Ima nas pasos sto je jako dobro

Poslije Benje Tatara i njegovog dolaska ja vise nikog nesmijem unaprijed komentarisati,a vala ni vecina nas.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa iz gornjeg dijela srbijanske lige?Rule_hz je napisao/la:MortemHz je napisao/la:''Sarajevo kupi igrače iz klubova iz donjeg dela tabele srpske lige. Ambiciozno nema šta! Ovaj pre par godina nije prošao probu u Vojvodini kao slobodan igrač.''
pa odakle smo milosa doveli? sta bi drugi qaresmu da se dovodi, treba bit realan zeleni teren je mjerilo, a momak igra redovno
Nema vlasnika nesto frajer, ni njega ni planova, ambicija...kosevskobrdo je napisao/la:Džaba postavljate te slike neće učiniti da mi se ova vijest nešto više dopadne!
Ako su ovo igrači koje 'ganjamo' nakon najuspješnije sezone u historiji kluba, u prvom prijelaznom roku nakon što je novi vlasnik preuzeo klub... onda zajebi sve.
Nadam se da je ovo šuplja i nadam se da ovo nisu kalibri igrača koje Hadžija uopšte razmatra
Stanoje je dosao sa 22/23 godine iz ekipe koja je tad zavrsila peta u srbiji. Tatar sa 24 godine iz ekipe koja je zavrsila sesta u HNL.Anex je napisao/la:Nismo mi neka sila da baš sad mozemo dovoditi neke klase od igraca ali sjetimo se kako su dosli Stanoje i Tatar ,vjerujem Hadžiji
igrač za rotacije, ako je borben, i radi neke defanzivne stvari dobro mogao bi se uklopiti...jes da še šaren ko rađa al valjda zna šta s loptom jbgOrangina85 je napisao/la:Ne vidim nikakav plus kod ovoga osim naseg pasosa. To sto je igrao sve tekme u ekipi koja je ispala i ima gol razliku -37 mi i ne predstavlja neku utjehu. Da mu je 21, 22 godine pa hajde...nesto nisam siguran da bi Sef odobrio ovakvog igraca.
Pa fakat nije logicno,od postanka ove lige mi se samo zalimo,fali nam ovo,fali ono... Zvezda pobijedi Liverpool,Dinamo pobijedi Arsenal,Villarreal,Fener... Svi oni daju sansu mladima zaradjuju,bore se,dovedu par stranaca koji su kvalitetom iznad domacih i kreni u rat... Kod nas u ligi dovedu iz Srbije igraca odmah top pojacanje,dovedu nekog iz 2.HNL,ma Ronaldinho... Treneri su zaglavili u 80tim godinama... Ja da sam u upravi Sarajeva Husrefu bi dao otkaz,zahvalio mu se,jer brate od njega se zna sve unaprijed... Isao je iz Sarajeva x puta,vracao se... S njim u Europi ne mozes nista napravit,dokazalo se vise puta... Treba se okrenuti mladjim trenerima,perspektivnim... Ja bi doveo tj probao dovesti,Nenada Lalatovića,covjek ima smisla,mlad, perspektivan,napravio je super rezultate u Srbiji s Radnickim iz Nisa,Vojvodinom,Borcem,ima iskustvo u europskim tekmama i kao trener a i igrac. Sad mu isitce ugovor s Radnickim,mislim da ne bi imao problema u nasoj ligi,ali eto...Stroj1946 je napisao/la:Vjeruj mi da nismo, niti cemo ikad. Jednostavno to je takav mentalitet ovjde kod nas. Prepadnu se previse, strah od uspjeha, taj pichkasti mentalitet koji ubija vjeru u prolaz dalje. Nakon 2:2 protiv Atalante, nismo nikad bili blize da izbacimo nekog jaceg od sebe i dignemo se u nebesa, al nas mentalitet je "ma kakvi ba mi" ili "vazno je ucestvovati" ili "oni ulazu milione"... Vazda izgovoriArnelv52 je napisao/la:rishovski je napisao/la:A svim nasim klubovim da je dogurat sto dalje u Europi,al samo nemoj nekog teškog... Pa dok jedne godine ne izbacis nekog takvog neces ni imati duzu sezonu u Europi... Kad je Dinamo onda izbacio Ajax nije im niko davao neke šanse... Ljudi se borili i izborili... Naši se odmah predaju cim dođe Ludogoretz ili neki Maccabi,odmah se krene pričat o budžetima i kako oni imaju love a nasi klubovi jok...
