FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 05 jun 2019, 17:45

Bit ce da ga je Milos preporucio ,vidim na IG da mu lajka sve slike. :)

Ima nas pasos sto je jako dobro :bih: Al stvarno je neki budalas realno :rol:
slika

Poslije Benje Tatara i njegovog dolaska ja vise nikog nesmijem unaprijed komentarisati,a vala ni vecina nas.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 05 jun 2019, 17:46, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 05 jun 2019, 17:46

Slučaj Benjamin Tatar vol. 2
Samo serite i serite sad po forumu kao i za svako pojacnje koje je Hadžija doveo. Kasnije su se oni svi redom vama posrali usta.
JURIŠ

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 jun 2019, 17:47

Rule_hz je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:''Sarajevo kupi igrače iz klubova iz donjeg dela tabele srpske lige. Ambiciozno nema šta! Ovaj pre par godina nije prošao probu u Vojvodini kao slobodan igrač.''

:think:

pa odakle smo milosa doveli? sta bi drugi qaresmu da se dovodi, treba bit realan zeleni teren je mjerilo, a momak igra redovno
Pa iz gornjeg dijela srbijanske lige?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 05 jun 2019, 17:48

kosevskobrdo je napisao/la:Džaba postavljate te slike neće učiniti da mi se ova vijest nešto više dopadne!
Ako su ovo igrači koje 'ganjamo' nakon najuspješnije sezone u historiji kluba, u prvom prijelaznom roku nakon što je novi vlasnik preuzeo klub... onda zajebi sve.
Nadam se da je ovo šuplja i nadam se da ovo nisu kalibri igrača koje Hadžija uopšte razmatra :?
Nema vlasnika nesto frajer, ni njega ni planova, ambicija...

Ne zna se budzet, mozda, nagadjam.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 05 jun 2019, 17:48

Ne vidim nikakav plus kod ovoga osim naseg pasosa. To sto je igrao sve tekme u ekipi koja je ispala i ima gol razliku -37 mi i ne predstavlja neku utjehu. Da mu je 21, 22 godine pa hajde...nesto nisam siguran da bi Sef odobrio ovakvog igraca.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 05 jun 2019, 17:49

Nismo mi neka sila da baš sad mozemo dovoditi neke klase od igraca ali sjetimo se kako su dosli Stanoje i Tatar ,vjerujem Hadžiji

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 jun 2019, 17:50

Ne pada mi na pamet da podcjenjujem momka i osudjujem njegovo dovodjenje, ali neka ovo bude pouka raji sa insajderskim informacijama o "strasnim" imenima i megalomanskim projektima novog vecinskog vlasnika.

Sad zamislite da je Bjelica trener, sta bi on rekao da mu je ovo pojacanje za startnu postavu sa kojom treba odbrani titulu i napadne prolaz u Evropi...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 05 jun 2019, 17:52

Ne mogu i necu da vjerujem da FKS ganja ovog Gavrica. Ako smo do sada ista trebali nauciti, to je da jr bolji svaki Akademac od bilo kojeg srb/hrv polovnjaka. Cemu uopste Akademija, ako ce se dovoditi igraci iz Lajkovaca Donjih?! Pored zivog Đokanovica, dovoditi izraubovanog polovnjaka?!
Kulinarskim rječnikom rečeno; mrsko mi spremati biftek, pa cu namazat paštete.
Najiskrenije se nadam da inf. nije tačna.

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 05 jun 2019, 17:54

Anex je napisao/la:Nismo mi neka sila da baš sad mozemo dovoditi neke klase od igraca ali sjetimo se kako su dosli Stanoje i Tatar ,vjerujem Hadžiji
Stanoje je dosao sa 22/23 godine iz ekipe koja je tad zavrsila peta u srbiji. Tatar sa 24 godine iz ekipe koja je zavrsila sesta u HNL.
Nadam se da ne dovodimo ovoga ali obzirom da su svi portali prenijeli vjerovatno je haman pa potpisao

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 jun 2019, 17:57

Orangina85 je napisao/la:Ne vidim nikakav plus kod ovoga osim naseg pasosa. To sto je igrao sve tekme u ekipi koja je ispala i ima gol razliku -37 mi i ne predstavlja neku utjehu. Da mu je 21, 22 godine pa hajde...nesto nisam siguran da bi Sef odobrio ovakvog igraca.
igrač za rotacije, ako je borben, i radi neke defanzivne stvari dobro mogao bi se uklopiti...jes da še šaren ko rađa al valjda zna šta s loptom jbg
EDIT: definitivno ništa u defanzivi ne zna, zamjena za Crepulju valjda...
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 05 jun 2019, 18:06, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 05 jun 2019, 17:58

