FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Definitivno da je veca vecina pozdravila nogiranje crnca. Al sad kad se opametio rifet otiso nihad otiso valjda ce i krste otic ja bi crncu ponudio 3 godine ugovor.
Sto se tice omladinskog pogona dok god nebudu juniori kadeti i pioniri real madrid za ovu ligu mi necemo moci ni blizu grupa da seniorima.
Ovde se prica da je suarez dao 57 golova, i da to nista neznaci i da je to jer su mu to kao suigraci priustili. Covjek je odigro 3-4 utakmice dao go izvuko penal protiv kona, i to kad smo gubili.
Portugalci platili ostetu (tacno je da to nisu neke pare al recimo za adukora nazimu niko nista nije htio ponudit a najbolji igrac bio kod nad i nije toliko star)
Samo apsulutna dominacija svih omladinaca i igranje lp juniora ce nam donijet mogucnost play off lp ili le, sa igracima ko sto je adukor i tatar je nemoguce jer juniori koju su dominantni medu svoim uzrastima su vec kvalitet adukora krste tatara i oni imaju jace ugovore svjesni su da nemogu odma vani i plus imaju vecu ljubav od placenika koji pokusavaju da odigraju 6 mjeseci za SARAJEVO i da odu vani da obezbjede buducnost.
Samo za pidru sabana kovacevica treba stavit 1.7m € klauzulu ispod koje netreba ni za hastal sjest.
Sto se tice omladinskog pogona dok god nebudu juniori kadeti i pioniri real madrid za ovu ligu mi necemo moci ni blizu grupa da seniorima.
Ovde se prica da je suarez dao 57 golova, i da to nista neznaci i da je to jer su mu to kao suigraci priustili. Covjek je odigro 3-4 utakmice dao go izvuko penal protiv kona, i to kad smo gubili.
Portugalci platili ostetu (tacno je da to nisu neke pare al recimo za adukora nazimu niko nista nije htio ponudit a najbolji igrac bio kod nad i nije toliko star)
Samo apsulutna dominacija svih omladinaca i igranje lp juniora ce nam donijet mogucnost play off lp ili le, sa igracima ko sto je adukor i tatar je nemoguce jer juniori koju su dominantni medu svoim uzrastima su vec kvalitet adukora krste tatara i oni imaju jace ugovore svjesni su da nemogu odma vani i plus imaju vecu ljubav od placenika koji pokusavaju da odigraju 6 mjeseci za SARAJEVO i da odu vani da obezbjede buducnost.
Samo za pidru sabana kovacevica treba stavit 1.7m € klauzulu ispod koje netreba ni za hastal sjest.
Nista od crnca...Pitar6785 je napisao/la:Definitivno da je veca vecina pozdravila nogiranje crnca. Al sad kad se opametio rifet otiso nihad otiso valjda ce i krste otic ja bi crncu ponudio 3 godine ugovor.

Husrefu dat ono sto se pisalo 200+250+600, kakav nalic i marginale. Nalic je trener za kadete i to je to.
Dovest onog golmana Dzafic (ako se oporavi) onda netreba
Dusan je ok da se vrati, jer ima velka primanja sad ako bi doveli na njegovo mjesto igraca i da placamo tog novog plus dusana kostala bi nas pita skuplja od tepsije.
Dusan je teska tojaga al bolji je od anela na beku, tako sledeceg ljeta anel i dusan ce bit nogirani a salcinni saban ce bit standardni
Dovest onog golmana Dzafic (ako se oporavi) onda netreba
Dusan je ok da se vrati, jer ima velka primanja sad ako bi doveli na njegovo mjesto igraca i da placamo tog novog plus dusana kostala bi nas pita skuplja od tepsije.
Dusan je teska tojaga al bolji je od anela na beku, tako sledeceg ljeta anel i dusan ce bit nogirani a salcinni saban ce bit standardni

Ma Sloboda ostaje samo što je liga slaba.Mozda Beganovic ostalo gluho bilo.
Imas na stoperu kurdica, besica.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ne mozes bez iskusnog dobrog stopera,gurnut dva mlada igraca i ocekivat da opet napadas titulu,nema na svijetu kluba da to radi,da gurne 6 juniora u prvi timPantelija je napisao/la:Imas na stoperu kurdica, besica.
