Uglavnom uklopit ce se on

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Ne moze biti gora od RaioleRooney88 je napisao/la:Da se razumijemo, kvalitet svakako ima ali malac nije dobar u glavu. Kome jos stara vodi karijeru jbte ?
Od dva zla...Policeman je napisao/la:Ne moze biti gora od RaioleRooney88 je napisao/la:Da se razumijemo, kvalitet svakako ima ali malac nije dobar u glavu. Kome jos stara vodi karijeru jbte ?
A **** ga ti zato sto je Neymar - Neynar. Zabit ce 20+ golova I ici 20+ ass u svim za sezonu, placen 200+ ybnih miliona, mega zvijezda, dize rejting kluba i grada svojim transferom. Mbappe isto tako. Po kojem osnovu Rabiot zeli imati slican, ili isti, tretman? To bi bilo kao da Casemiro pravi probleme Realu jer je ljubomoran na tretman koji ima Ronaldo.Format je napisao/la:Zaato nije dobar? Djete kluba,trazio platu ,nedaju mu. Ja zivim u Fr i citam portale i nije bas kako se pise da vam kazem. Zasto nebi trazii vise kad Neymar i slicni imaju po 20 miliona a sprdaju se.
Sve treba uzeti sa velikom zadrškom. Ja dok ne vidim na zvaničnoj i slikanje sa dresom, ne vjerujem. Kakvih je sve do sad bilo done dealova, pa se na kraju ispostavi da je nigdje veze. obično zaspinuje jedna medijska kuća, druga se ukljuci, nabaci “dodatni detalj” da zabiberi i eto ti ga. Vrlo često su takve situacije kraftwerk samih igrača i njihovih agenata radi nabijanja cijene. Koliko vidim, za sada zvanično smo 0:0 u odlascima i dolascima. Čak ni Ander još nije potvrđen kao novi član PSG-a. Prema tome, još su sve ovo teška nagađanjaSMR187 je napisao/la:Znaci iz ovoga sto mediji prenijeli dosad:
Dan James i Meunier 95% done deal
Maddison veoma blizu
Eh kad bi ovi to ponudili....Format je napisao/la:Cancelo i recimo Pjanic za Pogbu ,savrseno.
Neko takav i nedostaje Unitedu. Temperamentan + zna igrati.rio_Ferdy88 je napisao/la:Samo što je izgleda prblematičan malo u glavi, kažu da se potukao (ili pokušao uglavnom) sa nekim likovima jer nisu znali ko je on nedavno, u nekom pubu.
Zato sam ostavio 5% prostora za fail, s obzirom da su ovi prenijeli kao da su 100% rijeseni transferial... je napisao/la:Sve treba uzeti sa velikom zadrškom. Ja dok ne vidim na zvaničnoj i slikanje sa dresom, ne vjerujem. Kakvih je sve do sad bilo done dealova, pa se na kraju ispostavi da je nigdje veze. obično zaspinuje jedna medijska kuća, druga se ukljuci, nabaci “dodatni detalj” da zabiberi i eto ti ga. Vrlo često su takve situacije kraftwerk samih igrača i njihovih agenata radi nabijanja cijene. Koliko vidim, za sada zvanično smo 0:0 u odlascima i dolascima. Čak ni Ander još nije potvrđen kao novi član PSG-a. Prema tome, još su sve ovo teška nagađanjaSMR187 je napisao/la:Znaci iz ovoga sto mediji prenijeli dosad:
Dan James i Meunier 95% done deal
Maddison veoma blizu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.