Cirkus ce i dalje da traje sve dok mortem ne kaze da je dostazagorski je napisao/la:Ma i duze.Testo je napisao/la:Pravite cirkus od foruma već par dana.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Cirkus ce i dalje da traje sve dok mortem ne kaze da je dostazagorski je napisao/la:Ma i duze.Testo je napisao/la:Pravite cirkus od foruma već par dana.
Setnja dupli acc,da si mi interesantan onda bih pisao Bordo poeti...simidobar je napisao/la:@Vanja8
Cim predjemo na temu FK Vanja onda mozes nekom nesto onako napisat.
Ne svidja ti se sta prica ? Ugasi ga.
Covjek koji prati Sarajevo tvoja dva zivota zasluzuje postovanje u svakom smislu...
Ti znas kakva je kome krv..
I to reče Testo koji je među najgnusnijim pljuvačima, najviše Husrefu od porodice žive i mrtve i tako 20 puta svaku utakmicu, prijetnja članovima foruma isto tako više puta i kad ti takav neko napiše da ljudi prave cirkus od forumaPitaristok je napisao/la:
Hahaha uvalio se kod Hame da mu sredi šaru još ga tri sata moro češljat prije slikanja frajer ni nalik Kneževiću.Vanja8 je napisao/la:@Nobel nije ti proslo ono krivotvorenje putovnice Bojan Žežević,kao Bojan Knežević...
Evo sad cu ti se pravdat kako nisi upravu..Vanja8 je napisao/la:Setnja dupli acc,da si mi interesantan onda bih pisao Bordo poeti...simidobar je napisao/la:@Vanja8
Cim predjemo na temu FK Vanja onda mozes nekom nesto onako napisat.
Ne svidja ti se sta prica ? Ugasi ga.
Covjek koji prati Sarajevo tvoja dva zivota zasluzuje postovanje u svakom smislu...
Ti znas kakva je kome krv..
Ne pada mi na pamet da sa jednim likom komuniciram na pet profila,to možete raditi na temi Mutavaca,ovdje ne...
MortemHz je napisao/la: I to reče Testo koji je među najgnusnijim pljuvačima, najviše Husrefu od porodice žive i mrtve i tako 20 puta svaku utakmicu, prijetnja članovima foruma isto tako više puta i kad ti takav neko napiše da ljudi prave cirkus od foruma
Mislis kao Bojana Kneževic...Dobro si, treba Samiru upozoriti...obiteljskicovjek je napisao/la:Hahaha uvalio se kod Hame da mu sredi šaru još ga tri sata moro češljat prije slikanja frajer ni nalik Kneževiću.Vanja8 je napisao/la:@Nobel nije ti proslo ono krivotvorenje putovnice Bojan Žežević,kao Bojan Knežević...
Joj menadžera, dobro ga nije pokušao u SFK tušnut.
Ozbiljno, ne znam koliko se sjećateSarajevoJeBordo je napisao/la:MortemHz je napisao/la: I to reče Testo koji je među najgnusnijim pljuvačima, najviše Husrefu od porodice žive i mrtve i tako 20 puta svaku utakmicu, prijetnja članovima foruma isto tako više puta i kad ti takav neko napiše da ljudi prave cirkus od foruma![]()
![]()
![]()
![]()
Kako se zvao onaj? "gdjevam je budžet jebovi obitelj"BosnianKingdom je napisao/la:A gdje nam je budzet?
Halil.obiteljskicovjek je napisao/la:Kako se zvao onaj? "gdjevam je budžet jebovi obitelj"BosnianKingdom je napisao/la:A gdje nam je budzet?
Joj jedne noći ovdje, devet puta sam oplako.Sabinho je napisao/la:Halil.obiteljskicovjek je napisao/la:Kako se zvao onaj? "gdjevam je budžet jebovi obitelj"BosnianKingdom je napisao/la:A gdje nam je budzet?Poznat i po tome sto je tamo na temi za juznoamericki fudbal prvo navijao za Bocu pa onda za River.
Nije ba Halil, vec MirelSabinho je napisao/la:Halil.obiteljskicovjek je napisao/la:Kako se zvao onaj? "gdjevam je budžet jebovi obitelj"BosnianKingdom je napisao/la:A gdje nam je budzet?Poznat i po tome sto je tamo na temi za juznoamericki fudbal prvo navijao za Bocu pa onda za River.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Burberry46, Google Adsense [Bot], Homelander, Proximic, VolimBiH96 i 61 gost.