AlfredNobel je napisao/la:Samo rokajte, tako je bilo i s Stanojevićem, a onda i Tatarom. Samo udri..
Idemo Hadžija majstore.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
AlfredNobel je napisao/la:Samo rokajte, tako je bilo i s Stanojevićem, a onda i Tatarom. Samo udri..
Idemo Hadžija majstore.
Prvo, kad naucis razlikovati forum od tribina, kad naucis razlikovati pljuvanje od toga da jedan ili dva lika napisu nesto onda mozemo komentarisati. Cuj mujakica popljuvali , 2 lika napisala da je ispadao i da je katastrofa odigrao i eto to pljuvanje A OVDJE RAT IZBIO KAD JE STAVLJEN NA KLUPU i svi trazili da mora igrati.zagor1987 je napisao/la: Kao prvo ti znas da se Mujakicu nije psovala majka retardirana poslije Sirokog? Pa zbog toga sam ban zamalo popusio i raspravljo se ovdje i ti meni sad kazes da lazem? Pidro kad smo ga vratiili ovdje su komentarisali na sta smo spali itd. Tako da ti je post smijesan,kao i izmisljene price,a to gdje sam ja bio sad treba da ti pricam od Orebra,do svih mogucih sela,Troglava,Drinovaca,Posusja,Orasja,Modrice itd itd jer ti si izgleda neka ikona ovdje pa avima mozes drzat pridike,recu ti samo da od euro tekmi do gostovanja u nasoj ligi da mi prismrdit ne mozes pa sad pjeni do zore
To je to. Evo ti sad ovaj zadnji primjer bas toga, Husref osvojio duplu, najtrofejniji trener u historiji i opet ga pitari popljuvase, psuju i tjeraju.zagor1987 je napisao/la:Zamolio bi admine da banuju ove sto lazu i u ose nemir tipa His uzima pare da neko dodje. Ovako su i za Stanoju pisali i Tatara bukvalno preslikano,lik ima pasos moze dobro da dodje uglavnom vidjecemo ga na djelu pa cemo suditi,do tada nista. Idemo sad pljuvacina kao i prosle sezone gdje je Krste kloc,Tatar budala beskorisna,Mujakic retardiran,Husref ubleha, Pidro kad je poceo govorili mrtvac itd idemo raspalite i ne zalite sve na racun kuce. Mozel neko da nam kaze koga je to Hus doveo pa mu uzima pare imenom i prezimenom? Juniori tj akademci ne mogu iznijet prvenstvo,kup,evropu to zaboravite. Sto se mene tice xo nekih boljih vremena,jer tema se pretvorila u pljuvanje igraca nakon 20 minuta igre,na pljuvanje svakog koga dovedemo,i takodje nekih igraca koji su nam duplu donijeli. Stavite naziv pljuvaona igraca i trenera pa se vidimo na tekmama nas 700 a ovim vjernim pustamo forum da pametuju
ThrillerHz je napisao/la: To je to. Evo ti sad ovaj zadnji primjer bas toga, Husref osvojio duplu, najtrofejniji trener u historiji i opet ga pitari KRITIKUJU.
Prvo, moras pratiti ovu ekipu mladih da bi mogao pricati o njima. Fale im 4 ponajbolja igraca, medju njima i ponajveci golmanski potencijal ovog dijela evrope. Drugo, svako ko prati mlade zna da ova generacija nije nesto ali je generacija ispred i iza vise nego odlicna.BordoSarajevo je napisao/la:[
Šta sam se nalago? Hajde redom.
Jesmol' gubili od Budućnosti maloprije? JESMO.
Jesmol' izgubili od Budućnosti maloprije? JESMO.
.
Nasa akademija je u neke 3 godine iole kvalitetnog rada izbacilaBordoSarajevo je napisao/la: Jesul svi akademci kvaliteta Pidre, Mujakića, Kovačevića? NISU.
Jesul Kurdić, Mustafić, Resić... kvalitet Mujakića, Pidre, Kovačevića? NISU.
Jesul dobijali priliku kao i ovi kad su iskusniji imali kartone i povrede? JESU.
Jesul je iskoristili kao Mujakić, Pidro, Kovačević? NISU
Imamo nadolazećih talenata kao što su Salčin, Đokanović i ostali. Hoćeš reć da nisu talenti, da lažem?