-
- Kontakt:
Na ovom forumu postoje nikovi kao Škoro Alen, Denči, Koševsko brdo, Frančesko Toti, Robert Košar, Samo zdravlje, Simi dobar, Lažnjak, Venama hrabrih, bihuzur i još 2-3 koojima se izvinjavam jer se trenutno ne mogu sjetiti njihovih imena, čije sam postove uvijek čitao sa zadovoljstvom. Ljudi imaju uvijek da kažu nešto pametno, nikoga ne vrijeđaju i diskutuju gospodski. I ti si znao napisati poneki interesantan post, ali... Ti poznaješ beloševića i braniš ga, možda ste iz istog sela. Ja ovdje ne poznajem nikoga niti ko mene poznaje, Kako ti nisu zasmetale njegove uvrede na moj račun,a da ga ja baš ničim nisam uvrijedio?Vanja8 je napisao/la:
Iskreno ,ako dodje do neke razlike u misljenju to je ok za raspravu,ali gledajuci sa strane,a i poznavajuci @Belosevica kao čovjeka koji živi za Svetinju i osobu na svom mjestu iz jedne pristojne porodice,normalno je da zasmeta kao sto je i meni zasmetalo pisanje @Bordopoete da je titula kupljena jer cijela ćarsija to priča...
Mahalasenje je mnogo puta kostalo Sarajevo jedne vrste previranja ,a samim tim i srozavanja kluba od njegove stvarne vrijednosti...Razni uhljupi,mesetari,varalice podmetali su nogu klubu i donijeli toliko lošeg da i danas osjecamo njihove posljedice...
Medjutim,ne želim da se ova rasprava siri,alimoram reci svima onima da stopama @Bordopoete ne idu jer je sirenje ovakvih nebuloza direktno okrenuto protiv Fk Sarajevo...
I ako postis,a pricas ortodoksne laži,jer prenosenje stvari za koje nemas dokaza jesu laž,onda samo sebe nepotrebno iscrpljujes postom i zamolicu te da se te teme vise ne dotices...
Ne pričam ja ortodoksne laži, jer sam napisao da se pričalo u gradu za tu titulu da je kupljena, a niti sam rekao da je istina ni da nije. A jeste se pričalo, uostalom, to je i dalo inspiraciju za onu pjesmu "Kupili, kupili" od Stihomira Klepića ili kako se već zvaše, pa prema tome ti LAŽEŠ da ja pričam laži.
A što se tiče posta za Ramazan, u čemu je tvoj problem? Možda u tvojoj neukosti, jer ako si musliman onda ne znaš o Din Islamu više od običnog m agarca, čim možeš izjaviti da se neko postom nepotrebno iscrpljuje!!!??? Ko si ti, jadan, da o tome komentarišeš i sudiš? Zna se ko će i meni i tebi i svima suditi - Uzvišeni Gospodar. Još je žalosnije ako si nemusliman, jer treba da znaš da se u ovom gradu uvijek poštovalo tuđe, pa tako nemuslimani nisu u vrijeme Ramazana javno ni jeli ni pili. Dobro, možda je to u tvom i selu tvog beloševića drugačije.Ima jedan ajet u Kur'anu Časnom koji kaže "Lekum dinukum ve lije din" (vama vaša vjera, a meni moja)
Imaš li problem što ja postim od malih nogu, postili su moji rahmetli otac i majka, poste i moja djeca - ljudi. I klanjam svaki dan 5 vakata namaza, jel' ti i to problem?
Ovim sam završio raspravu s tobom, šta god napišeš neću ti se više obraćati!
-
- Kontakt:
Veliki rešpekt za tebe! Mora se neka utakmica i dobiti sopstvenim snagama. Ali, nemojmo više o tome, nije ni meni drago kada kažu da je ta titula kupljena ( a kupio je Mućo). Budi mi zdrav i debeo.obiteljskicovjek je napisao/la:[quote="bordopoeta"
"Mladicu"Obuca dao odlucujuci gol na samom kraju utakmice. Tako se ne stima titula .Mozda se moze reci da nismo ispali levati kao mnogo puta sto smo propustali titule . Sve nase titule su kao suza ciste , a pogotovo u odnosu na one koje su osvajali Lazni i Zeljo.
