FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo listam forum, prelijecem preko ovih romana sto neki misle da se citaju, cekam kakvog insajdera i tako u krug...
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Sjebaste forum yebem vas lude
Braca budi realan, ako dodje novi trener i kiksa za redom par utakmica sa kojom osnovom ocekujes da ga ljudi podrze kad znaju sta su imali.SarajevoJeBordo je napisao/la:Problem leži u tome što će pojedinci tražite od uprave odgovornost ako Husref ne bude trener i što će tog drugog čekati na nož za svaku sitnicu i što će na taj način ispaštati podrška klubu zato jer ovi ravnaju pojedinca i klub. A Husref ako ostane od mene će imati podršku kao što je imao i nakon Atalante i GOŠKa i svaki trener će imati moju podršku tokom sezone jer se zna kad se mijenja trener.Vanja8 je napisao/la:Ne vidim svrhu ovakve diskusije oko Husa...
Ipak se treba malo spustiti lopta,jer pravo na drugacije misljenje ima svako od nas i to treba postovati...
Neko jeste za Husa, neko nije i svi se gadjaju argumentima i to je ok,ali cemu beskrajno uvjeravanje jedni drugih da su i ovi i oni u pravu...
Kod nas postoji STRUKA i Hus ima ponudu na stolu i za odredjene stvari za koje misli Musemic da nisu bas po njegovoj volji se traži rijesenje...
Da li ce se i uskladiti ili nece,vidjecemo brzo...
Fk Sarajevo je veliki klub i normalno je da ce ponuditi ugovor treneru koji je donio duplu krunu i da ce nastojati da se ugovor potpise,ali ako se ne nadje zajednicki jezik niko ne spori da se potraži alternativa na mjesto Sefa struke i sigurno je da bi se u tom slucaju tražio iskljucivo kvalitet...
Nemamo mi sta ovdje jedan drugog uvjeravati kako smo u pravu,kako drugi pogresno vide situaciju u klubu,jednostavno takva diskusije samo dovodi do napetosti na nasoj temi...
Strpite se ljudi dok se ne rijesi pitanje oko ugovora treneru,pa onda vam slijedi užitak dovodjenja igraca...
Druga je stvar ako i Husref kiksa, rezultatski, vidjeces, niko ga nece pitat gdje su akademci vec gdje su rezultati. On to odlicno zna. To je poenta igre, sve ostalo je izgovor za one sto nemaju rezultata.
Lako je sa magarca na konja al je tesko s konja na magarca. Sa Husrefovim rezultatima sve i jedan zamjenski trener je macak u vreci, prava kocka, nepotrebna u ovom momentu.
Te promjene koje vi ocekujete mogu proc al samo od pocetka, od akademije. Sto neko vec rece odgoj je najbitniji, previse smo tvrdoglav narod za nagle promjene, a te nagle promjene obicno i nisu bas pametne, vec smo prolazili kroz to.
PS
Izvini nisam imao namjeru da te uvrijedim.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Samo moj rot...Bizzi je bas razdražljiv danas,vidio je nekog u plavoj majici,a to je gore nego da mu hranu uzmes...Pitaristok je napisao/la:Oca mi bas sam htio da reknem
"Ovo samo vanja more da rijesi i zatvori"

