FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 02 nov 2010, 15:57

bilino polje je napisao/la:"Niko me iz Željezničara nije zvao...Nema govora o odlasku u Želju
odmah da kazem da je ovo laz i sasvim razumljivo da ce ovo govoriti...a da li ce doci, nit zelim nit hocu da kazem...bice kako bude :mrgreen:

Samo opusteno, malo nas povrede i kartonirani igraci handre ali odlicni smo! Zimska pauza ce nam uduplati snagu tima...nova pojacanja, uigranija ekipa, jake i kvalitetne pripreme...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 nov 2010, 15:58

Tarantino je napisao/la:I kapiten Torpeda je onomad prešao u Želju,a ne Purić iz tamo nekog Čelika,ako Amar kaže da je naš,onda je naš 100%.

Dobro došao Purke!
Daj ba je.bo vas puric sta se primate ko levati...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 02 nov 2010, 16:04

Prošle sedmice desetak stranica o Ljubiši Vukelji. :roll:
Ove sedmice isto tako o Dariju Puriću. :roll:
Pa ljudi činjenica je da će u zimskoj pauzi biti puno igrača, koji su u njihovoj (sa ugovorima) situaciji i koji će tražiti da se negdje udome. Sigurno je da će tu biti "materijala" za nas, ali ne treba igrače ni dovoditi "radi dovođenja" nego ciljano i bez mnogo pompe (kako FK.Željezničar i radi). ;)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 02 nov 2010, 16:47

Ljudi procita ovo saopstenje FK Sarajevo,ovo koda je Staljinova KGB pisala.Kritikovati sva desavanja oko derbija je u redu ali ne kritikovati rasizam i primitivizam svog covjeka stvarno je zalosno.Svi su krivi samo smo mi olicenje dobrote tako su se jos samo Udbasi i komunjare ponasale.Nije ni cudo kada je potparol za stampu i a kolumnista u Avazu veliki "borac za ljudska prava" Vlastimir Mijovic.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 02 nov 2010, 16:59

Bilo bi krajnje neprofesionalna od čovjeka koji je još pod ugovorom sa jednim timom da govori kako će sigurno preći u neki drugi. Na stranu to što ne vjerujem našim novinarima nimalo.

Što se saopštenja nevoljenih komšija tiče, citirat ću jednog gospodina:

"Kao igrač Sarajeva, koji je igrao 17 godina i živio u tom i za taj klub, moram reći da me je stid ovoga što je predsjednik FKS rekao i načina na koji je govorio." - Predrag Pašić

I zaključiti moj komentar na tu temu: "čega se pametan stidi..."

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 02 nov 2010, 17:14

elSaik je napisao/la:Bilo bi krajnje neprofesionalna od čovjeka koji je još pod ugovorom sa jednim timom da govori kako će sigurno preći u neki drugi. Na stranu to što ne vjerujem našim novinarima nimalo.

"Kao igrač Sarajeva, koji je igrao 17 godina i živio u tom i za taj klub, moram reći da me je stid ovoga što je predsjednik FKS rekao i načina na koji je govorio." - Predrag Pašić

pa kakve veze ima pajina izjava,covjek je upucen koliko i ja u stanje u branitelju recimo :roll: gdje je bio i on i sve ostale legende kada je klub muku mucio sa upravom,kada smo bili pred bankrotom i jos uvijek se borimo...sto tad nije dao svoj glas kao legenda kluba..sto se nije tad oglasio...nas sjever je iznio sve na svojim ledjima i spasio klub propadanja..ko su oni da nam sude..

ne umanjujuci njegovu igracku velicinu i staus igracke legende..njegovo nije bilo da komentarise stvari koje ni sam ne zna...al sta ces...izmanipulisan dvojicom "strucnjaka" kakav su sinanovic i pecanin....nije bolje ni mogao.Cuj pecanin mu kaze..:"dosao sam u iskusenje da vam aplaudiram nakon ovog sto ste rekli"..koji kreten majku jbo...

Pa onda konstaracija da su navijaci sarajeva izmanipulisani od strane uprave,koja im je naplacivala ulaz...iako smo bezbroj puta rekli da je to na nasu vlastitu inijativu i da to nema veze sa istinom...uostalom sto nisu sad spomenuli da su kapije sjevera bile otvorene protiv leotara...majku im jbem,gdje je tu interes uprave i blekica...

