JOS UVIJEK NEPOZNATO KO BI MOGAO BITI TRENER SLOBODE", pusti ba tu pricu i njihove nebuloze.Beduin je napisao/la:Igrac sa 21 godinom promijenio vise klubova u nasoj Federalnoj, nego Anelka u karijeri. E takve mi i zasluzujemo.
A da smo zasluzili neke dobre igrace, i nismo radi nas samih. Iz godine u godinu pokazujemo koliko nas tuki boli za Slobodon, cak i kad igramo dobro i imamo rezultate.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Ma omladinu uopsteno boli k za sportom moj buraz prvi..Nije to toliko sa se nema petaka u 15 dana vec ljudi operisani od sporta.Beduin je napisao/la:Znam, znam, nego ja to onako prokomentarisem jer smijesno vidjeti da momcic od 21 godinu vec "igrao" u 7-8 klubova jbt.bhpremierliga12 je napisao/la:Brate sport ske objavile, ne treba ti vise nista reci. "SPOR TSKE SAZNAJU KO CE BITI SLJEDECI TRENER SLOBODE" kroz 15 sati "JOS UVIJEK NEPOZNATO KO BI MOGAO BITI TRENER SLOBODE", pusti ba tu pricu i njihove nebuloze.Beduin je napisao/la:Igrac sa 21 godinom promijenio vise klubova u nasoj Federalnoj, nego Anelka u karijeri. E takve mi i zasluzujemo.
A da smo zasluzili neke dobre igrace, i nismo radi nas samih. Iz godine u godinu pokazujemo koliko nas tuki boli za Slobodon, cak i kad igramo dobro i imamo rezultate.
A nije da lopovluk i javasluk u klubovima ne pomaze.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Pa ne moze se nista preko noci. Shvatam da nedostaje informacijakatarakta je napisao/la:@skver, rekli su oni štošta na konferenciji za medije

🔴⚫️
- TzBulevar87
- Kontakt:
Napisali su novinsrcici svaku mogucu opciju sto se tice Slobode, pa na kraju kada bude ta opcija, bice da imaju svoj izvor informacija u klubu 

075
Kenan Topolović Na meti Slobode i Radnika
Zanimljiv golman kažu da je odlično branio ovu sezonu za borac mladi reprezentativac BiH
Zanimljiv golman kažu da je odlično branio ovu sezonu za borac mladi reprezentativac BiH
FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
Admir Husaric na meti Zrinjskogsaltcrew je napisao/la:Kenan Topolović Na meti Slobode i Radnika

Niko, niko, samo Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.