FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Steta sto ode u HR,jako dobar igrac.Ali procitah dobar komentar,ovakav igrac se dovodi iz Mladosti tad se on trebao snimiti kao potencijalno dobar igrac,a ne iz Zrinjskog nakon kojeg je on vec stekao neko ime,pa su i apetiti porasli.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Šta ćeš buraz nije ga mogao snimiti Ihtijarević, Hadžija je već druga priča i ja sam siguran da ćemo ubuduće dobre igrače uočavati na vrijeme.miky_hz je napisao/la:Steta sto ode u HR,jako dobar igrac.Ali procitah dobar komentar,ovakav igrac se dovodi iz Mladosti tad se on trebao snimiti kao potencijalno dobar igrac,a ne iz Zrinjskog nakon kojeg je on vec stekao neko ime,pa su i apetiti porasli.
ISTINA ZA VEDRANA!
U **** ZapresicAngelDiMaria je napisao/la:Nista od Galica...
Sta moze imat osim love, karijera ode...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Takav igrac se ne moze dovesti iz Mladosti, jer je isti u Mladosti bio na posudbi iz Zrinjskog...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Dajte jedan potpis da se zakotrlja 

Zna li neko u kakvom ćemo sastavu nastupiti danas protiv Budućnosti je li to naš najjači juniorski tim.
ISTINA ZA VEDRANA!
-
- Kontakt:
Dizdarevic i dokanovic su u ceskoj
Ahaa evo ima emisija na sk1 i ovaj kaže da nismo u najjačem sastavu. Hvali akademiju i kaže da smo jako zanimljivi.Pitaristok je napisao/la:Dizdarevic i dokanovic su u ceskoj
ISTINA ZA VEDRANA!
Dajte kakvih mahalskih nek se nesta piše 

-
- Kontakt:
Nahvali na SK malog Dizdarevica
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Normalno da će ga hvaliti kad je mali dobarkinder_jaje je napisao/la:Nahvali na SK malog Dizdarevica
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Baš se oteglo ovo sa Musemicem.
Brzo će Evropa,malo mi ovo izgleda sporo,al hajde.Nadam se da se riješi,i da kompletiramo ekipu za Evropu.
Malo me strah mi smo gotovo bez pola odbrane,jos ako ode Lazic, Mujakic otišao,Pidre nema,trener pod upitnikom.
Brzo će Evropa,malo mi ovo izgleda sporo,al hajde.Nadam se da se riješi,i da kompletiramo ekipu za Evropu.
Malo me strah mi smo gotovo bez pola odbrane,jos ako ode Lazic, Mujakic otišao,Pidre nema,trener pod upitnikom.
Kad igramo? I u koliko?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
U 5 na SKledesma je napisao/la:Kad igramo? I u koliko?
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Zaželio se čovjek Saraj'va džaba ti sve.. igrali u18 il prvi tim osjećaj je isti. Igraj bordo-bijeli 

Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
Hvala braco, @kosevskobrdo tako je to kod bordo bolesnika
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Češka - Bosna 3:0
Belmin Dizdrarević, Elvir Muminović, Vedad Radonja (57. Gabrijel Čoko), Vladimir Arsić, Stefan Rankić (57. Robert Voloder), Edin Mujić (39. Andrija Drljo), Alen Mehić (67. Mirza Hasanbegović), Ajdin Hasić (57. Dal Varešanović), Kristijan Stanić (57. Amar Jašarević), Ivan Bašić (57. Mihajlo Amidžić), Andrej Đokanović (67. Amer Habibović).
Belmin Dizdrarević, Elvir Muminović, Vedad Radonja (57. Gabrijel Čoko), Vladimir Arsić, Stefan Rankić (57. Robert Voloder), Edin Mujić (39. Andrija Drljo), Alen Mehić (67. Mirza Hasanbegović), Ajdin Hasić (57. Dal Varešanović), Kristijan Stanić (57. Amar Jašarević), Ivan Bašić (57. Mihajlo Amidžić), Andrej Đokanović (67. Amer Habibović).
Ma rjesilo se sve sa njim, samo jos nisu javno objavili. A uveliko se radi na igrackoj krizaljci.amypitar je napisao/la:Baš se oteglo ovo sa Musemicem.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Fudbalski savez BiH utvrdio je trajanje ljetnog registracionog perioda za 2019. godinu.
Ljetni prijelazni rok počinje od 10. juna i traje do 19. jula.
Ljetni prijelazni rok počinje od 10. juna i traje do 19. jula.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], boki86, rimljanin90 i 39 gostiju.