FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 05 jun 2019, 18:34

šta smo ovo deložirali repku? :rol: :rol: :rol:
Trening Zmajeva otkazan zbog vremenskih neprilika: Pogledajte kako izgleda stadion Grbavica, Prosinečki ništa nije htio rizikovati
:urnebes:
skoJaa je napisao/la:Doveden kao zamjena Stanojevicu dok se ne oporavi. Nije planiran kao prva opcija.
to što liči na Stanoju mu je jedini parametar za tako nešto :D

Stanoje destruktivac ovaj više ofanzivac...znači ni blizu
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 05 jun 2019, 18:36, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 05 jun 2019, 18:34

Ove bljuvotine nema smisla citati.
Do nekih boljih vremena i moderatora s mu.dima, zivi mi i zdravi svi bili.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 jun 2019, 18:36

belosevic28 je napisao/la:Ove bljuvotine nema smisla citati.
Do nekih boljih vremena i moderatora s mu.dima, zivi mi i zdravi svi bili.
Cinis im uslugu i dizes im ego na taj nacin.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 05 jun 2019, 18:38

Zamolio bi admine da banuju ove sto lazu i u ose nemir tipa His uzima pare da neko dodje. Ovako su i za Stanoju pisali i Tatara bukvalno preslikano,lik ima pasos moze dobro da dodje uglavnom vidjecemo ga na djelu pa cemo suditi,do tada nista. Idemo sad pljuvacina kao i prosle sezone gdje je Krste kloc,Tatar budala beskorisna,Mujakic retardiran,Husref ubleha, Pidro kad je poceo govorili mrtvac itd idemo raspalite i ne zalite sve na racun kuce. Mozel neko da nam kaze koga je to Hus doveo pa mu uzima pare imenom i prezimenom? Juniori tj akademci ne mogu iznijet prvenstvo,kup,evropu to zaboravite. Sto se mene tice xo nekih boljih vremena,jer tema se pretvorila u pljuvanje igraca nakon 20 minuta igre,na pljuvanje svakog koga dovedemo,i takodje nekih igraca koji su nam duplu donijeli. Stavite naziv pljuvaona igraca i trenera pa se vidimo na tekmama nas 700 a ovim vjernim pustamo forum da pametuju

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 05 jun 2019, 18:40

Babuka1946 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Ne pada mi na pamet da podcjenjujem momka i osudjujem njegovo dovodjenje, ali neka ovo bude pouka raji sa insajderskim informacijama o "strasnim" imenima i megalomanskim projektima novog vecinskog vlasnika.

Sad zamislite da je Bjelica trener, sta bi on rekao da mu je ovo pojacanje za startnu postavu sa kojom treba odbrani titulu i napadne prolaz u Evropi...
Tebi odgovaram jer znam da si ozbiljan momak i zaljubljenik u FKS; insajderi su odavno na aparatima. Iz kluba se tesko izvlace informacije.
Sto se tice novog vlasnika, on ce dati puno vise od Tana i nece zaliti repa za pojacanja. Covjek masta o LP, sto je dobro za nas. Ali problem je sto on prije svega u klub zeli dovesti dvojicu Vijetnamaca za koje nasi (svi osim husrefa) i ne misle da bi bili neka pojacanja.
To je ujedno i razlog zasto on stiti ovu prevaru na nasoj klupi i nudi mu najveci ugovor u istoriji PL.

E odavno nešto smiješnije nisam pročitao.
Eto ovi iz uprave,ili neko drugi, kao nisu za dovođenje Vijetnamaca ,i eto oni će mu se suprostaviti,a on kao većinski vlasnik će se zbog toga zabrinuti.
Bože sačuvaj.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 05 jun 2019, 18:43, ukupno mijenjano 2 puta.

Babuka1946
Kontakt:

Post Postao/la Babuka1946 » 05 jun 2019, 18:42

amypitar je napisao/la:
Babuka1946 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Ne pada mi na pamet da podcjenjujem momka i osudjujem njegovo dovodjenje, ali neka ovo bude pouka raji sa insajderskim informacijama o "strasnim" imenima i megalomanskim projektima novog vecinskog vlasnika.

