FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zagor
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zagor » 03 jun 2019, 12:28

Sabinho je napisao/la:
Pa PL mu i jeste plafon u karijeri. Da nije tamnoput niko ga ne bi ni primijetio.
Ne znam jeli mu plafon PL, ali definitivno je igrac koji je bio medju boljima kod nas. Sad bi nam puno znacio, al usro je motku...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 jun 2019, 12:30

zrinjski ili široki ako ga uzmu to bi baš bilo sranje
kamo sreće da ga pokupi neko između Veleža,Čelika ili Mladosti pa eto i City...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 03 jun 2019, 12:32

Adukor ok igrac, vrlo zamjenjiv sto se pokazalo. Imbecil.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 jun 2019, 12:36

nekoIzMostara je napisao/la:Jel ove godine Salcin ulazi u prvi tim, tj. u prvih 11?? S obzirom da vam je Kapic otisao planirate li njega zamjeniti Salcinom ili nekim drugim?? Pozz :bih:
Kapić je bio posuđen, svakako nije bio naš igrač.
Što se tiče Salčina, mislim da je apsolutno zaslužio priliku u prvom timu, najbolji je mladi igrač izglasan od ostalih igrača iz drugih klubova, pa i na turnirima je bio najbolji.
Ne vjerujem da će iste sekunde uletiti u prvi tim ali ja bi mu lično dao priliku.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 03 jun 2019, 12:43

Sad bez zezancije, zimus se tolika pobuna digla na upravu sto Adukora otjerase na tribine, na kraju se to ispostavi kao odlican potez, jer jedini gubitnik je on, a uprava je poslala poruku za ubuduce svim igracima. Sta znaci pola godine ne igranja, od Serije B do Tuzla City.
1946~

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 03 jun 2019, 13:06

ThrillerHz je napisao/la:Sad bez zezancije, zimus se tolika pobuna digla na upravu sto Adukora otjerase na tribine, na kraju se to ispostavi kao odlican potez, jer jedini gubitnik je on, a uprava je poslala poruku za ubuduce svim igracima. Sta znaci pola godine ne igranja, od Serije B do Tuzla City.
Svi su podrzali taj potez uprave..

Arhitekt
Kontakt:

Post Postao/la Arhitekt » 03 jun 2019, 13:07

Zastone je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Sad bez zezancije, zimus se tolika pobuna digla na upravu sto Adukora otjerase na tribine, na kraju se to ispostavi kao odlican potez, jer jedini gubitnik je on, a uprava je poslala poruku za ubuduce svim igracima. Sta znaci pola godine ne igranja, od Serije B do Tuzla City.
Svi su podrzali taj potez uprave..
Nisu, sigurno preko pola navijaca i forumasa je bilo protiv toga.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 03 jun 2019, 13:10

De ovdje se prozivalo da mu se popusti i u martu i u aprilu tako da...
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 jun 2019, 13:13

Velika većina ljudi je podržala taj potez uprave.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 03 jun 2019, 13:25

Ovo je primjer da ni jedan igrac nije iznad kluba,da ucjene ne prolaze jer nismo socijalna ustanova vec ozbiljan klub,sad nek igra po lijevim klubovima,mi njega mozemo zamjeniti,a i on nas moze al ovim Man Citijem

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 03 jun 2019, 13:27

Kakvu je ovo nagradu Emir Hadzic dobio
Amer Dupovac!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 03 jun 2019, 13:45

Kovacevic
Sabanovic Kurdic POJACANJE Letic
Stanojevic POJACANJE
POJACANJE Rahmanovic Tatar
Ahmetovic

Dizdarevic
Hodzic Dupovac JUNIOR Halilovic
Mustafic Djokanovic
Hebibovic Salcin Resic
Hadzic (Irfan)

Pidru nisam racunao jer je povrijedjen. Lazic ce se prodati, Sofrancu se zahvaliti, Crepulja i Krste imaju ponude, Handzic i Sisic out. POJACANJA - nivo Lazica , Stanojevica...i imamo ekipu za odbranu titule/duple. U Evropi sta Bog da.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 jun 2019, 13:46

Meni je zao Adukora, jer je kvalitetan igrac i sigurno da bi nam bio koristan.

