FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pa dobro, ima jak ugovor Hodža
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mene samo nervira što je taj frajer mrtvi alkos, nema u sebi mrvicu profesionalizma, poslije svake tekme pijan.
A glupan ima sve predispozicije za dobrog igraca, mani se kafane Allahati, samo jednu sezonu probaj zivjet sportski.
A glupan ima sve predispozicije za dobrog igraca, mani se kafane Allahati, samo jednu sezonu probaj zivjet sportski.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Gotovo je sad. I da hoce nesto da napravi, ne moze. Velika steta.ledesma je napisao/la:Mene samo nervira što je taj frajer mrtvi alkos, nema u sebi mrvicu profesionalizma, poslije svake tekme pijan.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ako će to značiti da će Heba na krilo sljedeće sezone onda podržavam.BordoSarajevo je napisao/la:Računamo na Hodžića sljedeće sezone.
Šta bi to moglo značit za trenera...
On bi bio vrh back-up za Šabanovića, vjerovatno ne želi da raskine jak ugovor sa Sarajevom, a Čelik mu ne da toliko para.
Ja bih ovim završio transfer rok za desnog beka.
Samo je pitanje kako će Husref podnijet ako ostane

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Nama ako heba bude prvo krilo, onda nemamo ambicije nikakve
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Oj jesi dosadanPantelija je napisao/la:Nama ako heba bude prvo krilo, onda nemamo ambicije nikakve
ISTINA ZA VEDRANA!
- muhamedhulk
- Kontakt:
lazni najvise dali para na menadzere igraca, citaj profesora admira
levat ih izlevatio 
200k se cini puno. ali kad skontas da je to brutto, tj. ukupno sa doprinosima...ispadne da je mjesecna plata netto (na ruke) izmedju 10 i 11 k KM, sto je prihvatljivo. mada bih ga ja volio vidjeti kako ide a dovesti nekog mladjeg, koji zeli da napreduje kao trener i da se odvoji od vodjenja ekipe i svlacionice psovkama i jednodimenzionalnim taktikama. na kraju, naravno neka ljudi koji su placeni za to skontaju sta ce sa trenerom...vjerovatno cu ih podrzati u bilo kojoj odluci

200k se cini puno. ali kad skontas da je to brutto, tj. ukupno sa doprinosima...ispadne da je mjesecna plata netto (na ruke) izmedju 10 i 11 k KM, sto je prihvatljivo. mada bih ga ja volio vidjeti kako ide a dovesti nekog mladjeg, koji zeli da napreduje kao trener i da se odvoji od vodjenja ekipe i svlacionice psovkama i jednodimenzionalnim taktikama. na kraju, naravno neka ljudi koji su placeni za to skontaju sta ce sa trenerom...vjerovatno cu ih podrzati u bilo kojoj odluci

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Sam je sebi kriv.Sabinho je napisao/la:Gotovo je sad. I da hoce nesto da napravi, ne moze. Velika steta.ledesma je napisao/la:Mene samo nervira što je taj frajer mrtvi alkos, nema u sebi mrvicu profesionalizma, poslije svake tekme pijan.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Samo da Hodzic ne igra na lijevom beku. A igrao je kod Husa tu poziciju.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisam ja nikako za Hodžića, da bude u rotaciji ok ali nešto više..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Njemu je svakako duznost da se pojavi na prozivci jel ima ugovor.Gledano kako je igrao u Celiku ovu posudbu zasluzio je da se pokaze kroz pripreme ako nista,pa nek se opet pokusa vratiti u ekipu,nemam nista protiv jel kazem igracki gledano odigrao je jako dobro u Celiku
Ali koliko znam ,svakako Husref ne racuna na njega
Ali koliko znam ,svakako Husref ne racuna na njega
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 02 jun 2019, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Čuj kako će podnijeti, Hebibović će igrati desnog beka.hordasDoboj je napisao/la:Ako će to značiti da će Heba na krilo sljedeće sezone onda podržavam.BordoSarajevo je napisao/la:Računamo na Hodžića sljedeće sezone.
On bi bio vrh back-up za Šabanovića, vjerovatno ne želi da raskine jak ugovor sa Sarajevom, a Čelik mu ne da toliko para.