Sad zamislite da je Bjelica trener, sta bi on rekao da mu je ovo pojacanje za startnu postavu sa kojom treba odbrani titulu i napadne prolaz u Evropi...
Tebi odgovaram jer znam da si ozbiljan momak i zaljubljenik u FKS; insajderi su odavno na aparatima. Iz kluba se tesko izvlace informacije.
Sto se tice novog vlasnika, on ce dati puno vise od Tana i nece zaliti repa za pojacanja. Covjek masta o LP, sto je dobro za nas. Ali problem je sto on prije svega u klub zeli dovesti dvojicu Vijetnamaca za koje nasi (svi osim husrefa) i ne misle da bi bili neka pojacanja.
To je ujedno i razlog zasto on stiti ovu prevaru na nasoj klupi i nudi mu najveci ugovor u istoriji PL.

E odavno nešto smiješnije nisam pročitao.
Eto ovi će iz uprave nisu za dovođenje Vijetnamaca ,i eto oni će mu se suprostaviti,a on kao većinski vlasnik će se zbog toga zabrinuti.
Bože sačuvaj.
Nije tu nista smijesno.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 05 jun 2019, 18:42

Ne kontam kako Juni, a kisa svaki dan
1946~

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 05 jun 2019, 18:43

Necu unaprijed da donosim sud, ali ovaj momak da bi ga uopste doveli bi morao biti bar duplo bolji od Mustafica. Krdica, Dokanovica, Salcina... Inace ne vidim svrhu njegovog dolaska.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 05 jun 2019, 18:44

zagor1987 je napisao/la:Zamolio bi admine da banuju ove sto lazu i u ose nemir tipa His uzima pare da neko dodje. Ovako su i za Stanoju pisali i Tatara bukvalno preslikano,lik ima pasos moze dobro da dodje uglavnom vidjecemo ga na djelu pa cemo suditi,do tada nista. Idemo sad pljuvacina kao i prosle sezone gdje je Krste kloc,Tatar budala beskorisna,Mujakic retardiran,Husref ubleha, Pidro kad je poceo govorili mrtvac itd idemo raspalite i ne zalite sve na racun kuce. Mozel neko da nam kaze koga je to Hus doveo pa mu uzima pare imenom i prezimenom? Juniori tj akademci ne mogu iznijet prvenstvo,kup,evropu to zaboravite. Sto se mene tice xo nekih boljih vremena,jer tema se pretvorila u pljuvanje igraca nakon 20 minuta igre,na pljuvanje svakog koga dovedemo,i takodje nekih igraca koji su nam duplu donijeli. Stavite naziv pljuvaona igraca i trenera pa se vidimo na tekmama nas 700 a ovim vjernim pustamo forum da pametuju
I ti ae nalaga ko i onaj prethodni
Krste. Nihad , pidro niko nije pljuvao, ne znam sta vam je cilj ovojici da ovako posete... fuj

Usput, zamisli kada sam ja isao u siroki i nas 15 20 proslo samo, da sam pisao, vidimo se nas 15 a vi ostali pametujte na foeumu, ili u Novom gradu, u kupu, nas 50 ili 100 a vi pisite po forumu... nekad je bilo nas 4000 , pa nas 3000 pa nas 1500 , sad nas 700 ... istrebljeni 1987.
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 05 jun 2019, 18:46, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 05 jun 2019, 18:45

Ja samo znam da nama niko jebbeno ne valja. Da nam dođe Klopp nasli bi mu milion mana. Ne znam, dok ok ide ekipi dok osvajaju ja se ne bih upustao u te price. A ako je tacno to sto se prica, to ce kad tad isplivati na povrsinu, zato kazem ne trebamo o tome pricati, uzivajmo u sjajnoj sezoni, podrzimo momke u Evropi i to je to. Niko nije ispred Sarajeva, ko god da je.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 05 jun 2019, 18:46

Jel kalendarsko ljeto ono 21-og?
1946~

Babuka1946
Kontakt:

Post Postao/la Babuka1946 » 05 jun 2019, 18:47

zagorski je napisao/la:Necu unaprijed da donosim sud, ali ovaj momak da bi ga uopste doveli bi morao biti bar duplo bolji od Mustafica. Krdica, Dokanovica, Salcina... Inace ne vidim svrhu njegovog dolaska.
Oni su jos mladi. Najbolje ce se pokazati ako budu na tribini i ponekad cak na klupi. Trebaju biti strpljivi.

