FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sekac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sekac » 05 jun 2019, 19:05

AlfredNobel je napisao/la:Samo rokajte, tako je bilo i s Stanojevićem, a onda i Tatarom. Samo udri..

Idemo Hadžija majstore.
;)
Sarajevo ljubavi moja!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 05 jun 2019, 19:09

Al cuj 4 starija igraca a sve ostalo akademci da budu kakvih cirkusanata majko mila. Pa igramo evropu,sezona je duga i to sve da iznesu 4 starija igraca to nema u filmovima. Isti ovi sto forsiraju tu pricu,nakon 2 kiksa bi toj djeci psovali sve zivo,pisali bi da se klub raspada itd vec vidjen scenario

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 05 jun 2019, 19:11

zagor1987 je napisao/la: Kao prvo ti znas da se Mujakicu nije psovala majka retardirana poslije Sirokog? Pa zbog toga sam ban zamalo popusio i raspravljo se ovdje i ti meni sad kazes da lazem? Pidro kad smo ga vratiili ovdje su komentarisali na sta smo spali itd. Tako da ti je post smijesan,kao i izmisljene price,a to gdje sam ja bio sad treba da ti pricam od Orebra,do svih mogucih sela,Troglava,Drinovaca,Posusja,Orasja,Modrice itd itd jer ti si izgleda neka ikona ovdje pa avima mozes drzat pridike,recu ti samo da od euro tekmi do gostovanja u nasoj ligi da mi prismrdit ne mozes pa sad pjeni do zore
Prvo, kad naucis razlikovati forum od tribina, kad naucis razlikovati pljuvanje od toga da jedan ili dva lika napisu nesto onda mozemo komentarisati. Cuj mujakica popljuvali , 2 lika napisala da je ispadao i da je katastrofa odigrao i eto to pljuvanje A OVDJE RAT IZBIO KAD JE STAVLJEN NA KLUPU i svi trazili da mora igrati.
Drugo, opet komentar jesnog ili dva lika i ti generalizujes da je to napisalo 1000 navijaca sarajeva, za pidru. A suprotno od toga, i nakon nekih gresaka svi au bili za to da se momak mora isforsirati. Dalje, za stanojevica, dobro se sjecam, pisali su da nije nesto posebno po cv, a dobar dio ga je hvaljo. Mogu izvuci post gdje sam napiso da je ekstra pojacanje jer se vidi da je univerzalac. Dakle, niko nije pljuvao, neki su bili SKEPTICNI a to nije PLJUVANJE. Kao ni za Tatara, ljudi su govorili da nije nesto, da je prosjek, ali ni to nije pljuvanje. Pljuvanje ima svoju definiciju, pljuvanje je kad napises ili na tribinama cujes "konju jedan nisi za fudbala idi cuvaj ovce ili upisi fakultet" .

"Nisam zadovoljan" nije pljuvanje.
Dalje, kada su akademci imali najvise minuta, imali smo najvise postignutih golova i na oko najljepse igrali, statistika ne laze. Npr. Kada je igrao sabanovic beka , u paru s pideom, imamo 31 pobjeda i jedan poraz (prvo kolo) . Taj rahmanovic kad je igrao najvise, na proljece , mi amo bas losi bili, tek zadnja tri kola je dosao sebi.

Za kraj, sto se tice tribine, svaka cast, ako je tako, slicni smo, samo buraz ,ja nisam hvalio sebe nego objasnjavao trbi da "vas" 700 nema ekskluzivubda se busa u prsa i pise "sta vi znate.

