FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Madal
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Madal » 07 jun 2019, 01:07

bhpremierliga12 je napisao/la:
vedoz je napisao/la:Šta je to bilo s malaca? Pročitah negdje na tragičan način ostali bez 1/4 Kupa prijateljstva, ali mi pobježe...
Primili gol u 69. minuti, a igra se dva poluvremena po 35, tako da zadnja minuta ti dodje i ispali. Odgovarao nam remi.
Slobodasi od malih nogu
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 07 jun 2019, 01:13

Madal je napisao/la:
vedoz je napisao/la:Šta je to bilo s malaca? Pročitah negdje na tragičan način ostali bez 1/4 Kupa prijateljstva, ali mi pobježe...
Primili gol u 69. minuti, a igra se dva poluvremena po 35, tako da zadnja minuta ti dodje i ispali. Odgovarao nam remi.
Slobodasi od malih nogu
Od malena,za sva vremena :lol: :urnebes: :kralj:
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 07 jun 2019, 08:59

Nakon razlaza sa Zlatanom Nalićem, klupa tuzlanske Slobode još je bez “kormilara”.
Predsjednik UO Sead Kozlić kaže u razgovoru za Fenu da ponuđenih kandidata ima i previše, a sudeći prema “ekskluzivama” pojedinih medija, to pitanje je već odavno riješeno.
– Kao što sam rekao nedavno na konferenciji za novinare, želimo najprije urediti neke temeljne stvari. Svaki dan nam nude trenere, a za neke od njih nismo, da budem iskren, ni čuli, a kamoli da smo već pregovarali. Treba nam trener koji je sposoban voditi prvu ekipu, ali koji će također puno raditi s mladim igračima. Šansu dakako imaju i domaći treneri – izjavio je Kozlić za Fenu.
Spomenuo je imena 7-8 trenera koji su ponuđeni upravi. Neki rade u inostranstvu, ali imena ne želi isticati iz prostog razloga što žele napraviti izbor kojim će zadovoljiti potrebe i ambicije kluba, a one su sasvim sigurno veće nego što je ostvareno u minulom prvenstvu.
– S nekim igračima, kojima je istekao ugovor, razgovaralo se, sa svima nije. Ali, doći će na red. Ima vremena i za početak priprema, jer Sloboda neće igrati u Evropi, tako da će “prozivka” uslijediti do 20. juna, ali tačan datum još nije preciziran – napominje predsjednik Slobode.
Upravni odbor usvojio je novi pravilnik o plaćama, a visina primanja ovisit će o osvojenim bodovima i ostvarenim rezultatima, kao i da li je neki igrač u rosteru ili nije.
– Pregovori s igračima se odvijaju, ali ne želimo istrčavati s imenima dok sve ne bude gotovo. I kao što sam prije napomenuo, uprava će utvrditi uslove, a trener i sportski direktor predlagat će igrače za potpis ugovora – zaključio je Kozlić.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 07 jun 2019, 09:11

Kakvi mi ba ne možemo trenutno skupiti 500 članova da je članska 20 KM. Slaba hipnoza zasad.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 07 jun 2019, 09:43

Nekadašnji omladinac Željezničara Emir Ćutahija, blizu je premijerligaškog angažmana.
Kako saznaje portal “****”, Ćutahija je blizu dolaska u redove tuzlanske Slobode. On bi na Tušanj trebao stići iz konjičkog Igmana, gdje je prošle sezone zabilježio 13 ligaških nastupa.
Ovaj 21-godišnji golman prethodno je branio u Novom Travniku, Olimpiku, Vitezu, Veležu, a ponikao je na Grbavici u redovima Željezničara.
Ćutahija je bio i omladinski reprezentativac BiH.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 07 jun 2019, 10:04

Prosle sezone 1 nastup za Igman i 12 nastupa za Novi Travnik.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 07 jun 2019, 10:24

Evo nas ko Man Utd za otpatke iz nižih liga za koje samo uža famElija zna. Svi se s nama povezuju.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 07 jun 2019, 10:55

Igrac sa 21 godinom promijenio vise klubova u nasoj Federalnoj, nego Anelka u karijeri. E takve mi i zasluzujemo.

Eno u "Zadruzi 2" imaju 2 propala fudbalera, taman da ucinimo dobro djelo, mozda ih neko poslije Slobode stavi na transfermarkt.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 07 jun 2019, 11:21

Pa citate vijesti sa portala koji je u rangu oglasa za prodaju, platis 20 km ljudi objave "informaciju" po zelji. Kakav neki golman iz Igmana i Sloboda. Ovo sto sam dosad procitao je smijesno, tri covjeka u Slobodi imaju informacije koje apsolutno nikome ne daju, predsjednik, njegov zamjenik i sportski direktor Ado, ostalo su samo nagadjanja portala i lafo nekih insajdera.
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 07 jun 2019, 12:03, ukupno mijenjano 2 puta.
🔴⚫️

katarakta

Post Postao/la katarakta » 07 jun 2019, 11:58

Skver je napisao/la:Pa citate vijesti sa portala koji je u rangu oglasa za prodaju, platis 20 km ljudi objave "informaciju" po zelji. Kakav neki golman iz Igmana i Sloboda. Ovo sto sam dosad procitao je smijesno, tri covjeka u Slobodi imaju informacije koje apsolutno nikome ne daju, predsjednik, njegov zamjenik i sportski direktor Ado, ostalo su samo nagadjanja portala i lafo nekih insajdera.
A menadžeri? :)
Niko, niko, samo Sloboda

