Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Rizah
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Rizah » 03 nov 2010, 00:04

Ovdje je Valdez trebao dobiti doživotnu zabranu igranja fudbala. Koji je ovo idiot :shock:
There got to be something for Liverpool big number nine ...

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 03 nov 2010, 00:05

Najjaci su kad spominju Rivaldovu eru, da to je ona era kad Rivaldo zabije skaricama protiv Valencie u zadnjem kolu na opsti delirijum cijelog kokosinjca od stadiona jer su uspjeli da osvoje.......4.mjesto i ulazak u LP, pa onda ne mogu da prodju grupu pored Leedsa i Milana jos se usude reci najveci evropski klub :mrgreen:
Dio Arsenala

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 03 nov 2010, 00:07

Majko moja oko čega se oni prepiru. Nešto što je se desilo prije 4 godine. Barcu su sudije pogurale i šta sad ?! Gotovo je to, nemože se protiv toga ništa. Arsenal treba igrat kako najbolje zna i ne okrečat se za tim glupostima.

Sutra, ja iskreno ne očekujem pobjedu, al moguće je. Siguran sam da če bit dobra utakmica i da če bit dosta golova.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 03 nov 2010, 00:08

Ove godine cemo se provuci do titule i pored smijesnih sudija koji su tradicionalno protiv nas, prolazimo pored svih upravo ovako...

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: -Paja, dana/u 03 nov 2010, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.
Dio Arsenala

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 nov 2010, 00:08

Bosco je napisao/la:meni ne treba taj pehar da znam da smo mi pobjednici te utakmice bez obzira na rezultat,
Lijepo je ovo pročitati, ali šteta što je to rečeno "tek tako". Činjenica je da biste vi osvojili taj trofej da ste igrali protiv bilo koje ekipe osim Barcelone(a to navlačenje sudija je išlo i vama u korist; jasno se vidi da je Eboue simulirao onaj prekršaj nakon kojeg ste zabili).
e2_ze je napisao/la:ja barcu ne mrzim, nemam potrebe da mrzim taj klub, to sranje od kluba, gurano od strane sudija
Da se primijetiti. :lol:
e2_ze je napisao/la:jel real osvajao titule odmah je tu franco bio kriv, jel bude nerijeseno ili poraz kriv je motiv
Ovdje si u pravu, i ja ponekad imam osjećaj da su unaprijed smislili izgovor u slučaju neuspjeha.
e2_ze je napisao/la:prije toga 10 godina nisu vidjeli lige prvaka (osim naravno na TV-u)
Epic fail. Nadam se da si se šalio kada si ovo pisao.
e2_ze je napisao/la:ne znajuci da je herbert chapman jos 1930-ih igrao sa krilima, kasnije je to doradio neko drugi
Igra preko krila i totalni fudbal nisu sinonimi.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 03 nov 2010, 00:11

slika
hmm vuce li tebe ova formacija na ovu sadasnju??? i de mi reci kako krila nisu sinonim za totalni fudbal kad je j****i krojf bio krilo...

pa nije bukvalno deset godina, ali dugo vremena nisu imali nikakvu znacajnu ulogu niti u sampionatu niti u LP ...

i ozb ti kazem, ne mrzim ih, jednostavno neki toliko preuvelicaju, da nadmase i samog paju...
i slazem se sa boscom, trofeji nisu najbitniji, meni bar, voljeti cu arsenal i sa a i bez LP...
Zadnja izmjena: e2_ze, dana/u 03 nov 2010, 00:15, ukupno mijenjano 2 puta.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 03 nov 2010, 00:14

Nije rečeno tek tako, vjeruj mi. Meni nikad neće trebati pehar LP da ja ne prestanem voliti Arsenal svim svojim srcem. Ima nešto više i od trofeja i svega ostalog, a to je ljubav prema klubu koji ti toliko znači u životu. Isto ko što volim Čelik svim svojim srcem, a oni preko 10 godina nisu ništa napravili. Ali naravno, žalosno je kada dođeš do izvora, a ne napiješ se vode, ali siguran sam da ćemo i mi jednog dana stajati na tronu i tada necu ništa više biti ponosniji na ovaj tim nego što sam bio ponosan te noći kad smo izgubili.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 nov 2010, 00:16

e2_ze je napisao/la:slika
hmm vuce li tebe ova formacija na ovu sadasnju??? i de mi reci kako krila nisu sinonim za totalni fudbal kad je j****i krojf bio krilo...

pa nije bukvalno deset godina, ali dugo vremena nisu imali nikakvu znacajnu ulogu niti u sampionatu niti u LP ...
Ako me vid služi, a služi me dobro, onda je ovo 3-4-3 formacija. A, totalni fudbal ne znači isključivo igrati sa 3 napadača i to je to. Pa i Mourinho je prošle sezone igrao sa Eto'om, Militom i Pandevom pa to opet nije bio totalni fudbal. I, nek si ti opsov'o Cruyffa, to je najbitnije u cijelom tvom postu. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 03 nov 2010, 00:17

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 03 nov 2010, 00:33

Do jučer smo se svi od srca smijali izjavama komentatora ne Hespu, ne Hespu :-D :-D :-D danas ko fol sila :lol:
Samo jedan čovjek treba reći Craig Bellamy :-D

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 03 nov 2010, 01:03

e2_ze je napisao/la:slika

i ozb ti kazem, ne mrzim ih, jednostavno neki toliko preuvelicaju, da nadmase i samog paju...
i slazem se sa boscom, trofeji nisu najbitniji, meni bar, voljeti cu arsenal i sa a i bez LP...
napokon fina tema za diskusije , ali krivo mjesto , nevazno .

