FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Dokoljenko
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Vidjecemo. Najveca steta je vec nanesena, namjerno, ali to opet nece puno toga promijeniti za iducu sezonu.
Naravno na razocarenje mnogih.
Edit. Pogledajte kod bijednika saopstenje. Najjace je kada pisu o obavezujucim uslovima a Radnik postavi finansijski nakon drugostepene. Kakvi bijednici i kako im treba yebat mater, sa merakom.
Naravno na razocarenje mnogih.
Edit. Pogledajte kod bijednika saopstenje. Najjace je kada pisu o obavezujucim uslovima a Radnik postavi finansijski nakon drugostepene. Kakvi bijednici i kako im treba yebat mater, sa merakom.
Zadnja izmjena: Dokoljenko, dana/u 06 jun 2019, 14:10, ukupno mijenjano 1 put.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

Sad je na Nihadu da obezbijedi pare za pojačanja a Amaru da usavrši sportski segment i da se po piš amo na ovu ligu

- DobojskiManijak
- Kontakt:
Nova uprava FK Željezničar je u klub došla početkom ove kalendarske godine, a sada su uspjeli dobiti Građevinsku dozvolu za gradnju krova na istočnoj tribini stadiona Grbavica.
Upravo je ta dozvola ranije bila glavna prepreka čelnicima Željezničara u cilju realizacije ovog izuzetno značajnog projekta, no sada kada je sve okončano projekat će krenuti u realizaciju.
Početak gradnje se očekuje uskoro, a sigurno je da su ovo fantastične vijesti za sve navijače najtrofejnijeg kluba u Bosni i Hercegovini.
Upravo je ta dozvola ranije bila glavna prepreka čelnicima Željezničara u cilju realizacije ovog izuzetno značajnog projekta, no sada kada je sve okončano projekat će krenuti u realizaciju.
Početak gradnje se očekuje uskoro, a sigurno je da su ovo fantastične vijesti za sve navijače najtrofejnijeg kluba u Bosni i Hercegovini.
super vijesti, samo smo malkice u ratu sa savezom a sami to izgraditi možemo al u *****
Te pare je UEFA dala upravo za izradnju krova, savez je tu samo posrednik, ne smiju opstruirati sto se toga ticejestamaji je napisao/la:super vijesti, samo smo malkice u ratu sa savezom a sami to izgraditi možemo al u *****
Nama nisu dali dokumentaciju radnika a CAS-u ce morati, pa cemo onda da vidimo kako je to moguce da klub koji ne ispunjava bezbroj tacaka potrebnih dobije licencu a mi ne dobijemo

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Na SportKlubu ima utakmica mladih protiv Zvezde, ima jako finih igraca, ova trojica sto su me impresionirala Gasal, Sosic i Karalic, sva trojica jos uvijek 16 godina, a dobro se nose sa ovim starijima
Inace Gasal i Karalic, kao i kapiten Salanovic, svi dovedeni iz "akademije"
Inace Gasal i Karalic, kao i kapiten Salanovic, svi dovedeni iz "akademije"