I prije agresije za "85 se pricalo o utakmici s Vardarom 2:2 , a pisao si o zrijebu za kup i 2 kuglice sa "Split" domacinstvom . Puno puta smo mi izvisili i ispali levati . Ko se sjeca penala u Bjeljini , a Lazni sampioni .
Kako je lijepo da nam Listica,Lazni , Zeljo i svi drugi cestitaju na ZASLUZENOJ DK(rijetkost) , a dominacija tek pocinje aBd . Vjerujem da "mezetis" komsije , ako ih uopste i vidjas . Isto tako vjerujem da ti neki Zeljevac kaze sto si napisao , da bi mu znao odgovoriti . LP

Lažeš obri moj pjesniče.
Drago ti je.[/quote]
Ooo, dobi moj obiteljski! Češi mi ga ti bio? Okusi ga doš'o? Jesi li prolazio iza vrta ( i zavrta) moga, pored bašče dede moga tu mi je negdje ostao moj oprdiš! I nemoj toga "drago ti je", jer Drago ti je veliko hovno!!!

Lazic i besiczagor1987 je napisao/la:Ne mozes bez iskusnog dobrog stopera,gurnut dva mlada igraca i ocekivat da opet napadas titulu,nema na svijetu kluba da to radi,da gurne 6 juniora u prvi timPantelija je napisao/la:Imas na stoperu kurdica, besica.
Lazic i kurdic
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- AlfredNobel
- Kontakt:
Dođe u grad hrvat ili srbin, ne može popiti zato što neko posti? 
Ma ja, odmah ga kamenovat. Spavaš li mirno, Saudijska Arabijo?

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ovog Nalica treba dovesti u Akademiju.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Kad bi on htio to prihvatiti. Cisto sumnjam.Sabinho je napisao/la:Ovog Nalica treba dovesti u Akademiju.
Ma kakvo dovodjenje igraca iz Slobode, nema tu ni pribliznog kvaliteta kakvom se treba teziti.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
To mi ljudi ovdje bas prigovaraju. Dolaze poslovno u Sarajevo i ne mogu popiti pivo. Sad nr znam kako je za ovaj Ramazan, je li dozvoljeno konzumiranje na javnom mjestu?AlfredNobel je napisao/la:Dođe u grad hrvat ili srbin, ne može popiti zato što neko posti?
Zasto druze? On sad nece dugo pronaci angazman, moze cekati da ispusi trener Mladosti, Celika ili Tuzle. Ponuditi mu koliko je imao u Slobodi i naci mu neku funkciju da radi periodicno sa svim selekcijama.Kaunas je napisao/la:Kad bi on htio to prihvatiti. Cisto sumnjam.Sabinho je napisao/la:Ovog Nalica treba dovesti u Akademiju.
Ma kakvo dovodjenje igraca iz Slobode, nema tu ni pribliznog kvaliteta kakvom se treba teziti.
-
- Kontakt:
E cuj ne vrijedja, pa izvrijedja, pa citira ajete i pise da klanja... Bolan jado, zbog takvih kao sto si ti je islam (nazalost) predmetom sprdnje u svijetu.
Da znas ista o vjeri znao bi da namaz i post obavljas u ime Allaha sa cistim nijetom, a ne da se time falis na drustvenim mrezama. I vidi mu fora, veliki postac i vjernik, em djecije doskocice... Koji bijednik mati mila...