Al ste dosadni u p.m.vise pa poputite malo stručnjaci!!!
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Sad sam ja glavni, beli je bolnici.Vanja8 je napisao/la: Hvataj se agencije,bolje ti je,Beli i Nobel autobusima dovlace igrace na AFH...
Prebili ga preko pp, qurcu ne valja.
Nobel je fin momak ali neiskusan.
Radim na kvalitetu, ako ovaj jedan potpiše odjeknut će u regionu.
- egocentrik
- Kontakt:
Ne znam za vas braco, al ja sam dovio za grupnu fazu nekog takmicenja za 27.noc
Da je docekat to ove godine, prosao bi me stres od selidbe i doceka djeteta Allaha mi
Da je docekat to ove godine, prosao bi me stres od selidbe i doceka djeteta Allaha mi
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Ti kako si krenuo samo možes sa svojim igracima zamjeniti Belog u bolnici...obiteljskicovjek je napisao/la:Sad sam ja glavni, beli je bolnici.Vanja8 je napisao/la: Hvataj se agencije,bolje ti je,Beli i Nobel autobusima dovlace igrace na AFH...
I ti nas'o praviti ZAKLJUCKE po temi,hvataj se tih svojih penzionera iz Crnogorske 5 lige i ganjaj Moscanicu i one Mutavce sa Grbavice da im talnes...
Kažem Bizzi je jako nervozan danas,on ne traži po stadionu,naci cete on sam...

Ma buraz, stislo sve. Posao, zena, djeca...Vanja8 je napisao/la:Vala @srecco neka si se i ti javio...srecco je napisao/la:SarajevoJeBordo je napisao/la:1. Nihad Mujakić - priliku je dobio spletom okolnosti i usljed silnih povreda (iako je Husref izjavio da je zaslužio šansu, to se ipak desilo u momentu kad nije imao koga drugog)
2. Selmir Pidro - Igrao je Almir Bekić, pio živce na slamku, pa se povrijedio, pa je igrao Dušan Hodžić, ista stvar - pa je tek onda Pidro dobio šansu
3. Halid Šabanović - Igrao je Dušan Hodžić kad nije morao na lijevog beka, pa nam je pio živce kao i Bekić, pa je umjesto njega desno krilo vraćeno na Beka, pa je Halid dobio šansu kad ovaj ima kartone, povrede, umor.
4. Vladan Kovačević - dobio šansu silom prilika zbog Bojanovog srednjaka, nakon njegovog prvog nastupa protiv Slobode, trener nam izjavi da nam je potreban prvi golman
ZAKLJUČAK: Sve gore navedeno su realni događaji i postupci Husrefa Musemića. Ništa od navedenog nije izvučeno iz konteksta niti je u domenu ličnog shvatanja već su fakti i činjenice.
Sve ovo govori, da Husref Musemić ne zna na osnovu provedenog trenažnog procesa reći jednom omladincu:"Momak, ti si taj, ti si u ovom klubu najbolji igrač na svojoj poziciji, ti ćeš igrati, ti imaš ono što drugi nemaju, a ostali se mogu pušiti dok ne izbore mjesto." Svi od pomenute četvorice su prvo šansu za igru dobili zato jer nije imao ko drugi, i tek na taj način je Husref mogao zaključiti da su bolji od neškolovanih polovnjaka. Za mene to nije odlika kvalitetnog stručnjaka
Stvari vezane za omladince, koje sam pomenuo je ono što mi najviše smeta, ono što je "ispod površine" i što se vidi kad u stranu skloniš najviše pobjeda, najviše golova, najmanje primljenih, najmanje poraza. Zato jer nije sve dobro kad pobijediš i nije sve loše kad izgubiš.
Za one koji pitaju gdje su fakti i argumenti dok istovremeno neistomišljenike nazivaju glupanima.
Bravo!
Ja potpusujem sve napisano!![]()
Ti svake godine napises 1,93636 postova na nasoj temi,ali cijenim starog forumasa...
Navratim ponekad i procitam koju i to je to.
Uzivaj

Đe onaj Morto...?
Imam info da je u Mostaru...
Otisao Hasica da upozori da Brandao ne može igrati u PL BiH...
Zasto ...?Nemam pojma,ako neko zna neka mi javi...
Imam info da je u Mostaru...
Otisao Hasica da upozori da Brandao ne može igrati u PL BiH...
Zasto ...?Nemam pojma,ako neko zna neka mi javi...