Svima je jasno da je to bila izrezirano i usmjereno protiv FKS al nebitno...to nas nece poljuljati, naprotiv
...svi smo jedinstveni i bezrezervno podrzavamo upravu i gospodina Blekica koji Bogu hvala vode klub u pravom smjeru sto nekima smeta....i dusmani mogu samo da gledaju...u ostalom ima zvanicno saopstenje

SA GOSPODOM GOSPODSKI,SA CIGANIMA CIGANSKI... 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

vojnik srece
Kontakt:

Post Postao/la vojnik srece » 02 nov 2010, 17:17

haj mozel samo objasnjanje al normalno sto ste toliko ljuti pa nemate mira toliko 10 dana samo o tome pisete mi vas nismo toliko peglali kad ste pjevali za haseta nebitno koliko je to ljudi pjevalo onda nezzz ako je istina da ste navijali ono sve vas je manje pa onda za zbodene momke mislim neznam ba sto jestel bjesni sto je blekic rekao za vasu upravu da su cigani ill .... neznam ozb pitam ako ce ko da sadd pocne vrijedzat nek se ne muci da mi odg

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 02 nov 2010, 17:22

Samo ovo: Risto ogo!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 02 nov 2010, 17:33

sarajlija89 je napisao/la:
elSaik je napisao/la:Bilo bi krajnje neprofesionalna od čovjeka koji je još pod ugovorom sa jednim timom da govori kako će sigurno preći u neki drugi. Na stranu to što ne vjerujem našim novinarima nimalo.

pa kakve veze ima pajina izjava,covjek je upucen koliko i ja u stanje u branitelju recimo :roll: gdje je bio i on i sve ostale legende kada je klub muku mucio sa upravom,kada smo bili pred bankrotom i jos uvijek se borimo...sto tad nije dao svoj glas kao legenda kluba..sto se nije tad oglasio...nas sjever je iznio sve na svojim ledjima i spasio klub propadanja..ko su oni da nam sude..

ne umanjujuci njegovu igracku velicinu i staus igracke legende..njegovo nije bilo da komentarise stvari koje ni sam ne zna...al sta ces...izmanipulisan dvojicom "strucnjaka" kakav su sinanovic i pecanin....nije bolje ni mogao.Cuj pecanin mu kaze..:"dosao sam u iskusenje da vam aplaudiram nakon ovog sto ste rekli"..koji kreten majku jbo...

Pa onda konstaracija da su navijaci sarajeva izmanipulisani od strane uprave,koja im je naplacivala ulaz...iako smo bezbroj puta rekli da je to na nasu vlastitu inijativu i da to nema veze sa istinom...uostalom sto nisu sad spomenuli da su kapije sjevera bile otvorene protiv leotara...majku im jbem,gdje je tu interes uprave i blekica...

Svima je jasno da je to bila izrezirano i usmjereno protiv FKS al nebitno...to nas nece poljuljati, naprotiv
...svi smo jedinstveni i bezrezervno podrzavamo upravu i gospodina Blekica koji Bogu hvala vode klub u pravom smjeru sto nekima smeta....i dusmani mogu samo da gledaju...u ostalom ima zvanicno saopstenje

SA GOSPODOM GOSPODSKI,SA CIGANIMA CIGANSKI... 8-)
Volio bih da me uputiš koji su to "uslovi" i "okolnosti" koje je trebao Pašić poznavati da bi mu nazivanje pola grada Ciganima, Žuju pizdom, a Grbavicu četničkim jezgrom, bilo prihvatljivo i opravdano?

Ostalo što si napisao je demagogija, sem tog posljednjeg. Posljednje je primitivizam. Ali jbg, nekad punk danas trube.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 02 nov 2010, 17:43

Sarajevo fans ignore the primitive and Stupid Z.B.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 02 nov 2010, 18:25

Mandrak je napisao/la:
vojnik srece je napisao/la:ja normala pitanje postavio a vi navalili da vrijedzate pa i jeste svi CIGANII II SLAGIRANI KRETEENI samo neznam hocetel ovo razumjet posto sam slab s bosanskim haahhahaahhaha
Ocekujem da moderacija ovo trajno banuje i otkloni korov.
Ovo je preslo svaku mjeru.
Nemoj se buraz nervirat, vidis da je Mjedenica ostala otkljucana...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 02 nov 2010, 18:45