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 05 jun 2019, 18:48

U prvih jedanaest ne treba biti više od 4 iskusna igrača. Hipotetski govoreci, to su Lazic, Stanojevic, Rahmanovic i Ahmetovic. Svi ostali moraju biti iz vlastitog pogona. Uzevsi u obzir da Pidro, Sabanovic, Kovacevic, Mustafic vise nisu Akademci, odnosno nisu neiskusni, to je atalna jezgra oko koje se gradi stalnih 18 igraca. Nemam nista protiv Gavrica, ali mislim da Sarajevo moze i mora bolje.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 jun 2019, 18:50

Ovi nasi momci na turniru sad moraju dobiti Vojvodinu da prodju grupnu fazu? Tanko je danas ovo bilo,ali zanimljivo mi je bilo vidjeti izmjene kod nas gledam ulaze Ferhatovic,Obuca...Samo mi je falio neki Handzic da upotpuni sve :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 05 jun 2019, 18:53

Pantelija je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:Zamolio bi admine da banuju ove sto lazu i u ose nemir tipa His uzima pare da neko dodje. Ovako su i za Stanoju pisali i Tatara bukvalno preslikano,lik ima pasos moze dobro da dodje uglavnom vidjecemo ga na djelu pa cemo suditi,do tada nista. Idemo sad pljuvacina kao i prosle sezone gdje je Krste kloc,Tatar budala beskorisna,Mujakic retardiran,Husref ubleha, Pidro kad je poceo govorili mrtvac itd idemo raspalite i ne zalite sve na racun kuce. Mozel neko da nam kaze koga je to Hus doveo pa mu uzima pare imenom i prezimenom? Juniori tj akademci ne mogu iznijet prvenstvo,kup,evropu to zaboravite. Sto se mene tice xo nekih boljih vremena,jer tema se pretvorila u pljuvanje igraca nakon 20 minuta igre,na pljuvanje svakog koga dovedemo,i takodje nekih igraca koji su nam duplu donijeli. Stavite naziv pljuvaona igraca i trenera pa se vidimo na tekmama nas 700 a ovim vjernim pustamo forum da pametuju
I ti ae nalaga ko i onaj prethodni
Krste. Nihad , pidro niko nije pljuvao, ne znam sta vam je cilj ovojici da ovako posete... fuj

Usput, zamisli kada sam ja isao u siroki i nas 15 20 proslo samo, da sam pisao, vidimo se nas 15 a vi ostali pametujte na foeumu, ili u Novom gradu, u kupu, nas 50 ili 100 a vi pisite po forumu... nekad je bilo nas 4000 , pa nas 3000 pa nas 1500 , sad nas 700 ... istrebljeni 1987.
Kao prvo ti znas da se Mujakicu nije psovala majka retardirana poslije Sirokog? Pa zbog toga sam ban zamalo popusio i raspravljo se ovdje i ti meni sad kazes da lazem? Pidro kad smo ga vratiili ovdje su komentarisali na sta smo spali itd. Tako da ti je post smijesan,kao i izmisljene price,a to gdje sam ja bio sad treba da ti pricam od Orebra,do svih mogucih sela,Troglava,Drinovaca,Posusja,Orasja,Modrice itd itd jer ti si izgleda neka ikona ovdje pa avima mozes drzat pridike,recu ti samo da od euro tekmi do gostovanja u nasoj ligi da mi prismrdit ne mozes pa sad pjeni do zore

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 jun 2019, 18:55

@zagor mislim da je to bilo poslije GOSK-a.

Selam za @ajzeu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 05 jun 2019, 18:56

Admine posto si rekao da prijavimo TOBEJARABI kad ga ugledamo evo 2 nika ovdje su njegovi pa molim za trajni ban lako ga je prepoznat jer svaki post je o Husrefu zato klosaru mrs sa teme

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 05 jun 2019, 18:56

Denchi je napisao/la:šta smo ovo deložirali repku? :rol: :rol: :rol:
Trening Zmajeva otkazan zbog vremenskih neprilika: Pogledajte kako izgleda stadion Grbavica, Prosinečki ništa nije htio rizikovati
:urnebes:
skoJaa je napisao/la:Doveden kao zamjena Stanojevicu dok se ne oporavi. Nije planiran kao prva opcija.
to što liči na Stanoju mu je jedini parametar za tako nešto :D