Total football ti je ovo -
to nema veze s formacijom , to je do stila igre , a to nije iskljucivo igranje preko krila , i opet ponavljam krojf se nasao u tom sistemu u toj ekipi , kada je postao trener furao je taj stil koji i dan danas uspijeva - primjer. arsenal i barcelona . Jedina mana ovom stilu igre je to sto ce uvijek igraci te ekipe pretrpiti mnogo prekrsaja , to se najbolje vidi na arsenalu kojem je svaki igrac u prosloj sezoni bio bar jednom povrijedjen .

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 03 nov 2010, 10:38

ala je velika kvota na arsenalu veceras, ako dobijemo, pa cak i nerijeseno mislim da smo obezbjedili prolaz

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 03 nov 2010, 11:14

Arsenal je obezbjedio prolaz dalje prilikom izvlačenje grupe ;-)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 03 nov 2010, 11:49

Arsenal večeras ide na pobejdu, to je sigurno, al mislim da neče se bunit ni ako x bude tako da... Cesc sigurno neče igrat, a Arshavin, Song i Denilson su 50:50 u mogućnosti da igraju.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 03 nov 2010, 11:51

Rizah je napisao/la:Arsenal je obezbjedio prolaz dalje prilikom izvlačenje grupe ;-)
Slažem se s tobom u potpunosti iako će to možda neki shvatit ko pokušaj provokacije od tebe ti si potpuno upravu. Večeras neka igraju igrači koji manje dobivaju priliku jer imamo 9 bodova i ako izgubimo možemo nadoknadit bodove kod Brage i kući protiv Partizana. Cesc ce propustiti ovu tekmu i biti će odmaran za Newcaste kao i drugi prvotimci jer ruku na srce utakmica sa svrakama je mnogo važnija od ove.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 03 nov 2010, 11:52

Despite the call for focus, Wenger is not exactly treating this game as a cup final. He left behind Cesc Fabregas as a precaution. The captain felt his troublesome hamstring during the win over West Ham on Saturday and is not being risked. Andrey Arshavin (virus), Alex Song (calf) and Denilson (groin) are also absent.
Kao što rekoh, ova 4 ne igraju večeras ;)

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 03 nov 2010, 12:20

nek se odmore, pogotovo arshavin, zasluzio je, ma dobicemo ih abd

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 03 nov 2010, 12:30

Ma ne treba srljat, pobjeda bi bila dobra, al mislimd a trebaju odmorit, večina igrača... Možda samo Clichy i fabianski da igraju od standardnih, kao i Kosniely.

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 03 nov 2010, 12:42

Monolog je napisao/la: Ako me vid služi, a služi me dobro, onda je ovo 3-4-3 formacija. A, totalni fudbal ne znači isključivo igrati sa 3 napadača i to je to. Pa i Mourinho je prošle sezone igrao sa Eto'om, Militom i Pandevom pa to opet nije bio totalni fudbal. I, nek si ti opsov'o Cruyffa, to je najbitnije u cijelom tvom postu. ;)
ozbiljno ti imas neki problem... ja samo samo rekao iz revolta j****i a ne zato sto sam ga opsovao.. vidi ja ne brinem za krojfa kad smo imali boljeg holandjanina...
In April 2006, Simon Kuper wrote in the Financial Times:

"One night last year some legends of Dutch football gathered for dinner in an Amsterdam house. Around midnight conversation turned to an old question: who was the best Dutch footballer ever? Dutchmen have been voted European Footballer of the Year seven times, more than any other nationality except Germans. Yet Jan Mulder, a great centre-forward turned writer, chose a player who had never even threatened to win the award nor, at the time, a Champions League: 'Bergkamp. He had the finest technique', said Mulder. Guus Hiddink, the great Dutch manager, nodded, and so the matter was settled.

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 03 nov 2010, 12:47

Zar niste shvatili vise : Barcelona je UEFA ! Neki smjesni igrac poput Messija koji zabija po 50 golova po sezoni i ima 15 asistencija dobija nagradu za najboljeg , daj ipak je tu RvP ili Fabregas ... Ne ipak je on tih 50 golova zabio ili iz offsajda ili pak iz Penala , zabio je 4 u citavoj prosloj sezoni iz Penala. ili pak neki Xavi ili inesta , samo se nesta dodaju , kontaju niko im loptu ne moze uzet , kuurce se po terenu nesta oni , a nidje veze **** to bolji Nasri ili pak willshere.Ma ja ima tu neki Villa - lik qrcina !

BARCELONIZAM DOMINIRA !

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.