Stroj1946 je napisao/la:
Arnelv52 je napisao/la:
rishovski je napisao/la:A svim nasim klubovim da je dogurat sto dalje u Europi,al samo nemoj nekog teškog... Pa dok jedne godine ne izbacis nekog takvog neces ni imati duzu sezonu u Europi... Kad je Dinamo onda izbacio Ajax nije im niko davao neke šanse... Ljudi se borili i izborili... Naši se odmah predaju cim dođe Ludogoretz ili neki Maccabi,odmah se krene pričat o budžetima i kako oni imaju love a nasi klubovi jok...
Ajax : Dinamo Zagreb 2-3

Maarten Stekelenburg, John Heitinga, Jaap Stam, Jürgen Colin ,Gregory Van der Wiel , Hedwiges Maduro, Gabri, Dennis Rommedahl, Urby Emanuelson, Luis Suarez, Klaas-Jan Huntelaar :crazy:
:thumbup:

Ja bih volio Celtic. Najbliže su Atalanti, ako nisu podjednako jaki i volio bih da vidim koliko smo naučili od prošli put.

Ovo navedeno si upravu. Ja ne znam kakav je to sportski mentalitet unaprijed se predavat. Ni Barceloni i Realu ne bih priznao da su bolji dok me ne pobjede a kamoli Zvezdi, Celticu i sličnim koji su usput budi rečeno trećerazredni klubovi.
Vjeruj mi da nismo, niti cemo ikad. Jednostavno to je takav mentalitet ovjde kod nas. Prepadnu se previse, strah od uspjeha, taj pichkasti mentalitet koji ubija vjeru u prolaz dalje. Nakon 2:2 protiv Atalante, nismo nikad bili blize da izbacimo nekog jaceg od sebe i dignemo se u nebesa, al nas mentalitet je "ma kakvi ba mi" ili "vazno je ucestvovati" ili "oni ulazu milione"... Vazda izgovori ;)
Pa fakat nije logicno,od postanka ove lige mi se samo zalimo,fali nam ovo,fali ono... Zvezda pobijedi Liverpool,Dinamo pobijedi Arsenal,Villarreal,Fener... Svi oni daju sansu mladima zaradjuju,bore se,dovedu par stranaca koji su kvalitetom iznad domacih i kreni u rat... Kod nas u ligi dovedu iz Srbije igraca odmah top pojacanje,dovedu nekog iz 2.HNL,ma Ronaldinho... Treneri su zaglavili u 80tim godinama... Ja da sam u upravi Sarajeva Husrefu bi dao otkaz,zahvalio mu se,jer brate od njega se zna sve unaprijed... Isao je iz Sarajeva x puta,vracao se... S njim u Europi ne mozes nista napravit,dokazalo se vise puta... Treba se okrenuti mladjim trenerima,perspektivnim... Ja bi doveo tj probao dovesti,Nenada Lalatovića,covjek ima smisla,mlad, perspektivan,napravio je super rezultate u Srbiji s Radnickim iz Nisa,Vojvodinom,Borcem,ima iskustvo u europskim tekmama i kao trener a i igrac. Sad mu isitce ugovor s Radnickim,mislim da ne bi imao problema u nasoj ligi,ali eto...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 05 jun 2019, 17:59

Zamjena za Stanojevica dok je ovaj povrijedjen, cita li to iko ili se ovdje automatski smatra da ce igraci kalibra Gavrica biti plafon pojacanja za ovu sezonu? Mozda bi vi da u Evropi zaigraju Djokanovic ili Mustafic, pa ako se uz to povrijedi ionako staklen Crepulja i izgubimo par tekmi u prvih 5-6 kola, hocete li pruziti podrsku ili psovati i tjerati sve redom jer nije doveden neko ko ce uskociti dok Stanojevica nema? Budite malo realni, svi bi voljeli da 8 od 11 igraca bude iz Akademije, ali realnost i uspjeh je ako svake godine spremimo 2 igraca za prvih 11.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 05 jun 2019, 17:59

Sasvim dobra zamjena dok je Stanojevic out, i dobra zamjena kad se isti vrati. Jedina pozicija na kojoj nismo imali zamjenu, pa su igrali i Kapic i Kurdic kojima to nije prirodna pozicija.
Vjerujem da niste zadovoljni i iz razloga jer wanna be insajderi lupaju imena koja stignu.
Jel neko fakat misli da cemo dovesti npr. Djurica?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 05 jun 2019, 18:00

Ne valja igrač iz ekipe koja je ispala u Srbiji, al bi Vegu rado doveli iz GOŠKa.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Babuka1946
Kontakt:

Post Postao/la Babuka1946 » 05 jun 2019, 18:01

Sabinho je napisao/la:Ne pada mi na pamet da podcjenjujem momka i osudjujem njegovo dovodjenje, ali neka ovo bude pouka raji sa insajderskim informacijama o "strasnim" imenima i megalomanskim projektima novog vecinskog vlasnika.