Da znas ista o vjeri znao bi da namaz i post obavljas u ime Allaha sa cistim nijetom, a ne da se time falis na drustvenim mrezama. I vidi mu fora, veliki postac i vjernik, em djecije doskocice... Koji bijednik mati mila...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ti si ocigledno opterecen selom...bordopoeta je napisao/la:Na ovom forumu postoje nikovi kao Škoro Alen, Denči, Koševsko brdo, Frančesko Toti, Robert Košar, Samo zdravlje, Simi dobar, Lažnjak, Venama hrabrih, bihuzur i još 2-3 koojima se izvinjavam jer se trenutno ne mogu sjetiti njihovih imena, čije sam postove uvijek čitao sa zadovoljstvom. Ljudi imaju uvijek da kažu nešto pametno, nikoga ne vrijeđaju i diskutuju gospodski. I ti si znao napisati poneki interesantan post, ali... Ti poznaješ beloševića i braniš ga, možda ste iz istog sela. Ja ovdje ne poznajem nikoga niti ko mene poznaje, Kako ti nisu zasmetale njegove uvrede na moj račun,a da ga ja baš ničim nisam uvrijedio?Vanja8 je napisao/la:
Iskreno ,ako dodje do neke razlike u misljenju to je ok za raspravu,ali gledajuci sa strane,a i poznavajuci @Belosevica kao čovjeka koji živi za Svetinju i osobu na svom mjestu iz jedne pristojne porodice,normalno je da zasmeta kao sto je i meni zasmetalo pisanje @Bordopoete da je titula kupljena jer cijela ćarsija to priča...
Mahalasenje je mnogo puta kostalo Sarajevo jedne vrste previranja ,a samim tim i srozavanja kluba od njegove stvarne vrijednosti...Razni uhljupi,mesetari,varalice podmetali su nogu klubu i donijeli toliko lošeg da i danas osjecamo njihove posljedice...
Medjutim,ne želim da se ova rasprava siri,alimoram reci svima onima da stopama @Bordopoete ne idu jer je sirenje ovakvih nebuloza direktno okrenuto protiv Fk Sarajevo...
I ako postis,a pricas ortodoksne laži,jer prenosenje stvari za koje nemas dokaza jesu laž,onda samo sebe nepotrebno iscrpljujes postom i zamolicu te da se te teme vise ne dotices...
Ne pričam ja ortodoksne laži, jer sam napisao da se pričalo u gradu za tu titulu da je kupljena, a niti sam rekao da je istina ni da nije. A jeste se pričalo, uostalom, to je i dalo inspiraciju za onu pjesmu "Kupili, kupili" od Stihomira Klepića ili kako se već zvaše, pa prema tome ti LAŽEŠ da ja pričam laži.
A što se tiče posta za Ramazan, u čemu je tvoj problem? Možda u tvojoj neukosti, jer ako si musliman onda ne znaš o Din Islamu više od običnog m agarca, čim možeš izjaviti da se neko postom nepotrebno iscrpljuje!!!??? Ko si ti, jadan, da o tome komentarišeš i sudiš? Zna se ko će i meni i tebi i svima suditi - Uzvišeni Gospodar. Još je žalosnije ako si nemusliman, jer treba da znaš da se u ovom gradu uvijek poštovalo tuđe, pa tako nemuslimani nisu u vrijeme Ramazana javno ni jeli ni pili. Dobro, možda je to u tvom i selu tvog beloševića drugačije.Ima jedan ajet u Kur'anu Časnom koji kaže "Lekum dinukum ve lije din" (vama vaša vjera, a meni moja)
Imaš li problem što ja postim od malih nogu, postili su moji rahmetli otac i majka, poste i moja djeca - ljudi. I klanjam svaki dan 5 vakata namaza, jel' ti i to problem?
Ovim sam završio raspravu s tobom, šta god napišeš neću ti se više obraćati!
Babo i majka su ti sigurno rodom iz Pariza,ali je za tebe nekako to bila varos pa si postio u Londonu kad si prohodao...
Ne lupetaj gluposti i prebacivanje posta o sudu dragog Allaha djš,dovoljno govori da si u ekstazi sopstvene narcisodnosti zaboravio da ovdje jedino ti mahalas i prenosis one price rekla -kazala,ali interesantno uvijek na stetu Fk Sarajevo...
Da,oprosti umalo da zaboravim,TI NE LAŽES,jer samo prenosis "potvrdjenu" mahalasku pricu da je Sarajevo kupilo titulu...
Naravno da te ne poznajem i nemam ni želju da to ucinim jer samo repliciranje mi stvara neugodnosti zbog tvoje inverzne umisljenosti o nekakvoj nadmocnoj inteligenciji,ne shvatajuci da te ljudi ignorisu zbog deficita relevantnog sagovornika...
