Bolji igrač razbija svaki kontinuitetbordobijeli je napisao/la:Ja sam drugacije razumio oko pojacanja. Rekao je da mogu dovesti 5-6 igraca i boljih al da to nije to, bitnije kontinutet da zadrze kostur a onda popunit ekipu s par pojacanja i akademcima. Tako da mislim da nece puno igraca dovoditi.BordoSarajevo je napisao/la:Ko nije gledo:
Cilj kluba je zadržati najuspješnijet trenera u historiji kluba, skoro su sve dogovorili, imaju još neke sitnice
Emir naglasio da je cilj zadržati okosnicu, da neće biti rasprodaje, na kraju spomenu 5-6 pojačanja
Na pitanje o minusu od 4 miliona u prošloj sezoni, Jahić odgovara da je bila dokapitalizacija i da će se sada vidjeti kakav će rezultat poslovanja biti kada se uloži dosta više i cilj je da se nastavi sa trofejima jer je to jedini način pozitivnog poslovanja i način ostvarenja većih prihoda
Jahić se dotakao Koševa, moguće je da Italiju tu ugostimo i da se dosta stvari popravi na stadionu, čak i zamjena terena ali ništa sigurno nije
Na kraju je rekao da će biti nova gradnja u trening centru, Nam izgleda hoće gradit, i rekao je da je to sigurno što se tiče gradnje