Za SVETINJU se uvijek mora naci vremena,ja bih iskreno volio da si cesce tu,ali postujem tvoje razloge , a znam da se grb u srcu nosi...srecco je napisao/la:Ma buraz, stislo sve. Posao, zena, djeca...Vanja8 je napisao/la:Vala @srecco neka si se i ti javio...srecco je napisao/la: Bravo!
Ja potpusujem sve napisano!![]()
Ti svake godine napises 1,93636 postova na nasoj temi,ali cijenim starog forumasa...
Navratim ponekad i procitam koju i to je to.
Uzivaj

- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Baš sad čitam, godišnja plata Husrefa Musemića bi trebala biti 200.000KM!
Čovječe, velike su to pare!
Pomalo mi nevjerovatno da čitam da neko u BiH može zaraditi tolike novce,
Ako smo već toliko bogati, vjerujem da neće biti problem svake godine praviti iskorak u Evropi i osvajati bosanske trofeje.
Čovječe, velike su to pare!

Ako smo već toliko bogati, vjerujem da neće biti problem svake godine praviti iskorak u Evropi i osvajati bosanske trofeje.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Više od 200K, to je bruto. Ako je onaj info tačan, to bi bilo oko 11K mjesečno.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Baš sad čitam, godišnja plata Husrefa Musemića bi trebala biti 200.000KM!
Čovječe, velike su to pare!Pomalo mi nevjerovatno da čitam da neko u BiH može zaraditi tolike novce,
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Nemaju oni za soli moj Vanja.Vanja8 je napisao/la:Ti kako si krenuo samo možes sa svojim igracima zamjeniti Belog u bolnici...obiteljskicovjek je napisao/la:Sad sam ja glavni, beli je bolnici.Vanja8 je napisao/la: Hvataj se agencije,bolje ti je,Beli i Nobel autobusima dovlace igrace na AFH...
I ti nas'o praviti ZAKLJUCKE po temi,hvataj se tih svojih penzionera iz Crnogorske 5 lige i ganjaj Moscanicu i one Mutavce sa Grbavice da im talnes...
Prije bi tramvađiji volan prodo.
Što se Bizzija tiče, reci mu da sam na putu.

-
- Kontakt:
Kolika ce mu biti penzijaMortemHz je napisao/la:Više od 200K, to je bruto. Ako je onaj info tačan, to bi bilo oko 11K mjesečno.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Baš sad čitam, godišnja plata Husrefa Musemića bi trebala biti 200.000KM!
Čovječe, velike su to pare!Pomalo mi nevjerovatno da čitam da neko u BiH može zaraditi tolike novce,

Imaju,ali ne umiju pare da dignu sa žiro racuna...obiteljskicovjek je napisao/la:Nemaju oni za soli moj Vanja.Vanja8 je napisao/la:Ti kako si krenuo samo možes sa svojim igracima zamjeniti Belog u bolnici...obiteljskicovjek je napisao/la:
Sad sam ja glavni, beli je bolnici.
Prije bi tramvađiji volan prodo.
Što se Bizzija tiče, reci mu da sam na putu.
Kažu nesto treba popunjavati...

Reci cu mu,ako prestanes donositi zakljucke po temi...

Bruto minimalna...HeraklitMracni je napisao/la:Kolika ce mu biti penzijaMortemHz je napisao/la:Više od 200K, to je bruto. Ako je onaj info tačan, to bi bilo oko 11K mjesečno.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Baš sad čitam, godišnja plata Husrefa Musemića bi trebala biti 200.000KM!

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Računamo na Hodžića sljedeće sezone.
Šta bi to moglo značit za trenera...
Šta bi to moglo značit za trenera...
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
ThrillerHz je napisao/la:Argumentovano, nema sta.kanarinac je napisao/la:Jel vas stid husarici,sve je splet okolnosti,on je tu samo bio da **** mater igracima,I da **** mater menadzerima koji nmg da uvale u Sarajevo Ibrahimovice I ostale

Kazu, najjaca trenerska osobina Husrefa je sto ima veliki izbpr psovki

Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, Hajdeee, Kaunas, svabonja, VolimBiH96 i 66 gostiju.