UEFA Nations League 2018/19
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: UEFA Nations League 2018/19
Rashford
a de ligt na aparatima
a de ligt na aparatima
Ovi šuta na gol nisu imali i opet vode 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- CROtorious
- Kontakt:
Ovog de Ligta ko kupi nece se usrecit. Odigrao odlicnu sezonu u LP, ali cini mi se ko dosta losija verzija Piquea.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
- invincible1921
- Kontakt:
Momak je dosta mlad ima 19 godina i pred njim je tek karijera pocela, u koji god ozbiljni klub dodje to je mac sa dvije ostriceCROtorious je napisao/la:Ovog de Ligta ko kupi nece se usrecit. Odigrao odlicnu sezonu u LP, ali cini mi se ko dosta losija verzija Piquea.

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Jel ko osvoji ovaj zavrsni turnir ide direktno na evropsko ili samo zbog novca se igra?
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Kakvi cigani
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- BosniaBoston
- Kontakt:
Rashford zabio na jedini nacin koji umije.Napadac koji zabije 3 gola u 2 mjeseca
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Valja kuci hranit troje gladnih usta.Ponos Torina je napisao/la:Koeman uzima pare za pozive u Reprezentaciju,jos mu u prvih 11 igra covjek bez kluba.. kuknjava
Babel vjeciti veteran
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Joj kad se sjetim ovog Babela na PES6 u Ajaxu, imao one pletenice ko Snoop Dogg, bio dobar igrač i veliki talenat on i Martins u napadu samo R1 držiš prolaziš igrače, gledaj ga još igra i to za reprezentaciju 

- Ponos Torina
- Kontakt:
Ma to je bilo sarkasticno zbog nase ReprezentacijeMokes je napisao/la:BabelPonos Torina je napisao/la:Koeman uzima pare za pozive u Reprezentaciju,jos mu u prvih 11 igra covjek bez kluba.. kuknjava![]()
Igrao je zadnju polusezonu i koliko sam upratio bio prilično dobar, koliko se moglo biti u onom timu. Valjda je još uvijek član Fulhama, tj. do 1. jula kad mu ističe ugovor.

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
- Kontakt:
Igracina
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Najbolji stoper holandske repke ga zabioOsim13 je napisao/la:Šutimo a

#Punoljetstvo
BosniaBoston je napisao/la:Najbolji stoper holandske repke ga zabioOsim13 je napisao/la:Šutimo a

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ne igra Ake brtBosniaBoston je napisao/la:Najbolji stoper holandske repke ga zabioOsim13 je napisao/la:Šutimo a

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Zamisli imati Hendersona u ekipi a ne dati mu kapitensku traku. Svetogrđe 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.