Sad zamislite da je Bjelica trener, sta bi on rekao da mu je ovo pojacanje za startnu postavu sa kojom treba odbrani titulu i napadne prolaz u Evropi...
Tebi odgovaram jer znam da si ozbiljan momak i zaljubljenik u FKS; insajderi su odavno na aparatima. Iz kluba se tesko izvlace informacije.
Sto se tice novog vlasnika, on ce dati puno vise od Tana i nece zaliti repa za pojacanja. Covjek masta o LP, sto je dobro za nas. Ali problem je sto on prije svega u klub zeli dovesti dvojicu Vijetnamaca za koje nasi (svi osim husrefa) i ne misle da bi bili neka pojacanja.
To je ujedno i razlog zasto on stiti ovu prevaru na nasoj klupi i nudi mu najveci ugovor u istoriji PL.

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 05 jun 2019, 18:02

Denchi je napisao/la:
Orangina85 je napisao/la:Ne vidim nikakav plus kod ovoga osim naseg pasosa. To sto je igrao sve tekme u ekipi koja je ispala i ima gol razliku -37 mi i ne predstavlja neku utjehu. Da mu je 21, 22 godine pa hajde...nesto nisam siguran da bi Sef odobrio ovakvog igraca.
igrač za rotacije, ako je borben, i radi neke defanzivne stvari dobro mogao bi se uklopiti...jes da še šaren ko rađa al valjda zna šta s loptom jbg
Jeste da fakat ne volim suditi po klipovima ali mi ne djeluje pretjerano defanzivan po dostupnom. Mislim da se mogao naci neko za rotacije mladji pa da mozda dobijes novog Stanojevica...ne ulijeva mi povjerenje ovaj nikako.
belosevic28 je napisao/la:Sasvim dobra zamjena dok je Stanojevic out, i dobra zamjena kad se isti vrati. Jedina pozicija na kojoj nismo imali zamjenu, pa su igrali i Kapic i Kurdic kojima to nije prirodna pozicija.
Ovaj se ne cini profilom igraca Stanojevica, vise kao Rahmanovic.
SarajevoJeBordo je napisao/la:Ne valja igrač iz ekipe koja je ispala u Srbiji, al bi Vegu rado doveli iz GOŠKa.
Vego nikakav spektakl ali je barem mlad pa vrijedi probati. Bojo bi npr bio pravi potez i imamo sad dobre odnose sa Musijom pa vjerujem da se moglo nesto dogovoriti ako ima jos ugovora s njima.

kosevskobrdo
Kontakt:

Post Postao/la kosevskobrdo » 05 jun 2019, 18:04

Ma ne sjeda mi ova vijest nimalo pa vi kako hoćete
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO

Babuka1946
Kontakt:

Post Postao/la Babuka1946 » 05 jun 2019, 18:05

Inace Akademija treba zamjena za ove zamjene.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 05 jun 2019, 18:06

belosevic28 je napisao/la:Sasvim dobra zamjena dok je Stanojevic out, i dobra zamjena kad se isti vrati. Jedina pozicija na kojoj nismo imali zamjenu, pa su igrali i Kapic i Kurdic kojima to nije prirodna pozicija.
Vjerujem da niste zadovoljni i iz razloga jer wanna be insajderi lupaju imena koja stignu.
Jel neko fakat misli da cemo dovesti npr. Djurica?
Sve ok, naucili smo valjda skolu na Tataru
Jedino sto po ovim klipovima ovaj momak ne moze zamjena za Stanoju biti jer ne igraju istu poziciju, momak je desetka, ovo mi viss lici da je zamjena za Rahmana
U svakom slucaju i ia sam ocekivo nekako zvucnije igrace al hajd vjerujem Hadzicu pa tamam doveo pojacanje iz Zupce
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 05 jun 2019, 18:06

Šta vlasnik planira s nama i kakve ce nam igrace dovoditi za pojacanja, znat cemo kad donesu odluku koliko kvalitetno rješenje cemo imati u treneru.
Zadnja izmjena: brojjedan, dana/u 05 jun 2019, 18:08, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, Hajdeee, Haksss, miguelramos, Tatamata1946 i 34 gosta.