Ali ovo je dobra stvar za klub, sljedeci igrac koji ne bude zelio da produzi ugovor, sigurno ce dobro razmisliti jer ce imati primjer Adukora, koji je sebe sam u ovoj situaciji zayebao.

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 03 jun 2019, 13:55

MortemHz je napisao/la:
nekoIzMostara je napisao/la:Jel ove godine Salcin ulazi u prvi tim, tj. u prvih 11?? S obzirom da vam je Kapic otisao planirate li njega zamjeniti Salcinom ili nekim drugim?? Pozz :bih:
Što se tiče Salčina, mislim da je apsolutno zaslužio priliku u prvom timu, najbolji je mladi igrač izglasan od ostalih igrača iz drugih klubova, pa i na turnirima je bio najbolji.
Ne vjerujem da će iste sekunde uletiti u prvi tim ali ja bi mu lično dao priliku.
Znam mu familiju i znam da su zadovoljni sa svime sto se desava. Znam i da je izabran, a imam i rodbine pitara koji su mi rekli da je izuzetno napredovao kod vas, i da ce biti dio prvog tima. Interesovalo me da li je vec kadar za prvih 11 ili ga jos uvijek smatrate kao rezervu. ABD kad gostovali Velezu uvrstite ga da ga raja moze gledati na djelu :) Najveci mostarski talenat nakon Vladavica, rame uz rame Behramu :)
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 03 jun 2019, 14:03

Izgleda da Slobodi prijeti raspad. Treba to iskoristiti i zavrsiti Muminovica i Beganovica, ostaviti ih na posudbi ovu polusezonu/sezonu, pa neka se bore za pozicije.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 jun 2019, 14:06

nekoIzMostara je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Znam mu familiju i znam da su zadovoljni sa svime sto se desava. Znam i da je izabran, a imam i rodbine pitara koji su mi rekli da je izuzetno napredovao kod vas, i da ce biti dio prvog tima. Interesovalo me da li je vec kadar za prvih 11 ili ga jos uvijek smatrate kao rezervu. ABD kad gostovali Velezu uvrstite ga da ga raja moze gledati na djelu :) Najveci mostarski talenat nakon Vladavica, rame uz rame Behramu :)
Pa s obzirom da još nije u prvom timu mislim da neće odmah dobiti priliku ali će proći pripreme pa će se računati na njega, do njega je hoće li iskoristiti dobijene minute na terenu.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 jun 2019, 14:10

Napapijri je napisao/la:Izgleda da Slobodi prijeti raspad. Treba to iskoristiti i zavrsiti Muminovica i Beganovica, ostaviti ih na posudbi ovu polusezonu/sezonu, pa neka se bore za pozicije.
Muminović nam nije potreban ali Beganovića bi potpisao odmah.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 03 jun 2019, 14:17

MortemHz je napisao/la:
Napapijri je napisao/la:Izgleda da Slobodi prijeti raspad. Treba to iskoristiti i zavrsiti Muminovica i Beganovica, ostaviti ih na posudbi ovu polusezonu/sezonu, pa neka se bore za pozicije.
Muminović nam nije potreban ali Beganovića bi potpisao odmah.
Trenutno nije, slazem se, ali kada prodamo Vladana (mislim da ce to biti u narednoj godini), ne smijemo se osloniti samo na Dizdarevica. Naravno, kao i drugi, volio bih da on bude novi Vladan i da samo nastavi gdje je ovaj stao, ali konkurencija svakako ne steti, cak naprotiv, koristi.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 03 jun 2019, 14:21

Ako se ne dogovore sa imperatorom mogao bi nalic kod nas.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 03 jun 2019, 14:23

Kamuflazn je napisao/la:Ako se ne dogovore sa imperatorom mogao bi nalic kod nas.
Tvrdo i na X.

Adukor :urnebes:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: samoFKS, skoJaa i 56 gostiju.