Ja bih ovim završio transfer rok za desnog beka.
Samo je pitanje kako će Husref podnijet ako ostane
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Zasto mi se brise post gdje ppisem da mi se ova spodoba napusi kLecler je napisao/la:Oj jesi dosadanPantelija je napisao/la:Nama ako heba bude prvo krilo, onda nemamo ambicije nikakve
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Neću više Titami.Vanja8 je napisao/la:Imaju,ali ne umiju pare da dignu sa žiro racuna...obiteljskicovjek je napisao/la:[quote
Nemaju oni za soli moj Vanja.
Prije bi tramvađiji volan prodo.
Što se Bizzija tiče, reci mu da sam na putu.
Kažu nesto treba popunjavati...![]()
Reci cu mu,ako prestanes donositi zakljucke po temi...
https://www.67hailhail.com/opinion/cham ... Af_FI0IRnU
Ma ja vjerujem da će on biti prisutan tu samo zbog prozivke, i onda opet posudba u Čelik.BordoSarajevo je napisao/la:Računamo na Hodžića sljedeće sezone.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Reži ,ne vjeruje mi da si na putu...obiteljskicovjek je napisao/la:Neću više Titami.Vanja8 je napisao/la:Imaju,ali ne umiju pare da dignu sa žiro racuna...obiteljskicovjek je napisao/la:[quote
Nemaju oni za soli moj Vanja.
Prije bi tramvađiji volan prodo.
Što se Bizzija tiče, reci mu da sam na putu.
Kažu nesto treba popunjavati...![]()
Reci cu mu,ako prestanes donositi zakljucke po temi...

Ma hole kad hoce je vrhunski bek za nase uslove. Njegov je problem sto je klasicni bosnjo, doso do para, odigro 2 dobre tekme i umislio da je dani alves. Misllim ona rekacija protiv radnika je bezobrazluk. Onakva nezainteresovanost je rijetko vidja. Valjda je svjestan sta je propustio.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Niko ne može zanemariti brojke i ne uzeti ih uopće u obzir. Ja na neke stvari samo gledam dublje i razmišljam dugoročnije, a ni u jednom momentu nisam rekao da sve to po strani treba ostaviti.simidobar je napisao/la:
Braca budi realan, ako dodje novi trener i kiksa za redom par utakmica sa kojom osnovom ocekujes da ga ljudi podrze kad znaju sta su imali.
Druga je stvar ako i Husref kiksa, rezultatski, vidjeces, niko ga nece pitat gdje su akademci vec gdje su rezultati. On to odlicno zna. To je poenta igre, sve ostalo je izgovor za one sto nemaju rezultata.
Lako je sa magarca na konja al je tesko s konja na magarca. Sa Husrefovim rezultatima sve i jedan zamjenski trener je macak u vreci, prava kocka, nepotrebna u ovom momentu.
Te promjene koje vi ocekujete mogu proc al samo od pocetka, od akademije. Sto neko vec rece odgoj je najbitniji, previse smo tvrdoglav narod za nagle promjene, a te nagle promjene obicno i nisu bas pametne, vec smo prolazili kroz to.
PS
Izvini nisam imao namjeru da te uvrijedim.
Mi smo ipak afirmisali i uveli u seniorski fudbal fin broj akademaca i mislim da njima treba još jedna sezona stasanja uz iskusnije i kvalitetnije igrače i pravilan broj minuta. Jer ima tu Kurdić, Mustafić, Resić koji se nisu naigrali kao Pidro i Šaban. Neko će vjerovatno i na posudbu i bitno je tu ne pogriješiti.
Ono što se ne može argumentovati, već je moje lično mišljenje, je to da me strah zasićenja na relaciji Husref - igrači. Ako ćemo već zadržati 80% ekipe, možda bi drugi trener i drugi način rada doprinijeli većoj motivaciji jer igrači poput Stanojevića, Rahmanovića, Tatara i Lazića nemaju više ovdje prostora za napredak jer su već iznad kvaliteta ove lige.
I ko god bio trener, treba znati da niko nikad nije pobijedio sve utakmice i da će biti još Krupe i GOŠKa jer te utakmice postoje kad jednostavno ne možeš više.