Ajax : Dinamo Zagreb 2-3
Maarten Stekelenburg, John Heitinga, Jaap Stam, Jürgen Colin ,Gregory Van der Wiel , Hedwiges Maduro, Gabri, Dennis Rommedahl, Urby Emanuelson, Luis Suarez, Klaas-Jan Huntelaar![]()
Ja bih volio Celtic. Najbliže su Atalanti, ako nisu podjednako jaki i volio bih da vidim koliko smo naučili od prošli put.
Ovo navedeno si upravu. Ja ne znam kakav je to sportski mentalitet unaprijed se predavat. Ni Barceloni i Realu ne bih priznao da su bolji dok me ne pobjede a kamoli Zvezdi, Celticu i sličnim koji su usput budi rečeno trećerazredni klubovi.
Tebi odgovaram jer znam da si ozbiljan momak i zaljubljenik u FKS; insajderi su odavno na aparatima. Iz kluba se tesko izvlace informacije.Sabinho je napisao/la:Ne pada mi na pamet da podcjenjujem momka i osudjujem njegovo dovodjenje, ali neka ovo bude pouka raji sa insajderskim informacijama o "strasnim" imenima i megalomanskim projektima novog vecinskog vlasnika.
Sad zamislite da je Bjelica trener, sta bi on rekao da mu je ovo pojacanje za startnu postavu sa kojom treba odbrani titulu i napadne prolaz u Evropi...
Jeste da fakat ne volim suditi po klipovima ali mi ne djeluje pretjerano defanzivan po dostupnom. Mislim da se mogao naci neko za rotacije mladji pa da mozda dobijes novog Stanojevica...ne ulijeva mi povjerenje ovaj nikako.Denchi je napisao/la:igrač za rotacije, ako je borben, i radi neke defanzivne stvari dobro mogao bi se uklopiti...jes da še šaren ko rađa al valjda zna šta s loptom jbgOrangina85 je napisao/la:Ne vidim nikakav plus kod ovoga osim naseg pasosa. To sto je igrao sve tekme u ekipi koja je ispala i ima gol razliku -37 mi i ne predstavlja neku utjehu. Da mu je 21, 22 godine pa hajde...nesto nisam siguran da bi Sef odobrio ovakvog igraca.
Ovaj se ne cini profilom igraca Stanojevica, vise kao Rahmanovic.belosevic28 je napisao/la:Sasvim dobra zamjena dok je Stanojevic out, i dobra zamjena kad se isti vrati. Jedina pozicija na kojoj nismo imali zamjenu, pa su igrali i Kapic i Kurdic kojima to nije prirodna pozicija.
Vego nikakav spektakl ali je barem mlad pa vrijedi probati. Bojo bi npr bio pravi potez i imamo sad dobre odnose sa Musijom pa vjerujem da se moglo nesto dogovoriti ako ima jos ugovora s njima.SarajevoJeBordo je napisao/la:Ne valja igrač iz ekipe koja je ispala u Srbiji, al bi Vegu rado doveli iz GOŠKa.
Sve ok, naucili smo valjda skolu na Tatarubelosevic28 je napisao/la:Sasvim dobra zamjena dok je Stanojevic out, i dobra zamjena kad se isti vrati. Jedina pozicija na kojoj nismo imali zamjenu, pa su igrali i Kapic i Kurdic kojima to nije prirodna pozicija.
Vjerujem da niste zadovoljni i iz razloga jer wanna be insajderi lupaju imena koja stignu.
Jel neko fakat misli da cemo dovesti npr. Djurica?
Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, Hajdeee, Haksss, miguelramos, Tatamata1946 i 34 gosta.