UEFA Nations League 2018/19
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: UEFA Nations League 2018/19
Hendo jos jednom pokazuje da je najbolji Englez trenutno. Kakva igracina.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Zamisli sad penal bude. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
FactKanye je napisao/la:Hendo jos jednom pokazuje da je najbolji Englez trenutno. Kakva igracina.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Imal gdje kakav Hendo Bosnia fan club? Il da osnujemo?Osim13 je napisao/la:FactKanye je napisao/la:Hendo jos jednom pokazuje da je najbolji Englez trenutno. Kakva igracina.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Ne znam što nisu pustili onu prvu situaciju, meni je sumnjivije ono bilo nego li ona druga situacija koja se prikazivala.messilla je napisao/la:Zamisli sad penal bude.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Fakat. Čudna situacija.Raonffa je napisao/la:Ne znam što nisu pustili onu prvu situaciju, meni je sumnjivije ono bilo nego li ona druga situacija koja se prikazivala.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Malo se zbunili ovi u sobi ili je nama režija pokazala samo prvu situacijuRaonffa je napisao/la:Ne znam što nisu pustili onu prvu situaciju, meni je sumnjivije ono bilo nego li ona druga situacija koja se prikazivala.messilla je napisao/la:Zamisli sad penal bude.

Vjerovatno je bilo van šesnaeterca, zato se i ignorisalo jer se u tim situacijama ne smije koristiti VAR.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Nema. Kult treba.Kanye je napisao/la:Imal gdje kakav Hendo Bosnia fan club? Il da osnujemo?Osim13 je napisao/la:FactKanye je napisao/la:Hendo jos jednom pokazuje da je najbolji Englez trenutno. Kakva igracina.
I ovaj Depay je sirovina sta sve moze promasiti.
Joe Gomez je za Stonesa Spahic
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Zar nije na PES 6 Martins bio u Newcastleu a Babel u LiverpooluCeltic je napisao/la:Joj kad se sjetim ovog Babela na PES6 u Ajaxu, imao one pletenice ko Snoop Dogg, bio dobar igrač i veliki talenat on i Martins u napadu samo R1 držiš prolaziš igrače, gledaj ga još igra i to za reprezentaciju

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Nije vjeruj mi, maksuz sam vratio na eonu da vidim ponovo situaciju, mislim ne može se fino procijeniti iz one live kamere al' definitivno je igrač Engleske bio unutra u momentu kada je ga lopta pogodila.rope11 je napisao/la:Vjerovatno je bilo van šesnaeterca, zato se i ignorisalo jer se u tim situacijama ne smije koristiti VAR.
E vala su se dovoljno Englezi provlačili, od polufinala prošlog ljeta do polufinala ove Lige Nacija. Tamam da narednih 25 godina ne odu dalje od grupne faze ili osmine finala bilo kojeg takmičenja

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ovo se desi kad ostaviš Gomeza i Trenta na klupi, a Hendi daš minimalno minuta. Tugy.
Cinjenice. Stones najveca prevara u historiji.Osim13 je napisao/la:Ovo se desi kad ostaviš Gomeza i Trenta na klupi, a Hendi daš minimalno minuta. Tugy.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
-
- Kontakt:
Kakvi debili 

MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Stones i Barkley jos jedni u nizu nahajpanih engleskih prevara
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Deri precijenjene panjeve

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.