Odlika stručnih ljudi je u tome da ih nije strah povući potez, samo nesposobni rade po principu "šuti, dobro je, ne diraj ništa, niko se svakako ne žali. Ako šta pipnemo možemo syebat." Na taj način razmišljaju i navijači i veliki je korak što se mnogima pos.ralo u usta nakon Atalante. Nemam ništa protiv da ostane Husref ako ga ne može zamijeniti neko poput Zekića, Bjelice, Lalatovića, Milojevića. Taj kalibar bi bio upgrade, a ne da se mijenja radi reda. A mi se još moramo pojačati u odnosu na konkurente ako opet želimo trofej jer realno mislim da Husref ne može zadržati motivaciju i koheziju na ovom nivou jer će doći do zasićenja.
Napokon jedan kvalitetan post.SarajevoJeBordo je napisao/la:Niko ne može zanemariti brojke i ne uzeti ih uopće u obzir. Ja na neke stvari samo gledam dublje i razmišljam dugoročnije, a ni u jednom momentu nisam rekao da sve to po strani treba ostaviti.simidobar je napisao/la:
Braca budi realan, ako dodje novi trener i kiksa za redom par utakmica sa kojom osnovom ocekujes da ga ljudi podrze kad znaju sta su imali.
Druga je stvar ako i Husref kiksa, rezultatski, vidjeces, niko ga nece pitat gdje su akademci vec gdje su rezultati. On to odlicno zna. To je poenta igre, sve ostalo je izgovor za one sto nemaju rezultata.
Lako je sa magarca na konja al je tesko s konja na magarca. Sa Husrefovim rezultatima sve i jedan zamjenski trener je macak u vreci, prava kocka, nepotrebna u ovom momentu.
Te promjene koje vi ocekujete mogu proc al samo od pocetka, od akademije. Sto neko vec rece odgoj je najbitniji, previse smo tvrdoglav narod za nagle promjene, a te nagle promjene obicno i nisu bas pametne, vec smo prolazili kroz to.
PS
Izvini nisam imao namjeru da te uvrijedim.
Mi smo ipak afirmisali i uveli u seniorski fudbal fin broj akademaca i mislim da njima treba još jedna sezona stasanja uz iskusnije i kvalitetnije igrače i pravilan broj minuta. Jer ima tu Kurdić, Mustafić, Resić koji se nisu naigrali kao Pidro i Šaban. Neko će vjerovatno i na posudbu i bitno je tu ne pogriješiti.
Ono što se ne može argumentovati, već je moje lično mišljenje, je to da me strah zasićenja na relaciji Husref - igrači. Ako ćemo već zadržati 80% ekipe, možda bi drugi trener i drugi način rada doprinijeli većoj motivaciji jer igrači poput Stanojevića, Rahmanovića, Tatara i Lazića nemaju više ovdje prostora za napredak jer su već iznad kvaliteta ove lige.
I ko god bio trener, treba znati da niko nikad nije pobijedio sve utakmice i da će biti još Krupe i GOŠKa jer te utakmice postoje kad jednostavno ne možeš više.
Odlika stručnih ljudi je u tome da ih nije strah povući potez, samo nesposobni rade po principu "šuti, dobro je, ne diraj ništa, niko se svakako ne žali. Ako šta pipnemo možemo syebat." Na taj način razmišljaju i navijači i veliki je korak što se mnogima pos.ralo u usta nakon Atalante. Nemam ništa protiv da ostane Husref ako ga ne može zamijeniti neko poput Zekića, Bjelice, Lalatovića, Milojevića. Taj kalibar bi bio upgrade, a ne da se mijenja radi reda. A mi se još moramo pojačati u odnosu na konkurente ako opet želimo trofej jer realno mislim da Husref ne može zadržati motivaciju i koheziju na ovom nivou jer će doći do zasićenja.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Mogu kad hoću i kad me neko ne smatra s menadžerom s 3 profila ili glupanom jer mi Husref nije u nivou kluba.Sabinho je napisao/la:
Napokon jedan kvalitetan post.
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, ebi46, Oerde, Sazg i 52 gosta.