Ma nije ni problem davati tolike pare,ali da su ljudi u nekom prajmu.Medjutim,Paul i Tucker usli u 35 godinu zivota...Pasha je napisao/la:Sa Hardenom, Paulom, Capelom i Tuckerom si na oko 110 miliona, tesko je nakon toga dovoditi kvalitetnu ispomoc. Malo te sreca "pomazi", pa House postane bolji neg je bio. Al i on se raspao u play-offu...
2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: 2019-20 NBA Preseason
Pa o tome se i radi...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Realno bi Harrell bio korisniji Edwardu u Houstonu od Paula. Jako los trejd.
Jos su tu dali i Loua i Beverleya ako se dobro sjecam.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Jest uzeli 55 pobjeda i ispali od Spursa, s Paulom 65 Ws i wcf. Ocito upgrade. I opet su glavni faktor na zapadu uz gsw i slijedece sezone s ovim rosteromJustin je napisao/la:Realno bi Harrell bio korisniji Edwardu u Houstonu od Paula. Jako los trejd.
Kako je sklepan, ovogodisnji roster. Kakav god bude za sljedecu, morao bi biti bolji. Klupa prilicno tanka i bez ijedne cetvorke...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
Ne znam sto se sikiras, nea zime dok imas top 2 igraca ligePasha je napisao/la:Kako je sklepan, ovogodisnji roster. Kakav god bude za sljedecu, morao bi biti bolji. Klupa prilicno tanka i bez ijedne cetvorke...

Pasha je realni navijac, tipa mene. Mora objasnjavat fakte nerealnom Alemu, tipa NEZALAGANJA.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
http://sportklub.rs/Kosarka/NBA/a288637 ... asnik.html
Klubovi Nacionalne košarkaške asocijacije (NBA) raspravljaju o upotrebi reči 'vlasnik' u najjačoj ligi sveta, prenosi TMZ.
Izvori tvrde da je razlog tome što su većina košarkaša u ligi, uključujući i glavne zvezde, crni, a termin 'vlasnik' asocira ljude na robovlasničko vreme i princip "rob - vlasnik" zbog čega se tamnoputi igrači osećaju rasno ugroženi.
Prvi se protiv 'vlasnika' pobunio krilni košarkaš Golden Stejt Voriorsa Drejmond Grin i to u šouu Lebrona Džejmsa krajem 2018. godine. On je predložio korićenje izraza 'predsednik uprave' ili 'rukovodilac'.
Tako, na primer, za Stiva Balmera, vlasnika Los Anđeles Klieprsa, na zvaničnom sajtu kluba već piše da je 'menadžer tima', a u isto vreme na sajtu Voriorsa, čiji je igrač izrazio nezadovoljstvo, Džo Lejkob je i dalje 'vlasnik'.
Klubovi Nacionalne košarkaške asocijacije (NBA) raspravljaju o upotrebi reči 'vlasnik' u najjačoj ligi sveta, prenosi TMZ.
Izvori tvrde da je razlog tome što su većina košarkaša u ligi, uključujući i glavne zvezde, crni, a termin 'vlasnik' asocira ljude na robovlasničko vreme i princip "rob - vlasnik" zbog čega se tamnoputi igrači osećaju rasno ugroženi.
Prvi se protiv 'vlasnika' pobunio krilni košarkaš Golden Stejt Voriorsa Drejmond Grin i to u šouu Lebrona Džejmsa krajem 2018. godine. On je predložio korićenje izraza 'predsednik uprave' ili 'rukovodilac'.
Tako, na primer, za Stiva Balmera, vlasnika Los Anđeles Klieprsa, na zvaničnom sajtu kluba već piše da je 'menadžer tima', a u isto vreme na sajtu Voriorsa, čiji je igrač izrazio nezadovoljstvo, Džo Lejkob je i dalje 'vlasnik'.

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Trade je bio win-win za obe strane. Hjuston je prosle sezone bio najbolja ekipa lige, a paul mvp play offa po mom misljenju. Do te nesretne povrede koja ih je kostala titule.alemsa je napisao/la:Jest uzeli 55 pobjeda i ispali od Spursa, s Paulom 65 Ws i wcf. Ocito upgrade. I opet su glavni faktor na zapadu uz gsw i slijedece sezone s ovim rosteromJustin je napisao/la:Realno bi Harrell bio korisniji Edwardu u Houstonu od Paula. Jako los trejd.
Hjuston je pogrijesio kad su produzili paula, vjerovatno poneseni tom njegovom fantasticnom igrom protiv jute i gsw. Mada je tesko i pustiti igraca za kojeg si dao dosta samo godinu ranije.
Ismijavao si me na pocetku sezone kad sam ti rekao da hjuston nije jak kao 17/18, a to se ispostavilo tacnim. Bojim se da ce dogodine biti jos slabiji, i da je voz prosao, ili kako ameri kazu, prozor se zatvorio.
Azpi je napisao/la:![]()
![]()
kakvo crni debili
![]()
rasisto,kaze se afroamerikanci niskog koeficijenta inteligencije
- Donnie Darko
- Kontakt:
zanima me mišljenje vlasnika cutchpointsa o ovoj temi
hahaha cekaj malo oni se bune zato sto se vlasnik fransize naziva vlasnik?
kad mislis da su vec dotakli dno sa ovim kmecanjem ovi crnci te uvijek nanovo iznenade koji idioti, taj owner ti daje desetine miliona dolara plate godisnje za te pare ima da ga zoves bog ako to trazi od tebe a ti se jos bunis. I onda neko dodje kao sokiran i ne moze da vjeruje da je Trump pobjedio, pa pored ovih debila on dodje ko sjajna alternativa 

Očitovat će se o tome u narednoj knjizi, stay tuned.
@locust
Meh povrede ih satrale, rezultat slican dobili utah u 5 ispali od gsw. Kako god i dalje druga najbolja ekipa zapada
Niko nije ocekivao da ce cp pasti toliko za sezonu
Meh povrede ih satrale, rezultat slican dobili utah u 5 ispali od gsw. Kako god i dalje druga najbolja ekipa zapada

Niko nije ocekivao da ce cp pasti toliko za sezonu

Zanimljivo druga najbolja ekipa ispala u drugoj rundi, a regularnu sezonu zavrsila 4-ta 

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
zato što im se povrijedio all star kojeg se sad očajnički pokušavaju riješiti, inače bi bili prvi i osvojili biAzpi je napisao/la:Zanimljivo druga najbolja ekipa ispala u drugoj rundi, a regularnu sezonu zavrsila 4-ta
Ko je bolji na zapadu sem gsw? I'll waitAzpi je napisao/la:Zanimljivo druga najbolja ekipa ispala u drugoj rundi, a regularnu sezonu zavrsila 4-ta
Nagradno pitanje i za tebe @donnie
Kazu donnie i azpi denver i portland bolji od raketa

Na prvi dan bajrama bacaju bombe, mogli ste sacekat malo

Na prvi dan bajrama bacaju bombe, mogli ste sacekat malo

Epidaurus je napisao/la:Očitovat će se o tome u narednoj knjizi, stay tuned.
već je i drugu najavio,aferim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.