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 07 jun 2019, 12:04

katarakta je napisao/la:
Skver je napisao/la:Pa citate vijesti sa portala koji je u rangu oglasa za prodaju, platis 20 km ljudi objave "informaciju" po zelji. Kakav neki golman iz Igmana i Sloboda. Ovo sto sam dosad procitao je smijesno, tri covjeka u Slobodi imaju informacije koje apsolutno nikome ne daju, predsjednik, njegov zamjenik i sportski direktor Ado, ostalo su samo nagadjanja portala i lafo nekih insajdera.
A menadžeri? :)
Ljudi na konferenciji za medije rekli da ce obaviti razgovore sa svim menadjerima igraca na koje racunaju i odmah se povezuje kao da ce im krojiti tim neki menadjer. Ljudi samo bili kulturni u razgovorima i vidim odmah ih hvali nas "profa menadjer" i konta evo novih zrtava. Pozdrav nasem profi ako nas prati i cita :guz:.
🔴⚫️

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 07 jun 2019, 12:43

Beduin je napisao/la:Igrac sa 21 godinom promijenio vise klubova u nasoj Federalnoj, nego Anelka u karijeri. E takve mi i zasluzujemo.

Eno u "Zadruzi 2" imaju 2 propala fudbalera, taman da ucinimo dobro djelo, mozda ih neko poslije Slobode stavi na transfermarkt.
Brate sport ske objavile, ne treba ti vise nista reci. "SPOR TSKE SAZNAJU KO CE BITI SLJEDECI TRENER SLOBODE" kroz 15 sati "JOS UVIJEK NEPOZNATO KO BI MOGAO BITI TRENER SLOBODE", pusti ba tu pricu i njihove nebuloze.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 07 jun 2019, 12:49

Beduin je napisao/la:Igrac sa 21 godinom promijenio vise klubova u nasoj Federalnoj, nego Anelka u karijeri. E takve mi i zasluzujemo.

Brate sport ske objavile, ne treba ti vise nista reci. "SPOR TSKE SAZNAJU KO CE BITI SLJEDECI TRENER SLOBODE" kroz 15 sati "JOS UVIJEK NEPOZNATO KO BI MOGAO BITI TRENER SLOBODE", pusti ba tu pricu i njihove nebuloze.
Hajde ne moze bit gori od Čokia i Vuklisa. :D

katarakta

Post Postao/la katarakta » 07 jun 2019, 12:51

@skver, rekli su oni štošta na konferenciji za medije :D
Niko, niko, samo Sloboda

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 07 jun 2019, 13:31

Znam, znam, nego ja to onako prokomentarisem jer smijesno vidjeti da momcic od 21 godinu vec "igrao" u 7-8 klubova jbt.
A da smo zasluzili neke dobre igrace, i nismo radi nas samih. Iz godine u godinu pokazujemo koliko nas tuki boli za Slobodon, cak i kad igramo dobro i imamo rezultate.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 07 jun 2019, 13:34

Beduin je napisao/la:

Znam, znam, nego ja to onako prokomentarisem jer smijesno vidjeti da momcic od 21 godinu vec "igrao" u 7-8 klubova jbt.
A da smo zasluzili neke dobre igrace, i nismo radi nas samih. Iz godine u godinu pokazujemo koliko nas tuki boli za Slobodon, cak i kad igramo dobro i imamo rezultate.
Ma omladinu uopsteno boli k za sportom moj buraz prvi..Nije to toliko sa se nema petaka u 15 dana vec ljudi operisani od sporta.
A nije da lopovluk i javasluk u klubovima ne pomaze.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 07 jun 2019, 14:21

katarakta je napisao/la:@skver, rekli su oni štošta na konferenciji za medije :D
Pa ne moze se nista preko noci. Shvatam da nedostaje informacija :D.
🔴⚫️

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 07 jun 2019, 14:59

Napisali su novinsrcici svaku mogucu opciju sto se tice Slobode, pa na kraju kada bude ta opcija, bice da imaju svoj izvor informacija u klubu :mrgreen:
075

saltcrew
Kontakt:

Post Postao/la saltcrew » 07 jun 2019, 15:07

Kenan Topolović Na meti Slobode i Radnika
Zanimljiv golman kažu da je odlično branio ovu sezonu za borac mladi reprezentativac BiH
FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!

katarakta

Post Postao/la katarakta » 07 jun 2019, 16:18

saltcrew je napisao/la:Kenan Topolović Na meti Slobode i Radnika
Zanimljiv golman kažu da je odlično branio ovu sezonu za borac mladi reprezentativac BiH
Admir Husaric na meti Zrinjskog :angel:
Niko, niko, samo Sloboda

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.