FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Crocelona
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
- Donnie Darko
- Kontakt:
**** majku Kutinjo i na ovim slikama izgleda kao izubljen i da nema pojma sta treba sa radiAlfredNobel je napisao/la:Ma ne vise nego je Messi mršavije građe, pa izgleda kao one ljetne haljine kod ovih 'insfluenserki'.Tesnjak1991 je napisao/la:Nije mi toliko loš radi kockica, iako su niđe veze. Al' brate, šta je ovo, pa visi na igračima![]()
Gledaj kako Arthuru stoji, dođu ove kocke do izražaja na ovakav bojler.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Sad gledam video s ovog slikanja, meni su odlični dresovi. Ne znam jesam li jedini, ali baš mi fino djeluju.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
AlfredNobel je napisao/la:Sad gledam video s ovog slikanja, meni su odlični dresovi. Ne znam jesam li jedini, ali baš mi fino djeluju.

- AlfredNobel
- Kontakt:
Ne trolam hahahahahahah, ozbiljan sam. Neka malo promjene, ebo dres.let3 je napisao/la:AlfredNobel je napisao/la:Sad gledam video s ovog slikanja, meni su odlični dresovi. Ne znam jesam li jedini, ali baš mi fino djeluju.![]()
ne trolaj raju bezveze, fakinu jedan
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Sad ce svi hrvati za nas navijat, mozda budemo konacno to finale igrali ko i oni na SP jel. Citam HNS nam cestitao vec.ItsRamiz je napisao/la:Crocelona
27.10.2020
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Kako navodi RAC, David Beckham ima želju dovesti Luisa Suáreza u Inter Miami, klub čiji je on vlasnik, a koji se natječe u američkoj MLS ligi. Beckham je navodno već kontaktirao Urugvajca te mu iznio svoje planove, a Barcelonina devetka se još uvijek nije izjasnila po tom pitanju.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Beckhame spasi nas
- Donnie Darko
- Kontakt:
2020., ne ove godine.StrikeWarzone je napisao/la:Kako navodi RAC, David Beckham ima želju dovesti Luisa Suáreza u Inter Miami, klub čiji je on vlasnik, a koji se natječe u američkoj MLS ligi. Beckham je navodno već kontaktirao Urugvajca te mu iznio svoje planove, a Barcelonina devetka se još uvijek nije izjasnila po tom pitanju.
Citam forum, twitter i fb, samo mogi reci, blago nam se ako nam je izgled dresa najveci problem
Nek igraju u cemu god, samo nek napokon krenu igrat i u toj ligi prvaka.
Nek igraju u cemu god, samo nek napokon krenu igrat i u toj ligi prvaka.
Ako vam grb ne bude ban Jelacic yebaji ga
Sve je dobro dok bijelo ne budeMElloo je napisao/la:Ako vam grb ne bude ban Jelacic yebaji ga
27.10.2020
Sreca Real uze Jovica. Valjda Barcelona pokupi Griezmana, a ne Rodriga.
Pa ideja je da dodju obojica. Tj i Griezmann i devetka. 
Ovo oko Rodriga su trenutno vise neke spekulacije. Ali svakako bi bilo debilno platit ga preko 40 miliona. Mada tesko da je uopce i potreban, s obzirom da se nece naigrati.
Bolje bi bilo te pare bacit na vezni, a naredno ljeto nogirat Suareza i pokusat zaganjat nesto ozbiljnije.

Ovo oko Rodriga su trenutno vise neke spekulacije. Ali svakako bi bilo debilno platit ga preko 40 miliona. Mada tesko da je uopce i potreban, s obzirom da se nece naigrati.
Bolje bi bilo te pare bacit na vezni, a naredno ljeto nogirat Suareza i pokusat zaganjat nesto ozbiljnije.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Sumnjam da su toliko debilni da bace 50+ miliona za Rodriga ako dovedu Griezmana.messilla je napisao/la:Pa ideja je da dodju obojica. Tj i Griezmann i devetka.
- transandino
- Kontakt:
jasmin10 je napisao/la:Sumnjam da su toliko debilni da bace 50+ miliona za Rodriga ako dovedu Griezmana.messilla je napisao/la:Pa ideja je da dodju obojica. Tj i Griezmann i devetka.
Kakih 50 miliona.. Ovi pisu o cifri od 120 miliona, odkupna klauza..
AVANTI LIBERTA 1919
Ma dali bi oni njega za 50 plus Denis i Rafinha npr.transandino je napisao/la:jasmin10 je napisao/la:Sumnjam da su toliko debilni da bace 50+ miliona za Rodriga ako dovedu Griezmana.messilla je napisao/la:Pa ideja je da dodju obojica. Tj i Griezmann i devetka.
Kakih 50 miliona.. Ovi pisu o cifri od 120 miliona, odkupna klauza..
Pa baš su skromni šišmišitransandino je napisao/la: Kakih 50 miliona.. Ovi pisu o cifri od 120 miliona, odkupna klauza..

Al ne bi me uopšte cudilo kad bi idioti istresli tolike pare za njega

Mi ga htjeli uzet prosle godine rekli nece nista prihvatat osim otkupnelet3 je napisao/la:Pa baš su skromni šišmišitransandino je napisao/la: Kakih 50 miliona.. Ovi pisu o cifri od 120 miliona, odkupna klauza..traže 120 miliončića za velikog Rodriga
![]()
Al ne bi me uopšte cudilo kad bi idioti istresli tolike pare za njega
Vjerovstno ce i sad isto
Semedo ce vjerovatno napustiti klub na ljeto. I treba, velika nepravda prema njemu, dosao je kao pojacanje da bi mu Roberto uzeo poziciju, covjek iz veznog reda.
27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.