Tema je tosila h pm kad ste poceli nazivati pljuvacima ljude kojima husref nije trener kakvog oni zele fks. A to nije pljuvanje, ima 10 nickova koji ne da pisu protiv nego vrijedjaju i pljuju svaki drugi post bilo koga ko se ne slaze sa njima
E u tome je problem.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 jun 2019, 19:11

Rule, nije istina.. ljudi su bili peti a ove godine drugi. Bačka je bila ubjedljivo najgora i ispali su iz lige.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 05 jun 2019, 19:16

zagor1987 je napisao/la:Zamolio bi admine da banuju ove sto lazu i u ose nemir tipa His uzima pare da neko dodje. Ovako su i za Stanoju pisali i Tatara bukvalno preslikano,lik ima pasos moze dobro da dodje uglavnom vidjecemo ga na djelu pa cemo suditi,do tada nista. Idemo sad pljuvacina kao i prosle sezone gdje je Krste kloc,Tatar budala beskorisna,Mujakic retardiran,Husref ubleha, Pidro kad je poceo govorili mrtvac itd idemo raspalite i ne zalite sve na racun kuce. Mozel neko da nam kaze koga je to Hus doveo pa mu uzima pare imenom i prezimenom? Juniori tj akademci ne mogu iznijet prvenstvo,kup,evropu to zaboravite. Sto se mene tice xo nekih boljih vremena,jer tema se pretvorila u pljuvanje igraca nakon 20 minuta igre,na pljuvanje svakog koga dovedemo,i takodje nekih igraca koji su nam duplu donijeli. Stavite naziv pljuvaona igraca i trenera pa se vidimo na tekmama nas 700 a ovim vjernim pustamo forum da pametuju
To je to. Evo ti sad ovaj zadnji primjer bas toga, Husref osvojio duplu, najtrofejniji trener u historiji i opet ga pitari popljuvase, psuju i tjeraju.
1946~

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 05 jun 2019, 19:18

Opušteno, dolazi Milan Đurić ili još neko tog kalibra.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 jun 2019, 19:20

ThrillerHz je napisao/la: To je to. Evo ti sad ovaj zadnji primjer bas toga, Husref osvojio duplu, najtrofejniji trener u historiji i opet ga pitari KRITIKUJU.
;) :thumbup: :salut:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 05 jun 2019, 19:26

Po ovom klipu meni bolji od milosa

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 05 jun 2019, 19:27

BordoSarajevo je napisao/la:[
Šta sam se nalago? Hajde redom.
Jesmol' gubili od Budućnosti maloprije? JESMO.
Jesmol' izgubili od Budućnosti maloprije? JESMO.
.
Prvo, moras pratiti ovu ekipu mladih da bi mogao pricati o njima. Fale im 4 ponajbolja igraca, medju njima i ponajveci golmanski potencijal ovog dijela evrope. Drugo, svako ko prati mlade zna da ova generacija nije nesto ali je generacija ispred i iza vise nego odlicna.
BordoSarajevo je napisao/la: Jesul svi akademci kvaliteta Pidre, Mujakića, Kovačevića? NISU.
Jesul Kurdić, Mustafić, Resić... kvalitet Mujakića, Pidre, Kovačevića? NISU.
Jesul dobijali priliku kao i ovi kad su iskusniji imali kartone i povrede? JESU.
Jesul je iskoristili kao Mujakić, Pidro, Kovačević? NISU
Imamo nadolazećih talenata kao što su Salčin, Đokanović i ostali. Hoćeš reć da nisu talenti, da lažem?
Nasa akademija je u neke 3 godine iole kvalitetnog rada izbacila
Kovacevica i dizdarevica, mujakica, pidru, sabanovica, herica, kapica, resica, smajilagica, sadikua, catakovica,. Dakle jedan prvi tim . Danas bi npr imao kovacevica na golu, sadiku mujakic bi bio najbolji stoperski par u ligi, pidro i sabanovic bekovi, heric, mustafic kapic vezni, resic na krilu, catak spic, smajilagic spic.
Malo li je. A gdje su jos tu i aganspahic, i ovi sad momci ato dolaze.

Mustafic nije sobio priliku, ako igras 190 minuta pa.6 mjeseci si na tribinama, tj 18 utakmica, pa zadnja 4 kola igras to nije prilika, ama bas nikakva.
Po cemu si za jedno krilo, resica zakljucio da nije za nas? Na osnovu 200 min? Jel to onda ne valja ni tatar koji 7 utakmica nije imao nista u statistici? Ne, nego treba vrijeme da dodje neko sebi, makar imao 25 godina a ne 19.

