Pantelija je napisao/la:BordoSarajevo je napisao/la:Babuka1946 je napisao/la:Inace Akademija treba zamjena za ove zamjene.
Što ne gledaš tu akademiju trenutno?
Gubimo od Budućnosti, tanki pravo.
Evo izgubili smo.
Ako smo napravili nekoliko odličnih igrača ne mora značiti da su svi akademci Pidro, Mujakić, Kovačević.
NA SILU TO NE IDE.
Imamo mi nadolazećnih još talenata kao što su Salčin, Đokanović i ostali.
Gledali smo zamjene (akademce) kad su falili Stanojević, Rahman, Crepulja pa smo vezu i igru gubili protiv ozbiljnijih ekipa.
Cilj kluba jesu mladi igrači i akademija ALI NEĆE SE NA SILU NIŠTA RADITI.
SVI KOJI ZASLUŽE PRILIKU, KOJI POKAŽU KVALITET ĆE DOBITI PRILIKU.
Al se nalaga ti u jednom postu...
Šta sam se nalago? Hajde redom.
Jesmol' gubili od Budućnosti maloprije? JESMO.
Jesmol' izgubili od Budućnosti maloprije? JESMO.
Jesul svi akademci kvaliteta Pidre, Mujakića, Kovačevića? NISU.
Jesul Kurdić, Mustafić, Resić... kvalitet Mujakića, Pidre, Kovačevića? NISU.
Jesul dobijali priliku kao i ovi kad su iskusniji imali kartone i povrede? JESU.
Jesul je iskoristili kao Mujakić, Pidro, Kovačević? NISU
Imamo nadolazećih talenata kao što su Salčin, Đokanović i ostali. Hoćeš reć da nisu talenti, da lažem?
Gledali smo zamjene (akademce) kad su falili Stanojević, Rahman, Crepulja pa smo vezu i igru gubili protiv ozbiljnijih ekipa.
Primjer, Široki Brijeg, finale kupa, ubili nas.
Primjer, Zrinjski kada je bilo 2:2, Boga mi, u prvom smo poluvremenu imali i dosta sreće, mogli smo i izgubiti tu utakmicu da se Bilbija ne okliznu.
Primjer, Tuzla City, iako nisu ozbiljnija ekipa, imali su strašan motiv.
Ne kažem da je to do akademaca, ali se osjetilo do sada kad fali Stanojević, Rahmanović itd..
Gubili smo mi vezu i kad su svi bili tu, ali da se žalimo da su trebali Kurdić, Mustafić, Resić dobiti više prilike nego što jesu, nije baš fino. Da je moglo više, moglo je, al i ovo je i više nego dovoljno. Žaliti se često na to je traženja dlake u jajetu.
Cilj kluba jesu mladi igrači i akademija ALI NEĆE SE NA SILU NIŠTA RADITI.
Ništa ovdje nisam slago.
SVI KOJI ZASLUŽE PRILIKU, KOJI POKAŽU KVALITET ĆE DOBITI PRILIKU.
Takođe, kao i što je bio slučaj do sad.
Pozdrav.