Jesna os boljoh nasih tekmi je 2-2 sa zrinjskim kad su nas svi odpisali zar ne? Cuj da se bilbija nije okliznuo... buraz , u polufinalu sa svim igracima, zrinjski dbvije prilike fuli pred kraj tekme i u 94. Zabijemo gol. Ata da su zabil? A svi igrali. Jako losa prica je ta.BordoSarajevo je napisao/la:Primjer, Široki Brijeg, finale kupa, ubili nas.Gledali smo zamjene (akademce) kad su falili Stanojević, Rahman, Crepulja pa smo vezu i igru gubili protiv ozbiljnijih ekipa.
Primjer, Zrinjski kada je bilo 2:2, Boga mi, u prvom smo poluvremenu imali i dosta sreće, mogli smo i izgubiti tu utakmicu da se Bilbija ne okliznu.
Primjer, Tuzla City, iako nisu ozbiljnija ekipa, imali su strašan motiv.
Ne kažem da je to do akademaca, ali se osjetilo do sada kad fali Stanojević, Rahmanović itd..
Gubili smo mi vezu i kad su svi bili tu, ali da se žalimo da su trebali Kurdić, Mustafić, Resić dobiti više prilike nego što jesu, nije baš fino. Da je moglo više, moglo je, al i ovo je i više nego dovoljno. Žaliti se često na to je traženja dlake u jajetu.
Ništa ovdje nisam slago.Cilj kluba jesu mladi igrači i akademija ALI NEĆE SE NA SILU NIŠTA RADITI.
Takođe, kao i što je bio slučaj do sad.SVI KOJI ZASLUŽE PRILIKU, KOJI POKAŽU KVALITET ĆE DOBITI PRILIKU.
Pozdrav.
Naravno da ima,al price tipa vijetnamac drzi Husa zbog igraca iz Vijetnama samo,a jel se pitao mozda ga drzi jer je duolu osvojio? Da svi hoce da otheraju Husa al gazda nece mislim stvarno lazima i nebulozama nije mjesto ovdjeSabinho je napisao/la:Svako ima pravo da kritikuje. Problem su bljuvotine i kafanske izmisljotine, fol njima neko prenosi informacije sa treninga i iz kluba, a ovamo pet igraca doslo prosle sezone niko nista nije znao vec samo nagadjali i sve promasili.
Neka te druže, ne obaziri se na ove hajvane i bilmeze. Biće opet pišanje pa lizanje, samo lakopo.belosevic28 je napisao/la:Ove bljuvotine nema smisla citati.
Do nekih boljih vremena i moderatora s mu.dima, zivi mi i zdravi svi bili.
Inace u svijetu forumi sluze da se velicaju one koje volis a ne smijes kritikovati nikogaAdo76 je napisao/la:Ja fakat ne znam sta fudbalski strucnjaci ovdje rade.Pa kada citas sve ovo, nevjerovatno je da nisu u Akademijama evropskih velikana...
Tobe klosaru jesil mi dobar. ADMINE usref je njegov izraz zato banuj idio ta il treba da jase ovdje 24 sata,dobices i ovaj njegov drugi profil jer pise sa par njih.nego jesil nasao moju adresu? Kolko si nudio ono 1000km?Babuka1946 je napisao/la:Mozes li banovati ove sto ne navijaju za Sarajevo a pisu na nasoj temi?MortemHz je napisao/la:
Ili im otvori temu ''sef runda'' ili ''usref uber alles'' ili tako nesto, pa nek tamo velicaju neprijatelje kluba, a da mi, normalni navijaci, ovdje mozemo na miru dijeliti kritike, hvaliti sto je za pohvalu i razmjenjivati misljenja o nasem klubu.
Hvala.
Nisam upratio,na koga mislis.Ericu je menadjer Deni RahmanovicPitaristok je napisao/la:Al je bas interesantno da je isti menader i ovom novom zeljinom golmanu. To meni dođe kao: "kad sam vec u Sarajevu onda da i ovog utrpam kod komsija"...
Jesi li i ti vidio ono plakanje jahicevog babe i runde? I ja sam im se smijaoobiteljskicovjek je napisao/la:Nisam bio nešto za Husrefa samo zato što sam htjeo nešto bolje za FKS.
Kad vidim ovo plakanje bolesnih roditelja, još bolesnijih menadžera i seoskih varalica po forumu - neprocjenjivo!
Yebu HUSREFA i ne vadi.
Jasno im je dok je Sabrina tu da nema uvala pa plaču po forumu.
Ako dobije ugovor tek slijedi komedija, zabava zagarantovana.
Trenutno korisnika/ca: N3R3D, rimljanin90, USB i 97 gostiju.