Jel se to kovacevic pokazao u drugoj ligi? Ne, lose je branio, otisao na klupu. Al je razlog bio i losa ekipa, kao sto je bila kad je mustafic odigrao dvije utakmice sa šetacima oko sebe.
BordoSarajevo je napisao/la:
Gledali smo zamjene (akademce) kad su falili Stanojević, Rahman, Crepulja pa smo vezu i igru gubili protiv ozbiljnijih ekipa.
Primjer, Široki Brijeg, finale kupa, ubili nas.
Primjer, Zrinjski kada je bilo 2:2, Boga mi, u prvom smo poluvremenu imali i dosta sreće, mogli smo i izgubiti tu utakmicu da se Bilbija ne okliznu.
Primjer, Tuzla City, iako nisu ozbiljnija ekipa, imali su strašan motiv.

Ne kažem da je to do akademaca, ali se osjetilo do sada kad fali Stanojević, Rahmanović itd..
Gubili smo mi vezu i kad su svi bili tu, ali da se žalimo da su trebali Kurdić, Mustafić, Resić dobiti više prilike nego što jesu, nije baš fino. Da je moglo više, moglo je, al i ovo je i više nego dovoljno. Žaliti se često na to je traženja dlake u jajetu.
Cilj kluba jesu mladi igrači i akademija ALI NEĆE SE NA SILU NIŠTA RADITI.
Ništa ovdje nisam slago.
SVI KOJI ZASLUŽE PRILIKU, KOJI POKAŽU KVALITET ĆE DOBITI PRILIKU.
Takođe, kao i što je bio slučaj do sad.

Pozdrav.
Jesna os boljoh nasih tekmi je 2-2 sa zrinjskim kad su nas svi odpisali zar ne? Cuj da se bilbija nije okliznuo... buraz , u polufinalu sa svim igracima, zrinjski dbvije prilike fuli pred kraj tekme i u 94. Zabijemo gol. Ata da su zabil? A svi igrali. Jako losa prica je ta.

I sta sa finalom kupa? Odi pogledaj sastav bgt :D neato si dobro fulio...ponavljam
U jeku ekspanzije akademaca imamo.13-1 omjer (saban pidro kom.) Najbolju utakmicu sto smo odigrali u kaknju kad smo razbili mladost pogledaj golove, bekovi ih ubili, unistili.
Ova ekipa je najljepse i igrala dok su djeca bila prva opcija s klupe bila ta djeca. Nismo zlatne ribice.

Momci koje si nabrojao nisu dobili priliku. 18 utakmica na tribinama i 6 mjeseci trkbina nisu prilika. Za formu i kvalitet treba kontinuitet. Kurdic sobio par tekmi i kao trebao je nesto da uradi. Odi na statiatikiu husrefa kad je soaao u fks i pogledaj ata se zove forsiranje :)

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 jun 2019, 19:28

Svako ima pravo da kritikuje. Problem su bljuvotine i kafanske izmisljotine, fol njima neko prenosi informacije sa treninga i iz kluba, a ovamo pet igraca doslo prosle sezone niko nista nije znao vec samo nagadjali i sve promasili.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 05 jun 2019, 19:32

Sabinho je napisao/la:Svako ima pravo da kritikuje. Problem su bljuvotine i kafanske izmisljotine, fol njima neko prenosi informacije sa treninga i iz kluba, a ovamo pet igraca doslo prosle sezone niko nista nije znao vec samo nagadjali i sve promasili.
Naravno da ima,al price tipa vijetnamac drzi Husa zbog igraca iz Vijetnama samo,a jel se pitao mozda ga drzi jer je duolu osvojio? Da svi hoce da otheraju Husa al gazda nece mislim stvarno lazima i nebulozama nije mjesto ovdje

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 05 jun 2019, 19:35

belosevic28 je napisao/la:Ove bljuvotine nema smisla citati.
Do nekih boljih vremena i moderatora s mu.dima, zivi mi i zdravi svi bili.
Neka te druže, ne obaziri se na ove hajvane i bilmeze. Biće opet pišanje pa lizanje, samo lakopo.
A za moderatora se slažem.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 05 jun 2019, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 05 jun 2019, 19:36

Al je bas interesantno da je isti menader i ovom novom zeljinom golmanu. To meni dođe kao: "kad sam vec u Sarajevu onda da i ovog utrpam kod komsija"...

