FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- transandino
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
zasto se nije pokusao adukor dovesti ? mislim da bi nam bio pojacanje, a ode haman u semberija siti
AVANTI LIBERTA 1919
Zato sto ce doci bolji stoper od Adukoratransandino je napisao/la:zasto se nije pokusao adukor dovesti ? mislim da bi nam bio pojacanje, a ode haman u semberija siti
Bio je jedna od opcija, al za bivseg trenera.transandino je napisao/la:zasto se nije pokusao adukor dovesti ? mislim da bi nam bio pojacanje, a ode haman u semberija siti
Niko, niko, samo Sloboda
Ti znas . Sta ce ti igrac koji ucjenuje klub kao Adukor . Taj Adukor je uzeo pltu 6 mjeseci i odbio igrati i to je zahvalnost klubu koji ga napravio igracem . Sto manje a najbolje da ni jednog nemamo u Slobodi sto stavlja sebe ispred kluba i ucjenjujekatarakta je napisao/la:Bio je jedna od opcija, al za bivseg trenera.transandino je napisao/la:zasto se nije pokusao adukor dovesti ? mislim da bi nam bio pojacanje, a ode haman u semberija siti
Bio je jedna od opcija, al za bivseg trenera.[/quote]
Ti znas . Sta ce ti igrac koji ucjenuje klub kao Adukor . Taj Adukor je uzeo pltu 6 mjeseci i odbio igrati i to je zahvalnost klubu koji ga napravio igracem . Sto manje a najbolje da ni jednog nemamo u Slobodi sto stavlja sebe ispred kluba i ucjenjuje[/quote]
Ti si najveci troll na forumu[/quote]
uhhhhhh vi iz zenice znate sve 15 000 000 ste duzni
Ti znas . Sta ce ti igrac koji ucjenuje klub kao Adukor . Taj Adukor je uzeo pltu 6 mjeseci i odbio igrati i to je zahvalnost klubu koji ga napravio igracem . Sto manje a najbolje da ni jednog nemamo u Slobodi sto stavlja sebe ispred kluba i ucjenjuje[/quote]
Ti si najveci troll na forumu[/quote]
uhhhhhh vi iz zenice znate sve 15 000 000 ste duzni
- Probisvjet
- Kontakt:
MMA075 je napisao/la:Juce je bio sastanak u opstini, navodno je Jasmin bijesan sta su predhodnici uradili.Brcanskamalta je napisao/la:Igraci koji se spominju nisu losi. Ako nadjes trenera koji ce to ukonponovat. Za uslove Slobode, dovoljno. Nije los ovaj niger
Ali Imamovic ce nam ogadit i grad i klub i zivot u pm.
Bem ti gradsku upravu politiku i sporti sve ovo prelazi sve granice.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
haha ludiloProbisvjet je napisao/la:MMA075 je napisao/la:Juce je bio sastanak u opstini, navodno je Jasmin bijesan sta su predhodnici uradili.Brcanskamalta je napisao/la:Igraci koji se spominju nisu losi. Ako nadjes trenera koji ce to ukonponovat. Za uslove Slobode, dovoljno. Nije los ovaj niger
Ali Imamovic ce nam ogadit i grad i klub i zivot u pm.
Bem ti gradsku upravu politiku i sporti sve ovo prelazi sve granice.![]()
Kazu da se napio od tuge i krenuo pjeske za Islamovce, preko Rahica.
![]()
![]()

- Probisvjet
- Kontakt:
Zaustavili ga na Previlama, kazu sav se osuo po trbuhu. Eto sta uradi ljubav prema Slobodi.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
24 === 1987 ?
A - 100% istina
B - nidje veze
Jel moze ova anketa?
