Stavi titulu 1945-46 u potpis,nadam se da te necu morati vise napominjatiOsim13 je napisao/la:Preporuka Amaru nek baci oko na Joao Felixa, uz Ronalda igra u napadu, makar na probu ga zovnuti.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Stavi titulu 1945-46 u potpis,nadam se da te necu morati vise napominjatiOsim13 je napisao/la:Preporuka Amaru nek baci oko na Joao Felixa, uz Ronalda igra u napadu, makar na probu ga zovnuti.
Pa na primjeru ovog ruskog kluba je sve jasno.Zeljo92 je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/zeljo-ceka ... s-u/321577
Izgleda da su naši dobro potegli ovo. Slažem se, more je sličnih situacija, i ne treba stati na ovome.ZaZelju je napisao/la:Bezveze bi bilo da savez ne uvazi ovu zalbu kad ce Zeljo svakako na kraju dobiti licencu, vidimo na primjeru ovog ruskog kluba. Nema potrebe da ovo ide do Uefe i da sam savez dovodi sebe u vece probleme.
Jesi citao saopstenje kluba?jestamaji je napisao/la:nego jel zna ko stvarne detalje, je li samo uplata za slavka razlog ili smo još nešto usrali?
naravno, ali meni nešto generalno smrdi u cijeloj toj pričiDokoljenko je napisao/la:Jesi citao saopstenje kluba?jestamaji je napisao/la:nego jel zna ko stvarne detalje, je li samo uplata za slavka razlog ili smo još nešto usrali?
Moje misljenje je da u citavoj prici smrdi hajka na ljude u klubu, kako su nesposobni, debili, idioti koji su "unistili" klub. Sa druge strane, tek se povrsno spomene savez koji nas je na ocigleed svih nas pljackao cijele sezone. Na kraju kao slag na tortu ostetio za licencu i dodijelio je klubu bez wc_a na stadionu. Zamisli kako su uredni kad hale nemaju.jestamaji je napisao/la:naravno, ali meni nešto generalno smrdi u cijeloj toj pričiDokoljenko je napisao/la:Jesi citao saopstenje kluba?jestamaji je napisao/la:nego jel zna ko stvarne detalje, je li samo uplata za slavka razlog ili smo još nešto usrali?
Kako mislis nayebat cemo od saveza?LjoZee je napisao/la:Mi cemo nayebati od Saveza sljedece sezone sto se tice svega.
Ma mislim na sudije, kazne i za neke random stvari.Dokoljenko je napisao/la:Kako mislis nayebat cemo od saveza?LjoZee je napisao/la:Mi cemo nayebati od Saveza sljedece sezone sto se tice svega.
Mislis radice nam sto su uvijek radili. Nista novo.LjoZee je napisao/la:Ma mislim na sudije, kazne i za neke random stvari.Dokoljenko je napisao/la:Kako mislis nayebat cemo od saveza?LjoZee je napisao/la:Mi cemo nayebati od Saveza sljedece sezone sto se tice svega.
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, Lokomotifa i 38 gostiju.