UEFA Nations League 2018/19
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: UEFA Nations League 2018/19
I ćorava kokoš zrno ubode heheDerdiyok je napisao/la:Evo sad ga uvali iz slobodnog sa nijetomBoixosNois1899 je napisao/la:Jel to zabio zatajivač poreza?

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ronaldo je GOAT....evropskog kontinenta
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- anonymousHD
- Kontakt:
Evo opet nesigurni dolaze haha
Kakav pas, no look
Kakav pas, no look

- BosniaBoston
- Kontakt:
I ti se javljas kad se Messi spomene kao GOAT
#Punoljetstvo
- anonymousHD
- Kontakt:
Mislim da nikad ozbiljno nisam rekao da Messi nije GOAT, samo ga trollam jer puno faila.BosniaBoston je napisao/la:I ti se javljas kad se Messi spomene kao GOAT
Neko napiše Ronaldo GOAT vas 20 odmah dolazi da kaže da nije. Nesigurni ste haos. Još jedno polufinale gdje Ronaldo pokazuje svoju klasu. 34 godine.

Tema Liga nacija, igra Ronaldo, spominje se Ronaldo, koliko je vas došlo i odmah okreće temu Ronaldo vs Messi i da se demantuje što neko napiše da je Ronaldo GOAT. Vi ba niste normalni, ali fakat. **** mi sve, ako iko dođe na temu Copa America i spomene Ronalda u bilo kojem kontekstu.
Zadnja izmjena: anonymousHD, dana/u 05 jun 2019, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
- BosniaBoston
- Kontakt:
S obzirom da si iskren,apelujem ostalim culesima da se prestanu javljati.Vidimo se na temi reprezentacije protiv Finske i ItalijeanonymousHD je napisao/la:Mislim da nikad ozbiljno nisam rekao da Messi nije GOAT, samo ga trollam jer puno faila.BosniaBoston je napisao/la:I ti se javljas kad se Messi spomene kao GOAT
Neko napiše Ronaldo GOAT vas 20 odmah dolazi da kaže da nije. Nesigurni ste haos. Još jedno polufinale gdje Ronaldo pokazuje svoju klasu. 34 godine.

#Punoljetstvo
- anonymousHD
- Kontakt:
Ne pratim naše alkoholičare više. Tako da me neće biti na toj temi.
Epic picture.

Epic picture.

Eto te ko Mateo MessianonymousHD je napisao/la:samo ga trollam jer puno faila.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ahaha jbs ovaj VAR
A daj ba jbt,koja bizarnost

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Je li realno ovo, pa uopce nije penal, covjek udara u Semeda prvi i jos sam sebe spotice. 

#MaxOUT
#MaxOUT
Ono već se raduju za 2:0 kad ono prc.
- Goalgetter
- Kontakt:
Zakacio ga je Semedo, ali bas minimalno stvarno, dovoljno govori o tome da cak i ne vidis kontakt kako treba na usporenom snimku, ali izgleda dovoljno da ga saplete.Pogba je napisao/la:Je li realno ovo, pa uopce nije penal, covjek udara u Semeda prvi i jos sam sebe spotice.
Cijela poenta je da Svicarac "kaci" Semeda prvi, a ne obratno.Goalgetter je napisao/la:Zakacio ga je Semedo, ali bas minimalno stvarno, dovoljno govori o tome da cak i ne vidis kontakt kako treba na usporenom snimku, ali izgleda dovoljno da ga saplete.Pogba je napisao/la:Je li realno ovo, pa uopce nije penal, covjek udara u Semeda prvi i jos sam sebe spotice.
#MaxOUT
#MaxOUT
Ma i da je bilo kontakta, prestrogo je za penal.
A taman nam se Runa spremao pucati...
A taman nam se Runa spremao pucati...

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Sad kad je VAR tu nema više blag ili strog penal. Sad jest ili nije. Nema više sudija da kaže ja nisam vidio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.