Zagor je napisao/la:sidras je napisao/la:gdjeje i sta radi naj poznatiji navija cfk go.vnajeva. ustvari znamo gdjeje
U hagu
"Moj dida Simo me naučio da navijam za Želju, a Željo me je naučio da uvijek navijam za slabije... Za Sarajevo su navijali skoro svi Muslimani. Govorilo se: boja dresa, boja fesa... Naravno nisu samo Muslimani navijali za Sarajevo, to su bili i oni 'gradski Srbi' koji su postali Jugosloveni... Ne mogu da se sjetim nijednog Hrvata koji je navijao za Sarajevo...", napisao je Nele.
Vojislav Šešelj: Navijao sam za Želju
pusti ti Neleta sta prica, masa "Hrvata" je navijala za Sarajevo ( otac mi npr ), masa i "Srba" ( deda mi npr ), ma uglavnom svi su navijali, narucito kako su osnovane HZ, svaka utakmica, sve puniji i puniji sjever, od metalaca, pankera, šanera, "huligana" i svih ti pokreta, u to vrijeme je bilo "furka" postati HZ, jedino koga je manjkalo su seljaci, al realno tad ih je malo bilo u gradu, i sto je bilo usta nije smio otvorit gradom da batine ne bi dobio zbog naglaska, da nije bilo rata Boga pitaj sta bi HZ bile, al i sam znas sta je bilo sa gradom i sa HZ
a "najpoznatiji" navijaci su odbranili ovaj grad