nadajmo seirfo je napisao/la:Te pare je UEFA dala upravo za izradnju krova, savez je tu samo posrednik, ne smiju opstruirati sto se toga ticejestamaji je napisao/la:super vijesti, samo smo malkice u ratu sa savezom a sami to izgraditi možemo al u *****
Nama nisu dali dokumentaciju radnika a CAS-u ce morati, pa cemo onda da vidimo kako je to moguce da klub koji ne ispunjava bezbroj tacaka potrebnih dobije licencu a mi ne dobijemo
Sta se imamo nadati, kome je to u ovoj ligi nas savez nesto dao. Osvojis duplu krunu dobijes chunu, a ne da ti daje pare za krov.
To sto im se Senad uvlacio u pakas je druga prica. Itekako stati u rat i obracunati se s mafijom.
Je.bale su nas sudije gdje su stigle pa smo opet otisli u evropu zasluzeno na terenu, pa makar igrali onako lose.
Jeb.e mi se za stadion, kad pola ovih sto traze dobar stadion nikad niti idu na utakmicu. Ili dva puta godisnje.
To su najveci seraci a stadućion prazan.
Smeta im Stanic, Bogi, smeta im Amar, smeta ima Odovic, niko pojma nema.
Tamo se na forumu sralo kako nemaju gdje da pisaju, kako bi oni isli na utakmice da imaju halu, stolicu, picku materinu pa dijele godisnje preko ledja drugih ljuda. Mrs u pm vise, samo se dzaba iznerviram...
To sto im se Senad uvlacio u pakas je druga prica. Itekako stati u rat i obracunati se s mafijom.
Je.bale su nas sudije gdje su stigle pa smo opet otisli u evropu zasluzeno na terenu, pa makar igrali onako lose.
Jeb.e mi se za stadion, kad pola ovih sto traze dobar stadion nikad niti idu na utakmicu. Ili dva puta godisnje.
To su najveci seraci a stadućion prazan.
Smeta im Stanic, Bogi, smeta im Amar, smeta ima Odovic, niko pojma nema.
Tamo se na forumu sralo kako nemaju gdje da pisaju, kako bi oni isli na utakmice da imaju halu, stolicu, picku materinu pa dijele godisnje preko ledja drugih ljuda. Mrs u pm vise, samo se dzaba iznerviram...
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Ovog Salanovica odmah prikljucit prvom timu, strasna tehnika
Sto otrese Sosic ovog Bog mu pomogao
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Decko je sjajan. Kad bi se radilo sa njim na fizickoj spremi mogao bi daleko dogurati. Ono sto on ima se ne moze nauciti. Gasal isto zbog svoje fizicke spreme dosta je tereta preuzeo na sebe. Ono sto se isto moze primjetiti da je Milicevic stajao na golu umjesto Muftica u drugom poluvremenu, i meni je definitivno kvalitetniji. Mislim da ima predispozicije da buda odlican golman. Bekovi su nam isto dobri, jedini nedostatak u ovoj ekipi po meni je pravi golgeter. Prosle godine smo npr imali mladog Zubana, a u ovoj nam to fali. Visok napadac koji moze da zadrzi loptu i ima sjajan sut.irfo je napisao/la:Ovog Salanovica odmah prikljucit prvom timu, strasna tehnika
Mi smo poslali najmladju ekipu na turnir... godinu mladju generaciju (2002.) uz poneko 2001 ili 2003 godiste kao sto je onaj hadzic sto je usao sa klupe... fale nam neki 2001 godiste kao sto je najbolji igrac mujic koji je sa reprezentacijom u Ceskoj... ali ne djeluje lose uopste ova generacija, ima talenta... nisu dzaba bili prvaci BiH...
Realno,fali nam najbolji igrač ove generacije i kapiten:
https://www.transfermarkt.com/faruk-dur ... ler/536564
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Sta je s njim? Povreda ili?UBIPITAR je napisao/la:Realno,fali nam najbolji igrač ove generacije i kapiten:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Haha da Tuzla City dovede odlicnog igraca na poziciji koji je Zelji prioritet prioriteta
Povrijeđen.LjoZee je napisao/la:Sta je s njim? Povreda ili?UBIPITAR je napisao/la:Realno,fali nam najbolji igrač ove generacije i kapiten:
Ne pogledah ja nijednu utakmicu ove djece, nisam stigao jbg. U koliko je sutra tekma protiv Sarajeva?
Edit: Sutra u 12h protiv kona.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Dokoljenko
- Kontakt:
Niti nam je zadnji vezni prioritet prioriteta, niti je Adukor odlican igrac, niti bi trebali komentarisati svakog igraca koji napravi transfer kao interesantnog.perodeformero je napisao/la:Haha da Tuzla City dovede odlicnog igraca na poziciji koji je Zelji prioritet prioriteta
Mi smo Željini, Željo je naš!
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 17 gostiju.