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 05 jun 2019, 19:36

Ja fakat ne znam sta fudbalski strucnjaci ovdje rade.Pa kada citas sve ovo, nevjerovatno je da nisu u Akademijama evropskih velikana...
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 05 jun 2019, 19:37

Nisam bio nešto za Husrefa samo zato što sam htjeo nešto bolje za FKS.
Kad vidim ovo plakanje bolesnih roditelja, još bolesnijih menadžera i seoskih varalica po forumu - neprocjenjivo!
Yebe HUSREF i ne vadi.
Jasno im je dok je on tu da nema uvala pa plaču po forumu.
Ako dobije ugovor tek slijedi komedija, zabava zagarantovana.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 05 jun 2019, 19:38

Ado76 je napisao/la:Ja fakat ne znam sta fudbalski strucnjaci ovdje rade.Pa kada citas sve ovo, nevjerovatno je da nisu u Akademijama evropskih velikana...
Inace u svijetu forumi sluze da se velicaju one koje volis a ne smijes kritikovati nikoga :o

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 05 jun 2019, 19:40

Babuka1946 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Mozes li banovati ove sto ne navijaju za Sarajevo a pisu na nasoj temi?
Ili im otvori temu ''sef runda'' ili ''usref uber alles'' ili tako nesto, pa nek tamo velicaju neprijatelje kluba, a da mi, normalni navijaci, ovdje mozemo na miru dijeliti kritike, hvaliti sto je za pohvalu i razmjenjivati misljenja o nasem klubu.
Hvala.
Tobe klosaru jesil mi dobar. ADMINE usref je njegov izraz zato banuj idio ta il treba da jase ovdje 24 sata,dobices i ovaj njegov drugi profil jer pise sa par njih.nego jesil nasao moju adresu? Kolko si nudio ono 1000km?

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 05 jun 2019, 19:41

Halo ljudi jeste li vi normalni? :facepalm:
Pa ne moze svake godine da se izbaci 4 5 akademaca i da igraju neku rolu u prvom timu, sta je vama. Ocito se neki ne razumiju u to i kad se potrefi evo jedna generacija da se izbaci 4 5 finih igraca, oni misle svake godine da je tako. Sad nek se abd izbaci salcin i dizdarevic odlican posao. Pa hebena barsa ceka evo 10 godina da izbace PRVOTIMCA svjetsku klasu .. Koga su od njih izbacili? Nikoga bukvalno, na klupi poneko bude, a ne jos prvi tim. Tako da budimo zadovoljni godisnje sa jednim ili dva nova akademca/prvotimca.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 jun 2019, 19:42

Pitaristok je napisao/la:Al je bas interesantno da je isti menader i ovom novom zeljinom golmanu. To meni dođe kao: "kad sam vec u Sarajevu onda da i ovog utrpam kod komsija"...
Nisam upratio,na koga mislis.Ericu je menadjer Deni Rahmanovic
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Babuka1946
Kontakt:

Post Postao/la Babuka1946 » 05 jun 2019, 19:42

obiteljskicovjek je napisao/la:Nisam bio nešto za Husrefa samo zato što sam htjeo nešto bolje za FKS.
Kad vidim ovo plakanje bolesnih roditelja, još bolesnijih menadžera i seoskih varalica po forumu - neprocjenjivo!
Yebu HUSREFA i ne vadi.
Jasno im je dok je Sabrina tu da nema uvala pa plaču po forumu.
Ako dobije ugovor tek slijedi komedija, zabava zagarantovana.
Jesi li i ti vidio ono plakanje jahicevog babe i runde? I ja sam im se smijao :urnebes: :urnebes:
Nek ga yebu sada. Dzaba ga odvedose na Floridu na godisnji :rol: :rol: :rol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: N3R3D, rimljanin90, USB i 97 gostiju.