A - 100% istina
B - nidje veze
Jel moze ova anketa?
ospetel se i vi skupstinari tako po trbuhu?Probisvjet je napisao/la:Zaustavili ga na Previlama, kazu sav se osuo po trbuhu. Eto sta uradi ljubav prema Slobodi.![]()
![]()
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Lik je odbio ugovor sa Sarajevom koje mu je sigurno dobre pare davalo, a onda je Sisoja izvalio platu mogu samo mislit koliku, ako ga nijedan drugi klub nije mogao platiti toliko u BiH onda mozes zamisliti, a igrat ce spustenog k cijelo vrijeme kao i velika pojacanja Stojcev, Crnkic i slicni, jer nemaju ni pritiska nit ista, a ubiru pare kao da su u inostranstvu.transandino je napisao/la:zasto se nije pokusao adukor dovesti ? mislim da bi nam bio pojacanje, a ode haman u semberija siti
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja cuo za 500km igraju u Slogi.bhpremierliga12 je napisao/la:Lik je odbio ugovor sa Sarajevom koje mu je sigurno dobre pare davalo, a onda je Sisoja izvalio platu mogu samo mislit koliku, ako ga nijedan drugi klub nije mogao platiti toliko u BiH onda mozes zamisliti, a igrat ce spustenog k cijelo vrijeme kao i velika pojacanja Stojcev, Crnkic i slicni, jer nemaju ni pritiska nit ista, a ubiru pare kao da su u inostranstvu.transandino je napisao/la:zasto se nije pokusao adukor dovesti ? mislim da bi nam bio pojacanje, a ode haman u semberija siti
Nije on odbio igrati nego su ga oni šutnuli na tribine jer nije htio potpisati ugovor.mirza24 je napisao/la:Ti znas . Sta ce ti igrac koji ucjenuje klub kao Adukor . Taj Adukor je uzeo pltu 6 mjeseci i odbio igrati i to je zahvalnost klubu koji ga napravio igracem . Sto manje a najbolje da ni jednog nemamo u Slobodi sto stavlja sebe ispred kluba i ucjenjujekatarakta je napisao/la:Bio je jedna od opcija, al za bivseg trenera.transandino je napisao/la:zasto se nije pokusao adukor dovesti ? mislim da bi nam bio pojacanje, a ode haman u semberija siti
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Bio je jedna od opcija, al za bivseg trenera.[/quote]
Nije on odbio igrati nego su ga oni šutnuli na tribine jer nije htio potpisati ugovor.[/quote]
Znam a to pravilo je Kozlic uveo i u Slobodi ko nece produziti ugovor trcanje sa juniorima
Nije on odbio igrati nego su ga oni šutnuli na tribine jer nije htio potpisati ugovor.[/quote]
Znam a to pravilo je Kozlic uveo i u Slobodi ko nece produziti ugovor trcanje sa juniorima
Hasanovic ide u Velezkatarakta je napisao/la:Ma samo sto vise igraca iz toska i goska. Rimuje se. Mada je Kulovic solidan, zna s loptom, a Hasanovic zivotinja. Nesto kao Hadzanovic samo fizicki jaciBeduin je napisao/la:Takmicarski igraci iz Goska, Toska, Zvijezde Gradacac, j3bo ti nas. Cuj imaces 14 igraca, pa imao si ih i sad 18, al kakvih igraca? Eto ovi su daleko bolji od Civica, Prsesa, Livancica... isto njesra ba, kakve okosnice i kite![]()
Ako je istina sve ovo sto se spominje, imena igraca, pojacanja, da ja odmah liferujem Tusanj sa svog spiska bugljenja vremena i zivaca.
Šta je to bilo s malaca? Pročitah negdje na tragičan način ostali bez 1/4 Kupa prijateljstva, ali mi pobježe...
Ne znam zasto samo kukate imacemo toliko gostovanja po kantonu kad ispadnemo iduce sezone. Niko ne provjerava sta unosis od meze i pica. Za cvaju sve obici.
Znaci uvijek ima nesto pozitivno
Znaci uvijek ima nesto pozitivno
samo Sloboda
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Primili gol u 69. minuti, a igra se dva poluvremena po 35, tako da zadnja minuta ti dodje i ispali. Odgovarao nam remi.vedoz je napisao/la:Šta je to bilo s malaca? Pročitah negdje na tragičan način ostali bez 1/4 Kupa prijateljstva, ali mi pobježe...
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
Kakav Smajic i trener,ili Spaha ili neki buum 

Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.