FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Svako ljeto kod nas se spominju ovi stranci ali u stvarnosti to su igraci koji su za probe vjerovatno.
Zanimljivo je kako uvijek na ljetno se usere, dok kazes keks uvali svako svog i onda na proljece Bekic, Rustemovic, Ivetic, Mijic, Terzic. (ako prigusti kao 2018.)
Zanimljivo je kako uvijek na ljetno se usere, dok kazes keks uvali svako svog i onda na proljece Bekic, Rustemovic, Ivetic, Mijic, Terzic. (ako prigusti kao 2018.)
Tako je taj civic nivo 1-2 fed liga a velez sa njim ide nazad u 1 frdfukaratz je napisao/la:Civic otisao i neki negoduju![]()
pa taj covjek se ubio za prve federalne, jedini koji opravdano negoduju su u Madeiri i kod Tome, a i sisa barovi su ozalosceni
ako se Velez pojavaca sa Civom i slicnima onda im slijedi grcevita borba za opstanak
nadam se da ce nam neko pokupiti i Mesu, Saida, Adzema, malog Smaju.......gdje bi nam kraj bio
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Danas ova djeca nista posebno, jest da su igrali protiv Partizana, ali ocekivao sam da ce makar napraviti koju sansu. Sutra je sansa protiv Osijeka, treba nam nerijeseno za prolazak u cetvrtfinale i mec protiv Dinama. Jedino bi izdvojio golmana, skinuo je momak 3-4 zicera, kako je samo odbranio slobodnjak.. 

Zadnja izmjena: bhpremierliga12, dana/u 05 jun 2019, 20:48, ukupno mijenjano 1 put.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Ne žalim ni za kim iz ove ekipe osim ako ode neko iz zadnje linije i Hadžan. Ovo ostalo ako ne ode treba ih otjerati sve prevare od igrača
Zadnja izmjena: Slobodas, dana/u 05 jun 2019, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Ja sam cuo da je Ignjatovicu ponudjena znatno manja plata, uz ove moguce bonuse, pa tesko da ce ostat. Adzem da, i spremio nam je Husara nekog stopera iz Gorazda. Najbolji u Prvoj (logicno) 

Niko, niko, samo Sloboda
Ma da je Van Dijk nek **** od Slobode Husara.katarakta je napisao/la:Ja sam cuo da je Ignjatovicu ponudjena znatno manja plata, uz ove moguce bonuse, pa tesko da ce ostat. Adzem da, i spremio nam je Husara nekog stopera iz Gorazda. Najbolji u Prvoj (logicno)
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Tako ti i onaj ljakse tz1987 ste govorili nalic ostaje a ja sam rekao 199x rekao nala - podvala ne ostaje i kako vas nije stid opet siriti dezinformacijekatarakta je napisao/la:Ja sam cuo da je Ignjatovicu ponudjena znatno manja plata, uz ove moguce bonuse, pa tesko da ce ostat. Adzem da, i spremio nam je Husara nekog stopera iz Gorazda. Najbolji u Prvoj (logicno)
Evo sad i povratak tim menadzera haha
Ima li jos koji klaun da se poveze s nama?
Jedan grad, jedna ljubav!
Onaj u prvom poluvremenu? Ono mi je bila sjajna odbrana samo mi nije jasno kako je nako lopta prošla zivi zid. Nisu bili dobro postavljeni ili ...?bhpremierliga12 je napisao/la:... kako je samo odbranio slobodnjak..
& $ ?
Ma novinari ni sami ne znaju sta ce od muke vise pisati, ne cure informacije, niko nista ne zna.
SMAJIC NEMA PAPIRE ZA TRENERAGifron je napisao/la:Evo sad i povratak tim menadzera haha
Ti i buraz zbavite kopačke, ja ću vam bit menadžer da pare uzmemo, niste gori od MusićaGifron je napisao/la:Evo sad i povratak tim menadzera haha

Tebe cemo za kondicionogPenaltiky je napisao/la:Ti i buraz zbavite kopačke, ja ću vam bit menadžer da pare uzmemo, niste gori od MusićaGifron je napisao/la:Evo sad i povratak tim menadzera haha
Jedan grad, jedna ljubav!
Mogu i nutricionista bitGifron je napisao/la:Tebe cemo za kondicionogPenaltiky je napisao/la:Ti i buraz zbavite kopačke, ja ću vam bit menadžer da pare uzmemo, niste gori od MusićaGifron je napisao/la:Evo sad i povratak tim menadzera haha

- bhpremierliga12
- Kontakt:
Izgleda da ih ne uce kako postaviti zivi zid, sjecas se kad Azir postavi zivi zid prosle godine na sredini, i ostavi jednu stranu citavu slobodnu i Filipovic ja msm lagano samo zabiklma1 je napisao/la:Onaj u prvom poluvremenu? Ono mi je bila sjajna odbrana samo mi nije jasno kako je nako lopta prošla zivi zid. Nisu bili dobro postavljeni ili ...?bhpremierliga12 je napisao/la:... kako je samo odbranio slobodnjak..

Najjače su ove medijske patke

Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Ma na tu protiv Zrinskog sam odmah i pomislio. Ali na žalost nije bilo snimke iz drugog ugla. Uglavnom vidio sam loptu u golu i pravo sam iznenadio kad je momak odbranio.bhpremierliga12 je napisao/la:...
Izgleda da ih ne uce kako postaviti zivi zid, sjecas se kad Azir postavi zivi zid prosle godine na sredini, i ostavi jednu stranu citavu slobodnu i Filipovic ja msm lagano samo zabi
Nije mi jasno ni onaj cirkus sa dresovima. Svi su igrali sa dresovima na kojima na leđima piše FK Sloboda ali sam upratio jednog momka sa prezimenom iznad broja. Ne kontam.
& $ ?
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Hahahahahah bas, 27 Maksimovicklma1 je napisao/la:Ma na tu protiv Zrinskog sam odmah i pomislio. Ali na žalost nije bilo snimke iz drugog ugla. Uglavnom vidio sam loptu u golu i pravo sam iznenadio kad je momak odbranio.bhpremierliga12 je napisao/la:...
Izgleda da ih ne uce kako postaviti zivi zid, sjecas se kad Azir postavi zivi zid prosle godine na sredini, i ostavi jednu stranu citavu slobodnu i Filipovic ja msm lagano samo zabi
Nije mi jasno ni onaj cirkus sa dresovima. Svi su igrali sa dresovima na kojima na leđima piše FK Sloboda ali sam upratio jednog momka sa prezimenom iznad broja. Ne kontam.
Moram li se brijat. Takođe moram li bradu brijati.zlajci je napisao/la:Heller moze biti kondicioni samo ako se osisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.