Ma jok, ovaj ima 12-13 godina :lol: Dont zamarati se :lol: :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 02 nov 2010, 18:58

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

al_akhisari
Kontakt:

Post Postao/la al_akhisari » 02 nov 2010, 18:59

vojnik srece je napisao/la:ja normala pitanje postavio a vi navalili da vrijedzate pa i jeste svi CIGANII II SLAGIRANI KRETEENI samo neznam hocetel ovo razumjet posto sam slab s bosanskim haahhahaahhaha
...nadam se da se sad punoooo bolje osjecas, ipak si ti pravooo zeznut tip...ajd, ti pokusaj da napises stogod bolje, siguran sam da maloumniji tekstic od ovog neces napisati...i, da...pa, gdje su socne psovke, malisa, ili jos koja uvreda, onako primitivna...a, razumjeli smo mi; s obzirom na konstrukciju, bogatstvo i sastav recenice, radi se o djecaku od nekih 12 - 14 godina...znam da je ovakve najbolje staviti na ignore, ali :cry:

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 02 nov 2010, 21:37

Za ove divove mali podsjetnik kolika je "damu" imao ovaj sada šlagirani u najtežim trenutcima za ovaj grad.Dok su njihovi tatini sinovi poslije toga pronosili "istinu" o Bosni i Sarajevu diljem Kuvajta,emirata ,Bolonje.............

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 02 nov 2010, 22:01

Znam dosta starije raje hordasa i svaka m cast jer sam zajedno sa njima svasta prozivio ali ovi novi su nula.Totalno su zavodljivi,slusaju svog predsjednika kao on je jedan od njih.Ne djeco vi ste Njegovi on vas je manipulacijom i sa svojih par hordasa zaveo,idete njegovim korakom i slusate ga ko pravi slijepci.Znate ko bi nama starijim mogo zabranit da gledamo derbi nebitno kolko karta,koja tribina.Realno dakle postovanje za starije hordase a ovi sto za predsjednikom ponavljaju ko papagaji cu porucit.Slusajte roditelje oni ce vas fino posavjetovat a nasi i vasi predsjednici vole sebe garant vise nego vas ili nas.Ne nasjedajte na supljake i poruke on je jedan od nas su smjesne i zato jos jednom ponavljam vi ste Njegovi ,on vas je vec ubjedio u to i uzivajte i dalje u inat svima a sami nemozete bit jer ima i nas masala djaba niste sami .

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 02 nov 2010, 22:05

De ba šta pričate o njima, idite na njihovu temu, ne mogu čitat njihove maloumne postove kad nagrnu sad na temu. Nekako kontam, biće teško protiv Borca, žele osvetu jer smo ih razvalili u kupu 8-)

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 02 nov 2010, 22:09

Evo kakvi su prije derbiji bili 8-)
slika

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 02 nov 2010, 22:23

Alen Mešanović za spor.tin
Prošle sezone ste igrali za Željezničar i osvojili ste titulu prvaka BiH, šta očekujete ove sezone sa Slobodom?

U Želji mi je bilo odlično, drago mi je zbog prošle sezone kada smo osvojili titulu. Bio bih sretan da se ova sezona barem 60% ponovi kao prošla sa Željezničarom. Znam da je teško misliti o tituli u prvenstvu ali sigurno možemo mnogo napredovati na tabeli Premijer lige. Bio bih sretan da Željezničara pobjedimo u finalu kupa i da Željo uzme prrvenstvo a mi kup, kazao je Alen Mešanović na kraju razgovora za Sportin.ba.
Pošteno Alene, samo zbog tebe, dao bih Slobodi kup ako Željo uzme ligu :mrgreen:

Fenomenomenalno osjecam se
Fenomenomenalno sada gori sve
Fenomenomenalno igras mi ti
Fenomenomenalno samo nastavi......

Jedan na jedan igraj Alene
Samo za nas ti daji golove
A mi cemo slavit uz bubanj do zore
I samo tebi pjevati pjesmice...
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 02 nov 2010, 22:55

Drago mi je sto cemo u drugoj polusezoni imati priliku jos jednom pozdraviti velikog majstora. ;)
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.