Da poznajem @Belosevica i na tvoju žalost nismo iz istog sela ,ali mi se naseg naslijedja ne stidimo,za razliku od ovih koji su Musemica gledali iz udobnosti Buckinghamske palate dok su se poslužitelji ibretamili da neko prati tako "mali" klub kao sto je Sarajevo,a jos nije cak ni iz Engleske...
I na kraju,vjera se nosi u srcu i nema potrebe da se po Forumu jednog sportskog portala vazi o svojoj odanosti Uzvisenom Gospadaru...To i onako dovoljno govori o kakvom se sklopu karakternih osobina sklepanih u jednog insana radi...
Meni nije potrebno da te nazivam bilo kakvim pogrdnim imenom,jednostavno užiavam čitajuci umno osiromasene pokusaje žvrljotina osobe koja teži da ga neko postuje i cijeni...
Jadno i žalosno...

-
- Kontakt:
Ja se slažem da je Baka najbolji trener u PL.skoroalen je napisao/la:Ima da me pola foruma razapne sad, al iskreno, meni je Baka najbolji trener u ligi. Najbolji taktičar, psiholog, zauzima se za svoju ekipu pred kamerama i skida teret s njih, napada suce, napada novinare...
I Zrinjski se s njim nikad nije osramotio u Evropi, budimo realni. Igrali su LP tri puta u nizu, svaki put ispadali jedan razlike čini mi se?
Ne bih ga nikad volio vidjet kao trenera mog kluba zbog nekih drugih stvari, al je odličan trener. Po mom skromnom mišljenju.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Rasprave negdje drugo što se tiče ličnog nivoa, samo kažem da se ne razvije u nešto nepotrebno, tema je FK Sarajevo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
bordopoeta je napisao/la:Veliki rešpekt za tebe! Mora se neka utakmica i dobiti sopstvenim snagama. Ali, nemojmo više o tome, nije ni meni drago kada kažu da je ta titula kupljena ( a kupio je Mućo). Budi mi zdrav i debeo.obiteljskicovjek je napisao/la:[quote="bordopoeta"
"Mladicu"Obuca dao odlucujuci gol na samom kraju utakmice. Tako se ne stima titula .Mozda se moze reci da nismo ispali levati kao mnogo puta sto smo propustali titule . Sve nase titule su kao suza ciste , a pogotovo u odnosu na one koje su osvajali Lazni i Zeljo.
I prije agresije za "85 se pricalo o utakmici s Vardarom 2:2 , a pisao si o zrijebu za kup i 2 kuglice sa "Split" domacinstvom . Puno puta smo mi izvisili i ispali levati . Ko se sjeca penala u Bjeljini , a Lazni sampioni .
Kako je lijepo da nam Listica,Lazni , Zeljo i svi drugi cestitaju na ZASLUZENOJ DK(rijetkost) , a dominacija tek pocinje aBd . Vjerujem da "mezetis" komsije , ako ih uopste i vidjas . Isto tako vjerujem da ti neki Zeljevac kaze sto si napisao , da bi mu znao odgovoriti . LP
Lažeš obri moj pjesniče.
Drago ti je.[/quote]
Ooo, dobi moj obiteljski! Češi mi ga ti bio? Okusi ga doš'o? Jesi li prolazio iza vrta ( i zavrta) moga, pored bašče dede moga tu mi je negdje ostao moj oprdiš! I nemoj toga "drago ti je", jer Drago ti je veliko hovno!!!

Koji postac...Majko moja mila...

Pa moj Morteme tema i jeste upravo Sarajevo,a ne licni nivo...MortemHz je napisao/la:Rasprave negdje drugo što se tiče ličnog nivoa, samo kažem da se ne razvije u nešto nepotrebno, tema je FK Sarajevo.
Ko to može ovdje reci da je Fk Sarajevo kupilo titulu i braniti se da samo prenosi mahalsku pricu,a pri tome on je "navijac " Fk Sarajevo...
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bosnas_, broj6, GradKamena2, haris004, johntravolta123, Proximic, r3m1, SamoDaKazeem, VolimoSarajevo i 58 gostiju.