Stanoje destruktivac ovaj više ofanzivac...znači ni blizu
Ja ti kazem zasto je doveden, a da li igrom slici na Stanojevica, to ne znam.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 jun 2019, 18:59

VenamaHrabrih je napisao/la:U prvih jedanaest ne treba biti više od 4 iskusna igrača. Hipotetski govoreci, to su Lazic, Stanojevic, Rahmanovic i Ahmetovic. Svi ostali moraju biti iz vlastitog pogona. Uzevsi u obzir da Pidro, Sabanovic, Kovacevic, Mustafic vise nisu Akademci, odnosno nisu neiskusni, to je atalna jezgra oko koje se gradi stalnih 18 igraca. Nemam nista protiv Gavrica, ali mislim da Sarajevo moze i mora bolje.
dobro ovi su poletili da napišu "pojačanje" u biti je lik bez ugovora, domaći igrač(naš pasoš), sa iskustvom....to je znači za širinu...a ne može biti ni posebno skup s obzirom gdje je igrao...

volio bih da njegov dolazak pokrene i rješavanje statusa Šofranca,Šišića...
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 05 jun 2019, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 05 jun 2019, 19:04

Pantelija je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:
Babuka1946 je napisao/la:Inace Akademija treba zamjena za ove zamjene.
Što ne gledaš tu akademiju trenutno?
Gubimo od Budućnosti, tanki pravo.
Evo izgubili smo.

Ako smo napravili nekoliko odličnih igrača ne mora značiti da su svi akademci Pidro, Mujakić, Kovačević.
NA SILU TO NE IDE.

Imamo mi nadolazećnih još talenata kao što su Salčin, Đokanović i ostali.

Gledali smo zamjene (akademce) kad su falili Stanojević, Rahman, Crepulja pa smo vezu i igru gubili protiv ozbiljnijih ekipa.

Cilj kluba jesu mladi igrači i akademija ALI NEĆE SE NA SILU NIŠTA RADITI.
SVI KOJI ZASLUŽE PRILIKU, KOJI POKAŽU KVALITET ĆE DOBITI PRILIKU.
Al se nalaga ti u jednom postu...
Šta sam se nalago? Hajde redom.
Jesmol' gubili od Budućnosti maloprije? JESMO.
Jesmol' izgubili od Budućnosti maloprije? JESMO.
Jesul svi akademci kvaliteta Pidre, Mujakića, Kovačevića? NISU.
Jesul Kurdić, Mustafić, Resić... kvalitet Mujakića, Pidre, Kovačevića? NISU.
Jesul dobijali priliku kao i ovi kad su iskusniji imali kartone i povrede? JESU.
Jesul je iskoristili kao Mujakić, Pidro, Kovačević? NISU
Imamo nadolazećih talenata kao što su Salčin, Đokanović i ostali. Hoćeš reć da nisu talenti, da lažem?
Gledali smo zamjene (akademce) kad su falili Stanojević, Rahman, Crepulja pa smo vezu i igru gubili protiv ozbiljnijih ekipa.
Primjer, Široki Brijeg, finale kupa, ubili nas.
Primjer, Zrinjski kada je bilo 2:2, Boga mi, u prvom smo poluvremenu imali i dosta sreće, mogli smo i izgubiti tu utakmicu da se Bilbija ne okliznu.
Primjer, Tuzla City, iako nisu ozbiljnija ekipa, imali su strašan motiv.

Ne kažem da je to do akademaca, ali se osjetilo do sada kad fali Stanojević, Rahmanović itd..
Gubili smo mi vezu i kad su svi bili tu, ali da se žalimo da su trebali Kurdić, Mustafić, Resić dobiti više prilike nego što jesu, nije baš fino. Da je moglo više, moglo je, al i ovo je i više nego dovoljno. Žaliti se često na to je traženja dlake u jajetu.
Cilj kluba jesu mladi igrači i akademija ALI NEĆE SE NA SILU NIŠTA RADITI.
Ništa ovdje nisam slago.
SVI KOJI ZASLUŽE PRILIKU, KOJI POKAŽU KVALITET ĆE DOBITI PRILIKU.
Takođe, kao i što je bio slučaj do sad.

Pozdrav.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, PapakIzSa i 112 gostiju.